Megint nagyot ment a miniszter.

Légvár, lufi, boszorkányüldözés, álcivilek – Varga Judit így beszél arról, hogy az EU komolyabban venné a jogállamiságot

Varga Judit igazságügyi miniszter szerint az eddigieknél is hiteltelenebbé vált a Magyarország elleni brüsszeli "boszorkányüldözés", a 7-es cikkelyes eljárástól az uniós költségvetési források kifizetésének jogállamisági kritériumokhoz kötéséig.

A miniszter hétfői, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzése szerint Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselő kiszivárgott videója végén azt mondja: ha a jog nyelvén beszélünk a jogállamiságról, akkor a Fidesznek és Varga Juditnak sajnos igaza van.

A felvételből még világosabbá vált, hogy a magyar ellenzék és "a velük szoros kapcsolatot ápoló álcivil szervezetek" azért próbálják folyamatosan összemosni és politikai síkra terelni a jogállamisággal összefüggő kérdéseket, mert ha jogi úton vizsgáljuk azokat, kiderül, hogy álhírekről van szó, és "összedől az ellenzéki narratíva" – írta.

Varga Judit úgy fogalmazott: "ország-világ előtt kidurrant a Momentum és a teljes magyar ellenzék által évek óta fújt jogállamisági lufi".

A miniszter szerint már csak az a kérdés, hogy "a Momentum brüsszeli szövetségeseinek mennyire kínos ez a lebukás, és tudják-e komoly arccal tovább folytatni a hazugságokra épülő légvárépítést".

Forrás: MTI

Kép: Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon ez a nő valóban hülye, aki pénzt kap vagy pénzt kap és ezért hülyének tetteti magát?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vajon ez a nő valóban hülye, aki pénzt kap vagy pénzt kap és ezért hülyének tetteti magát?
justhpeter
Varga Judit Donáth Annától függetlenül egy Orbán-csicska. Tök mindegy melyiküknek van igaza, az Unió parlamentje majd eldönti a dolgot.
Nessy
@justhpeter: Sokkal könnyebb az ő esetében gorombáskodni, mindenkit szidni, mint cáfolni a cáfolhatatlant!
kokopelli
@sgl: ...nem neki tisztában lenni a tényekkel,mert azok csak megzavarják az 1bites memóriaegységét! (;-))
kissé felnőttem
szavazáskor a pénzért utaztatók meg a romos házakba bejelentkezettek Bp.-munkásszállóba ( Toronyház) a vendégmunkások is? na akkor ez hír volt vagy valóság, álhír, álcivilek, jogállamisági lufi
.Ha 6 elemis lenne vagy 8 általánosa akkor megérteném. Jólétbe felnőtt.
itthoni bérének 3 -4 szeresét kaphatta az uniótól, vak vagy elvakították. Menjen gyalogosan az északi országrészbe beszélgessen emberekkel. Menne az Alföldre kis településekre.beszélgessen el fiatalokkal idősekkel, fel fog ébredni:DE ne rendőrautóval vagy 50 fős kisérettel mert ott attól még rettegnek
vacsi
@Shikari: Azért én alaposan átnézném a nyugdíjmegállapító határozatokat! A jogállamiság oltárán...
TollerBela
Ha valami eldurrant, az a vargadeka feje volt ! Nincsenek már érvei, ez a jogászkodás nem megy tovább. Hiteltelen. Meg amúgy nem is igaz. Ha valaki veszi magának a fáradságot, könnyen a végére járhat. És mostanában egy páran vették ….Lehet vicsorogni !
csak úgy....
@Shikari: bugyuta vagy tibim...,neked már föl sem tünik! :)
ómió
Az "EU", bizony, a megfoghatatlant mindig "komolyabban venné"! Csak az anarcholiburnyákságnak nemtetszőket vegzálhassa!
kissé felnőttem
na akkor mégegy: Kamupártok szavazáskor
ki találta ki aztán a pénz is a párt -ocskák is eltünnek, ez kamu vagy álhir ? Miniszterné nagyságos asszony? mire jön az elszámolás akkorra köddé válás. Ezt miért engedik jogállamban ? bohozat játék a mások pénzével terelés az emberek megosztására. Vagy a félelem a jővőtől ? számonkérés elleni óvszer?
simmering73
@ómió: Bugyuta vagy te is, mint a fajtársad, az az illiburnyák seggfej shikari.
csak úgy....
@ómió: nem szar neked naponta hülyének lenni? efftársilag ..
kokopelli
@csak úgy...: Könnyen megy neki reggeltől egy lendülettel estig mantrázni! (;-))
csak úgy....
@kokopelli: azért ne mond azt nekem,hogy ehez nem köll némi tehetetlenség,-majdnem tehetséget írtam de idöben kapcsoltam.. :)
kokopelli
@csak úgy...: két lehetőség van: vagy megfizetik a hülyeségét,vagy szegény tényleg "von Geburt an blöd!" !
A szókincse után ítélve "efftársilag" mindkettő?
ómió
@simmering73: Minden agyalágyultnak ez jön le, vagy csak neked?
ómió
@csak úgy...: Ezt normalice, tükörbe nézve biztos magadnak mondogatod! Akkor meg engem ne keverj bele!
kokopelli
@csak úgy...: nem mondhatom,mert egy nagybátyámnak hiszek,aki nekünk fiúknak mondogatta volt:
"Gyerekek minden nap felkel egy pár idióta" Ergo...! (;-))
teuton
@namihami: Sajnos a masodik valtozat igaz, penzert mindent csinal, mint a kurva! Azonkivül meg kell szolgalnia azt, hogy a III/IIIas besugo apja miatt a III/IIIas besugo Orban millios allast adott neki. Ilyenekkel veszi körül magat (lasd Szargyarto!), akik megzsarolhatok, ezert mindenre hajlandok...
Aki Én
Most komolyan. Nem félelmetesen felháborító, hogy egy igazságügy miniszter ilyen szinten hazudozzon, uszítson, félretájékoztasson? Csodálkoznék, ha ez valódi jogállamokban nem lenne súlyos bűncselekmény.
Aki Én
@ómió: Te mindig bolsizol, megy ügynöközöl... Most miért nem, mikor a komcsi ügynök lány ekkorákat hazudik?

,,Varga László (Judit apja) 1978-tól alhadnagy, majd hadnagy volt a Borsod megyei rendőrség III/2-es osztályának alkalmazásában.
A minisztert a 24.hu megkereste az édesapjára vonatkozó információk miatt, választ nem kaptunk. Varga azonban a Pesti Srácoknak adott júniusi interjúban elismerte, hogy az szt-tiszti megbízásra vonatkozó információk valósak."
ómió
@Aki Én: HA már az apja az volt, ismétlem HA(!), akkor ettől ő már "komcsi ügynök lány"? Ennek, bizony, egyenes folyománya, hogy ti meg aljas bolsi tetvek!
Aki Én
@ómió: ,, Varga azonban a Pesti Srácoknak adott júniusi interjúban elismerte, hogy az szt-tiszti megbízásra vonatkozó információk valósak."
Azért állj bele, hogy hazugság ez is :) Hazudtold meg a saját lányát, ennél nagyobb ökröt már úgysem csinálhatsz magadból.
Nem, dehogy, a libsi internacionálé KISZ titkár Soros ösztöndíjasa az MSZMP párttitkár apukával nem bolsikomcsi, a hazudós ügynök apukás lány nem komcsi lány, de aki kritizálni meri őket, az bolsikomcsi tetű.
Hát te totál elmebeteg vagy baszki :)
Rajtad már tényleg csak röhögni lehet. Vagy sírni...
SystemError
@Aki Én: Miért vársz objektivitást attól, aki nem azért hazudozik, mert nincs tisztában valósággal. Egyszerűen, csak csípőböl, hazudikva pillanatnak. Ezzel nincs mit vitatkoznak. Persze jelzők azért vannak erre, hogy milyen az ilyen ember
lampa laz
Hülye tyúk, tegnap ismét dobtatok egy lapáttal a demokrácia képébe azzal, h megszavaztátok azt a polt nevelte, tanította logarlécet kúria elnökének és mégis van pofád háborogni. Bár kötelező nektek a dagadt seggét naponta nyaldosni azért amit kaptok tőle.
ómió
@Aki Én: Állandóan arról ugatsz, hogy 40-50 éve, esetleg még régebben, bolsitetü eleitek így, vagy úgy, ki mindenkit tereltek be a mocsokfalkájukba, ha létezni akart a státuszában, ki mindenki kényszerült a mocskukba. De ez akkor volt, mert a tetüfalkátok akkor "uralkodott"! Látom, annak a mocskát most nálatok "efftársi dicsőség" szétkenni! Természetesen mindenki másra! Sőt! Dicsekedni vele! Szolzsenyicin, azt hiszem, igen finoman fogalmazott rólatok! Arról viszont efftársiasan kussolsz, hogy ki mindenkit zsaroltak bele (mint pl. Csurkát) és ki mindenkinek készítettek kartont úgy, hogy az illető nem is tudott róla, hogy ő valaha is kollaborált volna a tetvekkel, mint, ahogy arról is kusikálsz, hogy az allja, a "bázis efftársi gárdátok" kartonjait meg vagonszámra semmisítettétek meg az un . "rendszerváltás" idején. Aztán eljött 89., a "híres kongresszusotokkal", a nevetekből az addig belehazudott munkás "kifelejtésével", amiről kifelé jövetben már mindenkitől "arról érdeklődtetek", hogy kik is azok a kommunisták! Na, innéttől kezdve hazudjátok fűre-fára, az évtizedekkel korábbi áldozataitokra a saját tetves bolsiságotokat! Az árulkodó Internacionálétok törlését viszont még "elfelejtettétek"!
Te ennek a bolsi mocsoknak vagy máig is "eminens képviselője"! Ahogy a falkátok mai efftársai is!
Aki Én
@ómió: ...te egy mentálisan súlyosan beteg ember vagy. Egész elképesztő az agymenésed, a ,,logikád", a buta, alaptalan és értelmetlen hörgésed.
Mindezt az ügynökökkel szorosan körbevett libsikomcsi sorosista hazaáruló védelmében.
Tudom, tudom, rajta kívül mindenki bolsi, csak nyugodjál meg mert elvisz egy agyvérzés. Pláne piára mindezt...
ómió
@Aki Én: A leírtakra semmi konkrét cáfolat, csak mocsokbolsi vagdalkozás? Az, ami történt - és, ahogy leírtam - "alaptalan" meg "értelmetlen"? Nem baj, hogy így történt? "Ügynökileg" is! Vagy efftársilag - mint "hazafi" - a múltat már "végképp eltörölted"? Persze, inkább - jó bolsi módjára - lehazudnád!
Aki Én
@ómió: ...mit cáfoljak az ostoba, seggnyaló, vak kettős mércéden? Amit én leírtam, azok tények.
Figyu! Szívesen dumálnék még veled, de már magamat is hülyének nézem, hogy ennyi energiát fordítok egy szellemi mélyszegény zoknira.
Aki Én
@ómió: ,,a múltat már "végképp eltörölted"? Persze, inkább - jó bolsi módjára - lehazudnád!"
Ahogy le is hazudod. Tudom, ők óvodás korukban voltak ifjú komcsik, libsi élharcosok, sorosisták, libsi alelnökök az MSZMP-s családban. Nécd csak mit mondott kövér efftársad pici gyerekként, megvezetve, félrevezetve, utólag részedről elfeledve:

444.hu/2017/07/11/kover-laszlo-a-tolerancia-a-massag-elviselesenek-kepessege-olyan-alapertek-amit-egy-igazi-liberalisnak-nem-szabad-elfelejtenie

vagy:
,,Kövér László bevallotta: kényszerből lett jobboldali a Fidesz"

Vagyis nehezen eresztették a bolsi gyeplőt. Szarni rá, elég ha te szenilis lettél közben, bolsi drukker.

magyarnarancs.hu/narancs30/volt-ido-amikor-kover-laszlo-meg-a-liberalis-kozep-gyengulesen-sirankozott-es-az-szdsz-t-vadolta-a-fidesz-jobbra-szoritasaval-125525
ómió
@Aki Én:Nem óvodáskorukban, ha bolsi idiótaságod nem tudná, hanem - ahogy általában lenni szokott - amikor már önállóan kényszerült valaki az életben képességei szerint érvényesülni! És az imádott bolsevizmusodban így "működött" - még, ha másokat gúnyolnál is vele! További "kellemes merengést" az 50 évvel ezelőtti "dicsőségeteken"!
ómió
@Aki Én: Te a mocsokbolsi vagdalkozásaidat írtad! Oda tényeket legfeljebb delirálhattál, csak nem merted leírni! Tán, mert még a hazugságedzett bolsi bőröd se viselte volna el! Ha meg szellemi mélyszegényt látnál, bolsi fajkretén, nézz a tükörbe!
legott
Varga Judit, egy minden aljasságra képes rossz ember.
Magyarország igagázügyi minisztere hazudik. Rendszeresen, tudatosan, előre megfontolt szándékkal aljas indokból.
Amelyik országban ez lehetséges következmények nélkül, az az ország nem demokrácia.

Magyarország - többek közt - a magyar igazságúnyi miniszter, a legfőbb ügyész az új főbíró miatt sem demokrácia.

Aki hagyja addig dúlni Orbánt, amíg teljesen romba nem dönti Magyarországot a saját hatalomvágya érdekében - AZ NEM MAGYAR !!!

Orbán Viktornak mennie kell. Csúnyán.
Aki Én
@ómió: ...nyugi van, bolsi csicska, itt fogsz agyvérzést kapni. Az alternatív világod teljesen eltorzított már.
Nessy
@Aki Én: Engem is figyelmeztetett már fórumtárs , hogy ne sakkozzak galambbal, amikor érvekkel próbáltam megyőzni a vita partnert. :-))) Nehéz, de megpróbálom megállni!
csak úgy....
@ómió: te a 70-es éveidet taposó ,idegenbe szakadt "hazafi"?,-baszod miki ..én meg a durbincsal kevertelek úgy néztek ki mint az ikerborjak akik azonos ökörtöl származnak..
Aki Én
@Nessy: ...esküszöm szórakoztat. Hiányozna, ha megütné a guta, de erre erős az esély.
Olyan jó látni, hogy kikkel nem tartozom egy közösségbe. Még jobban tudom értékelni a normális embereket.
Nagyon komolyan gondolom, sőt, biztos vagyok benne, hogy ez az ember nem normális. Míg a Shikarin látszik, hogy ő maga sem gondolja komolyan amit mond, önmaga paródiája, addig ez az ómidióta komolyan gondolja azt a sok sületlen ellentmondást, amit idehoz.
Nessy
@Aki Én: Shikarival volt olyan téma, igaz, nem politika, hogy tényleg lehetett beszélgetni vele, volt, hogy egyet is értettünk. ómió és durbincs lassan egy szinten lesznek. Pár sablon szöveg ismétlése, akár a témához tartozik, akár nem.
csak úgy....
@Nessy: mióta shikari a felcsuti labdaszedö akadémiára jár? az kizárt! -abban biztos vagy,hogy az a shikari volt? tibin kívül egy csomó jobb sorsra érdemes bunkó lézeg itt...
Nessy
@csak úgy...: lehet, hogy valaki rontani akarta az itteni imidzsét? De az ő nickje volt.:-)))
kokopelli
@Aki Én: a vén ß@ros "o'mio (babbino)" bolsizik? Lehet hogy ő "mensi = mensevik" azaz szociáldemokrata,
vagy csak írogat vakban bele a világba???
ómió
@csak úgy...: Anyád meg úgy nézett ki, mintha terhes lett volna, pedig csak már 2 hete szorulása volt és téged a bolsi latrinába - mellesleg méltó helyedre - pottyantott!
ómió
@kokopelli: Az agyhiányoddal csak idáig jutottál?
ómió
@Aki Én: Magadat nyugtasd, bolsi kreténfi, nehogy lekésd a szemináriumot!
Aki Én
@ómió: ...ma korán keltél lúzer bolsi. Előbb volt a nagyvizit a hosszú hétvége miatt? Vagy csak kevésbé vagy másnapos?
Vagy félsz, hogy később már nem tudsz online hazudozni, bolsit védeni, mert a gondozód hétvégére hazaviszi a laptopot?
ómió
@Aki Én: Na! Még a tetves bolsiságod másrahazudási kórja is gyötör? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már? Bolsevik "OPNI-szökevényként" - miután Böszme gazdád kiebrudaltatott - meg még vizit- és gondozóhiány szindrómáid is vannak - természetesen másrahazudott efftársi előadásban? Jobbulást!
Aki Én
@ómió: ...ma korán keltél hazug bolsi. Előbb volt a nagyvizit a hosszú hétvége miatt? Vagy csak kevésbé vagy másnapos?
Vagy félsz, hogy később már nem tudsz online hazudozni, bolsit védeni, mert a gondozód hétvégére hazaviszi a laptopot?
Szívesen eldumálgatnék veled, de úgysem mondhatok mást, mint hogy elmebeteg vagy. Ezt ismételjem egész nap?
ómió
@Aki Én: Még mindig nem múlt el a tetves bolsiságod másrahazudási rohama, bolsi fajkretén?! És az OPNI-hiány szindrómád is változatlanul gyötör? De legalább - "emelkedett" bolsi elmebajosként - megköszönted már Böszme vezírednek? Vagy ráhazudtad már a "Zorbánra"? Nyavalyásan már az "efftársi innováció" se megy?
Aki Én
@ómió: ...ezt ismételjem egész nap? Hmmmm...
ómió
@Aki Én: Mást nem tanultál a Lenin összesből?
kokopelli
@Aki Én: ...nem tud mást! Az ilyen csikák olcsó-hülyék a "FiTYISz"-nek! Van a "Gy. Soros",és vannak a fidesz
"Félsoros"-ai"! Ők is tudják,hogy "az ismétlés a tudás anyja",de ők csak megmaradnak árváknak ! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.