Megragadták a lényeget.

Karácsony Gergely reagált a bécsi terrortámadásra, migránssimogatónak nevezték cserébe
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

A terrortámadás által sújtott Bécsnek üzent Facebook-oldalán Karácsony Gergely. Budapest főpolgármestere ennyit írt ki:

BudapestBécs,

ezzel jelezve, hogy együttérez osztrák polgártársaival.

A bejegyzés rengeteg kommentet generált, a helyeslő hozzászólók között megjelentek azok is, akik a PC és a "migránssimogatás" számlájára írják az eseményeket, de olyan is akadt, aki a "zöldeket" kritizálta – nem tudni, milyen indíttatásból.

(Videók a bécsi támadásról >>)

Néhány hozzászólás a fenti aspektusból:

- Innen mAr csak egy kis lépés h ide jöjjenek lövöldözni. :(((( hiába Orbán nem engedi be őket. De illegálisan be tudnak jönni.  nagyon szomorú vagyok. Egyúttal azt is érzem annak a kultúrának nem Európában a helye vigyázzunk egymásra , figyeljünk oda!

- A pc a jóemberkedés az önfeladás és az impotencia ide vezet.

- Kari ti meg beengednétek bárkit??? Tessék válaszòlni!!!

- Meg mindig azt akarjatok h BP olyan legyen mint Becs... libcsi bohocok mikor ebredtek fel

- most sírjatok idióta libernyákok, 5-6 éve kellett volna okosnak lenni, most lehet picsogni.

- mert nem hallgattak Orbán Viktorra ! Ez az eredménye a migráns befogadásának!

Az összes hozzászólás elolvasható Karácsony Gergely bejegyzésénél:

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@jesz: Mi köze ehhez Karácsonynak?
Senki, ismétlem, SENKI nem akar migránsokat!!! Max annyit mondtak, hogy tegyünk különbséget terroristák és menekültek között.
Megint figyelmen kívül hagyjátok a tényt, hogy ide eddig csak és kizárólag orbán engedett be idegeneket ezrével, TITOKBAN!!!
És nem a tízezres kötvényes tömegre gondolok, akik többnyire ellenőrizetlenül jöttek az Eu-ba, amit ugye nem is cáfolt senki.
Honnan tudhatjuk, hogy nem azok közül valók ezek is???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
A sok mocskos PC buzit is ki kell irtani vagy költözzenek a kecskebaszókhoz vagy fogadják be őket,de nem kell ez az álszent duma ,hogy jobb világot teremtsenek nekünk! Erre nincs szükségünk ,hogy mindenféle terrorista iszlám allahimádó migráns niggerekkel éljünk együtt és nem szabadna ezeket a hulladékokat eltartani!Remélem a kampósorrú gyuri megdöglik és elapad a pénzforrás ezeknek a csürhe bandának!
jesz
mint valaki már aggódóan kérdezte, mi van akkor, ha ezek a kecskebaszó fínom terroristák átugranak ide, hogy itt bujkálva pihenjék ki az izgalmakat?

Aztán kipihenve itt is huncutkodnak, és mi semmit nem tehetünk...

Karácsony nehogy megtapasztalja mire is képesek ezek a pénzzel bőségesen támogatott merénylők. Ezt inkább a Budapestiek(is) sínylenék meg.

Szerintem
Jozefina
Ez a komment, amivel egyet lehet érteni:
"Csupa az anyanyelvén helyesen írni sem tudó értelmes ember. A 8 általános remélhetőleg azért sikerült. Gyűlölködni viszont tudnak, az nagyon fontos. Abból lesz a tisztelet, a barátság helyett a harag és a kölcsönös gyűlölet, ami mit old meg? Semmit. Ennyi ésszel több nem is kell nekik, csak a fidesz."
Nem egy terrorista volt már, aki Magyarországon bujkált és innét indult portyázni!!! Még lehetséges, hogy ez esetben is ez történt. Várjuk ki a végét. És nem Karácsony tudtával voltak Magyarországon!!!
Clavigo
@Shikari: Neked is jó reggelt román muzsik. Szolgálatba helyezted magadat,,bozgor ?
Aki Én
@jesz: Mi köze ehhez Karácsonynak?
Senki, ismétlem, SENKI nem akar migránsokat!!! Max annyit mondtak, hogy tegyünk különbséget terroristák és menekültek között.
Megint figyelmen kívül hagyjátok a tényt, hogy ide eddig csak és kizárólag orbán engedett be idegeneket ezrével, TITOKBAN!!!
És nem a tízezres kötvényes tömegre gondolok, akik többnyire ellenőrizetlenül jöttek az Eu-ba, amit ugye nem is cáfolt senki.
Honnan tudhatjuk, hogy nem azok közül valók ezek is???
Nessy
Kéretik halkan szidni a muszlimokat! O.V. jó barátja, Erdogan terve, hogy a legfőbb muszlim vezető legyen. És a törökök már elég régen, elég sokan élnek Bécsben is. Miközben eszük ágába sincs már haza menni, különösen a második, harmadik generációnak, viszont az imámok őket is meg tudják szédíteni.
Sámannus
Jáj tesvírek ne má hogy Karácsony legyen a bűnbak! Hát ki fogadta meg szomszédjának a nemzetközi körözés alatti bűnözőt. Hát pontosan azok akik most libernyákoznak! Hát ki a legharciasabb iszlamisták legfőbb szövetségese? Hát a fidesz és a hozzá kötődő médián csüngő bűnözők!
ómió
Pedig a Böszme - úgy mondta(!) - "még jól is járna" velük!
rokker33
@Horizont: direkt úgy írtam büdös niggerek!!Nigger az nigger marad a bőre színe mint a szar!!
kissé felnőttem
ez mind a parlamenti stilusnak köszönhető, kővér és az arogancia fokozodással indult, és mi lesz a vége Isten óvja a királynőt mondá az angol. de szerintem jó nem az 500-% .
Gergely ! az aljával ne foglalkozz észt nem osztottak mindenkinek egyenlő arányban.
fergeteg
A bolsik is be vannak már szarva.
Nem hőbörögnek már az ágyfelszabadítások miatt.
Elvtársak majd amikor a Hungexpo is tele lesz.
Aki Én
@ez fergeteges volt: de hogy jön ide?
Aki Én
@Shikari: ...meg az ezeket tízezrével, ellenőrizetlenül, iszonyatos haszonnal az Eu-ba beengedőket.
karma1
@jesz: Te nagyokos! Az ellenorizetlen bevandorlokat letelepedesi kotvennyel - de ujabban a multikat kiszolgalo munkahelyekkel - a te fo"nid hozza be ellenorizetlenul tovabbra is az orszagba, sot, ezekbol valogatja a sajat kornyezetet is - naluk lelkesebb seggnyalo nincs is korulotte!
Kapjal mar magadhoz, az autogyarakba mar ukranokat, vietnamiakat, meg olyanokat hozott be a magyar melosok helyett, akiket meg el tud kabitani a hulye dumajaval.
rokker33
@Horizont: Tudom de ezek ia 10 ezrével jönnek és nem jobbak mint ezek a kecske baszo Allah imádó terroristák!! Csak ennyi ne akarj meggyőzni hogy ezek jó emberek mert nem tudsz !!!
rokker33
@Shikari: Fogadják be ezeket a kecskebaszó migránsokat azok akik védelmezik!!Mi normális emberek nem kérünk belőle !! Soros kampós orrú Gyuri bácsi megtömi őket van náluk annyi pénz 2-3 iPhonet vesznek
zsupumi
Tegnap este a szomszédban ártatlan emberek haltak meg, itt meg a részvét helyett fröcsög a mocsok az embernek nevezett élőlények szájából. Magyarország 2020.
Aki Én
@rokker33: Az egy pillanatig ne zökkentsen ki, hogy az elkövető bécsi születésű, albán-macedon származású.
rokker33
@Aki Én: Az teljesen mindegy számomra, hogy milyen születésű,ha a terroristákat képviseli akkor pusztulnia kell!!
Aki Én
@rokker33: ...te most mégsem arról beszéltél, de mindegy. Az sem lenne baj, ha legalább te tudnád miről beszélsz.
rokker33
@Horizont: 12:24 Azért tartasz sötétnek mert féltem a hazámat és a tisztességes fehér bőrű embereket ,akiknek elkell tűrni ezeket a terroristákat meg a niggereket a szíriai meg albán menekülteket!?Az én véleményem szerint meg te vagy ostoba hogy ezeket véded!!
rokker33
@Aki Én: Értsd már meg az mindegy hogy honnan jön,ha Európában embereket ölnek templomokat gyaláznak meg ,NO GO zónák vannak európai városokban,ha iskolákban rá akarják erőltetni a lányokra a hosszú nadrágot és arc takarását, mert az zavarja az Allah imádok gyerekeit ,akkor lépni kell mert 20 éven belül nem lesz lehetőség kiírtani őket ezt fogd már fel a kis agyaddal!!!
rokker33
@Shikari: Nem lehet ellenük semmit tenni!!A kampós orrú zsidó Gyuri már lefizetett mindenkit az EU ban! Ilyenkor miért nem cselekedik Kurz?? Hol van Ursula??Merkel??,Hmmm??Ezek mind bábok majd ha szar lesz minden szépen sorba lelépbek minket meg itt hagynak a szarban!A migránsoknak a legújabb I Phone telefonja van ezt nem egy képen és videón bizonyították!A húsos szendvicseket meg kidobják a kukába mert nem fogadhatnak el semmit csak amit Gyuri bácsi ad ő meg tud miből adni!!!
rokker33
@Shikari: Ha bántani mered szegény ártatlan kecskebaszó terroristákat akkor téged fognak börtönbe zárni!Ez nem vicc 2020 ban ez így működik!
Csizmás Kond
Annyira elmerültetek egymás gyalázásába hogy meg is feledkeztetek Geriről...:)
Csizmás Kond
@Shikari: ...ő csak két szót írt...és aminek szerintem ő sem tudja az értelmét...:)
Aki Én
@rokker33: Ez zavaros. Beszélsz a migránsokról, meg a Gyuri báról, miközben európai ,,őslakosok" mészárolnak Európában.
rokker33
@Aki Én: Mit nem lehet ezen érteni?Soros vagy egy másik gazdag kampósorrú ember pénzel valakiket akik idehozzák a niggereket Afrikából meg az iszlám terroristákat keletről,hogy balhézzanak és no-go zonákat alakítanak ki!Ne legyetek már fogyatékosok ,hogy ennyit nem értetek meg!Jézusom kár veletek vitatkozni ti emberszeretőek vagytok és ha azt írom le hogy pusztuljon mindegyik akkor még Én vagyoka geci!!!Ostoba népség ezért fog pusztulni európa az ilyen agyhalottak miatt!!! @Horizont:
rokker33
@Aki Én: " miközben európai ,,őslakosok" mészárolnak Európában. " Az európai ember nem terrorista aki ide született ,de a terroristákhoz csatlakozik az is pusztuljon!Európába nem kell kecskebaszók meg niggerek menjenek az USA ba élősködni jaa hogy Trump nem engedi be őket!!Igaza van mindenki a saját országát fejlessze vagy tegye tönkre ne másokon élősködjenek!Ezek soha érted soha nem fognak 100% osan beilleszkedni!A cigányok sem tudtak több 100 év alatt akkor az 5 éve itt élősködő férgek sem fognak!!!
rokker33
@Horizont: "Ezek a terroristák az adott országban születtek!!!
Nehéz értelmeznetek valamit igaz? " ÉÉÉS??? Az egész családjukkal együtt el kell égetni élve ,hogy a többi európai terroristajelölt ne merjen robbantani és embert ölni!Ezek a rossz oldalra tértek át így csak egy büntetést érdemelnek méghozzá a halált és mással nem lehet kordában tartani őket!Megváltozni nem fognak ezeknek átmosták az agyukat és rád a családodra barátaidra rokonaidra és mindenkire veszélyesek szóval javasolnám az azonnali kivégzést!!!
rokker33
@Shikari: " Merkelt a tengerbe kéne zavarni a támogatóival és a védenceivel együtt!" így van de már nem magyarázkodok a migráns/terrorista védőknek akik itt vannak a propin mind ostoba emberszerető ,majd ha a gyerekeiket anyjukat testvéreiket megbasszák a migránsok vagy a családjuk valamelyik tagjának a fejét levágják, akkor is így védjék meg őket!! Én nem akarok senkit meggyőzni ,de hamarosan itt vér fog folyni és nem a terroristák vére mert ezek védett személyek Merkel Ursula Soros védence i
Giovanni Alba
@Horizont: Ennek a fickónak a szemére csúszott a sildes bőrsatyója, vagy nem jár Fradi meccsre. Az ügyeletes üdvöske, aki minden pénzt megér a csapatot támogatóknak (közpénz, vagyis a mienk is, szóval mi is toljuk oda a lét)szóval az a labdazsonglőr nem éppen hypo-reklám. Szerinted kiállna ez a jóember a pálya szélére büdös niggerezni? De szép (nem is csúnya) látvány lenne ahogy a "B"-közép megvitatná ezt vele.
rokker33
@Horizont: Vettem észre...csak folyamatosan engem és a migránsellenes kommentelőkbe kötsz bele már nem az első alkalommal!Ha migránspárti vagy leszarom ,de a véleményem akkor sem fog változni!!
rokker33
@Shikari: Meg minden tisztességes adó fizető ember, mert a migránsvédelem az jövedelmező foglalkozás a kampósorrú Gyuri kitömte már a fekete nigger ördögöket meg a kecskebaszó terrorista népet pénzzel, hogy jöjjenek ide meg az összes migráns simogatót is!
Aki Én
@rokker33: Senki nem migráns simogató, senki nem a migráns meg terrorista utálatodba ,,köt" bele, hanem a sok eltúlzott ostobaságba, amit leírsz.
rokker33
@Aki Én: Ja mert csak a te véleményed az igazi aki mást ír az hülye ??Leírtam a véleményemet amit ha kell alá is tudok támasztani ,de a migránsvédők csak hebegnek habognak össze vissza, mikor a rendes becsületes dolgozni akaró keleti kecskebaszó faszszopók hirtelen robbantani kezdenek, meg nőket erőszakolnak meg és emberek fejét vágják le !olyankor már nem áll ki egyik sem csak mikro valaki megbántja ezeket a bevándorló hontalan senkiket!!!
Aki Én
@rokker33: ...na, látod, ezt is eltúlzod. Nem mondtam, hogy csak az én véleményem számít, sőt, még csak akkora önbizalommal sem mondok semmit, mint te. Azt sem mondom, hogy aki mást ír az hülye.
Annyit mondok, hogy amit és ahogy leírod, az minimum erős túlzás, ferdítés.
De mégegyszer a lényeget: SENKI nem akar migránsokat, főleg nem terroristákat.
Tény: Ide csak orbán engedett idegeneket ezrével, titokban, a magyar emberek egyértelmű akarata ellenére.
Ott kopogtass!!!
simmering73
@ómió: Az eftásilag lemaradt. Pöce lettél?
ómió
@simmering73: Látom, személyedben buggyant fel a bolsi latrina!
Sámannus
A fidesz pedig buzi,pedofil,és bűnöző simogató
JAJMÁR
Okoskodó beszólogatók, szerintetek merre billenne a robbantgatás esélye pl. nálunk, ha nem engednék be őket Bécsbe se? Mind otthon maradna, ugye? Gondolkodj, te nagyonkulturált, ne csak a szád járjon :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.