Szerinte az Európai Unió maga alá akarja gyűrni a gyengébb tagállamokat. Az Európai Unió ma még csak Magyarországon próbál példát statuálni a pénzügyi és jogállamisági kérdések összekapcsolásával, de amennyiben ezt sikerre tudja vinni, akkor a joguralom helyett a mindenkori erősebbek fognak uralkodni Európában – mondta a házelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kövér László úgy fogalmazott, az EU nyers hatalmi politikát folytat, és maga alá akarja gyűrni a gyengébb tagállamokat, vagy azokat a „politikai, ideológiai meggyőződésű csoportokat, amelyek nem tartoznak a semmi által homogenizált baloldali, libsi, komcsi neomarxista moslékkoalícióhoz”, amely most egyfajta „morális terrort” kíván alkalmazni Európában. Hangsúlyozta, az EU elnökségét a következő időszakban betöltő országok házelnökeinek írt levelében arra figyelmeztetett, ha a brüsszeli intézmények továbbra is ragaszkodnak a pénzügyi és jogállamisági kérdések összekapcsolásához, akkor az unió következő...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Bajúszkirály , Goebbels sem látott hibát saját magában akár csak te.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
...és mindezt szemrebbenés nélkül el bírta mondani úgy,hogy közben nem nézett fel,hogy nem szakad-e rá a mennyezet...
Nessy
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Na, ezt ők nem tudják megtenni! Már a Fiastyúkot is lehazudják az égről!
zorka
Bajszos szar 2! Ha olyan nagy lennél, mint amilyen hülye, akkor ülve nyalogathatnád a Holdat.
simmering73
Ezt a Kötelest nem covid, hanem veszettség ellen kellene sürgősen beoltani.
kissé felnőttem
ezt pont te mered mondani, ti meg az egész országot gyürtétek, de vége lesz ám akkor térdhez imára azt sem tudsz már csak trágárkodni meg a félelmedben büntetsz ez az uszitás a sajtó kitiltása a rögeszméd már kezelhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.