A katonákat is bevonják a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási tilalom fenntartásába – közölte Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A kormányfő elmondta, Pintér Sándor belügyminiszterrel és Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel egyeztetett arról, hogy a hadsereget bevonják a kijárási tilalom és a közrend fenntartásába, illetve ott, ahol lehetséges, az egészségügyre nehezedő teher viselésébe.

Tehát a katonáink most nem háborúban fogják védeni a hazát, hanem besegítenek a rendőrségnek, besegítenek a központi közigazgatásnak, és besegítenek az egészségügyi ellátásnak is ott, ahol erre egyébként a belügyminiszter és az egészségügyi miniszter szerint szükség van

- közölte Orbán Viktor.

Hozzátette: ennek a jogi, személyi és pénzügyi feltételeit sikerült tisztázni az operatív törzs és a kormány ülése között, de a kormányülésen még meghoznak egy-két formális döntést, ezután pedig aláírja az erről szóló rendeleteket.

A koronavírus-járvány miatt este 8 óra és reggel 5 óra között van érvényben kijárási tilalom az országban – teszi hozzá a koronavirus.gov.hu.

Forrás: koronavirus.gov.hu, 24.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
3 sarkalatos pontja van egy jól működő országnak: külügy, hadügy, belügy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ezzel az ürüggyel már Dél-Amerika-i stílusú diktatúrát épít! =))
kereső
Azért, ha lehet a katonák ne csőre töltött fegyverrel sétáljanak, mint tavasszal.
tudode
Kapkodunk, kapkodunk, miközben a home office törvénytervezet még az asztalukon sincs, azzal együtt, hogy a repülő diplomata kirúgással fenyegette az alárendeltségébe tartozókat, és mi lett a nóta vége, aki másnak vermet ás maga esik bele
.
---- Nem megy betegszabadságra, home office-ban dolgozik a koronavírusos Szijjártó Péter
.
index.hu/belfold/2020/11/05/nem_megy_betegszabadsagra_home_office-ban_dolgozik_a_koronavirusos_szijjarto_peter/
--------------------------------
.
Ez is a nagyság átka!
silber13
És tűzparancsot is ad ez a nagyon hülye!? Mert ettőa baromarcútól kielik!!!
justhpeter
Bizony a kormány önként és dalolva demonstrálja saját alkalmatlanságát, amikor a miniszterelnök-helyettes, kleptokrata-nemzeti-keresztény és szarvasvadász éjfél előtt egy perccel nyújt be törvényt, gazdaállata , a miniszterelnök naponta csepegteti egyszer végig sem gondolt utasításait, a belügyminiszter és a honvédelmi miniszter védi az egészségügyet, az egészségügyért felelős miniszter mint valami ügyi-fogyi törp naponta bugyuta meséket hint hívei lába elé.
Nyírfa
Látom, ahogy kéjesen dörzsöli a tenyerét, igen, megcsinálta, akkor és oda vezényli a katonákat, amikor és ahová csak akarja, olyan parancsot adat nekik, amit csak nem szégyell. És Orbán Viktor nem szégyell semmit. A lelkiismeretén több a lakat, mint a szerelmesek hídján.
kereső
@Nyírfa: Minek arra lakat, ami nincs? Nincs sem lelkiismeret,sem empátia, sem szégyenérzet, (az meg mi?),csak görcsös hatalommánia, gerinctelenség és bűzös fasizmus.
Pálinkás Pál
fosol te rohadék,igaz...remélem valahol elindul ellened valami...
Nyírfa
@kereső: Lelkiismerete mindenkinek van, csak az a kérdés, hogy ki milyen viszonyban van vele. Orbán nem vesz róla tudomást, 100 %-ig negligálja. Igen, fasisztává vált, és kijelenthetjük, hogy a fasiszta rendszereket a mentálisan beteg emberek érdekközössége hozza létre.
TASzSz
3 sarkalatos pontja van egy jól működő országnak: külügy, hadügy, belügy...
Cicamama55
Már mindenfelé katonák lesznek, mintha háborúban lennénk...Isten bizony, tudatosan fosatják az embereket! Anélkül is elég lehangolt itt már mindenki! Ha nem lett volna nyáron az a fene nagy szabadság, hanem a tavaszi korlátozások után is folyamatosan következetes intézkedések születtek volna, megérteném...
Eladott Ország
Készülsz már a 2022-es választásra! Nem úszod meg geci!
Eladott Ország
@TASzSz: ma, 14:54 ♦ De legfontosabb, hogy a diktátorokkal végezzünk, az a negyedik sarkalatos pont, a többi három már jön magától!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3534/363/original.jpg?w=600&h
TASzSz
@Eladott Ország: A te fejed hamarabb lesz ott!
kereső
@Nyírfa: Orbánnak állitom, hogy nincs.Aki ennyire meg tudja játszani a nagy keresztényt, a hivő embert- és ezt el is tudja adni/hitetni - annak nincs.
Yoda69
E. Koreában kivégzik a covid fertőzötteket. kíváncsi vagyok nálunk mikor vezeti ezt be O1G a diktátor.
TASzSz
@Eladott Ország: Te azt már nem éled meg!
legott
@TASzSz: Loptál, getzi!

Facebook hozzászólás:"Csordas Sandor
"3 sarkalatos pontja van egy jól működő országnak: külügy, hadügy, belügy..."

Miután hazánk közmondása úgy szól, hogy három a magyar igazság, s egy a ráadás.
A ráadás: egy meghülyült kormányfő."

De a folytatást - a lényeget - lefelejtetted!
TASzSz
@legott: 1. Ő lopott tőlem, hisz idézőjelbe tette!
2. Későbbi az ő bejegyzése!
3. Odafigyeltem történelem órán, fakultáción!
4. Geci te vagy a ballib fajtáddal együtt!
TASzSz
@Eladott Ország: Úgy kell neked, a saját csapdádba estél bele!
TASzSz
@Eladott Ország: Én leszek, te nem!!! :-)
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 15:52 ♦ Azt zúgja az erdő, azt zúgja a haraszt...
Orbán a királyi méltóság – sőt, néha emberi méltóság – híján – lásd az ellenzék dehonesztálása, primitív minősítései, tudatlan szóhasználata, ostoba sértései – olyan messze áll attól, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak egy csekély műveltségű, felfuvalkodott – szó szerint vehető – harsány kiskakas, aki, persze, nagyúr a maga szemétdombján. Viktor alaptalan magabízással csak magánál alacsonyabb szinten állókkal veszi magát körül (így elkerülvén, hogy valaki kitűnjön közülük azzal, hogy felismerje: a király meztelen!), cserébe bőven akadnak udvari bohócai, ám azokon is csak röhögni lehet, az igazságot kimondani – ami pedig az udvari bohóc privilégiuma volt – egyik sem meri.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/123087809_3290628697652330_2655512994180589205_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=29ozukBDXgMAX_Is3IE&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=7ef4b59de1c6ca824d24729d116bde0a&oe=5FC96642
FLETÓ
@Eladott Ország: MLM rendszerben is túl sok idő volt neked legyártani ezt a MAME-et! Kár a gőzért! 1 életed van neked is! Pihenj! Élvezd azt!
legott
@TASzSz: Jááááj, ez a kiütött vissza először, annyira izzadságszagú!

1. Ha idézőjelbe tette nem lopott. (nem vagyok fent a fészen, úgyhogy nem tudom mi történik ott)
2. Szóval tovább gondolta, és premisszából levonta a konklúziót ezzel adva végső értelmet a definíciónak (vagy mi a f@szom)
3. Ha odafigyeltél volna a történelem órán, nem lennél náci ("Anyúúúú, ez a bácsi náci?" Bácsi, bácsi kampó: www.youtube.com/watch?v=bNWDLrZtY_4 )
4. Szóval, aki nem náci, az csak ballib lehet. Aha

www.youtube.com/watch?v=T8WfYJr8M04
TASzSz
@legott: Ha állításod szerint nem vagy fent, akkor honnan szedted?! Hazudsz, libernyák! Szenvedsz?! Egyébként nem kell a FACE-en lenni, mert itt van fent a FACEBOOK modul! Most szarban vagy, mert ELKÚRTAD!
Amúgy nem fog összejönni, amit terveztek!
legott
@TASzSz: Jáááááj, ha nem vetted volna észre, megjelenik pár fészbukos hozzászólás is. Ehhez a témához Csordas Sandor kommentje jelent meg.
(a propelleres kommentek fölött lévő reklámok fölött mindig süt a nap)
Gauntlet
kezd kicsúszni a kézből az irányítás ?
legott
@TASzSz: Én nem hazudtam soha! (khm)
Én nem szokok modulálni - viszonylag sem befolyásolva a nagyfrekvenciás hullámokat az én kis frekvenciájú jelemmel. Mert hát ugye kivagyok én... hogy jövök én ahhoz?
Hogy mások mit terveznek, azt nem tudom, de amit én tervezek a következő 1000 évre, az biztos, hogy össze fog jönni, mert Isten ígérte meg, és "Isten nem hazudhat."
TASzSz
@legott: Akkor kezdjél el imádkozni! Bár 1000 év is kevés lesz rá!
vitriol
Már tudjuk mért vonultak fel korábban a lánctalpas harci járművek!
legott
@TASzSz: "Akkor kezdjél el imádkozni! Bár 1000 év is kevés lesz rá!"

Mi a fa... taszsz? (mekkora gáz már a nicknév választásod is)
Fogadunk, hogy fingod sincs róla, hogy mit is írt a hogyishívják (én)?
Ha keresztény volnál, értetted volna.
Azt hiszed az 1000 év az sok, az a távoli jövő? Ó, te szegény!
1000 év az semmi !!!

Túl sok minden nem vagy, mint aminek szeretnél látszani, mint amilyennek mutatod magad.
TASzSz
@legott: Keresztény vagyok, és realista! Tudod, érték a mérték! A nagyfrekit is ismerem, ne aggódj! Még mikorhullámon is kommunikálok! A business - egyházakat meg utálom!!! Neked, akkor MZ/X a hívójeled, köbüki?!
Lepényleső
Úgy van? Mit is ér valahol egy valamire való katonai diktatúra katonai jelenlét nélkül?
Aztán ukáz,- és majd lőnek is végül,- ki addig be nem hódolt,hal majd csőstül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.