Német rendszámú autóval szerencsétlenkedett.

Kocsis Máté megmagyarázta Selmeczi Gabriella luxus BMW-s szabálytalankodását
Fotó: MTI/Kovács Attila

A párbeszédes Szabó Tímea videózta a fideszes Selmeczi Gabriellát, amint egy német rendszámú X7-es BMW terepjáróval parkolt le keresztben a képviselői irodaház előtt, elfoglalva 3 helyet.

Az ellenzéki képviseló megjegyezte: az is érdekes, hogy egy képviselő miért jár a parlamentbe német rendszámú autóval.

A magyarázkodás Kocsis Mátéra lett kiosztva, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta,

Selmeczi Gabriella nem leparkolt, hanem félreállt – lehet, hogy ezt szabálytalanul tette –, amíg beírt egy címet a GPS-be,

a férje pedig jómódú üzletember, övé az autó, amely azért német rendszámú, mert egy német cégtől lízingelik.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Jól van kocsis nemvagyokbuzi máté megtetted amit megkövetelt a haza,kapsz gabikától egy kiflicsücsköt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Gondoltuk kis buz.gó mócsing, hogy bevéditek egymást. A háttér szlogen pedig így szól mögötted: FIDESz Nekünk Magyarország szétlopása az első!
Giovanni Alba
Gondolom ezek után a szenátorasszony egy kiflicsücsökkel a szája sarkában beballagott az illetékes hivatal illetékes hivatalnokához, és leperkálta a büntetést, természetesen ötforintosokban, mint a bájer zsoca tervezte volt. Valamint kiadott egy nyilatkozatot arról, hogy a máté gyerek nem volt teljesen tisztában a tényekkel. Ő nem a telefonjával matatott, hanem a gyógyszerét vette be demencia ellen, mert jóideje sok mindent elfelejt. Próbálja ki bárki, egy tipp, magánnyugdíj.
kulabombaafityiszre
Jól van kocsis nemvagyokbuzi máté megtetted amit megkövetelt a haza,kapsz gabikától egy kiflicsücsköt.
nezelodo
Már azt hittem a Matildka átmegy KRESZ professzorba, és jogszabályt értelmezve elmagyarázza a jogosságát a bunkóságnak, de ahhoz túl kevés lenne...
Málna
Szörnyű, hogy ebben az országban mindig magyarázni kell még a legegyértelműbb dolgokat is. És akkor csodálkoznak az emberek, hogy hülyének nézik őket.
fidem
Német cégtől lizingelik az autót?
Mi lesz szegényekkel, ha Orbán kiutál minden multit? :O
Giovanni Alba
@Málna: Hihetetlen hogy egyetértünk. Gabika szenátorasszony egyértelműen, a parkolás szabályainak megszegésével (meghágásával) közlekedési szabálysértést követett el. Tényleg hülyeség, hogy ezt még magyarázni kell. Kiállt a nyilvánosság elé, és tett beismerő vallomást, sok-sok bocsánatkéréssel elegyen?
Nem? És miért nem? Nem látja szükségét? Nem tudja kimondani, emberek, figyelmetlenségből (haha) elkövettem egy hibát, most befizetem -minden vita nélkül, önmagamtól- a bírságot, és mégegyszer elnézést kérek?
Legközelebb egy híd közepén óhajt megállni, keresztben?
Qqberci
KocsisMaris! Mutasd már meg a KRESZ-ben a félreállás definicióját!...
Málna
@Giovanni Alba: Kezdjük ott, hogy nem parkolt, csak megállt. Raadásul ezt - ha jól tudom - egy elzárt területen tette. Nem tilosban állt meg. Miért kellene bírságolni? Semmilyen hibát nem követett el.
Szerintem Szabó Tímeának kellene bocsánatot kérnie a rosszindulatáért.
kissé felnőttem
Máté evangelista? megmagyarázza? hazudja mert se nem látta se nem tudhatott szart sem csak böfög
ott a férj láttad csak irogatott láttad? ugyan ki hisz ma ilyen meséknek. Amúgy igy is ha rendőr lennék ott biza húzósan fizette volna ennyi, mert a szabályszegés az nem bocsánatos bűn de a hazudozásod sem:
tahóka lóka
nezelodo
@kissé felnőttem: Na azért már a rendőrök sem olyan bátrak, nálunk az elhíresült képviselő kölke gyorshajtása miatt röpült jónéhány éve a kapitány...
namihami
Hogy is van a régi vicc a két rabbival és a megmagyarázással!?!?!
A Bömbit pedig azért kell német cégtől bérelni, mert a hazai kölcsönzőkben a Lada 1500-as a prémiummárka. És általában csak Trabant és Zaporozsec szokott készleten lenni.
nezelodo
@Qqberci: Ugyan mááá.. még a félreállítást sem fogja megérteni, ha eljön az ideje.
RonaGyuri
@Málna: ja persze egy másik hasonló arrogáns luvnya az út közepén állt meg, míg elintézte a dolgát egy üzletben!!! =))
Málna
@RonaGyuri: Nem tudom, miről beszélsz Gyuri bácsi, és hogy hogy jön ez ide.
simmering73
Az apa meg férfi, az anya meg nő, és van a Máté.
simmering73
@Málna: Ha még nem vagy a fidesz tagja, sürgősen lépjél be. Kormányszóvivőségig viheted. Te két pillanat alatt meg tudnád győzni a hallgatóságot, hogy a Föld lapos.
Málna
@simmering73: Szerintem nem tudok jól magyarázni, de jólesik, hogy te másképp látod.:-)
RonaGyuri
@Málna: úgy hogy nektek mindent szabad, legalább is azt hiszitek! =))
Málna
@RonaGyuri: Persze, hogy mindent szabad. De itt most nem történt semmi említésre méltó.
Giovanni Alba
@Málna: Láttad az útburkolati jeleket? Nem láttad? Akkor miről beszélsz? Láttad? Akkor meg mit értetlenkedsz? Beállt a parkolóba, lazán, mert neki fontos a dolga, és ilyenkor nem számítanak azok a csíkok, azok úgyis csak minták, az aszfalt egyhangúságát oldani hivatottak. Nem tudom melyik a rosszabb, ha tényleg ennyire buta vagy, vagy ha csak megjátszod magad. És igen, igazad van, nem tudsz jól magyarázni. Értetlenkedni, tagadni a nyilvánvalót annál jobban.
RonaGyuri
@Málna: nem csak magyarázni nem tudsz!!! =))
Málna
@Giovanni Alba: Útburkolati jeleket? Az a fehér csík nem záróvonal, csak a parkolóhelyeket osztja fel. Ne szórakozz már...
solidedge
Nincs mit magyarázni, aki így parkol az bunkó. Köztudottan a Fidesz a bunkók pártján áll. Egyébként meg az a sejtésem, hogy mivel ebből az irányból csak tolatva lehet beállni, ez meghaladja a nő képességeit. Ez bonyolultabb volt neki mint a nyugdíjpénztár lenyúlása.
Málna
@RonaGyuri: Hát, a gondolataidat nem tudom olvasni. Nem egy korosztály vagyunk, nem egy rugóra jár az agyunk.:-)
Málna
@solidedge: Nem parkolt, csak lehúzódott. Miért olyan nehéz ezt megérteni?
kissé felnőttem
@nezelodo: a költö is erről irt:" ki kivel s miért hogyan rokon " aztán nézzűk az ő főnőke ki is ? én innéjtől nem csodálkozom ma meg eü miniszter is ajaj szegény vakcina győzzőn hatni
nezelodo
@Málna: Tőlem hat-hét éve a rendőrök egy ilyen húsz másodperces "csak megállásért" alsóhangon húsz-ezret akartak levágni, pedig senkit nem akadályoztam sem a közlekedésben sem a parkolásban. Van egyébként nem libáért vásárolt jogsid?
Málna
@nezelodo: Van jogsim, és bármikor lehúzódom így, ha van bőven parkolóhely. Zárt parkolóban kizártnak tartotm, hogy ez szabályszegés lenne.
Giovanni Alba
@Málna: Úgy van, okos. A parkolóhelyeket osztja fel. Kettő fehér csík közé áll be az autó. Gabika hogyan állt be? Erre keresztben. Szabályos volt? Nem. Előrelátó és figyelmes volt? Nem. Beképzelt, egocentrikus volt, aki azt hiszi, a szabályok csak másokra vonatkoznak? Igen. Van még kérdésed? Ne legyen, előbb ezt emészd meg.
Málna
@Giovanni Alba: Nem állt be, nem parkolt le, nem hagyta ott az autót, csak lehúzódott. Nekem eddig sem volt kérdésem, a tieidre próbáltam válaszolni...
RonaGyuri
@Málna: ráadásul te egy korlátolt fityesznyik vagy! =))
Málna
@RonaGyuri: Csak jártatod a szádat feleslegesen, Gyuri bácsi, nem mondasz semmit.
nezelodo
@Málna: Ha alkalmad lesz az ünnep csendjében érdemes lenne átlapoznod a KRESZ-t. Amikor a szabályszegést mérlegeli a döntéshozó, nem az így szoktam lesz az irányadó, hanem a betű szerinti jogszabály. Tudod éppen a regnálóék ragaszkodnak betű szerint a jogszabályhoz, helyesen.
Málna
@nezelodo: Nem fogom lapozgatni, lesz jobb dolgom is, de ha idelinkeled az idevonatkozó szabályt, azt megköszönöm.:-)
kereső
Ha valamit magyarázni kell, az már régen rossz!Ez van novákkal, ez van selmeczivel, ez van varga judittal, káslerrel. Érdekes, hogy mindig mindent mi (sokan) értünk félre, mi látunk mindig mindent rosszul.
És én azt sem értem, miért nem a "CSAK" szenátor asszony állt ki, miért is nyálas kocsis az, aki "megmagyaráz".
Egy dolog mégis szöget üt: miért is "német cégtől lizingelik" az autót? Csak nem áfát spórol a tehetős, jómódú házaspár?
nezelodo
@Málna: Nem linkelem, nem vagyok KRESZ oktató. De ha elvonatkoztatsz a túltengő pártszimpátiádtól és csak a szabályokra koncentrálsz, ami mindenkire kötelező, esetleg az általánosan elfogadott közlekedési szokásokat is fel tudod idézni, kicsi esély lehet, hogy megérted. Vagy Te vagy az az ismerősöm aki az egyirányú utca kijárat felőli végén keresztbe szokott parkolni lezárva teljes szélességében az utcát??
voltmárjobbis
Német a férje?
selmeczi meg fideszes, akinek a pártja ki akarja baszni Mo.-ról pl. az Aldit, Lidlt, akiknek a tulaja német.
Hogy beszélik ezt meg otthon, német férj/magyar selmeczi?
Málna
@nezelodo: Egy linkhez nem kell KRESZ oktatónak lenni. Azért kértem volna, hogy pontosan tudjam, mire kell koncentrálnom. Mert mintha te sem tudnád...Miért lennék én az az ismerősöd, aki lezárja az utcát? Ezt abból következtetted ki, hogy bármikor lehúzódom így egy zárt, szinte üres parkolóban? Szerintem a két dolog fényévekre van egymástól.
nezelodo
@Málna: Na faék egyszerű vitapartnerem! Miért vannak felfestve a párhuzamos csíkok a parkolóban? Azért mert azok közé kell beállni, úgy hogy a másikat ne akadályozd. Miért gyakoroltatják, a tanulóvezetőkkel a derékszögű és negyvenöt fokos beállást a vezetési tanfolyam során és miért vizsgaanyag? Mert ezt írja elő a Közlekedési Szabályok Gyűjteménye, ami mindenkire kötelező, kivéve a Selmeczire és rád. Csakhogy ti nem szerepeltek név szerint a jogszabályban, kivételként, tehát rátok is kötelező.
Giovanni Alba
@Málna: Egy linkhez nem kell KRESZ oktatónak lenni. Azért kértem volna, hogy pontosan tudjam, mire kell koncentrálnom.
Beírod a keresőbe, és tadammm, ott van. Nem megy? Akkor meg mit kényeskedsz itt? Mással akarod kikapartatni a gesztenyét csak azért, hogy lesajnálóan megjegyezhesd, hogy te ezt már régen tudtad, nem ezt kérted, valami mást, valami újat. Miért gondolod hogy mindenki elfelejtette milyen aljas trükkökkel is dolgozol?
Most jön majd az ártatlanul csodálkozós rész. A pityergés nem hat meg.
nezelodo
@Giovanni Alba: Hát bizonyára nem az eszéért szereti a környezete. Nálam az volt a csúcs amikor közölte, akkor is kell helyi bérletet venni a gyereknek a városba, (és nem plusz kiadás), ha nem veszik fel a városi gimibe a távoli faluban élő gyereket.
Óhatatlanul az a hetvenes évekbeli tsz elnök jutott eszembe róla, akinek a melléküzemága egy fővárosi cégnek gyártott fém termékeket, és a műszaki vezetőt beszámoltatva elmondta a főnökének, hogy több ékes felületi finomsággal kérik a a gyártmányt, mire az elnök, "van ott egy csomó nyárfarönk fűrészeltessetek annyi éket amennyi csak kell nekik".
gina
Mocskos gazemberek, rájuk a törvény nem vonatkozik,, minden szavuk hazugság--mint magyar nem vezethet német rendszámmal-- ez a magyar törvény.. mivel német magyar vagyok és itt élek , nem vezethetek német rendszámú autót ---
gina
@Málna: Te idióta, te nem értesz semmit, mint magyar állampolgár-- magyar jogositvánnyal nem vezethet német rendszámú autót, olyan nincs hogy lizingeli én német vagyok tudom mi a törvény itt is, de te egy fidesz alja vagy nektek mindent szabad és mocskosul hazudni, ezt egy normál magyar tette volna, akkor már az autóját is elkoboznák, te idióta fideszhivő /// A fidesz mocskadékokra semm i törvény nem vonatkozik, a törvény az maguk-- szemét rohadt banda !!!
Málna
@nezelodo: Az Y megfordulást is gyakoroltatják, de nem büntet meg a rendőr, ha nem megy. Ezért kértem volna linket, hogy erre a megállásra milyen szabályok vonatkoznak, hogy büntethető-e. Tudsz segíteni vagy nem?
Málna
@Giovanni Alba: Nekem úgy tűnik, nektek sem megy. Csak az elterelő hadművelet.
:-)
Málna
@gina: Nyugodjál már le...Menj, jelentsd fel! Te, német, te...:-)
Málna
@nezelodo: Tehát nem tudsz. De miért vetkőzöl így ki magadból?
vitriol
kocsis ebben elég jó volt , mindig meg tudta magyarázni a saját disznóságait is!
Málna
@nezelodo: Csak most olvasom...Milyen bérletről beszélsz? Nem emlékszem, miről van szó.
Gazella
Trancsatlinemzedékes buzit is elöre tolták!!
szép új világ
Selymeci Gabika GPS-szel keresi a magánnyugdíj pénztárak pénzét? Te sem leszel már hülyébb Csokis Máté! Menj és játsszál a ... - ereszcsatornával.
Aki Én
@Málna: Elképesztő és szánalmas, ahogy megint szembe mész a forgalommal. Egyrészt elismerte, hogy hibázott, úgyhogy ne told túl az értetlen, mindent kimagyarázó lúzert, habár elég jól áll neked a szerep.
másrészt
,,Szörnyű, hogy ebben az országban mindig magyarázni kell még a legegyértelműbb dolgokat is. És akkor csodálkoznak az emberek, hogy hülyének nézik őket."

Hát pontosan ez az. Miért kell magyarázni, hogy egy ország rühelli ezeket a hazug, álkeresztényeket, ezért érthető, ha minden hibájukra ráugranak? JOGGAL!!!
Málna
@sgl: Na és milyen a vak gyűlölet, mesélj! Nem rossz így élni? El nem tudom képzelni.
sokanvagyunk
Magyarázza ezt egy közlekedési rendőrnek... - meg sokaknak, hogy ő egy lehúzódós fajta (akarom mondani nyugdíj- lehúzós). Egyénként akinek ilyen védőre van szüksége, valószínűleg vaj van a fején.
Aki Én
@sgl: Nem hiszem. De szeretem szembesíteni a butaságaival.
Málna
@Aki Én: Kár, hogy még soha nem sikerült. De ne add fel!:-)
Aki Én
@Málna: ...dehogy nem. Csak te nem érted!
tudode
Kocsis Máténak mér sokat kell kepeszkednie a bársonyhokedliért!
Gazella
@Málna: na takarodj haza romániába!! Tőlem ukrajnába is mehetsz! De onnan páros lábbal basznak ki mert narancs segges vagy!!
Giovanni Alba
@Málna:tegnap, 22:24 www.kresz.info/utburkolati_jelek.php A "j" pontot nézd meg, ha már magadtól nem vagy képes megkeresni. Mondd, neked tényleg csak ennyi eszed van? Linket követelsz mert te képtelen vagy megtalálni, aztán meg csúfolkodni próbálsz óvodás szinten, hogy bebeee, nektek se megy, ahelyett, hogy szépen megülnél a sarokban, és mélyen szégyellnéd magad.
balos
Az ilyen mátékat sem az "eszéért" szeretik a club-tajgában!
kissé felnőttem
a medvéket be kéne szabaditani ide a málmásba érik más meg éretlen is akad
kissé felnőttem
a jómódú üzlet? jaaaaaa nem kubikus dicsért essék máté nálunk otthon szokás a gps adatokat indulás előtt okés? érted miről irók vagy betüzzem? O t t hon.
namihami
@Málna: 20.13: Mint írod, neked is van jogosítványod. Én elhiszem. De akkor néhány kérdésre adhatnál választ.
1. Ha megnézed a beállás irányának a felfestését és összehasonlítod az abban (akármiért) álló autót, akkor neked se kellhet sok ahhoz a felismeréshez, hogy Gabikánk a forgalommal szemben hajtott be a parkolóba. Ugyanis ez a megállás a másik irányból történő ráfordulásnak felel meg. Forgalommal szemben pedig még a ""szenatorinajogosítvány"" se teszi lehetővé.
2. Ha ettől el is vonatkoztatunk, akkor is marad még az a helyzet, hogy forgalommal szembeni oldalon (menetiránynak szemben) tilos parkolni. És a fenti helyzet annak minősül. (lásd szenatorinajogsi ismét)
3. Külföldi rendszámú járművet az azt használó, még ideiglenesen sem engedhet át itthoni használatra. Még a férje sem. (ismét az a bizonyos jogsi)
4. Szabálytalanul parkolni, még bármely rövid időre is, tilos! Tehát, ez nem menti fel a szabálytalankodót tette elkövetése alól. (lásd , mint fenn, ismét)
5. A kép alapján legalábbis, de egy folyamatos fehér vonal (záróvonal) van a helyszínen felfestve. Azt pedig ugyebár, tilos átlépni. (már megint)
Persze, az én jogsim csak 42 éves, én már felejtek.
ómió
Már megint "elcseszve"? Pedig az efftársak olyan szívesen hazudtak volna rá valamit...!
Aki Én
@ómió: ez megtörtént, elismerte.
Te ennyire buta bolsi?
SystemError
Köcsög Máté és vicsorogva pókharapó Gabi igazán példamutató népszolgák, ha a törvények tiszteletéről van szó:)
voltmárjobbis
@Giovanni Alba: 21:11 Nem is értem amit válaszoltál málnának.
Giovanni Alba
@voltmárjobbis: Pedig egyszerű :-) Az első sor egy málnás idézet, kettő mondat. Kért volna valami útbaigazítást, hogy tudja, merrefelé kell kapirgálnia, ugyanis megkérdeztem, hallott-e már az útburkolati jelekről. Válaszolt, hogy amire Gabika ráállt, az nem is záróvonal. Erre írtam neki, hogy beírja a keresőbe, hogy útburkolati jelek, és pillanatokon belül ott a felelet. Tovább értetlenkedett, átment gúnyolódóba, hogy de hiszen mi sem tudjuk. Erre egy következő hozzászólásomban küldtem neki egy linket, ott ábra is jelöli a várakozásra kijelölt területet, valamint el is magyarázzák, hogy a két párhuzamos csík között van egy autónak hely. Igaz, az nem volt odaírva külön, hogy keresztben nem szabad ráállni. Van még ott egy személyes megjegyzés, miszerint azt már eljátszotta, hogy linket kért, kapott, de köszönöm helyett annyit mondott, hogy de hiszen ő ezt már régen is tudta, azt hitte, valami újat kap. A határozott hangú helyreigazításra jött a megbántott pityergés és a további értetlenkedés, amúgy óvodás módra.
voltmárjobbis
@Giovanni Alba: tegnap 18:20 Írtdad:
thumb_up5 replyVálasz error access_timetegnap, 18:19
Giovanni Alba
@Málna: Hihetetlen hogy egyetértünk
Mivel is értettél vele egyet?
Giovanni Alba
@voltmárjobbis: "Szörnyű, hogy ebben az országban mindig magyarázni kell még a legegyértelműbb dolgokat is. És akkor csodálkoznak az emberek, hogy hülyének nézik őket"
Ezzel értettem egyet, és az események tükrében egyre jobban, mert az a bizonyos dolog egyértelműbb nem is lehetne, de próbálják megmagyarázni, mentegetni.
Kicsigyümölcs jól kezdte, de aztán kiderült, hogy nem is úgy gondolta. Szerinte egyértelmű, hogy a szenátorasszony semmi szabálysértést nem követett el, mindenki buta és rosszindulatú, aki mást mond.
voltmárjobbis
Védi kocsis máté selmecit, miközben selmeci:
"Sajnálja, hogy hibázott. Elnézést is kér mindenkitől. A szándékosságát a dolognak vitatja, vétlenül és gondatlanul járt el. Így nem lehet parkolni. A családi, vagyoni helyzetére vonatkozóan pedig már-már közismert tény, hogy képviselőasszony férje jómódú üzletember"
Ki a hülye? Bebuktad seggfelj kocsis.
Lepényleső
...amikor egy bizonyítvány magyarázatra szorul,s azt egy kasztbeli teszi meg,- nagyon ravaszul...?
kokopelli
@voltmárjobbis: a Mátéka a Fidesz kutyusa pawlowi reflexekkel !! Reagál a Fidesz nevekre és menti a ß@r-
ba csúszott gazdikat!...ha kell ha nem! (;-))
ómió
@Aki Én: Megtörtént, ahogy a Kocsis elmondta?! De, hisz akkor te nemcsak a tetves bolsiságodat, hanem még az efftársi fajkreténségedet is rám akartad hazudni! Vagy nálad ez "így az efftársi"?
Málna
@Giovanni Alba: Te csak játszod a hülyét vagy tényleg az vagy? Itt nyígunk a témán, aztán megint a végén derül ki, hogy még azt sem fogtad fel, hogy mit kérdeztem, hogy mi a probléma? Hol kérdeztem én azt, hogy mi az a felfestett jel?
Málna
@namihami: 1.Láttam egy felvételt, ahol valaki ugyanabból az irányból tolatva állt be, a felvétel készítője szerint szabályosan. Tehát a feltételezésed téves.
2. Ebből következik, hogy ez a felvetésed is téves.
3. Erről nem vitatkozom, nem ismerem az ide vonatkozó szabályozást.
4. Ez nem parkolás, csak megállás. Ennél fogva egyáltalán nem egyértelmű, hogy szabálytalan-e.
5. Nincs sehol fehér záróvonal. Nem tudom, mit lász, de szerintem nézd meg még egyszer.
csak úgy....
@Málna: "nyígunk a témán" ez valami ukrán-magyar tájszólás?
Málna
@csak úgy...: Tudtommal szabolcsi tájszó.
csak úgy....
@Shikari: tibim,te nem is vitatkozol,te csak folyamatosan hülyeségeket beszélsz mint a málna elvtársnöd! :)
csak úgy....
@Málna: és? :) nincs itt és,te egy ukrán migráncs! :)
namihami
@Málna: 10.09: Akkor nézd meg azt a képet, amit a Szabó Tímea a Facebookra töltött fel és a vezető felőli ajtó irányából van készítve. A kocsi a beállás irányát jelző vonalakra merőlegesen áll és a bal hátsó keréknél jól leátható a folyamatos fehér vonal. (ezt hívja a Kresz záróvonalnak)
Ha valaki egy parkolóban így áll meg, arról akárki is mondja, azért még nem lesz szabályos. Ezek vonalak nem utcadísznek vannak felfestve. Tehát, akár parkolás volt a célja, akár megállás, mindenképpdn szabálytalan.
Nem azt mondom, hogy pl. én se álltam még szabálytalanul (vagy egyéb más), de akkor legalább nem sikoltozok a Melegmálénak, hogy mentsen ki.
Málna
@csak úgy...: Akkor ezt megbeszéltük. Volt értelme...:-)
Málna
@namihami: Az nem záróvonal, hanem egy sárga csík, ami - gondolom - szintkülönbséget jelez. Ha záróvonal lenne, akkor egyik irányból sem mehetnének át rajta az autók. Akkor nem lenne parkoló.
NKF
Orbán sokat fog vesziteni ennyi szarházival,de nem eleget!
Az ellenzék semmi.Gyúrcsány a legerősebb.A többi meg szót sem érdemel.
csak úgy....
@Málna: volt hát! örülök,hogy nem tagadod meg a gyökereidet! :)
Giovanni Alba
@Málna: "@nezelodo: Az Y megfordulást is gyakoroltatják, de nem büntet meg a rendőr, ha nem megy. Ezért kértem volna linket, hogy erre a megállásra milyen szabályok vonatkoznak, hogy büntethető-e. Tudsz segíteni vagy nem?"
Ezt írtad te.
"@Málna:tegnap, 22:24 www.kresz.info/utburkolati_jelek.php A "j" pontot nézd meg, ha már magadtól nem vagy képes megkeresni. Mondd, neked tényleg csak ennyi eszed van? Linket követelsz mert te képtelen vagy megtalálni, aztán meg csúfolkodni próbálsz óvodás szinten, hogy bebeee, nektek se megy, ahelyett, hogy szépen megülnél a sarokban, és mélyen szégyellnéd magad."
Ezt írtam én.
Most akkor ki a hülye, te vagy én?
kokopelli
A probléma ott lehetne,hogy német rendszámhoz,német járműadó,az adóhoz német lakhely és max. hat hónap
külföldi tartózkodás szükségeltetik ill. lehet!
Giovanni Alba
@Málna: Szegény kicsi málna, értem én, hogy kényszeresen humorizálni próbálsz, de lásd be, nem megy ez neked. Ha megnyitottad volna a linket, közlekedésrendészeti szabályok, útburkolati jelek, a "j" pont a "várakozóhely (155-156. ábra); az egy gépkocsi várakozására szolgáló helyet jelöli meg;" Ezt kérted, ezt kaptad, ha nem érted, a te bajod, de ne engem hülyézz le, ha te vagy ennyire szellemileg alultáplált. Mondtam már, hogy a durcás sértődöttséged, és mellébeszélésed nem érdekel, csak magadat égeted még jobban. Ha lenne annyi eszed mint egy tyúknak, akkor megérthetnéd, hogy a két, párhuzamos csík közé áll be egy darab gépjármű, és nem a vonalakra keresztben. Kezded már érteni végre? Nem? Egyedül kimehetsz már az utcára? Vagy képes lennél a zebrán parkolni, hiszen ott is vannak párhuzamos csíkok, igaz, kicsit vastagabbak?
Málna
@Giovanni Alba: Nem humorizáltam, teljesen komolyan gondoltam. Te tényleg hülye vagy, már bocs'. Még be is másolod a kérdésemet és a válaszodat, mégsem veszed észre, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. Magyarázod azt, ami nem volt eddig sem kérdés. Engem nem zavar, neked ciki.
szaboria1
Mátéka is már egyre hülyébb lesz. Még nem vette észre, hogy a gazdája pont ezt akarja.
Giovanni Alba
@Málna: Köszönöm, megnevettettél.
"erre a megállásra milyen szabályok vonatkoznak, hogy büntethető-e" Kérdezed te.
"várakozóhely (155-156. ábra); az egy gépkocsi várakozására szolgáló helyet jelöli meg;" Erre ezt feleltem. Ott van szépen leírva, gyengébbeknek ábrával is kiemelve, hogy mi a szabályos. Ami nem szabályos, az szabálytalan. Eddig érthető? Gabika jól láthatóan szabálytalanul várakozik gépkocsijával. Ez is tiszta?
Szólj ha túl nagy léptekkel haladok és nem tudsz követni.
Megnézted az ábrát, vagy csak erőlködsz itt a jópofizással?
Málna
@Giovanni Alba: Megnéztem. Kérdésem továbbra is az, szabálytalan-e így megállni - nem parkolni - és hogy büntethető-e. Érted? És nem jópofizok, nem tudom, honnan veszed. Te erőlködsz itt folyamatosan olyan jelzőkkel, amik abszolút nem állják meg a helyüket.
Giovanni Alba
@Málna: Miért? Amennyiben várakozni tilos a nagysasszony által bemutatott módon, akkor parkolni szabad?
Szóval a gépjárművezető gépjárművével beáll a kijelölt helyre, és ott a gépjárműben maradva várakozik. Mondom a kijelölt helyen, és nem a kijelölt helyet jelölő csíkokon keresztben, három helyet elfoglalva.
Most megállt, várakozott, szabálytalankodott (ami az én olvasatomban szabálysértést jelent). Van még kérdésed?
És megkérlek, ne tőlem követeld majd ennek a szabálysértésnek a büntetési tételeit.
"Te erőlködsz itt folyamatosan olyan jelzőkkel, amik abszolút nem állják meg a helyüket." Ezt mondod te.
Lehülyéztelek én már téged? Ezt kérdem én.
Málna
@Giovanni Alba: Hozzád már rég nincs kérdésem. Olyan emberhez van, aki tudja a választ. Te itt első perctől kezdve csak kavarod a nagy semmit.
Giovanni Alba
@Málna: Szóval nem érted. Ez nem baj, de ne is dicsekedj vele.
Málna
@Giovanni Alba: De, sajnos igen. Túltoltad már megint. Ideje befejezni.
Sámannus
Nem kell má neked buzibár kis köcsög, mert a fideszben vagy. Nyalhatsz sz@phatsz.
Nessy
Máté fiam! Nem neked kell hisztizni, magyarázkodni! A tettes némasági fogadalmat tett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.