A Covid–19 elleni vakcina már több tucat országban bevetésre vár.

A Blikk megpróbált utánajárni, itthon a politikusok mikor kaphatják meg oltást. Mint kiderült, ők abban hisznek, hogy előbb azok kapjanak, akiknek muszáj.

Orbán Viktor akkor oltatja be magát, amikor sorra kerül

– közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a lap kérdésére, hogy mikor kapja meg a vakcinát Orbán Viktor. Áder János államfő sajtóirodájától egyáltalán nem érkezett válasz.

Az előírások szerint először azok az egészségügyi dolgozók kapják meg a vakcinát, akik az intenzív, illetve a sürgősségi osztályon kezelik a betegeket, utána jön a többi kórházi dolgozó.

Mivel én nem az intenzív osztályon dolgozom, ezért majd csak akkor kapom meg a vakcinát, ha az én csoportomra kerül a sor. Hamarosan az idősotthonokban dolgozók és az ott élők kerülnek sorra

– válaszolta korábban a Blikk kérdésére dr. Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter.

„Az oltási terv kidolgozása a Nemzeti Népegészségügyi Központ hatáskörébe tartozik, nem az Országgyűlés Hivatalának feladata” – közölte az Országgyűlés Hivatalának Sajtóirodája.

Kiderült, Orbán Viktor mikor oltatja be magát

„A Fidesz-frakció tagjait nem illeti meg semmilyen különleges bánásmód, és nem terveztük a képviselők külön oltását. A legfontosabb, hogy először a védekezésben részt vevők és a krónikus betegek kapják meg a vakcinát, azután mindenki más. A politikusoknak a sor végén kell állniuk” – így reagált a nagyobbik kormánypárti frakció.

A fentieket erősítette meg a Jobbik elnöke is.

Hozzám, mint frakcióvezetőhöz, nem jutott el oltással kapcsolatos jelzés a hivataltól. Képviselőink maguk döntenek arról, élnek-e majd az oltás lehetőségével – fogalmazott Jakab Péter, a párt elnöke.

A DK-nál sem készülnek a sor elejére beállni. „Semmilyen konkrét információnk nincs a vakcina beadásával kapcsolatban, az oltás megszervezése a kormány feladata” – írták.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

(blikk.hu)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Milyen előzékeny lett ez a büdös Köcsög...!! Azt hittem ,már ott tülekedik a 3000 ezer önkéntes között ,a kondájával együtt,,,,orosz vakcinára várva...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emerencia
@Horizont: Lehet, hogy átesett a covidon ezért min. 3 hónapig nem kaphat oltást? Nem életszerű, hogy beálljon a sorba. Ha nincs semmi ellenjavallat akkor már az elsők között "oltakozott" volna a kamerák előtt de lehet, hogy csak arra vár, hogy majd az orosz oltást reklámozza.
Clavigo
Milyen előzékeny lett ez a büdös Köcsög...!! Azt hittem ,már ott tülekedik a 3000 ezer önkéntes között ,a kondájával együtt,,,,orosz vakcinára várva...
Gazella
@Clavigo: már rég megkapta az oltást. A dagadék nem olyan mint Biden...
Tudod hirtelen eszembe jutott egy népszerű mondás... de aztán elröppent... Majd eszembe fog jutni s megírom.
legott
Orbánt ismerve két lehetőség van:

Suttyomban beoltották. Ez esetben később, ha nyilvánosan oltatja be magát, az már a második lesz.

Orbán sem bízik a vakcinában. Ez esetben placebót kap.

Orbánnak nem áll jól a nagylelkűség és a mártírkodás, mert O1G és a getszik nem arról híresek, hogy nagylelkűek, vagy mártírok. Inkább arról, hogy mindent és mindenkit le-, eltaposnak - rombolva, pusztítva, önzőn.
Gazella
@Clavigo: '''mikor hullik már el a férgese'''''
Na ez jutott eszembe!!
lampa laz
@Clavigo: elhitte az idióta haverjának Bolsonaronak, h krokodil lesz belőle a vakcina hatására. Mi viszont tudjuk, h falánk a dög, mert már teljesen felfalta az országot.
gina
Szemét egy állat, megvárja hogy hat a vakcina, persze nem az orosszal oltatja be magát
sokanvagyunk
„A Fidesz-frakció tagjait nem illeti meg semmilyen különleges bánásmód..." - pedig megillethetné, becsempészve a vakcinájukba veszettség elleni szer is.
lampa laz
1 orosz-kínai koktélt kell neki benyomni, ha ezután el tudja táncolni a kozák guggolóst, ferde szemmel akkor hatásos a vakcina.
szegfue
Milyen "rendesek", önzetlenek... egyszerüen nem tudok mit mondani erre a nagy "áldozatvállalásra"?!
Jozefina
Bezzeg a fizetés, a nyugdíjemelés és más juttatások terén nem ilyen előzékenyek. (idézhetném Bangónét, de mindenkitudja)
ómió
És a Böszme? Várja az USE vakcinát?
simmering73
A magyarok vezetője kedveskedik az ő népének. Újév alkalmából 1.-én a benzint 4ft-tal a gázolajat 2ft-tal engedi megugrasztani. Boldog új évet gyerekek.
kokopelli
Egész Európa lélegzetet visszatartva várja,hogy mikor kapja meg Moszkvától a szérumot!!! (;-()
simmering73
@ómió: Ne félj, a nemzetmegvezetőd a kapitalista vakcinát fogja kapni, neked viszont csak a kommenyista lószérum jut eftásilag.
Rockxy
az egy mérföldkő, hogy mikor oltatja be magát.
majmok.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: ma, 08:47 ♦ Putyin pincsije megkapta már a veszettség elleni oltást is, csak nem fogott rajta...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/122262496_973359206477320_9153615226975612247_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=R5OhYBxmbgQAX8UxZid&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=229cd0247af7197eecb3773e396ae119&oe=6005D4E2
Biztos lehetsz benne, hogy már be van oltva valamelyik európai vakcinával ( Pfizer Biontech és az angol Astra Zeneca Covid-19 elleni vakcina) A korházlátogatások során a talaptól a feje búbjáig védőöltözetben volt, FFP3 maszkban, míg az orvoson, csak sima sebészi maszk volt. Úgy nézett ki mint egy hóember a drága védőfelszerelésben kevlárban,a smasszerjaival együtt.Tényleg csak a répa hiányzik az orráról!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/92927260_2751658741549331_7695129777090330624_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=IRMNbnIWQGQAX8zFxax&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=bdb187afdbcbed08b41a9aa6ab51bd87&oe=5FF77F65
szegfue
@Eladott Ország: Ne hülyéskedj már!! Rossz nézni!
nezelodo
Nem kell azt az oltást elkapkodni, előtte legalább egy engesztelő szentmisét kell érte mondatni a Bazilikában, hogy a Mennyei Atyánk bocsássa meg a bűneit, egyenként sorra véve, és egyenként mérlegelve, hogy érdemes-e a megbocsátásra. Ez pedig eltart egy ideig...
Nyírfa
@szegfue: 11.11

Ne csináld! Nem szül jó vért.
Nyírfa
@Eladott Ország: Ó! Neked írtam, ami szegfue-hez futott be!
Nyírfa
@szegfue: 11.13

Ne haragudj, elugrott a gépem, nem neked írtam! Néha önjáróvá válik a masinám, ami elég sok kellemetlenséget okoz.
Nyírfa
Szerintem megvárja, Putyin beadatja-e magának az orosz fejlesztésűt, és, ha nem válik zöld emberkévé vagy krokodillá - by Borzalino - , akkor hívja a tévéstábot, Káslert, Nyunyókát, és foroghat a film.
Csakhogy Putyin retteg a saját vakcinájuktól, csak a honfitársainak nem fél beadatni. Már jelezte, hogy nem kívánja beoltatni magát.
legott
@szegfue: Szerinte inkább a 1046 második képe ijesztő - és azért, mert minden betűje igaz.
Ennyi bűnt elkövetni... ezt nem úszhatja meg !!!
kokopelli
@Nyírfa: ...orosz vakcinát neki a hurkatöltőjéből! (;-))
szegfue
@Nyírfa: 12:42 Semmi gond! Már éppen kerestem volna vissza: mi a fenét irhattam... de Te előbb rájöttél a tévedésre!
szegfue
@legott: 12:55 Valóban ott a szöveg az ijesztő... de az ember először a kép hatása alá kerül és utána olvassa el a szöveget.
legott
@szegfue: Hát igen. Csak a szokásos: "Egy kép többet ér ezer szónál."
Nyírfa
@szegfue: Időnként össze-vissza ugrál, előfordul, hogy klikkelni is csak sokadszorra sikerül, ez részben időveszteség, részben pedig ezt eredményezi, ami, sajnos, nem először fordult elő. Volt olyan, hogy málnát lájkoltam, na képzeld! :))
A fiam azt mondja, én is tehetek róla, mert nem irányzom megfelelően a leütéseket, így egyszerre több helyre is nyúlok. Van is benne valami, csak megszoktam az írógépet - imádtam használni, püföltem mint a szőnyeget az öregasszonyok, ráadásul a gyorsvonat sebességével -, itt pedig finoman kéne, éppen csak odaérinteni az ujjamat.
De, szerintem a gép is hibás! :))
csak úgy....
orbánról soha nem derül ki semmi,miért pont ez derülne ki?
míg rendesen nyal putyin elvtársnál,addíg élvezheti a kgb. védettséget!
szegfue
@Nyírfa: Én is nagyon nehezen szoktam meg a mechanikus irógép után a számitógép billentyüzetét. Rendesen püföltem én is az irógépet... 4 évig tanultam és érettségi vizsgánk is volt belőle a gyorsirással együtt. Szóval egyezzünk ki abban, hogy mi vagyunk a hibásak, amikor valami nem igazán sikerül:)
Nyírfa
@kokopelli: 13.13

Attól tartok, nem maradna elég az oroszoknak, és kénytelenek lennének ide jönni a maradékért. S ha már itt vannak, elidőznének kicsinykét. Pedig Viktor már egyszer úgy haza zavarta őket, hogy csak úgy porzott a vonat a lábuk alatt.
Nyírfa
@szegfue: Legalább egy kicsit toljuk már rá a technikára is! :))
A régi írógépeknek volt valami varázsa. Mintha jobban is lehetett volna gondolkodni írás közben - igaz, minden piszkozatot kézzel írtam -, és inkább éltem meg az alkotás örömét.
Előttem van Fehér Klára, ahogy ül az asztala előtt...
Szóval, van ebben illúzió is, jócskán. :)
ómió
@Eladott Ország:Tudom, ti majd akkor kértek, sőt esdekeltek az orosz vakcináért, ha majd Böszme vezéretek újra a Szemlőhegyen fényezi Putyin efftársatok hátsóját! Az efftársi "durcitok" egészen addig tart! Az Athina Híradó még nem mondta be?
ómió
@simmering73: Lószérum és efftársilag kizárólag az olyan mocsok bolsi barmoknak juthat, mint te is vagy! De ne búsulj! Amikor majd legközelebb Böszme efftársatok megint a Szemlőhegyen fényezi Putyin hátsóját, akkor az nektek, efftársaknak már egyetemlegesen lesz kötelező! "Népi demokratikusan"!
legott
@ómió: Te az összes nickneved alatt nagyon hülye vagy, durbincs.

De tovább megyek egy olyan senkiházi nyomorult jellemzésében, mint amilyen te vagy: Szánalmas vagy!
El sem tudom képzelni azt az őrületet, ami benned dolgozik, hogy ennyire fonák, elferdült, magadból kifordult módon nézd a világot.

Semmi természetes nincs benned, te inhuman, mert valójában a gyűlölet a lételemed, ahogy az összes fideszesnek!

A "szeretet" a te és a fajtád szájából egy hányás !!!
Eladott Ország
@ómió: ma, 14:01 ◘ A csúti cigány nyalja Putyin seggét. Orosz vakcinát nem kértek a magyarok, egyébként sem használják fel az Unióban sehol az orosz vakcinát ( nincs törzskönyvezve) . Ha Orbán távozni akar az Unióból akkor tegye, és takarodjon ki az országból a bandájával együtt, vagyonelkobzás mellett!
ómió
@legott: Most, agyalágyult bolsija, leírtad egy virtigli fajbolsevik tetü természetrajzát és azt kapásból rám is hazudtad? És az ápolóid mit mondanak: romlik még tovább is az elméd? Arra azért vigyázz, hogy legalább hazatalálj! Vagy azért vágysz bolsi tetü létedre te is Internacionalisztánra, mert ott mindenütt otthon lennél?
ómió
@Eladott Ország: A Putyini seggnyalást - ne "szerénykedj" - Böszme vezéretek már a Szemlőhegyen abszolválta! Orbánnak már nem jutott ilyen feladat - még, ha ráhazudod se! De azelőtt az efftársaid, tudod még a "népi demokráciátokban" lehetővé se tettek a magyarnak más vakcinát, csak és kizárólag oroszt! Már "elfelejtetted", te "kis hálátlan", vagy csak agyad nincs, amivel megjegyezhetted volna!? Innét se "zsenánt" minden mocskotokat a "Zorbánra" hazudni? Vagy itt is az van, ahogy Rákosi efftársatok mondta: a "határ a csillagos ég"? Amúgy Orbán nem az Unióból akar távozni - ne görcsölj ezen - hanem az uniós neokomcsi mocskot igyekszik halványítani! Az meg külön "bájos", hogy te, mint a bolsevik mocsok és rémségek főcsáposa, még te, vezértetü létedre még fenyegetőzöl is! Nem szakadt még rád a Lenin szobor?
ómió
@Eladott Ország: Talán már Rákosi, Kádár, Lackner meg Gyurcsány efftársaid is mind "fideszesek" voltak? Rájuk ne hazudd, mert odalesz a Lenin Díjad! Gréczy efftársad meg nudiszelfit küldözgetett magáról, Kunhalmi efftársnőd meg sok más efftárssal együtt "prájdolt", aminek alapján, akkor ti mind magamutogató, buzifan bolsi idióták vagytok egyetemlegesen? Ezt az "összeállítást" esetleg nem közölte az Athina Híradó, fajgörény!? Szólj már Korózs efftársadnak! De inkább az ápolóidnak, hogy rögzítsék a leszíjazásodat!
kissé felnőttem
na maradjunk annyiba ezt nem nyeljük be azért ne is erősködjél.amúgy, petike nem ajánlotta az orosz tesztet ? hát nem sportszerű pont tőle? 3000 be beleférnétek,Ja 50 oldalnyit olvasni a dokumentációt az hosszú? meg aláirni, hogy Da harasó.
Eladott Ország
@ómió: A csúti cigányt és bűnöző politikai prostituált bandáját már kiírták Európából!
Mr. Orbán “ Ön bizonyára nem tudja, de nem a szar kéri, hogy dobják ki az istállóból.” (Guy Maurice Marie Louise Verhofstadt belga politikus, Belgium volt miniszterelnöke)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67299114_647454589067785_2386824651939512320_n.jpg?_nc_cat=110&cb=846ca55b-311e05c7&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Rs7yvRJpQ2IAX98og6V&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3f04b062548afcce0ad518117c0c5ecc&oe=5FEF37CB
Magyarország népének kell a demokrácia gátolóját a karmelita kolostorból a börtönbe küldeni!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/127213478_1000436223769618_1702553875866691645_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=z94HdCcMOcUAX9U21hy&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3f68af8a313c7f597c308673d2d3178c&oe=5FE106A1
szegfue
@Nyírfa: Húúúúú, de szerettem annak idején a Royal irógépet! Persze a "gépteremben" mindenféle NDK-s gépek is voltak, de a Royal volt a legöregebb és a legkönnyebben leüthető. Igazad van: valóban volt "varázsa" az irógépeknek... én is szivesen emlékszem rá.
Eladott Ország
@ómió: bocs ma, 19:08 link pótolva ♦ Magyarország népének kell a demokrácia gátolóját a karmelita kolostorból a börtönbe küldeni!
olkt.net/wp-content/uploads/2020/11/inbound7189895738697411349.jpg
yazo64
Anno amikor receptet íratott nem bírta kivárni a sort...
bence
@legott: ! Remélem , omiodurbincs meg a többi senkiházi az orosz vakcinából kap !
terlasz
A min.elnök kiemelten védett személy... Az a baj, hogy O. kiemelten hazug is az egyéb "jó" tulajdonságai mellett.
Lepényleső
...majd ha fagy?

(Az orosz ellenanyagot kivéve amiről kevesen tudnak valamit,"~ eddig a kapott vakcinákat és az elkövetkező
80 000 adagot kizárólag az Unió biztosította Magyarország számára,és még véletlenül sem hazai beszerzésről
van szó",- mondotta volt Dr. Komáromi Zoltán.)
Eladott Ország
@sgl: tegnap, 11:26 ♦ Ezt nem csak a DK ellenzi.Van elég jóváhagyott európai/amerikai vakcina amiből lehetne választani. Véleményem szerint ez is Orbán EU ellenségét és külön utasságát igazolja. Csak a bosszú jár állandóan az agyában, ideje elkergetni a hatalomból a bandájával együtt! Mi egy közösséghez tartozunk, nem a kipcsakokhoz.
kissé felnőttem
@szegfue: akkor keressétek meg orbánunk doktoriját ő irta nem ő ? de a lap alján már kiment a papirlapról majd nem hogy azt sem tudta befűzni
szaboria1
Havasi már rég tudja, hogy bevan oltva. Az úgynevezett influenza oltása csak kamu volt.
szaboria1
@yazo64: Igazad van mindenben Ő akar az első lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.