Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői online sajtótájékoztatóján kijelentette: a koronavírus-járvány egyértelművé tette, mi a különbség a baloldal és a nemzeti oldal válságkezelő stratégiája között.

A baloldal most is ugyanazt az elhibázott gazdaságpolitikát akarná a magyar emberekre kényszeríteni, amellyel kormányzásuk alatt a csőd szélére sodorták Magyarországot. Ők a válságot mindig adóemeléssel és megszorításokkal akarják, illetve akarták korábban is kezelni – mondta.

A kommunikációs igazgató kiemelte:

a Fidesz-KDNP-kormány a baloldallal szemben más utat választott, a nehéz helyzetben nem újabb adókat, újabb terheket rak a vállalkozások vállára, hanem segíti őket abban, hogy talpon tudjanak maradni, illetve a munkahelyeket meg tudják őrizni.

Hollik István hangsúlyozta: a számok azt mutatják, a kormány gazdaságvédelmi intézkedései sikeresek voltak. Ezek egyik legfontosabb pontjaként említette az ágazati bértámogatási programot. Ennek keretében a kormány az érintett, a koronavírus által leginkább sújtott ágazatokban a járulék elengedése mellett a vállalkozások számára a bérek 50 százalékát kifizeti annak érdekében, hogy a vállalkozások – leépítések és elbocsátások helyett – a járvány ideje alatt is meg tudják tartani a dolgozóikat.

A kormánypárti politikus aláhúzta:

a bértámogatás sikerét és hasznosságát mutatja, hogy már több mint 100 ezer munkahely megvédése érdekében vették igénybe.

Ma Magyarországon 4,5 millióan dolgoznak, nagyjából ugyanannyian, mint a járvány előtt – mondta Hollik István, hozzáfűzve:

Gyurcsány Ferencék idején ez a szám kevesebb mint 3,6 millió volt.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: a bértámogatásoknak köszönhetően sikerült megvédeni a munkahelyeket, a járvány, illetve az azt követő gazdasági válság hatására nem szűntek meg tömegesen álláshelyek. Ezzel szemben a baloldali kormány a válság idején tovább szorongatta a vállalkozásokat, adóemelésekkel és megszorításokkal sújtotta őket, ami abban az időben tömeges elbocsátásokhoz vezetett – folytatta, rámutatva: a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal a válság időszakában "a hibás, rossz válságkezelő politikának" köszönhetően 200 ezer munkahelyet tett tönkre, ennyien váltak munkanélkülivé.

Hollik István értékelése szerint ebből az következik, hogy a baloldal válságkezelése megbukott, nem működik: az nem segít a családokon, a munkavállalókon és a vállalkozásokon, hanem megsarcolja őket és újabb terheket tesz a vállukra.

Ehhez a válságkezelő politikához nem térhetünk vissza, a mostani kormány más utat fog választani, amikor a gazdaság újraindítását kell elősegíteni

- jelentette ki a kormánypárti politikus.

Hír/kép:MTI

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
A Lőrincnek ajándék pénz a vállalkozóknak kölcsön ez aztán a segítség
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Na ezt a muksót meg honnan szalajtották?
justhpeter
@bakcsubakka: Elmagyarázhatnád hogyan lehetett volna az agy nélkül született Hollikot agyon nyomni ?
solidedge
Alapszabály, hogy a hülyékkel nem vitatkozunk. Rájuk kell hagyni. Tehát igazad van Hollik.
istván irén
A Lőrincnek ajándék pénz a vállalkozóknak kölcsön ez aztán a segítség
Pipás
A kurva anyádat te mocsok! Vállalj 100 gyereket, majd ha munkanélküli leszel 3 hónap után mindegyik éhen hal. Míg abban a kapitalista USA-ban is 9 hónapig kapják a segélyt a bajbajutottak. Ja, és több forrásból.
Nessy
Hollik! Ha lehet, a saját híveiteket nézzétek csak ilyen ostobának, hogy inkább nektek hisz, mint a saját tapasztalatainak!
namihami
Egyből a rövidebb utat választotta. Közvetlenül a szegényeket nyomorította és nyomorítja tovább.
Nessy
@namihami: Ott számíthatott a legkisebb ellenállásra!
Gazella
Hollika, anyádat!! Álmodik a nyomor!!
Gazella
A hitel az mindenképp hitel marad, ez pedig nem állami támogatás!
karma1
@Pipás: Nekunk senkinek az utja nem mervado, megyunk a horthy korszak-beli "szocialis" szint fele, majd a magyar megmutatja! (Csak tudnam, mit?) A makacs fejit beleveregetnem az eppen bezaras miatt tonkremeno vendeglatosok kemeny oklebe.
Nem segitseg az adoelengedes, egy fiatalnak nem megoldas meg a kedvezo konstrukcioju kolcson sem, (na de ilyet nem is kinal orban, "csak" kolcsont!)
25 eves kor alatt maximum 7 eves munkaviszonya lehet valakinek, es bizony a 25 eves kort pillanatok alatt el lehet erni, es a "segitseg" csak most fog indulni, tehat nem tul sok fiatalt fog erinteni igazan melyen.
dr. prédikátor
te lyukas fejű hollik!!! napról napra bunkóbb vagy!!!
Aki Én
Egyrészt 2010 óta bevezettek 40 új adónemet, számtalant pedig megemeltek. Másrészt a foglalkoztatottak számába 2010 előtthöz képest beleszámolják a közmunkás tömeget, a külföldön munkát vállalókat, és azokat, akik 2 -KETTŐ!!!- órát dolgoznak. Így tényleg szépnek tűnik a szám, de ez színtiszta átbaszás.
Az már szóra sem érdemes, hogy a 11 éve hazudozók még mindig Gyurcsányoznak. Nem tudom miért nem Kádároznak.
Nessy
@Aki Én: De az a kettő óra egész hónapban összesen! Hazugság, statisztika, kormánypropaganda!
kissé felnőttem
ne itt hazudj !!! menj gyónni ha van képed hozzá álszent szentfazék
ómió
Igen! És ez tényleg "hallatlan"! Egy "haladó baloldalinak" milyen jól jönne most egy cupákos gázáremelés!
Afra
Hogy nem szégyelli,10 éve ugyanazt pofázni,hazudozni,ez a szánalmas szentfazék,a többi álszent nímanddal együtt...
Aki Én
@ómió: Amikor valaki annyira tájékozatlan, ostoba, hazudozó bolsi csicska mint te, az pont úgy reagál, mint te.
Aki Én
@ómió: ...segítek, hazudós balfasz, ha már önerőből képtelen vagy tájékozódni:

,,Az Orbán-kabinet 2010 májusát követően 13 százalékkal emelte a gáztarifát. Az ezt követő, oly sokszor hivatkozott, három lépéses „rezsicsökkentés” során a tarifa 101 forintra mérséklődött. Ennél a szociálliberális kormányok több mint hat évig olcsóbbak voltak. Vagyis a Fidesz-KDNP jórészt csak saját emeléseit törölte el. Ráadásul az Orbán-kabinet 2015 óta teljesen indokolatlanul tartja jelenlegi szintjén a díjat: a viszonyításként tekinthető olajár azóta csúcsértéke, egyszersmind a hazai gázár harmadára esett. "
,,Az áramért is többet fizetünk

A lakossági áramárak frontján se sokkal kedvezőbb a kép, bár e tekintetben a második-harmadik Orbán-kabinet visszafogottabbnak bizonyult az elsőnél. Míg 1998 és 2002 között az addig kilowattóránként 11 forintos áramdíjat duplázták meg, addig 2010 és 2018 között az emelés mértéke 36 forintról 41 forintra, vagyis 14 százalékra rúg."

,,Hétfőn ismét nemet mondott a parlament kormánypárti többsége a szocialisták lakossági gázárcsökkentési javaslatára – írja a Népszava. A lap szerint a hétfői blokkolással a Fidesz–KDNP 2014 óta 11. alkalommal siklatta ki a piaci áresésen alapuló indítványt.

Az ellenzéki párt a világpiaci tarifák – azaz a fűtőanyag beszerzési költségeinek – jelentős csökkenésére hivatkozva átlagfogyasztásig 32 százalékos lakossági gázárcsökkentést követel a Fidesz–KDNP-kormánytól. A szocialisták ezt azzal indokolják, hogy “nem lenne helyénvaló, ha a nemzetközi gázárak tartós, 60-70 százalékos esése nem jutna el a magyar családokhoz”."

,,A Fidesz-kormány 2010-től központi árszabályozással változtatta meg a rezsiköltségek alakulását. Mióta a Fidesz kormányon van, nem drágult semmi – hihetnénk, ha csak a kormányzati kommunikációt hallanánk meg.
Halmi József megyei alelnök a tényeket ismertetve elmondta, a gáz árának 2013. évi 10 % - os csökkentése valójában legalább 8%-os áremelkedést jelentett, és ez még nem minden. 2010 januárja...
Aki Én
@ómió: ...A Fidesz-kormány 2010-től központi árszabályozással változtatta meg a rezsiköltségek alakulását. Mióta a Fidesz kormányon van, nem drágult semmi – hihetnénk, ha csak a kormányzati kommunikációt hallanánk meg.
Halmi József megyei alelnök a tényeket ismertetve elmondta, a gáz árának 2013. évi 10 % - os csökkentése valójában legalább 8%-os áremelkedést jelentett, és ez még nem minden. 2010 januárja és 2012 januárja között 20,3%-kal nőtt a gáz ára azok számára, akik korábban semmilyen kompenzációra nem voltak jogosultak – tájékoztatott a tisztánlátás kedvéért a képviselő.

Akik a legnagyobb mértékű kompenzációt vehették igénybe 2010 előtt, azok számára a gáz ára 2010 és 2012 között 56%-kal drágult – mondta. Ám úgy tűnik, hogy még a legszegényebbeket sújtó 2010-es 17,2%-os, majd a 2011-es 23,5%-os, végül a 2012-tes 7,9%-os - összességében 56%-os – gázáremelést is sikerül a gázszámla csökkentéseként kommunikálnia a Fidesznek.

Lássuk mit is jelentenek azok számok, amelyeket az alábbi táblázat is tartalmaz a KSH adatai alapján.

Az 57.000 Ft alatt élők esetében + 40,2 % az emelkedés a 2010 – es árakhoz képest 2013 januárjára.

Az 57.000 – 71.250 Ft között egy főre eső havi bevétellel rendelkezőknél 29.7 % - os az emelkedés a 2010 – es árakhoz képest 2013 januárjáig.

A71.250 Ft – 85.500 Ft közötti egy főre eső havi bevétellel rendelkezőknél 16.1 % - os az emelkedés a 2010 – es árakhoz képest 2013 januárjáig.

A 85.500 - 99.750 Ft közötti egy főre eső havi bevétellel rendelkezőknél 7.9 % - os az emelkedés a 2010 – es árakhoz képest 2013 januárjáig.

A 99.750 Ft feletti egy főre eső havi bevétellel rendelkezőknél szintén 7.9 % - os az emelkedés a 2010 – es árakhoz képest 2013 januárjáig.

24.hu/fn/gazdasag/2018/03/24/rezsicsokkentes-energiaarak-szemfenyvesztes/
simmering73
Ennek tapsolnak éppen a vendéglátósok, kocsmárosok te huzagolt. Olyan hülye vagy, mint a f@szom zokniban.
ómió
@Aki Én: Tanulság: 2010. előtt multisimogatásként úgy megemeltétek a gáz .árát, évente kétszer is, hogy utána még a 25%-os árcsökkentése is magasabb árat eredményezett, mint az addig időlegesen "szegényházi ármérséklésben" részesített "rászorulók" legalsó fokozatainak árai. És persze ezt is a "Fidesz sara"-ként hazudjátok! Itt látszott az is, hogy ti echte bolsevik módra tartósan kívántatok berendezkedni az egekbe emelt mellett a többfokozatú "szegényházi árak" rendszerére, hiszen itt - ha rólatok van szó -a "szent piac" mítosza és árai már smafu. Az egekbe emelt áraitokat fizetők meg "fizessenek a gazdagok" alapon kifizethették a "rászorulók" részét is! Ez akkora "bolsevik dicsőség", hogy a 12,5%-os munkanélküliséggel, bolsevik népzsebeléssel immár "rászorulóvá" tett rétegek cehhjét a még dolgozókkal fizettettétek meg az "egyenlőség" proli jelszava alatt? Szerintem csak sima lopás - bolsi módra! Nem baj, hogy ezt a szekeret tolva most megint feketén-fehéren bizonyítod az echte bolsi lényedet, amit olyan előszeretettel szoktál másokra hazudni?
ómió
@Aki Én: Ha hazudós balfaszt keresel, nézz tükörbe! Meglátod! És az a hazudós bolsi balfasz talán azt is elmondhatná, hogy az áram ára - minthogy 2010. óta abban is csak lakossági árcsökkentés történt - hogyan is, mihez viszonyítva is "emelkedhetett meg"!? De még mielőtt a "világpiaci árak" hazug rizsájával jönnél, jobb, ha tudod: se a gázt, se az áramot sehol nem adják "világpiaci áron"! De még az ahhoz való "tartás" is csak esetleges!
ómió
@Aki Én: Látom viszont, hogy a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája egy cseppet se enyhült rajtad! Sőt! Még az idiotizmusod is fokozódott! Meddig megy ez még, fajkretén?! A Lenin Díjad eléréséig?
Nessy
@ómió: Nézd már meg a számlád részletezését! A teljes számla egyik része (kb. 1/3) csak a földgáz ára, amit "csökkentettek" a többi tételt egy részét akkoriban emelték is, és a 27% ÁFA az egészet terheli! 2010 előtt az éves 1200m3 fogyasztás u.n. szociális áron volt elszámolva, csak az e fölötti rész került a normál tarifába. Miután az én éves fogyasztásom 1300 - 1350 m3 volt, így ma jóval jóval magasabb a számla! A világpiaci ár meg jóval alacsonyabb, mint akkoriban! Hasonló a helyzet árammal is. Mit gondolsz, miből volt olyan nyeresége az MVM-nek, hogy mellényzsebből adott félmilliárdot pl. a CÖF-nek??
Úgy mellékesen nem voltam, és nem vagyok sem bolsi, sem hazug! Ezen jelzőidet használd a családod tagjainál!
Aki Én
@ómió: ...megjöttél balfasz hazudós? Látom, egy fél mondatot meg nem értettél a sok tényből, amit neked hoztam önzetlenül. Akartam egy kellemeset csalódni, de nem sikerült.
Te már a tegnapi saját magadnál is butább vagy.
ómió
@Nessy: És amúgy az ÁFA mikor nem terhelte a számlaösszeget? Látom, te se óhajtod érteni a lényeget. Csináltak néhány tétel "szegénységi árat" - amit egyébként az abba bele nem esőkkel finanszíroztattak - és a végén, most, ehhez viszonyítják az általánosan érvényes lakossági árat, ami az addigi kb. 25%-os csökkentésével jött létre! Mondhatni "ögyes", csak kár, hogy túl átlátszó! Viszont nem tudok arról, hogy az áramnál is lett volna "szegénytarifa", amiért nem értem, mitől lehetett volna "hasonló a helyzet az árammal"?! Bolsiul, vagy csak odahazudva? Én ezeket a jelzőket azokra használom, akik pl. a fentiekkel is etetnének és az nem a családom! Te a magad családjára szoktad?
ómió
@Aki Én:Balfasz bolsi hazudóst láttál a tükörben, fajgörény? És már magadra se ismersz? Lesz ez nálad még súlyosabb is? A gyogyiról írogatsz? Talán szedáltasd magad!
csak úgy....
@ómió: ha kinyit a fövárosi nagycirkusz,téged ott (pénzért) mutogathatnak.
Nessy
@ómió: Mióta 27% az ÁFA? Tudod mit, modortalan és vitaképtelen vagy! Normális hozzászólásra is csak a szabvány paneljeidet és sértéseket írsz érvek helyett! Tényleg nem lehet veled értelmesen kommunikálni! Hogy ez most nálad alap, vagy felvett manír, az a te problémád! Legyen szép napod!
ómió
@Nessy: Azóta 27, "vitaképeském", amióta még az efftársi 25 is kevés volt a bolsi államcsődveszély elhárítására! És ez nem "szabványpanel" meg "sértés", hanem a valóság!
ómió
@csak úgy...: Úgy gondolod, ha te már a bolsi panoptikum tárgya vagy, engem is beajánlanál valahova!? Ezt a stílust meghagyom neked!
Clavigo
@ómió: Buta vagy ,mint a rosseb,,te idióta elefántsegg.
csak úgy....
@ómió: fogadok,hogy a munkásörségben (csak) közlegénységig vitted efftársilag és most ezért dühöngsz! :)
csak úgy....
@verőce21: igazad lehet..,erre a röpke hazúgságodra mit fizetnek? :)
ómió
@csak úgy...:A magad példáját hazudnád rám, bolsi fajgörény!? Többre nem telik?
ómió
@Clavigo: Butát láttál a tükörben, bolsi elefántsegg!? És már magadat se ismered fel? Látom, "haladsz" az efftársi ranglétrán!
Clavigo
@verőce21: @ómió: Shikari meg gyógyult,,,,ismét " vonatozhattok" gyagyások.
csak úgy....
@ómió: egyre egysíkúbb leszel,te még munkásörnek is bunkócska..
ómió
@csak úgy...: Ezt a kreténségedet, mintha már ideokádtad volna, bolsi fajgörény! Fennakadt a tű a bolsi hazugságlemezeden, vagy csak a tetütestületeteket reklámozod? De miért másokra hazudva? Úgy az efftársi?
ómió
@Clavigo: Te talán "Aki Én" efftársaddal összeragadva szoktál "vonatozni" fajgörény!? Ja, hogy ti mindketten degeneró leszármazottak vagytok! Na, az látszik is! Mindkettőtökön!
Clavigo
@ómió: Te tényleg munkásőr voltál, elefánt segg ?
csak úgy....
@ómió: egyre egysíkúbb leszel,te még munkásör közlegénynek is bunkócska.. :)
ómió
@csak úgy...: Attól, hogy a kreténséged miatt téged még onnét is elhajtottak, ezt most rám hazudnád, fajgörény!? Vagy így az "efftársi"?
ómió
@Clavigo: Az az anyucid lehetett, elefántsegg! Más nem képes egy hozzád hasonló "kvalitású" fajbarmot a világra hozni!
vitriol
holllllik! Lehet, hogy ma te kaptad a megtisztelő feladatot a főnöködtől, hogy ilyen szép hosszú hazugságáradattal lepd meg az ellenzéket, de a jövőben ne strapáld magad, mert a kutya sem olvassa el. Lényegi mondanivalód kimerült a gyurcsányozásban és a hátrafelé mutogatásban. Már a gyerekeket is idejében szokták figyelmeztetni arra, hogy: "ne mutogass, mert rászoksz a lopásra!"- lehet, hogy téged erre nem figyelmeztettek, - hát így jártál!
kissé felnőttem
@ómió: na al szol e mio ??? nyakadba zudították a Nagy Magyar valóságot, akkor köpni nyelni és már nyalni sem tudsz a tények önmagukért beszélnek szar a puszta valósággal szembesülni de fulladásig nyelhetet nyalhatod ez a való élet ti meg ábrándos hazudozással véditek a mundért mennél el villamos vezetőnek a kutya sem csesztetne itt. ha van sütnivalód sűlyed ám a hajó
kissé felnőttem
hollik és hol a pénz??? likas zsebből osztgatod
Afra
@ómió: Ne magadból indulj ki,láss,ne csak nézz...
Afra
@tudode: Ahogy mondod,a lemezjátszót,az elkopott lemezekkel együtt, rég kivonták a forgalomból...
Afra
@Aki Én: Fognak is ,mert félnek tőle,mint a tűztől...Ha nincs fogás, csak a nyafogás...
Setét birkák...
Afra
@ómió: Ha már gázról beszélünk...,Te csak hallgass,pályázat nélkül megnyerted, bevetted és eszed,ész nélkül , a rezsidíj csökkentést..Valóban,sokat spórolsz a kurmányodnak,csak így tovább,én szorítok neked...
Amúgy,melyik kormány adja a jelenlegi, legmagasabb áron a gázt,hm? Csak kérdem...
Tiszta gáz vagy, ezért jobban tetted volna...
istván irén
@ómió: Goebbelsnek igaza volt le kell venni a gondolkodás nyűgét az ostoba tömegek válláról így sok sok óminó
1984
Kicsik, kopaszok, gnómok, buták, a fideszben a helyetek!
Ha belépsz a pártba, egyből nem leszel kicsi kopasz buta gnóm!
karma1
@ómió: A Wikipediabol masoltam ki - bar gondolom, te addig nem tudnal magadtol eljutni - hat idemasolom:
(A roviditett jelentesem, hogy te is megertsd: 27 %-ra 2012-ben emelte a te hon imadott O1G-d)
"2009. július 1-től az eddigi 20 százalékos áfakulcsból két kulcsot hoztak létre, egyrészt felemelték 25 százalékra, másrészt egyes termékekre a kedvezményes 18 százalékos áfakulcsot vezették be.[5] 2012. január 1-től a 25%-os áfakulcs 27%-ra emelkedett, ezzel az Európai Unióban Magyarországon lett a legmagasabb, a világban negyedik legmagasabb[6] az általános áfakulcs."
Az egyes 18 %-os AFA valoszinuleg a balnazsirbol keszult szobrokra, meg a lepkefingra lehetett bevezetve - vagyis kb, ennyi a gyakorlati "haszna" a "csokkentesnek".
ómió
@karma1: Néhány dolgot azért "elfelejtettél a Wikipédiából kimásolni"! Például, hogy Bokros efftársatok az élelmiszerek addigi 12%-os áfájából, "népjóléti intézkedéseként" 25%-ost "csinált" és még azt is, hogy 2008. végére totál államcsőd-veszélybe döntöttétek a gazdaságot, hiszen nekünk a pénzpiacon kölcsönt - amiből addig éltünk - már senki nem adott! Az államcsőd veszélye - éppen emiatt - évekig a fejünk fölött lógott, amiért még a 25%-os áfa 2%-os emelésére is rákényszerültünk! "Kivívtátok" nekünk! Ezt is!
ómió
@istván irén: A bolsevik idiótanyájból ez így látszik, vagy csak így kell hazudnotok!? Ez a "friss pártregula"?
ómió
@Afra: Iszonyú fájdalmaid vannak - és már 11 éve(?) - hogy nélkülöznöd kell az alapvető efftársi, évi kétszeri gázáremelést? És vakcinát se kaptál ellene? Akkor nálad tényleg gáz lehet! Azért hazudd már ide, ki is adja "legmagasabb áron" a gázt!? Ha már a miénk Európában a legalacsonyabbak közt van!
csak úgy....
@ómió: lekésed az istentiszteletet efftársilag ,mit szóllnak majd a keresztény konzervatív kollégáid!?
ómió
@kissé felnőttem: Hazudd már ide a "tényeidet", bolsiék idiótája, ne - "mi lényeged" - a szart kenegesd állandóan! De a Böszmeszart előbb töröld le a szád széléről! Hátha úgy "hitelesebb" lesz!
ómió
@csak úgy...: Ezt, ugye, a bolsevik "istenetek", Lenin efftársad mauzóleumától üzened nekem!? Vagy már "vaaan mááásik"?
Nessy
@ómió: Akkor O.V. valótlant állított, amikor 2010-ben a kormányzást átvéve megköszönte Bajnainak és a kormánynak, hogy stabil állapotban adta át az országot? meg az MNB-ben pihenő tartalék sem volt valós? Akkor elég ügyesen tudta az Orbán kormány pár hónap alatt elkölteni a "semmit"! Apropó! Arról mi az efftársi véleményed, hogy jelenleg magasabb az államadósság, mint 208-2009-ben a világ válság idején? Hogy uniós támogatás nélkül bajba lennénk? Gondolom, a sok értelmetlen beruházás, urizálás, korrupció költségeinek a növekedéséért sem az emútttízév a felelős, hanem mások "vívták ki nektek"?
Afra
@ómió: Ne hátra,magadra mutogass,kis kőpcös!
1984
Kopasz vagyok és tök hülye. A Fideszben kiteljesedtem. Gyere te is a Fidezbe - ha kopasz vagy és tök hülye!
Afra
@ómió: Fájdalmasan szánalmas vagy,valóban... Az ország egyik legsötétebb birkája vagy, vakságot fogadva, megfosztva szürkeállományodtól, Dicséretes leépülés,csak így tovább...
Afra
@ómió: Bagoly mondja, kloáka takarító nyálgép...
Afra
@ómió: Beszélj bolond ,hülye gyerek,fejed kerek...
ómió
@Nessy: Az államcsőd fejünk felett lógó veszélye, ugye, mi más lehetett, mint "stabil állapot"!? Ébresztő, idiótája! Vagy a pénzpiacok maradék bizalmát is száműznie kellett volna? Ha meg a bolsevik adóssághegyeitek évi 1000-1500 milliárdos kamatterhét évente hozzáadod a felhalmozott államadósságotokhoz, akkor majd kijön a "miért"!
Nessy
@ómió: Ennyire nem lehetsz elvakult ! Vagy mégis?
ómió
@Afra: Te is az elmeosztály munkásőr tagozatáról osztod az észt, bolsiék elmebetege!? Pont, ahogy "Aki Én" efftársad is!? Talán szedáltasd magad, hátha megnyugszol!
ómió
@Nessy: Ami megtörtént, az efftársilag már "elvakultság"? Talán fel kéne ébredned!
Afra
@ómió: Bla,bla,bla..Neked is csak jár a lepcsesed, bégetsz össze vissza,pedig a birkaságodról minden kommenteddel, bizonyságot teszel. Nyugi én nem vagyok ideges, csak mosolyogva olvasom a szánalmas reakciódat,mented a menthetetlent. Igen,szánalmas vagy,mert ha itt írogatsz te sem tartozol a felső tízezer, a zsebmatyi kegyeltjei közé,tehát megszívod a kurmány mocskos lépéseit,mint bárki más.Persze,ez a te dolgod, a sötét mazochisták élvezik,ha szenvedhetnek,főleg,ha jól alájuk tesznek...A gumiszoba elkerülése végett,ajánlom,hogy tépjél afrikot...Látod,én az ilyen tökfilkókkal is lojális vagyok...
ómió
@Afra: A hazugság-makogásod közepett, bolsiék fajgörénye, talán a "kurmány mocskos lépéseit" is idehazudhatnád, konkrétan, tételesen, legalább a "főbenjárókat", ha nem gond! Vagy a "gumiszobák tökfilkóinak", mint te is vagy, ezek onnét nem látszanak!? Csak hazugságszinten léteznek? Az más!
Nessy
@ómió: A te unalmas, egysíkú, ugyanazt szajkózó szövegedtől már csak elaludni lehet.
ómió
@Nessy: Igen, a bolsi tetvek - értelem híján - mást nem tudnak rajta...!
Nessy
@ómió: Válaszoljon neked a svábhegyi beteg szamár legközelebb, kedves "értelem híján ,lévő tetű"!
Afra
@ómió: Écsanyád ,akinek nem volt jobb dolga,mint egy ilyen korcsot világra csinálni..
ómió
@Afra:Ne böfögjél, bolsi szarkupac! Bűzlesz anélkül is!
ómió
@Nessy: Na! Nem is mondtad, bolsiék fajgörénye, hogy svábhegyi beteg szamár vagy! Hisz' te szoktál nekem válaszolni! Vagy az értelemhiányod titkoltatta veled?
Nessy
@ómió: Nem tudom hogy neveltek otthon, esetleg a kihalt utca nevelt, de pocsék lett az eredmény! Legyen szép napod!
ómió
@Nessy: Már megint itt vagy, "svábhegyi beteg szamár"!? Néked is "nice day"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.