Nem találtak semmi gyanúsat a hatóságok abban, hogy cége drágábban adja termékeit az állami építkezések esetében.

A Népszava megkeresésére a rendőrség közölte, hogy

nem indult nyomozás a Dolomit kft. árképzése ügyében.

Polt Péter legfőbb ügyészt korábban Vadai Ágnes (DK) a Direkt 36 írása alapján kérdezte arról, szabályos lehet-e, hogy Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek a bányacége, esetenként 60-70-százalékkal drágábban árulja termékeit, mint riválisai.

Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után

A legfőbb ügyész feljelentésként értékelte az ellenzéki politikus kérdését, Polt Péter továbbította azt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysághoz, ahol tehát úgy úgy értékelték, az árképzésben nem volt semmi gyanús, a feljelentés tárgyát képező magatartás nem volt bűncselekmény.

A Demokratikus Koalíció az ügyben egyébként az OLAF-hoz, az Unió Csalás Elleni Hivatalához fordult, hogy megtudja, történt-e visszaélés uniós forrásokkal.

Rónai Sándor EP-képviselő közölte, az árképzés a Dolomit Kft. belső ügye lenne, ha nem venne részt állami tenderekben, így viszont nem mindegy, hogy az adófizetők pénzét milyen túlárazott termékekre költi az állam, ahogy az sem, hogy az Orbán Győző cége által elnyert beruházásokban mennyi uniós forrást használnak fel. 

Forrás: nepszava.hu

Címlapkép: Beliczay László / MTI

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Diktatúrában a helyi maffiafőnök apja után nem szokás vizsgálódni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Diktatúrában a helyi maffiafőnök apja után nem szokás vizsgálódni...
lusta
Lefordítom. A magyar államot nem érdekli mennyit lopnak tőle, ha a tolvaj a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárhoz tartozik.
Gauntlet
meglepődtem... Ja nem !!!
Az ország az Orbán klán fogságában van !!!
Magyarok ébredjetek már fel !!!
simmering73
Saját családja után már csak nem nyomoztat az ember.
csipetke
Hápersze..Ahogy lenni szokott az orbáni-körökkel:- Nincs itt semmi látnivaló,lehet továbbsétálni...
De azért reméljük,hogy '22 után még ennek is utánanéznek..
dr. prédikátor
egyáltalán van valaki ebben a famíliában aki nem lopott???
Béla333
@dr. prédikátor: 08.02
Lopós fajta???
nezelodo
Bizony sok olvadó vajat törölgethetnek az illetékesek a családról. A túlárazás törvényes, a bányanyitás NP területen neki lehetséges, a letermelt bányák rekultiválása nem történik meg, (eladták a nagyon okos Lölönek, hogy ha netán lesz elszámoltatás ő vigye el a balhét), a nyolcas út építésekor pld. hány ideiglenes bányának volt engedélye, a nyomvonnal mellett a dombok mögött és mi lett velük, hogy áll a rekultiváció? Állítólag Gántról is eladták a kötelezően a rekultivációra ledepózott termőtalajt, a Magyar Államnak, Kolontárra.A gánti bányába is a Lölö hordja a földjeiről a termőtalajt? És mindez a Bányakapitányságnak fel semtűnik! Ja hiszen azoknak is a Bakondi a főnöke! Nahát!!
tudode
Miért nyomoznának, hiszen a székházmutyi elavúlt azzal, hog neveletlen sarjáé az egész ország!
.
Mindenki úgy ugri bugrizik ahogy Felcsút szemefénye diktál annak, aki még a fatornyos falujának sem fült a foga:
..
------ Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
-------------------------------------
.
De legutóbb pl. a választásra jogosúltak 22%-a belehelyezte a bízALMÁT!
ómió
A kő felhasználóját "elfelejtettétek" megkérdezni, efftársak!? A saját portékáját, ugyanis, ki-ki annyiért adja, amennyiért akarja, vagy tudja!
nezelodo
@ómió: És a kő felhasználójának a megrendelést a Magyar Állam adja a háromszoros áru autópálya, út stadion, bicikliút stb építésére. Ne is zavarjon a törvényesített lopás. Nyilván sokkal többet kapsz vissza a ténykedésedért, mint az ellopott adóforintjaid, és mivel a lelked is eladó helyére kerültek a dolgok.
TollerBela
Rosszul sikerüt erre a lóra is feltápászkodni ! Nem az árképzés a bűn, azt csinál az a töttyedt fasz, amit akar ! Hanem azzal van a baj, hogy egy állami cég elismeri ezeket a horror árakat és kifizeti azokat a nép pénzéből ! A verseny hiánya a baj ! Meg ugye, az ellenőrzés teljes hiánya ! Indulhat a nyomozás, immár ...hűtlen kezelés, megvesztegetés gyanúja, stb. Úgy sikerült ez, mint az ominózus közgyűlés vagy nem közgyűlés témában, ahol azért loptak rendesen !
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:47 Tudom, hogy reménytelen próbálkozás, de hátha.

"Nem találtak semmi gyanúsat a hatóságok abban, hogy cége drágábban adja termékeit az állami építkezések esetében."

A miniszterelnök apja a magyar államnak több mint másfélszeres áron adja a követ.
Neked ez így rendben van, ez így természetes. Szerintem ez a közpénz hűtlen kezelése, mert apuka annyiért adja, amennyiért akarja, de az államnak nem a legdrágábbat kellene megvennie. És most ne gyere a "de bezzeg a Gyurcsány" szövegeddel.
Pluszbónusz, a milliárd forintos kérdés, ki a kő felhasználója?
Nessy
Polt Péter már diplomázhatna szerecsen mosdatásból! Jelszava: Qvod licet Iovi, non licet bovi! Az ökrök a haveri, családi körön kívül esők!
ómió
@nezelodo: És véletlen se jutott eszedbe, (vagy, ami nincs, oda hogyan is...), hogy az útépítő céget is meg kellett volna kérdezni, hogy a kő-beszállító versenytársaktól milyen árajánlatok érkeztek!? Vagy az efftársilag "tökmindegy"? Lényeg a ziccer a mocskolásra? Hát, hacsak úgy nem...! Háromszoros árú autópályák meg legutoljára akkor épültek, amikor Böszme vezéredék építtettek "PPP konstrukcióban"!
ómió
@Giovanni Alba: Neked se írhatnék mást, mint nezelodo efftársadnak fentebb! Hátha...!
Józsipapa
az lett volna meglepő, ha foglalkoznak vele ...
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:39
"Rónai Sándor EP-képviselő közölte, az árképzés a Dolomit Kft. belső ügye lenne, ha nem venne részt állami tenderekben, így viszont nem mindegy, hogy az adófizetők pénzét milyen túlárazott termékekre költi az állam, ahogy az sem, hogy az Orbán Győző cége által elnyert beruházásokban mennyi uniós forrást használnak fel. "
Tudom, hogy egyedül te vagy itt helikopter, de nem kellene nyilvánvaló marhaságokat írogatnod.
Hogy jobban értsd (bár itt is bele fogsz kötni a szóközökbe meg az írásjelekbe) Orbán papa cége megnyer egy útépítési pályázatot, a követ a saját bányájából viszi, a saját(os) árképzése szerint, hogyan, hogyan nem, másfélszeres áron.
Mintha kértelek volna, ne kezdjed megint a Gyurcsányra hivatkozást, mert egyrészt unalmas, másrészt szánalmas vagy.
nezelodo
@ómió: Kolléga böszme vezéred neked van, amúgy nem őriztem veled együtt libákat, hogy ezt a tahó hangnemet megengedd magadnak, amikor én normálisan szóltam hozzád, és leírtam a tényeket.
Versenytárs nem volt mint beszállító, vagy netán a KÖZGÉP-es Simicska zavarta volna el az id. Orbánt mint ajánlattevőt? "Mindenki lehet alanyi jogon hülye", mondta egyszer a Simicska, de ő azért nem volt annyira hülye, hogy ne tőle vegye a dolomitot, miután a székház árával tuningolták fel korábban a papa cégét. Ha pedig Gyurcsány törvénytelenséget követett el, miért nem lett elszámoltatva?
Ja hogy nem tudta űberelni az utána következő fidesz kormány tolvajlásaIt! Akkor mégsem olyan tehetséges, mint amennyire rettegtek tőle?
Aki Én
@ómió: Melyik része nem világos annak, te elmebeteg bolsi, hogy az állam az állami építkezésekre nem az olcsó követ veszi, hanem a drágát? Állami megrendelő orbán miniszterelnök, drágább beszállító a miniszterelnök apja. Mi nem egyértelmű ebben, te idióta hazaáruló párti csicska?
Kezdem azt hinni, hogy te nem megjátszod, te tényleg ennyire buta balfasz vagy.
És akkor még tetézed a sok buta magyarázattal is.
Eszméletlen egy kretén bolsi csicska vagy, de minek?
Aki Én
Miért nyomozna a jobb kéz a bal kéz ellen?
ómió
@Giovanni Alba: Azért a sok idióta rizsádban is benne van, hogy "Orbán papa cége megnyer egy útépítési pályázatot..."! Remélem ezt nem tagadod! Innentől az a kérdés, hogy a többi, immár nem nyertes pályázó vajon milyen árat (vagy egyéb feltételeket) ajánlott, hogy "Orbán papa cége" ajánlata lett a nyerő!? Nem baj, hogy "mindössze" erre utaltam a tisztánlátás szükségességét illetően!? Egyébként meg - talán "helikopterül" is érthető - akármilyen tenderen indul is valaki, olyan árat ajánl, amilyet csak akar - legfeljebb nem nyer! Ha meg mégis, összehasonlítják a versenytárs-ajánlatokkal és - ha van - akkor lehet meglátható a svindli! Itt viszont a "nagy harangfélreverés mellett" éppen "csak" ez a "nüansz" hiányzik! Efftársak részére is "fogható" voltam!?
ómió
@Aki Én: Gyűrd már le végre a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómáját, efftársi fajkretén, ha mégannyira sanyargatja is bolsi tetvességedet! Ha éreznél még annyi értelmet a már majdnem nulla volumenig zsugorodott agyadban, hogy megértsd a téma lényegét, olvasd el a Giovanni Alba efftársadhoz írottaimat!
ómió
@nezelodo: A szövegedből nem úgy tűnik, hogy nekem lenne Böszme vezérem. Sokkalinkább úgy, hogy neked! Nem tudom, manapság már egyikőtök se áll ki a saját efftársa mellett, inkább másra hazudná!? Ilyen lett mára az "efftársi szolidaritás"? A témát illetően meg neked is csak a Giovanni Alba-hoz írottaimat tudom ajánlani, hátha közelebb vinne az álláspontom megértéséhez! A Böszme elszámoltatásának hiányát boncolgatni meg, azt hiszem, túl szövevényes lenne. Úgy tűnik, az is ugyanazért maradt el, amiért 90. után a bolsik elszámoltatása! Na meg, hogy a magadfajták a "fidesz kormány tolvajlásait" hazudozhassák ebben a nagy "diktatúrában"!
nezelodo
@ómió: Én nem szeretném a te egyéniségedet elemezni, az egy egészségügyi szakma feladata, de nagyon hasonlít a stilusod arra akit példaképnek állított a régi hatalom a többi elé, kommunista elvhűsége miatt. A rendszerváltás után persze véres szájú antikommunista lett, és mélyen vallásos. Bár csak annyi köze volt a valláshoz, hogy mise alatt feljegyezgette a templom előtt parkoló autók rendszámát.
Ami meg a rendszerváltás utáni elszámoltatást illeti, azért maradt el, mert az MDF-ben és kélsőbb az azt követő kormányokban is, a fideszt is beleértve az elszámoltatandó kommunisták ültek, és ülnek ma is.
ómió
@nezelodo: Na! Téma ejtve és "átmentél" efftársi lélekbúvárba!? Én nem tudom, milyen volt a "kommunista elvhűség", sosem voltam tagja a tetübandának, de a károsultja annál inkább! Talán te majd "mélyebb bepillantást" engedsz ennek mibenlétére. Szóval, az elszámoltatás - esetleg - nem azért maradt el,mert az Alkotmánybíróságot (is) megszállták az efftársak és a Zétényi-Takács-féle törvényeket csírájukban elkaszálták? Hanem, mert a bolsevizmusban voltak olyanok is, akik a kolhozban kapirgáláson túl többre érezték magukat hivatottnak, amihez viszont a bolsi tetübandához való csatlakozás elengedhetetlen feltétel volt? Ha meg az összeomlás után Fideszes lett belőlük, akkor, ugye, az már a kossuth téri sortűzet is vezényelte!? Így kell hazudni? Csak, hogy tudjam, mi a "píszí"!
ómió
@Aki Én: Olyat láttál a tükörben, bolsi fajgörény!? És már magadat se ismered meg? Akkor "jó efftárs" vagy!
Aki Én
@ómió: Nem lehet, hogy neked már kijárna egy hosszabb szabadság? Vagy már rég szabin vagy, de annyira beléd égett a bolsi csicskaság, hogy akkor sem tudsz leállni? Te elmebeteg féreg, te végletekig ostoba balfasz, te ártalmas fajankó...
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:12 Tudom én, hogy csakis neked lehet igazad, nyugodtan aposztrofáld rizsának a beírásomat, de ezzel nem tudod elkenni azt, hogy a kormányfő apjának cége több, mint másfélszeres áron számolja el a kavicsot az állami építkezéshez. Minden, amit ezzel kapcsolatban összehordasz félrebeszélés, a lényegtől akarod elterelni a szót.
Összehordasz hetet-havat, fensőbbségesen osztod az észt, ettől viszont nem lettél okosabb.
Ne hidd el, hogy attól leszel nagyobb, ha másokat gyalázol. Éltél már a hetvenes években? Ha igen, akkor te is annak a rendszernek a kiszolgálója voltál, vagy pedig egy meg nem értett mártír, aki mindig is a kommunizmus ellen harcolt, még akkor is, ha nálunk ennek csak halovány kísérlete volt. Komcsizzál, bolsizzál nyugodtan, ki érdekel?
Amennyiben neked a cikkben vázolt jelenséggel kapcsolatban minden a legnagyobb rendben van, akkor amellett hogy egy elvakult narancsimádó vagy, még a közpénz nyílt ellopásához is tapsolsz.
Szánalmas a görcsös erőlködésed. Ha nem érted miről van szó, akkor ostoba vagy, de minek írogatsz? Ha érted miről van szó és helyesled, akkor ugyanolyan alávaló féreg vagy, mint a most regnáló hazaárulók.
Tessék, tied a pálya, lehet mocskolódva őrjöngeni, hiszen csak azt adod, mi lényeged.
ómió
@Giovanni Alba: És mondd csak, mihez képest másfélszeres áron adja? Egy tenderen a viszonyítási alapot csak a pályázók összehasonlítása adhatja meg, nem a Tüzép árarányai! Nem tudtad? A cikk "csupán" erről nem szól egy mukkot sem! Vagy efftársilag így "féloldalasan" lehet a legjobban gyalázni a "Zöreg Orbánt"?!Hogy "lopnak"?! Ez maga a bolsi "életelixír", amikor önmaga jellemzőjét a másikra hazudhatja! A pályázók összehasonlításával pedig kizárt kell legyen, hogy ő másfélszeresével drágább árat ajánlott volna, mint a nem nyertes második, hiszen akkor az nyert volna! Efftársilag sehogy nem áll össze, vagy csak így már elveszik egy frappáns hazudozás alapja? Aki itt - mindezt elvakultan be nem látva - görcsösen erőlködik, hogy lopást hazudhasson, az te vagy, fajgyökér - még, ha rám hazudnád is! Ha meg értenéd, ám mégis ezen rugózol, akkor sajnos az "alávaló féreg" titulus terád szárad, dacára annak, hogy azt is rám kennéd! Internáci tetvektől meg kifejezetten "bájos", amikor hazaárulást próbálnak másokra festeni! Ahogy te is!
ómió
@nezelodo: Te a tükörben látott vízióidat mindig másra hazudod!? Netán attól vagy "jó efftárs"!?
ómió
@Aki Én:Már megint a tetves bolsiságod másrahazudása nyomaszt téged, bolsi fajgörény!? Konzultálj az ápolóiddal ott a vigyorgó munkásőr tagozatán, bolsiék elmebetege, mert az állapotod láthatóan csak súlyosbodik!
ómió
@Clavigo: Sutyerákot láttál a tükörben? És már magadat se ismered fel? Akkor, remélem, jogosan aspirálsz a Lenin Díjra!
nezelodo
@Clavigo: Kezdem kiismerni a diliház napirendjét, a szabadfoglalkozás ütemezését. Még szerencse, hogy csak a gyógyszerbevétel után engedik a játékszeréhez. Milyen lehet az amikor még alapjáraton vegetál?
ómió
@Clavigo: Még mindig önmagad másrahazudásán rugózol?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:35 Csak süketelsz, nyomod a rizsát, éppen csak azt nem érted, amihez hozzászóltál.
Most valami nagyon bonyolultat mondok, és nem először, ezzel kezdtem. Orbán papa önmagához képest adja több mint másfélszeres áron, erre mondta a rendőrség, hogy nincsen ebben semmi gyanús, pedig érdekes, akkor alkalmazta ezt a sajátságos árképzést, amikor állami építkezésről volt szó.
Ez a cikk konklúziója : "az árképzés a Dolomit Kft. belső ügye lenne, ha nem venne részt állami tenderekben, így viszont nem mindegy, hogy az adófizetők pénzét milyen túlárazott termékekre költi az állam, ahogy az sem, hogy az Orbán Győző cége által elnyert beruházásokban mennyi uniós forrást használnak fel. "
Jól esett megint másokat vádolni hazudozással? Nem vettél még észre olyan bejelentéseket, amelyek szerint a pályázatok elbírálása enyhén szólva szakmaiatlan volt, nem a legkedvezőbb ajánlatot hirdették nyertesnek, vagy pedig a győztes költségei a szerződéskötés után hirtelen megemelkedtek?
Süket és vak vagy talán?
A mocskolódásoddal meg tele van a padlás, inkább ne válaszolj, ha csak ennyi telik tőled.
Megismétlem előző véleményem, egy utolsó, mocskos szájú kretén vagy, aki minden igazság megfellebbezhetetlen tudójának képzeli magát, holott csak véded a védhetetlent, hőbörögve, hazudozva.
Szerintem nagyon nehéz gyermekkorod lehetett, és ennek súlyát még most is nyögöd. Nem baj, egyszer talán eljutsz egyről a kettőre, és ha már ez meglesz, az agysejted nem lesz annyira magányos.
nezelodo
@Giovanni Alba: Lehet, hogy még kisdobosnak sem vették be, annak a csalódásnak cipeli ma is a súlyos lelki terhét. és ez okozza a lelki torzulását.
ómió
@Giovanni Alba: Te aztán tudod lökni a fajkreténséget, miközben lövésed nincs a tenderek - versenytárgyalásnak is mondják, mert a pályázók árai, feltételei egymással versenyeznek (nem a Tüzépével!) - "természetrajzáról"! Hülyeséget meg a bolsi gyalázkodást ontani viszont nálad "kiváló terep"! Ez látszik! Ezeknél sosem domináns a belföldön alkalmazott "kisker ár", nem baj!? Ez kisebb volumenekre van képezve, mig a tender meg nagyobb termelési kapacitást igénylő nagy tételekre és a pályázók a haszonkulcsaikat is eszerint alakítják! Mit gondolsz, bolsi szütyőfi, miért írnak ki versenytárgyalást (pályázatot) az ilyen nagy volumenek beszerzésére és miért nem veszik meg "másfélszer olcsóbban" a követ a Tüzépnél!? Megsúgom, idiótája: mert nem tudná azt a volument biztosítani, vagy, ha "továbbszerződve" mégis, az már - az ő árrését is bekalkulálva - háromszoros áron menne csak! Szakmaiatlan elbírálást pampogsz? Meg kell támadni az eredményt bíróságon, vagy uniós illetékesség esetén akár az Uniónál is és - ha megalapozott - lesz jogorvoslat! De a sima ráhazudósdi - amiket olvasni - mindkét helyen kevés lesz! Még, ha ti bolsik, ebben vagytok is "nagyok"! Ugyanez vonatkozik a szerződéskötés utáni "hirtelen költségemelkedésre"! Ez, amit itt írok, nem "rizsa" meg nem "mocskolódás", csak némi betekintés a "tendervilágba", stílusilag viszont meg már az "amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten" témakörébe esik - már, ha fajbolsiul ez nálad értelmezhető! Pszichológusba átmenni meg talán ne görcsölj, mert a "diagnosztát" az egódban - nagyon úgy tűnik - megint elsöpörte benned az aljabolsi fajkretén! Szóval, csak nyugi! Gondolkodáspróbákkal talán még a megértésig is eljuthatsz!
ómió
@nezelodo:Nálad így volt, bolsijózsi!? De akkor miért hazudod másra!? "Efftársi kötelesség"?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:46 Figyelj ide, te szellemileg alultáplált csuporka! Ezt a bolsi fajkretén dumádat előadtad már a szüleidnek is? Mert feltéve, hogy nem cserépben hajtattak ki, voltak szüleid, és az elemi logika okán pont akkor voltak fiatalok, amikor az ország a legközelebb került a kommunizmushoz. Ott vonultak ők is, és énekelték a köszönjük néked rákosi elvtárs nótát, és ezek tudatában még van bőr a pofádon mindenki másra hányni pejoratív jelzőként a "bolsit"? Nem mellesleg, tudod mit jelent a bolsevik? Ne törd a diót a fejedben, többség, többségi, pont az, amit 01G hirdet fennen tizensok éve. Látod már a logikai bukfencet a fröcsögésedben?
Stílusról beszélsz, meg -ha burkoltan is- kölcsönös tiszteletről, amikor ilyen és hasonló szösszeneteket engedsz ki magadból, melyben eldöntöd, hogy a vitapartner aljas, kétszínű (vagy több), ha szól valamit, az csak rosszindulatú hazugság lehet. Egy elvakult, ösztönvezérelt nyomoronc vagy, aki ráadásul lopja a szövegeket.
Csak egy megjegyzés, ne akarj nekem bennfentes információkat megsúgni a Tüzépről, amikor nem a Tüzépről van szó. A kövekről magasabbra lépve, láttam már olyan pályázati felhívást, ami egyértelműen egyetlen szereplőre volt szabva. Talán sejted, közvilágítási téma. Csak azért kapcsolódik, mert ez is családi ügy.
Afra
@ómió: Hülye gyerek,fejed kerek...
karma1
Marhara csodalkoztam volna, ha igen... Akkor mondtam volna, hogy nezzenek utana polt elmeallapotanak, mert mar nem felel meg a munkahelyi kovetelmenyeknek
karma1
@nezelodo: 08.58-ra: eloszor is: ne etesd a trollt, mert meg azt hiszi, hogy szarbol leven felkerult a polcra es o mar lekvar, akivel szoba allnak. De ha mar szolsz hozza, emlitsd meg, hogy kezdje el a szovegertesi gyakorlatokat, mert a cikkben nem arrol volt szo, hogy dragan adja a kovet, hanem az, hogy AZ ALLAMI BERUHAZASOKNAK sokkal dragabban adja el, vagyis nincs versenyhelyzet, nem engednek mas vallalkozot beszallitonak sehova, hanem csak a ven eroszakos fax adhat el az allami zsiros beruhazasoknak kovet. Ezaltal megszegik a tenderszabalyokat, az arakat ugy szabjak meg, hogy tisztessegtelen haszon legyen rajta, es szerintem ha a NAV megpiszkalna az oreget, akkor kiderulne, hogy adot is alig fizet - a maffiozok nem szeretnek adozni
ómió
@Giovanni Alba: Most meg már azzal "vágsz fel", bolsiék fajkreténje, hogy eleitek anno mindenkit "kihajtottak" május 1-ét "ünnepelni" - ha akart, ha nem!? Ellenkező esetben "véletlen kimaradt" az esedékes fizuemelésből! És most mindezt "azoknak van képe" felhozni, ugye "szégyelljék magukat", akiket kihajtottak! Így látod, bolsi fajtetü!? Nem ők vezényelték le esetleg a kossuth téri sortűzet is önmagukra? Te tényleg egy bolsi fajbarom vagy, kár lenne szépíteni! Na, amikor az "aljas"-hoz értél a "boncolgatásban", hát azt itt találod! Méghozzá önmagadon! A Brüsszel által már szanaszét vizsgált, de el nem marasztalt "közvilágításostul" együtt!
ómió
@Afra: Olyat láttál a tükörben, bolsi fajkretén!? És már magadat se ismered meg?Akkor "jó efftárs" lehetsz!
karma1
@ómió: Hiaba, te tenyleg nagyon beteg elme vagy! Olyan versenyeket "nyer meg" a ven komcsi, amin csak egyedul o indul, mert a tobbieket vagy meg sem hivjak, a versenyt ki sem hirdetik, vagy meg formalis verseny sincs.
Jol kereszhetsz a trollkodassal, hogy ennyire hulyenek kell magad mutatnod - vagy nem kerul semmi erofeszitesedbe idiotanak lenni? Csak azt adod, mi lenyeged?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 11:29 Csuporka! Már megint nem akarod érteni, mihez is szóltál hozzá. Az Elios uniós támogatást kapott a közvilágításra, az OLAF vizsgálódni kezdett, mert nagy volt a homály, erre közpénzből ! visszafizették a támogatást, így elmaradt a vizsgálat és a felelősségrevonás.
A másik, nem annak kell szégyenkeznie, akit megtévesztettek, vagy kényszerítettek lelkesedni, hanem annak kellene mélyen magába nézni, aki mindenféle alap nélkül komcsizik, miközben megfeledkezik a szüleiről.
Tehát hiteltelen csahos voltál és maradtál.
sgl linkelte (ezúton is köszönet érte), nézd meg, köpj fel és állj alá.
uploads.disquscdn.com/images/3705063d025617c25ba089e8975ae4fa6b98ec5c8703df0b7676fa1fd4d277f6.jpg
ómió
@karma1: Te trollkodsz, bolsiék fajkreténje!? És ezt kapásból muszáj másra is ráhazudnod? Ettől vagy "jó efftárs"!? Látom, ti bolsik már "kitaláltátok azt a versenyt" is - na, jó, leginkább ráhazudjátok - amelyikben valaki egyedül indul! Jó "verseny" lehet! A versenyfelügyelet, a bíróságok, na meg még az Unió is ilyenkor "szabadságra megy", vagy csak oda kell hazudni?! Mi az "efftársi szokás"? Kőszállító az országban kétlem, hogy csak 1 db lenne, amiért az idióta erőlködésed - még, ha rám hazudnád is - okafogyott - már, ha ez "efftársilag vágható"! Bár, ezekután erősen kétlem!
Lepényleső
Minek is nyomozni olyan után ami világosabb a napnál,ismertebb a legnépszerűbb Brazil sorozatnál?
Béla333
Had lopjon az Orbán család zavartalanul.
Nagy a család, kell a sok lopott cucc...
ómió
@Giovanni Alba: Ha hiteltelen csahost keresel, bolsiék elmeroggyantja, tekints a tükörbe! Ott megláthatod! Felköpni meg majd akkor fogok, ha mellettem állsz, hogy alálökhesselek, bolsi fajkretén - még, ha ebbéli csahos minőségedet immár te is a másikra hazudnád! És mondd csak, te nem "feledkeztél meg a szüleidről" és ezért lettél tetves bolsi!? "Ápolod a hagyományokat"? Nálunk totál mások voltak! Elios ügyben meg az OLAF a magyar ügyészséget kérte fel - bolsevik "súgás" után - az ügy vizsgálatára, ám az semmi szabálytalanságot nem talált és ejtették az "ügyet". Ahol viszont "nagyot kaszált" az OLAF (170 milliárdos "túlszámlázást", kispesti módra), az Demszky efftársad 4-es metrója volt, amiért még 70 milliárd "bünti" is "járt" nekünk! Na, innét folytatva hintsed a "bolsi hozsannát"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:45 Csitulj csahos, nagyon fölmegy a vérnyomásod, aztán itt maradunk sudribunkó nélkül, ne tedd ezt.
Nyugodj le, oszt' attól (talán) megnyugszol.
ómió
@Giovanni Alba: Sudribunkó nélkül, efftársak fajkreténje, akkor maradnánk, ha megkímélnél bennünket a válogatott idióta bolsi-span "ömlengéseidtől"! De - látom - erre kevés a remény!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:13 Csiba te! Ne lopd a szövegemet, kérj a tartótisztedtől. Piszokul unalmas vagy, már nem is szórakoztat szánalmas vergődésed.
Ne válaszolj, hagyd a csöndet, okosabbat mond, mint te bármikor.
Yoda69
"Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után"

Meg jó. Pofan is verne az öreg a juniort.
ómió
@Giovanni Alba: Nem dugult még el az "ömlengéscsatornád", bolsiék "sudribunkója"? Talán a "tartótiszted, az okosmondó" nem engedi zárolni, fajkretén!?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:12 Nyughass már csuporka, és ne lopd a szövegem.
ómió
@Giovanni Alba: Lopni a te tetübolsi alfajod szokott, efftársi fajgörény! Az országot is, a "népet" is többször kifosztottátok már! Idéztelek, fajbarom! Nem baj? Ha meg "nyugodnál", akkor dugulj el!
Giovanni Alba
@ómió: Csuporka! Nyughass már. A szád nagy, az eszed kevés, fordítva jobb lenne. Ha már csak mocskolódni tudsz, mindenkinek jobban tetszene (neked nem, te nem vagy mindenki, te egy senki vagy), ha nem törnéd meg a csendet.
ómió
@Giovanni Alba: Ha csendet szeretnél, bolsi fajkretén, járj elől jó példával és kusikálj! Hazudoznak itt helyetted az efftársaid úgyis eleget!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:44 Csak nem nyugszol csuporka? A tied kell legyen az utolsó szó? Na jó, az utolsó szó jogán még hányjál ide valamit, de utána mars helyedre, pofád befogod.
Tényleg annyira vonalas vagy, hogy apádat is bolsi fajkreténnek becézted?
ómió
@Giovanni Alba: Bolsi fajkreténnek, "csuporka", a de facto bolsi fajkreténeket - mint te is vagy - nevezem. Netán otthon te kvázi "kedvességből" apádat is így aposztrofálod? Persze, ha tőle örökölted ezt is, akkor korrekt! Ha meg befejeznéd, akkor tartsad már a mocsokbolsi pofád!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:14 Csak hányod a szavakat egymás után csuporka, de értelmüket felfogni nem tudod. Azt hiszed te féleszű, hogy ha ellopod a szófordulatokat, akkor azzal fényezheted magad? Rossz hírem van, csak égsz, égsz, de erőlködsz.
Higgadj le, attól megnyugszol.
De addig is csiba te, takarodj helyedre, pofád lapos.
ómió
@Giovanni Alba: Elgurult a nyugtatód, bolsi fajgörény!? Keresd meg hamar, attól majd kusikálhatsz!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 11:08 Válaszom az előző hozzászólásomban van elrejtve, menj, keress, de ügyes légy :-)
ómió
@Giovanni Alba: Még mindig nem találtad meg a nyugtatódat, kisbolsi!? Talán szemüveg kéne?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 0919 Válaszom lásd fentebb (nem is csuporka leszel ezentúl, jobban jellemez a köpőcsésze, bár matyómintával)
ómió
@Giovanni Alba: Jobbulást, bolsi fajkretén! Húzzál bele!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:22 matyómintás kicsi köpőcsésze, eltévesztetted a címzést, ezt nyilván nem nekem szántad.
Szánlak.
ómió
@Giovanni Alba: De, bolsiék elmebetege, bizony neked! Dolgok felismeréséhez nagyon rád férne!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 10:38 matyómintás kicsi köpőcsésze, megbántotta a csúnya bácsi az érzékeny lelkedet? De hiszen látod, milyen könnyedén felismertem a dolgokban rejlő lényeget. Mocskos szájú, agyatlan birka vagy, ezért becézlek köpőcsészének, de mondd, mit is kellett volna még felismernem?
Mondd, ez a bolsizás már tényleg a mániád, vagy csak felvett szerep, ami aztán rád égett?
Az a felismerésem itt a dolgok terén, hogy ha jóindulatú vagyok, akkor azt feltételezem, hogy eleinte kicsit vonakodva fogadtad el ezt a jelmezt, csak aztán annyira belefeledkeztél, hogy már ezt tekinted igaznak.
Szomorú ez nagyon, lehettél volna akár egy többé-kevésbé hasznos csavarja a gépezetnek, de mára inkább a meglazult fogaskerék lettél.
Ahogy előttem nagy emberek már mondták, nem vagy te hülye, hiszen csak az egyik kereked nincsen a helyén, de sajnos pont az, amelyik a többit hajtaná.
ómió
@Giovanni Alba: A bolsizás, efftársi fajgörény, az "alfajod" aposztrofálása, még, ha csípi is az efftársi csipáidat! Benneteket, bolsi idiótákat - sokszor tapasztaltam - a valóságnak még az említése is sokszor "kizökkent"! Olyankor - ahogy itt te is - elkezdtek "elmélkedni, analizálni", csak kár, hogy ezzel is csak a még aljasabb, még veretesebb baromságokig, hazugságokig vagytok képesek "elemelkedni"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:34 Figyelj kicsi matyómintás köpőcsésze. A hörgésed alapja is mocsárra épült, mert te, a tévedhetetlen begyömöszöltél engem egy skatulyába, és nem rendít meg semmi. Mondhatom én neked, hogy tévedsz, vagy durvábban, hogy hazudsz, te elkönyveltél valaminek, valamifajtának, ezért mondom én, hogy ostoba, tudatlan, rosszindulatú gyűlölködő vagy. A te valóságodnak köze nincsen az igazi élethez. Be vagy zárva monomániád ketrecébe, de még azt a ketrecet is a pince mélyére rejtették, nem csoda, ha elszakadtál a realitásoktól.
Mondok valami megszívlelendőt te tapló.
Én, mint entitás, önmagam vagyok, és nem egy birkanyáj egyik bégetője, mint te. Elhiszem, hogy ki mint él, úgy ítél, de lassanként kezdhetne már nálad is derengeni, hogy vannak gondolkodó emberek önálló véleménnyel.
Azért meglehetősen szánlak, tiszta és világos előtted a kép, éppen csak nem fogod fel, hogy az egy tükörkép, amiket írsz, magadról írod.
Mondd, mi az oka, milyen gyermekkori trauma miatt gyűlölöd ennyire önmagad? (bolsi fajgörény, érdekes, főleg ha már elmúltál 40 éves, és Magyarországon születtél)
ómió
@Giovanni Alba: Nem kell téged "elkönyvelni", bolsi fajgyökér, adod te, "mi lényeged" anélkül is! Ha ezt valaki - mint én is - meglátja, meghallja, az nem "elkönyvel", hanem azt konstatálja, hogy ilyet kitől, kiktől lehet hallani! Szóval, "skatulyázod te saját magadat, nem kell ezt másokra kenned! Ehhez az már a csúcs, bolsiék idiótája, hogy egy kvázi "független entitásként" állítanád be magad, miközben ezerrel tolod a bolsi nyáj mantráját, hazudozását, bármilyen téma merüljön is fel. Ergo, szánjad inkább önmagadat! Ami meg az öngyűlölet miértjét illeti, azt inkább az itt kommentelő efftársaid némelyikétől kéne megkérdezned, akik a Böszmesegg egy-egy nyalintása között "farkafelvágva" próbálják a tetves bolsiságukat másra hazudni - önmagát az ember (gondolom), akkor hazudná másra, ha gyűlöli és mássá hazudná magát, mint, aki! Te - "erősségedre" - legalább csak független entitásnak hazudnád magad, pedig ettől, a szövegeid alapján, téged a "Makó-Jeruzsálem viszonylat" választ el!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:11 Kicsi matyómintás köpőcsésze, le vagyok nyűgözve, hogy micsoda frappáns visszavágást sikerült a sajtóosztálynak összehoznia. Még idegen szavak is vannak benne, hihetetlen. (az oximoront el tudod már magyarázni?)
Nagyon kíváncsivá tettél, vajon honnan szerzed az információkat az anonim kommentelők hovatartozásáról, és miért mondod "a bolsi nyáj mantrájának" az összes, neked ellentmondó véleményt?
Ez azért érdekes, mert -veled ellentétben- akik még szóba állnak veled valami határtalan optimizmussal és altruizmussal telve, észérvekkel, idézetekkel próbálják megvilágítani szellemi sötétséged, de neked minden ellentmondás hazugság, összeesküvés. Szegény kicsi barika, egy egész farkascsorda acsarog rád, de te hősiesen helytállsz, ugatsz, csaholsz, mutatod a fogad fehérjét, és nem veszed észre a szereptévesztést.
Egyébként meg dehonesztáló jelzőidet tartogasd inkább a családi körödnek, vond be a barátaidat is.
Álljatok körbe, és mehet is a gyűlölködő gyalázkodás, hiszen már említettem, hacsak nem cserépben neveltek és elmúltál már negyven éves, akkor te is az átkos kiszolgálója voltál. Vagy te voltál a hős ellenálló, aki ott tett keresztbe Kádár népének ahol csak tudott? Direkt csináltál selejtet, csak hogy megrengesd a rendszer gazdasági alapjait?
Ezek szerint most van folyamatban hősies aknamunkád elismertetése, gyűjtöd a tanúvallomásokat?
Szerintem jobb lenne, ha inkább az ellenállás mártírjaként hivatkozhatnának rád, de ez csak kósza ötlet, hiszen akkor nem ismerhettem volna meg nagyszerűséged, ellenállhatatlan érvelési technikádat, sajátos szóleleményeidet.
Ha nem lennél, ki kellene találni téged, aztán meg gyorsan elfelejteni.
Fogadjunk, nem bírod megállni visszapofázás nélkül. (hű, de szeretnék most veszíteni)
ómió
@Giovanni Alba: Nocsak, bolsiék fajkreténje! Nálad a válaszokat az "efftársi sajtóosztály" írja, hogy így kapásból rám hazudod? Már megint a tetü önmagatokból indulsz ki? Honan szerzem az információkat, fajgörény!? Hát, onnét, hogy időnként beleolvasgatok a mocskaikba. És képzeld: dől belőlük a böszmeség! Tudod, ahogy a tiédből is szokott! Hazudozással "dúsítva"! Ez a legfixebb támpont! A bolsi párttagkönyveitek igazolásként ide már feleslegesek! Ebből a "bolsevik pszichológus pózból" meg - ha nem akarod a saját látleletedet (mert tapinthatóan arról van szó, ahogy a magadból való kiindulásnál is) "közkinccsé tenni" - talán célszerűbb lenne visszavenned. Vagy eddig nem voltál még eléggé közröhej tárgya? Az más! Aki meg elmúlt már 40, az attól - nyilván téged meg a magadfajtákat kivéve - nem a kommunizmusotok kiszolgálója, sokkalinkább az áldozata volt! És itt elég, ha csak a "magasabbrendű társadalmatok" által a "rothadó kapitalizmus" mögött "kivívott" 50 éves gazdasági, életszínvonalbeli lemaradásunkra gondolok! Erre rámutatni meg ennek mai csáposait - mint te is - pellengérre állítani ez manapság "aknamunka", fajgörény!? Látod, bolsiék elmebetege, akkor nem figyeltetek rám, hogy mára az "ellenállás mártírja" lehetnék, te meg megjegyzések nélkül írogathatnád a hazug posztkomcsi fajbaromságaidat! Nem baj, hogy ezzel megint a tetves bolsi mentalitás "könyökölt ki" belőled? Észre se vetted? Már a génjeidben van, mi!? "Visszapofázás nélkül"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:33 Kicsi matyómintás köpőcsésze. Beakadt a lemez? Észre sem veszed, hogy minden soroddal, minden szavaddal csak megerősíted azt, amit rólad írtam. Lopod a szöveget, próbálod visszadobni, de nem megy ez neked. Lehetne többé-kevésbé beszélgetni is veled, de mereven ragaszkodsz a töltelékszavaidhoz, és ahhoz az alapállásodhoz, hogy körülötted mindenki hazudik, csak azért, mert mást mond, mint amit te gondolsz.
Egy kis elmejáték, na jó, az neked nem megy, legyen kérdezz-felelek.
Elmúltál már 40 éves? Ha igen, akkora Kádár-rendszerben születtél, amikor egypártrendszer volt, és mindenkinek kellett legyen munkahelye (munkaalapú társadalom? De nagyon is merős, vajon hol hallhattam?). Akkor voltál kisdobos, meg úttörő, vagy pedig határozottan, elvi alapokon nem léptél bele, esetleg a szüleid dacos ellenállása miatt nem engedtek.
Ha esetleg nem múltál volna el 40, akkor meg mit téped itt a szádat, ki nevelt beléd ilyen elképesztő gyűlöletet?
Bolsizol nagy lelkesen, de milyen elgondolásból? A bolsevik jelenti a nagyobbat, a többségit, te ezt a fogalmat köpködöd, pedig a társadalom többségére, tehát a bolsikra hivatkozik a haza géniusza. Nem látod a hörgésed és a valóság közötti ellentmondást?
Mindegy, nem érdekes. Maradtál aki voltál, elvakult őrjöngő.
Még egy megjegyzés, ha tényleg annyian utasították el a Kádár-rendszert, és valóban annyi belső ellenálló volt, mint ahányan ma jelentkeznek, akkor a világ legnagyobb csodája, hogy 30 éven át fennállt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.