Azt próbálják sugallni, hogy pártja "oltásellenessége" is szerepet játszhatott halálában.

Ráküldték a fideszes lapokat az elhunyt DK-s képviselő halálhírére

Március 26-án hunyt el Penz András DK-s önkormányzati képviselő, ebből igyekszik most politikai tőkét kovácsolni a komplett kormánymédia.

A Magyar Nemzetben jelent meg egy írás arról, hogy a DK politikusa februárban megkapta az értesítést a koronavírus elleni védőoltás időpontjáról és helyéről, ám ő visszautasította a felkínált kínai Sinopharm-vakcinát.

Ezt a cikket kellett az összes országos és megyei lapnak szemléznie, majd a Facebookon ugyanazzal a felvezető szöveggel tálalnia:

Pártja oltásellenes hangulatkeltése is hozzájárulhatott a tragédiához!?!? ️

- álszent módon még egy szomorú szmájlit is odabiggyesztettek.

Ráküldték a fideszes lapokat az elhunyt DK-s képviselő halálhírére

Áder János szerint ez nyilván nem minősül a járványhelyzet átpolitizálásának.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mzper x
De jó neki. Megszabadult ettől a sok szartól és fel fog támadni egy jobb világra.

Ettem párizsit.
Finom volt.

"Azt állítja, ő az egyetlen élő ember: 2027-ből akar visszatérni a jelenbe egy fiatal férfi"

Egyedül?
Nő nélkül?
Visszatérni?
A jelenbe?
Ennek semmi értelme!
mzper x
Olyan nincs, hogy finom van.
Olyan van, hogy finom lesz - de az nem biztos.
mzper x
@CsipkeRózsa: A járványnak egyszer vége lesz, és akkor Orbán úgy állítja majd be. hogy egyedül ő győzte le...
Bakker!
És erre vevő a sok húgyagyú fideszes...
(akkor fognak pofára esni, amikor eltűnik a szeretett vezérük)

hallgassunk zenét - amíg pofára nem esik a sok szektatag: www.youtube.com/watch?v=nHqe5D4MsCU

(azért kellenek a nők, mert a női hang pótolhatatlan)
Qqberci
A hiéna ezekhez képest barátságos házipincsi...
tudode
Ismeretlenűl őszinte részvétem a családnak! (A gyásznak nincs szine, csak azoklnál, akik nem ismernek se Ístent sem embert!

Abba kéne hagynia ennek a brancsnak a vádaskodást, mert az 1990-es kampányfilmben a felcsúti nemzetvezető magára ismerhetne, azzal együtt, hogy a oltás önkéntes!
.
------ Fidesz kampányfilm 1990
www.youtube.com/watch?v=WAR72LzcQWg&t=16s
---------------------------
.
Mr szakbarbár virológus mit is mondott a beetető filmjükben, amit 2020 megcsinált többek között a megyei lapokkal a Lölö MédiaWors-ével:
.
Mit is mondott fennhangon, többbek között a megyei lapokról ?
.
(...) Szabad választásokra készülünk . A kormányzópártnak továbbra is tulajdonában vannak a megyei napilapok!! ''' (...)
----------------------------
.
Úgy kinyílt a csipája őféleségének, hogy nemcsak a megyei napilapokat csóriKÁZOTT el, mindent, amire megfájdúlt a műfoga!!!.
.
Szégyen!
.----------------------------------
.
Ismeretlenűl őszinte részvétem a családnak!
mzper x
@Gauntlet: Az önálló gondolataimból olvastam ki.
csipetke
Azt mondják,hogy aki a más sz@rában turkál könyékig,az azért teszi,mert a sajátja túl büdös hozzá.
Ez jellemző a fideszre,és pl erre az esetre. Addig is elterelik a figyelmet a folyamatos pénzlopásról,amit ők átcsoportosításnak hívnak manapság
mzper x
Szeretek emberkedni. Néha nem könnyű, de összességében szerethető. Szerintem ezért küldtek engem.
mzper x
(elárulok egy titkot: Nincs több lakott bolygó az egész világegyetemben, hiába szeretnétek. Egyébként mit is oldana meg a ti szempontotokból, ha lennének "ufók"?
Vannak az angyalok, az emberek és a démonok - és ennyi)
Nessy
Valakinek a halálából kormánypropagandát csinálni nem hiszem van, hogy van ennél embertelenebb, aljas dolog! Kiderül, hogy van.
Sámannus
Ellepi a döglégy média az egész országot.
mzper x
Világokon túl mit üzenek nektek?
Semmit !!!
Leszarom, hogy mi van a világokon túl veletek, ti béna fake emberek!!!
gina
Ez a rohadék fidesz és bandája inkább a virus kezelésével foglalkozna mint állandóan provokál, mocskos egy népség err,e van idő??? ember életekbe kerül a hozzá nem értésük..csak a saját üzleteikkel foglalkoznak és az ellenzék bemocskolásával, de akinek egy csepp esze van az tudja mi az igazság. ezt a bandát ki kell söpörni a politikai életből, megbuktak de nagyon
Málna
Mondjuk az tényleg gáz, ha nem fogadta el a felkínált vakcinát. Várható volt, hogy a DK előbb-utóbb a saját csapdájába esik.
mzper x
@Málna: Minden egyes betű önmagában undorító, amit leírsz, te kurafi!
kereső
Van-e még lejjebb? Úgy látszik igen. Egy ember halálát felhasználni ország-világ előtt, hogy az ellent lehessen ekézni hazug módon ráadásul- aljas, okádék cselekedet. Na de erre képes a habonyrogán propaganda team. És a "köztársasági elnök"=a bajszos xar erkölcsről prédikál. A gerinctelenség, az istententelenség, az emberietlenség szinonimája lett a fideSS.
justhpeter
Ezek azok a "keresztények", akik vezetik az országot. Az összes "bevett keresztény" egyház büszke lehet rájuk.. De többet ne emlegessék, hogy kevés a lelkipásztor és a hívő.
Sámannus
Letne akár a kimurgelt püspök is oltás ellenes, ha a pohos mája szerint gondolkodunk
Nessy
Ez a népnemzetikeresztényjobboldali média értelmi színvonala! Szerintük a vírus mielőtt fertőz, leellenőrzi a jövendő áldozata pártállását, vallását, nemi identitását, és annak megfelelően küldi halálba, vagy hagyja életbe a delikvenst!
ómió
A nyilvánvalóra, efftársak, senkit nem kell "ráküldeni"! Vagy nálatok még arra is "irányelv" szükségeltetik?
kereső
Ezt jelenti valójában a fideSS "konzervativ, kereszténysége". Jézus itt nem hogy feltámadna, hanem még két nagy követ is görgettetne Istennel a sirkamrája elé.
Málna
@mzper x: A betűk? Nem a szavak, gondolatok?:-)
Nyírfa
Sok van, mi gusztustalan, de a fidesznél nincs semmi gusztustalanabb.
cikicakk55
Undorító már amit művel a Fidesz. Egy ember halálából politikát kreálni a legaljasabb tett? A Fideszes elhunytak is oltás ellenesek voltak? Az eszébe sem jut a csutinak,hogy sok ember azért halt meg,mert pont az oltóközpontban való várakozás közben kapja el a vírust? Esetleg az is eszébe juthatna,hogy a miatta az Egészségügyet elhagyó 5500 dolgozó hiányzik és azért hullanak az emberek?
Gyurka80
@cikicakk55: Miért undorító, ha leírnak egy tényt.A tény igenis az , hogy a felesége beoltatta magát (ő meggyógyult), de a gyurcsányhívő nem és ezért meghalt.
CsipkeRózsa
@Gyurka80: A meghalt DK-s is be akarta oltatni magát, de a Pfitzert szerette volna. Csehországnak felajánlottunk ebből a vakcinából, itthon miért nem kaphatott a DK-s képviselő? Ez azt jelenti, hogy Orbán a felelős a férfi haláláért.
Gyurka80
@CsipkeRózsa: Ne csúsztass :"Ausztriához és Szlovéniához hasonlóan – segít Csehországnak és 40 ezer vakcinát ad május első felében, addigra ugyanis Magyarországnak lesz annyi oltóanyaga, hogy mindenkit be tud oltani". Akkor az volt amit nem fogadott el, megmenthette volna ezért gyurcsányi a felelős!
Málna
@CsipkeRózsa: Kaphatott volna Pfizert, nyilván arra várt. Csak hát a Covid gyorsabb volt. Jó lett volna az a kínai vakcina...
CsipkeRózsa
@Gyurka80: Nem Gyurcsány mondta a képviselőnek, hogy válogasson, az mindenkinek a saját döntése, sőt az is, ha nem kér oltást.
Egyébként, nem törvény az, hogy aki nem oltatja be magát, meghaljon. Egyéb oka is lehet, hiszen minden alkalommal hozzámondják, hogy meghalt X fő, többnyire idős beteg, ilyen-olyan betegséggel küzdő személy.
CsipkeRózsa
@Málna: Akiket még be sem hívtak, ott is lehet, hogy a verseny rosszul dől el. Nem biztos, hogy mindenki meghal, te sem gondoltál, v. gondolsz arra, hogy a Covid a gyorsabb, mint a vakcina, amit megkaptál, v. megkapsz.
Málna
@CsipkeRózsa: De őt behívták, megúszhatta volna. És igenis én gondolok arra, hogy a vírus beelőzi az oltásomat. Fel is hívom jövő héten a háziorvosomat, hogy szóljon, ha van maradék vakcina. BÁRMILYEN.
CsipkeRózsa
@Málna: Vagy igen, vagy nem. Te pedig beszélj a háziorvosoddal, ha jónak látod.
Nessy
Lehet vitatkozni a vakcinákról, de legyünk tárgyilagosak, a keletiekről senki nem tud semmit, csak amit a gyártó közölt. Meg lehet nézni egy gyárat, végig lehet sétálni a gépsor mellett, meg lehet tekinteni a labort. De hogy a gyártósoron mit töltenek éppen, az nem publikus.Ami igazán érdekes lenne, hogy a jelenlegi vakcinák mennyire hatásosak az újabb és újabb mutánsok ellen. Mint ahogy a hatás idejét csak jövőre lehet megmondani. Az logikus, hogy minden gazda a maga lovát dicséri.
Gyurka80
@CsipkeRózsa: Lehet, hogy gyurcsányi nem a képviselőnek mondta, hogy csak eu által engedélyezett vakcinát fogadjon el, HANEM MINDENKINEK!
Nessy
@Málna: Biztos, hogy behívták? Nem egy esetben az egyik házastárs rajta volt a listán, a másik nem.
Már pedig a listán kívül nem lehet oltani. És akkoriban pl. a háziorvos hetenként egyszer kapott egy rövid listát. Valamint általában 10 adag vakcinát. Továbbá 10-15 főt küldhetett oltópontra a listáról. Mára már rájöttek, hogy praktikusabb hosszabb listát küldeni. Azóta már bővültek az oltópontok, több embert lehet egy napon beoltani, mint pár hete.
CsipkeRózsa
@Gyurka80: És, akkor ő felel egy másik ember saját dötéséért? Aki pl. egyáltalán nem akarja beoltatni magát, kizárólag saját döntése. Ki felelhet érte? Dr. Gődény?
Málna
@Nessy: Nem biztos. De egyelőre nem cáfolták a család vagy a DK részéről.
kereső
@Málna: Honnan tudod, hogy megúszhatta volna. A szennylapok arról nem irnak, hogy mi oka volt vissza utasitani a kinai löttyöt. Nem tudhatjátok, hogy volt-e olyan betegsége esetlegesen, amely kizáró ok. Ott voltatok? NEM. De lehet gusztustalanul csámcsogni, és ellenzék ellenes hangulatot szitani egy ember halálának árán. Ocsmány, gusztustalan férgek vagytok, a legrosszabb fajtából. Olyanok, akik sem az életet, sem a halált nem tisztelik.
Gyurka80
@CsipkeRózsa: Te írtad:"Ez azt jelenti, hogy Orbán a felelős a férfi haláláért. " Csúsztatsz, mást hibáztatsz és véded a védhetetlent. Ha nem hallgatott volna idióta gyurcsányira, még ma is élne (a felesége a bizonyíték)!
CsipkeRózsa
@Gyurka80: Viccelsz, egy felnőtt ember nem befolyásolható e.ü. beavatkozás témában. Én pl. előbb döntöttem el, hogy nem kérek oltást, mint a sok buta felvonuló, aki ezt hirdette.
Málna
@kereső: Onnan tudom, hogy megúszhatta volna, hogy tényleg megúszhatta volna. Ezt a hülye kérdést...
Az meg nem a behívott dolga, hogy eldöntse, melyik vakcina jó neki. Ezt a háziorvos mérlegeli, és be sem hívja olyanra, ami nem felel meg a páciens esetleges betegsége miatt.
Az meg, hogy te gusztustalan férgezel minket, mert csámcsogunk ezen - hát hogy nem sül le a képedről a bőr? Hiszen te ezt csinálod itt minden nap, mások halálával kapcsolatban...Tényleg semmit nem érzékelsz már a valóságból?
Nessy
Könyörgöm! Tudja valaki miért nem kapott oltást? Nem volt a listán, olyan egészségügyi problémája volt ami miatt azt a vakcinát, ami lett volna, nem kaphatta, és még sok egyéb probléma! Valamiből politikai, ellenőrizetlen bulvár hírt csinált a királyi média, és miután a KESMA kb. 500 lap felett diszponál, így az 500 lap ab start leközölte, gondolkodás nélkül.
Gyurka80
@Eladott Ország: Te is degenerált k-s vagy?
Toller Béla
Februárban a kínai visszautasítása nagyon is érthető volt. Semmit az évgvilágon nem tudtunk róla ! A pasas azóta ezerszer megkaphatta volna a modernát, pfizert, vagy legalább astra-zenecát. Ha februárban már esedékes volt, mi tartott áprilisig ? Büntibe tették ?
CsipkeRózsa
@Gyurka80: Már csak azért is elmondható Orbán felelőssége, mert azt is mondta, hogy akinek nem kell a kínai vakcina, az álljon a sor végére. Szerintem ezt a valóságban is megvalósították.
Málna
@CsipkeRózsa: Remélem is, hogy megvalósították. Aki nem kérte a kínait, annak ezek szerint nem olyan sürgős az oltakozás. Tehát álljon csak nyugodtan a sor végére és jöjjenek azok, akik tényleg védettek akarnak lenni.
Málna
@Toller Béla: Nem tartott áprilisig, márciusban már beteg volt. Egyébként meg honnan kaphatta volna meg az EU-s vakcinát, ha egyszer nem volt belőle elég?
kereső
@Málna: Nem szoktam mások halálán "csámcsogni", az a ti reszortotok, mint a jelen helyzet is mutatja, És még hazudsz is. Több tisztesség és becsület szorult az útszéli strichelőbe, min t beléd, hiába adod itt az "úrinót", és eltartott kisujjal lenézel mindenkit.Tedd már helyre magad .
Málna
@kereső: Dehogynem csámcsogsz rajta. Vagy csak az számít szerinted, akinek tudjuk a nevét?
Napi szinten ontod itt az ostobaságokat, és akkor csodálkozol, hogy lenézlek? Szedd össze magad, és akkor nem foglak.
Gyurka80
@CsipkeRózsa: Mert te egy akaratos nőszemély vagy! De sokan hallgatnak az idióta gyurcsányira,sokan rá is fáznak. Ki mondta "halálkormányzás", ? A degeneráltak az viszont halálpárt!
Gyurka80
@CsipkeRózsa: Igazad van, elég.Nem kell idióta gyurcsányinak megszólalnia ebben!
CsipkeRózsa
@Gyurka80: Egy politikus se ezzel kampányoljon, ne legyen a vírusból politika, a vírus elleni védekezéssel a hozzáértő embereknek kell foglalkozniuk.
ómió
@Eladott Ország: Kreténséggyógyító implantátum? És neked már nem jutott?
Eladott Ország
@Gyurka80: tegnap, 15:29 ♦ Legutoljára, kisdobos és úttörő voltam.
ómió
@Eladott Ország: Tényleg. Elég, ha - mint te is - elmebeteg valaki! A tetübolsi "státuszod" már csak "hab a tortán"!
kereső
@Málna: Hozzád igazodjak hazug lotyó? Mégis mit képzelsz Te magadról? A világegyetem ne forogjon körülötted??
Kiderül, hogy még beképzelt és önelégült is vagy. Van mire??
Nessy
@Gyurka80: A focista Gyurcsányi nem hiszem, hogy megszólalna a témában.
Málna
@kereső: Na, már lotyó is vagyok? Ez még nem volt...:-)
Dehogy kell hozzám igazodnod. Csak megmagyaráztam, hogy miért érzed azt, hogy lenézlek. Még kedves is voltam, mert az állandó kesergésedet most nem is említettem.
Gyurka80
@Nessy: Ne tedd a hülyét, tudod kiről van szó!
Nessy
@Gyurka80: Nem gondold, hogy ismeretlenül lehülyézni valakit, mert nem tetszik a véleménye, téged minősít?
Nyírfa
@CsipkeRózsa: @Nessy: @kereső: Tisztelet a türelmetekért, az igyekezetekért, hogy hátha oszlik valami kis homály a fejükben, de teljesen értelmetlen, mert nem akarják, hogy így legyen. Nekik begyepesedetten jó, rosszindulatúan, és ezt az állapotot védelmezik , némelyek akár az életük árán is. Ezt tudomásul kell vennünk.
Majd akkor változnak, amikor már elviselhetetlenné válnak a maguk számára is.
Gyurka80
@Nessy: Nem kell h@lyeságet írni! Ilyen egyszerű!
cikicakk55
@Gyurka80: Április 4 12:37

Tudod milyen sokan meghaltak azok közül akik már megkapták a vakcinát? Sajnos az orvosok nem mondhatják el,de szinte mindenkinek van orvos,vagy ápoló( nő) barátja,barátnője, rokona, akik szúk körben elmondhatják és el is mondják. Nem kell itt politikai bakit kreálni egy ember halálából. A többi halottról miért nem írnak,akik már mind a két vakcinát megkapták,még is meghaltak?
Gyurka80
@cikicakk55: Konkrétumokat is tudsz, vagy csak locsogsz?
zsupumi
Ezek lázadtak a Kádár rendszer ellen ?
sokanvagyunk
"Európai Gyógyszerügynökség: van összefüggés az AstraZeneca vakcinája és a vérrögképződés között" - majd ezek a lapok oltásellenesnek kiáltják ki az ügynökséget?
kulabombaafityiszre
A fideszes vezetők a halál kufárjai.Üzletelnek a halállal.
Manhattan
Ráküldték? A minielnök kiadta a parancsot, hogy ezt a témát lovagolják meg!
cikicakk55
@Gyurka80: Konkrétumokat is tudok,csak sajnos meg van tiltva az egészségügyi dolgozóknak,hogy beszéljenek róla. Így ha akarod elhiszed,ha akarod nem. Én nagyon hiszek annak akitől tudom.
Gyurka80
@cikicakk55: Én nem hiszek az ilyen az ismerősöm hallotta, annak az ismerőse látta stb.-ben. Elég sok "névtelen egészségügyi dolgozó" riport kering a neten, de amit említesz olyan nem! A kórozslala már lecsapott volna! Amit írsz csak arra jó, hogy elbizonytalanítsd az arra hajlamos embereket, ez az ellenzék célja, minél rosszabb az országnak nekik annál jobb!
Málna
@cikicakk55: Dehogy tudsz konkrétumokat. Nem az első eset lenne, hogy minden alap nélkül állítasz valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.