A 444.hu tudta meg, hogy amint vége a járványnak, már nem kell maszkot hordani, és szabad tömegrendezvényt tartani, a CÖF békemenetet szervez.

De nem akármilyet, hanem járvány tematikájú eseményt, amire a terveik szerint meg fogják hívni az operatív törzset és

a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat

Ezt Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke mondta el egy tájékoztatón.

A menet szervezését Csizmadia az „egyre súlyosabb porovokációkkal” indokolta. Na de ki is provokál? Csizmadia szerint az ellenzék, akiket „mutánsoknak" nevezett.

Csizmadia a tájékoztató elején kimondta:

legyen áldott minden ampulla!

Mondjuk lényegében csak az, amit orosz vagy kínai gyártó állított elő.  Illetve arról is beszélt Csizmadia, hogy szervezete azt szorgalmazza:

Büntető Törvénykönyv rémhírterjesztésről szóló passzusai alapján lépjenek fel az ellenzékkel szemben.

Forrás: 444.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Csizmadia az élő példa, hogy az agyhalál lábon kihordható.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Csizmadia az élő példa, hogy az agyhalál lábon kihordható.
Eladott Ország
Csizmadia te nem mutáns vagy, hanem csak egy pofátlan, cinikus, elmebeteg!
Pálinkás Pál
ezek a buzeránsok vallást fognak építeni a covid köré..sürgősen fel kell lépni ellene...
justhpeter
Szrintem pedig a pénteket a bolondok napjának kellene nyilvánítani, ha már ennyi bolond van az országban. Igazolásul szolgál, hogy ma például megszólalt a nemzetvezető antikommunista utcai harcos, Ciki Cili és a CÖF-CÖKA-s Csizmadia.és a mindent(is) tudó Parragh.
Úgy látszik, hogy ma a K betűsök szabadságon vannak, mert Kövér és Kósa még nem szólalt meg.
tudode
Dominus vobiscum et spiritu tuo!
.
Legyen áldott - vagy mégsem -- azok neve akik besegítenek a szarkabőrbe bújt csuszómászónak magyar magyar ellen úszítani azzal, hogy mutánsnak nevezi a felcsúti nemzetvezető óHAJÁRA az ellenfelet, ellenségnek titulÁLVA, caplatva!
.
Miközben "megszabadítja velük együtt a mindenreható fokozatosan kedves mindannyiunkat a közvagyontól, mint pl. az orrba, szájba centralizálás az alapítványosítással
.
---- Új megaalapítvány született Szijjártó Péter helyettesének elnökletével
.
24.hu/belfold/2021/04/17/kozep-europai-epitett-orokseg-alapitvany/?fbclid=IwAR1h7SG4XgoRzanWxy5fcN05bf_BMwN_RcNFQc9ShQ5swon0HAhlixO0-pg
-------------------------------
.
Nem jut el az ötyéknek a tudatáig az, hogy járvány idején minden regnáló kormány feladata a járvány megállítása úgy, ahogy tőlük telik!
Nessy
@Eladott Ország: Szegény, átkosban elnyomott Csizmadia, Széles , Bayer elvtársak! Olyan hitelesek vagytok! Ti nem mutánsok, hanem köpönyeg forgató színtársulat vagytok! Nem hiszem, hogy a fiam kollégája az első kínai oltás után egy héttel, miután covidos lett a napokban, áldó imát rebegne!
Clavigo
Vazzze,,,,ez az ország egy komplett diliház... A vén barom obsitos munkásőr,,,.Naponta veszi ki a szürke egyenruhát a naftalinból,,egy félórára,,hogy sírva tudja simogatni,,ez az állat..
Clavigo
@Shikari: Lesz extra krumpli- osztás is napidíjas bozgoroknak... Jó napod lesz ,kukabúvár..
namihami
Az MVM pénze elfogyott. A következő adakozó kerestetik.
Józsipapa
anyád a mutáns, te szarházi zsírdisznó...
hájfejű dagadék...
az MVM- től kapott pénzt felélted már ???!!!
tothjani
Na igen, egy mutáns patkányt látok én is. :(
kissé felnőttem
te meg egy mutánsfejű tahó parasztja vagy orbánnak selejt senki és ti akartok vezetni max szamarat majd a sitten olyan két kicsit kordéjjal
babp1982
Na ez is golyó érett,vagy inkább kötél mert az olcsóbb és másnak is szükség e van rá
division
@Pálinkás Pál: Ebben igazad van, elvégre az ellenzék nem oltás ellenes, az igazi oltás ellenesek ellen kellene fellépni. Első lépésben kötelezővé kellene tenni.
Afra
@Shikari: Akkor kussolj senkiházi nyálgép!
gina
Itt az ideje az ellenzéknek és követőinek az utcára menni és 100x akkora legyen mint ez a kis patkányok szervezte mosladék felvonulás !!! Mutáns az egész fidesz , kormány és bandája, csak rájuk kell nézni, akkor tudjuk kik a mutánsak !!
Bélabácsi
vonuljanak fel, mihamarább, fertőzödjenek, meg annyival kevesebben lesznek 22 tavaszán
Aki Én
Színtiszta elmebaj. Igazából szórakoztató, csak kár, hogy qrva drága.
Egész elképesztő szintekre tudnak lemenni emberek. Azért nincs évek óta csicskamenet, mert keveseknek veszi be a gyomra. Ez már tényleg csak a legaljának vállalható.
Pálinkás Pál
@division: mondtam már neked, amíg nem jön meg az eszed, ne szólj hozzám...neked biztos van " rokonod " kórházi dolgozó...kérdezd meg tőle ...hány oltott is fekszik benn.!
ómió
Pedig az efftársak napjában átkozzák!
Béla333
Csizmadia legszívesebben börtönbe zárna minden ellenzéki gondolkodót.
Vagy valamiféle táborba... Valahol Recsk környékén...
division
@Pálinkás Pál: Megpróbálom egyszerű paraszti módon elmondani, hátha megérted: Férj és feleség, asszony cukorbeteg, beoltatja magát, férje nem, mert ő erős, tökös legény. Mindketten megkapják a vírust, nem lesznek betegek, de a férj szervezetében mutálódik a vírus, mert gyenge az immunválasz vagy kevés ahhoz, hogy teljesen kiirtsa. A mutáns vírust elkapja a felesége tőle, és mivel cukorbeteg, belehal, a férj pedig megússza. Így kellene gondolkodni, de nem haragszom azért, mert nem érted. Csak akkor lesz nyájimmunitás, ha mindenki, a gyerekek is be lesznek oltva.
Pálinkás Pál
@division: ez csak duma...ha nem betegszel meg...az pont azt jelenti...van elég antitested...nyájimmunítás meg kb olyan lesz mint a flunál...ez vírus...vagy alkalmazkodsz hozzá,vagy meghalsz...ez a természet rendje
division
@Pálinkás Pál: Ez tudományos "duma", amit azok mondanak, akik szakképzett immunológusok, virológusok, ezáltal értenek is hozzá. Amiket te mondasz azt a laikusok terjesztik, akik napi 12 órát kapálnak a földeken, de ehhez is értenek. A flu esetében egy évben 300-600 ezer ember hal meg a világon, itt már túl vagyunk a 3 millión szintén kb. 1 év alatt.
Pálinkás Pál
@division: ez is csak duma...az azért 3 millió, mert mindenkit covidosnak írtok...nézd csak...
"Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten már konkrét adatokat is hozott ennek alátámasztására. Mint mondta, Magyarországon a statisztikának volt része olyan elhunyt is, aki közlekedési balesetben hunyt el és halála után a koronavírust is kimutatták a szervezetében. " .nos..így nem nehéz 3 millió halottat összehozni...ha a flut is így számolnák,évi 50 millió is lenne..vagy...mindenki rákban hal meg...hiszen minden emberben találhatók rákos sejtek...minden halottban kimutatható boncolással..úgyhogy tájékozódj mielőtt nyomod a propaganda dumát...
division
@Pálinkás Pál: Szerencséje a világnak, hogy a hozzád hasonlóan "gondolkodók" csak kevesen vannak. Én nem nyomok semmiféle propaganda dumát, biztos lehetsz abban, ha csak a Fidesz mondaná azt, hogy járvány van, nem is foglalkoznék vele.
Pálinkás Pál
@division: te csak hanta dumákat szajkózol...én meg kőkemény tényeket...és ez nem a fidesz, hanem a politikusok, meg a gyógyszerlobbi kitalációja, a fidesz csak meglovagolja a lopás , meg a diktatúra miatt..
division
@Pálinkás Pál: A saját kőkemény tényeidet szajkózod, én meg azokét, akik ezzel foglalkoznak tudományos értelemben, de hagyjuk szerintem.
Pálinkás Pál
@division: ezt én mondtam?..."Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter múlt héten már konkrét adatokat is hozott ennek alátámasztására. Mint mondta, Magyarországon a statisztikának volt része olyan elhunyt is, aki közlekedési balesetben hunyt el és halála után a koronavírust is kimutatták a szervezetében. " a föld lakossága kb 7,7 milliárd fő...abból állítólag covidban meghalt 3 millió jobbára öreg, beteg ember..mindez másfél év alatt...és ezt hívjátok pandémiának?
division
@Pálinkás Pál: Pontosan azért kell minél előbb elfojtani ezt a járványt, hogy ne is legyen még sokkal több haláleset. Ezen dolgoznak a tudósok. Emlékezz vissza a spanyol náthára, ott is több hullám volt, az első még csak kevés áldozattal járt, a következő már sokkal többel, végül a világ eddigi legpusztítóbb járványa lett. Most pont az a cél, hogy ez ne következhessen be, az orvostudomány ma már sokkal fejlettebb.
Pálinkás Pál
@division: csak nem vírusügyben...ahogy akkor,úgy most sincs gyógyszer ellene...
division
@Pálinkás Pál: A megelőzés a fontos vírusok esetében, aktivizálni a védekező sejteket mesterséges formában, hogy a valódira már fel legyen készülve az immunrendszer, bár kétlem, hogy nem ismernéd a védőoltások lényegét. Nem mindegy, hogy miként mész át egy fertőzésen, otthon, enyhébb tünetekkel, vagy a lélegeztetőgépre kerülsz.
Pálinkás Pál
@division: én nem kerülhetek lélegeztetőre emiatt...ennélfogva nem érdekel az oltás...ismételten mondom ,immunis vagyok a flura...ez meg annak egy fajtája bárhogy is hívjátok...lehetne influenza F...csak azzal nem lehetne így riogatni..kérdezd csak meg a " vrológus " rokonod...melyik törzsbe is tartozik a covid?.
evacica
Csizmadia is egy vírus, amit ki kell irtani!
division
@Pálinkás Pál: Virológus rokonom leteszi a telefont amikor azt mondom neki "olvastam a neten":-) Ő nem onnan tudja amit tud. Egyébként megint csak magadra gondolsz, hogy Te nem lehetsz beteg, meg Te immunis vagy a covidra...Ezt nem tudhatod. Vannak ismerőseim, akik tavaly még nem estek bele, most meg igen.
Pálinkás Pál
@division: több mint 20 éve nem voltam lázas...közben volt egy H1N1...több, a mostaninál sokkal súlyosabb flu járvány...és semmi...akkoriban olyannal foglalkoztam,ami mobilis, sok kontaktos volt..és max szipogtam kicsit, meg néha fújtam az orrom...más...és hogy magammal foglalkozom?..lehet, de ezzel így van a fejlett világ is...3-szor annyian halnak éhen évente,mint a covid halottak ezidáig...és valahogy nem hőbörög érte a világ...és emlékezz elejétől fogva mondtam hogy a megosztásról ,politikáról szól az egész..főleg itthon...ezen nagyot dob majd a semmit nem igazoló " védettségi " billog..bár egyet igazol , rabszolgák vagytok...
Yoda69
Csak legyen bekament. Ha lesz eggyel kevesebb ok amivel megtorpedozhatjak az elovalasztast.
RonaGyuri
Isten és az ő áldása

avagy az ingyenesség valamint a krisztus koporsója – ha lett volna – őrzésének költségei

A legfőbb CÖF-ka, Csizmadia László a minap arra vetemedett, hogy figyelmeztetést adjon ki. Az efféle fenyegetőzés jkdves szokása neki is és az egész bagázsának. Ezúttal azt adta közre, hogy „Soha nem látott méretű Békemenetet szeretne megszervezni a koronavírus-járvány után ”. Mondhatnók a szíve joga, ahogy azt is, hogy lesz mibúl, mert ez ilyen civileknek mindig leesik valami, elvégre krisztus koporsóját sem…
Azonban ez a száj-hasmenés nem ettől lett hírértékű, hanem abbéli kijelentése miatt, hogy „legyen áldott minden egyes ampulla, és a védőoltások megteremtőinek élete”. Ami magában csak bugyutaság, de a contextusból egyértelmű, hogy az isteni áldás szerinte csak a kínai és szovjet elvtársaiknak ját.”. Ami azt illeti ha az ő fél-istenükre gondolok ő tényleg áldással gondolhat ezekre, hiszen milliárdokat nyúltak le a beszerzés ürügyén.
A dologban azért van egy kis bökkenő, mert így nagyon úgy tűnik, hogy a szegedi asszonyságon nem volt isten áldása!
Ami persze sokat megmagyaráz, hiszen van nem kis hasomlóság a Skoda járművei és a helyettük beszerzett M3-as szerelvények esetével. Úgy tűnik a Skodán nem volt isten áldása!
Egyébként krisztus koporsója – ha volt olyan??? – relevánsnak tűnik. Hiszen mint tudjuk Őfenesége fürkészeket (erről jut eszembe für-Deutschot is szerte lehetne küldeni végre) küldetett szerteszét, hogy figyeljék a kamionról lepotyogó vakcinákat.
Nos az ilyen fürkészés nem olcsó dolog: napidíj, dologi kiadások, egyéb költségek. Ráadásul ezek a derék emberek biztos igaz matyar hazafiak és mint ilyen családszeretők, így természetesen azokat is magukkal kellett vinniük. Mint az szinte mindennapos a fő-műsoridős TV-produkciók „alkotói” esetében ez standard. Legutóbb a derék matyar média „Hová tűnt Marsi?” kampányából megtudhattuk, férjeura „csak” a gyerekekkel ment világgá műsort készíteni!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.