Varga Judit egy ártatlannak tűnő képet tett közzé közösségi oldalán pénteken, azonban nem várt reakció érkezett hozzá Ujhelyi Istvántól.

Varga Judit ártatlannak tűnő képére nem várt reakció érkezett
Fotó: Facebook

Magyarország, a csodák földje

- írta Varga Judit az Új Tanyacsárdában készült képéhez.

Ha már lovak, a szárnyas lóról (pegasus) is szeretnénk többet tudni. Lehetne végre?

- kommentálta a fotót Ujhelyi István.

A Pegasus-ügyről bővebben itt olvashat.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: Látod a képet? Nem véletlenül rakta ki. Ő is egy ilyen "csoda"- számtalan lovat meg tud ülni, nyergelni, egy scheggel- bár lehetséges , hogy a szája is kell hozzá néha.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Magyarország a csodák földje. Az. Csoda, hogy még nem omlott össze.
kereső
@Horizont: Látod a képet? Nem véletlenül rakta ki. Ő is egy ilyen "csoda"- számtalan lovat meg tud ülni, nyergelni, egy scheggel- bár lehetséges , hogy a szája is kell hozzá néha.
Málna
@kereső: Látod, ha te is kicsit szorgalmasabb lettél volna, most nem itt keseregnél egész nap...:-)
csak úgy....
ez a lovas szám minden valamire való cirkuszban látható..
NKF
Ez a Faszhelyi hiába erőlködik,jövőre megy a levesbe!
Gauntlet
@NKF: így legalább tovább hallgathat le téged a Varga kompánia !
ómió
Tüttő efftársnődnél érdeklődj, Újhülye! Már a címeket is kevered?
jesz
40 éves, 3 gyermeke van, 4 nyelven beszél, jogász, marhajól néz ki, és sok pénze van...

...a fanyalgó gyűlölködőnél otthon ilyenből legalább öt kapálja a kertet...
balos
@jesz: Köcsög!Ha nem tudnád ez a ribanc a mi szolgánknak lett megválasztva,de a törvényeik rabszolgát csinálnak a munkásokból!Azért ne bánkódj,jut neked is a szarukból,mikor a tetemre hívásra kerül a sor!
gina
@NKF: Neked sincs sok eszed idióta,, megérdemled ezt a jogállamot , ti fideszes perverzek, és egy ilyen OV ribanc képeit,,,
Málna
@balos: Nem a törvények csinálnak rabszolgát a munkásból, hanem saját maguk. Akinek se tehetsége, se szorgalma a tanuláshoz vagy munkához, az valóban nehezen boldogulhat ma.
Nyírfa
A betyármindenit annak a magyaros virtusnak! :)
Ha nem tennétek mindent tönkre, a csodák országa ugyan akkor sem lennénk , de szép és élhető ország, igen.
percsi
@Málna: Az írásodból le jön, milyen sokat tanultál. Olvasni legalább tudsz, olvasd át a munkatörvénykönyvet, olvasd át az adótörvényt is.
Képzelj el egy olyan országot, ahol csak iskolázott emberek élnek. Ki a fene végezné el a kemény segédmunkát, betanított munkát? Ki hordaná el a szemetet, ki aszfaltozna, ki dolgozna a gépsoron, hogy legyen elég élelmiszer az élelmiszer üzletben, és még estig sorolhatnám.
Meg kellene becsülni őket, és igen, annyi bért kellene fizetni, hogy megtudjon élni belőle, kitudja fizetni a rezsit és néha eltudja vinni a családját a Mészáros Balatonra.
Mészáros! Hát ő nagyon sokat tanult, ezért lett az ország leggazdagabb embere. Sajnos az országban a megélhetés nem az iskolától függ, pedig annak kellene lennie, aki sokat tanul többet keres annál, aki nem tanult. Ez nem azt jelenti, hogy aki nem tanult, az fillérekért dolgozik naponta 10 órát!
Málna
@percsi: Nem kell elképzelnem, tudunk olyan országról, ahol a kemény fizikai munkát többnyire nem az őslakosok, hanem külföldiek, bevándorlók végzik. De ez mindig jó kifogás a lustábbaknak, hogy "ezt a munkát is el kell végeznie valakinek." Hát akkor végezzék...Na nem mintha a fizikai munkát csakis éhbérért lehetne csinálni.
Lepényleső
...lehetne,ha a csapatba be lenne véve,- ezek közé nő létére,volna némi esélye?
grincss
@justhpeter: Nem, ö az új Cicciolina lesz!
percsi
@Málna: Látom a te agyad is át van kalibrálva.
Európa legtöbb országában a bevándorló vidámabban él. Mindenhol vannak őslakós tanulatlanok, a munkájuk 3-4x többet ér mint itt.
Nálunk más a helyzet.
Inkább dolgozzon filléres bevándorló, mint megfizetett őslakós? Kormányunk béremelés helyett, most erre állt át.
És mondd, ezek a filléres bevándorlók a munka mellett lopni fognak, hogy megtudjanak élni?
Vannak lustább emberek, ez tény, de ne hasonlítsd össze a tanulatlanokkal.
A lusta embereket lehetne kényszeríteni, ha lenne elég munkahely. Tudod, mint rendszerváltás előtt, amikor bűntették azokat, akik nem dolgoztak (KMK)
Van, aki azért nem tanult tovább, mert nem volt rá lehetősége, pl. 8 ált. után dolgoznia kellett, be kellett segítenie a családi kasszába. Ennek is több oka lehet, pl. szülői betegség...
Van aki lusta volt tanulni, ezért elment dolgozni, és munkával élte le az életét.
Van aki tanult egy szakmát, és pár év alatt az ország leggazdagabb embere lett. Bár nem a szakmájának köszönheti.
Van aki tanult, és 150e ft-t tanítja a gyerekeinket, ápolja a betegeinket, közbiztonságot nyújt (rendörök), életet-vagyont ment, ezek a tűzoltók.
És nagyon sokan vannak, tanultak és tanulatlanok, akik elvándorolnak, mert Magyarországon a tisztességes munkát nem értékelik, tanult vagy nem tanult, mindegy, a bérből nem lehet megélni.
Málna
@percsi: Az a baj, hogy túl sok nálunk a tanulatlan/tehetetlen ember. Ha legalább annyi eszük lenne, hogy elmennek oda, ahol megbecsülnék őket, akkor az itthonmaradottak munkája is felértékelődne. De sajnos ezek az emberek mást sem tudnak, mint kifogásokat keresni. De az nagyon megy nekik...
csipetke
@percsi: 13:00 Egyetértek. A kormány hagyta elmenni a szakembereket,(minden területről) a különböző szakmák oktatása szinte megszűnt.Az OKJ-s képzés egy nagy túró. Amiért én anno 4 évet tanultam,azt most lezavarják 1 év alatt.Nyilván a kettő között van különbség bőven,mert nem lehet 1 év alatt tisztességesen megtanulni egy szakmát se.Még a télen "kértem időpontot" a kőművestől egy terasz befejezéséhez,októberre vállalta.Ugyanígy nincs ács, vizes-gázos szaki,de mondhatnék bármilyen szakmát. Magyarországon sikeresen lepusztították az oktatást minden szinten. Az összeszerelőgyárakba nem kell szakma a futószalag mellé.Azzal csábította ide orbán a multikat,hogy itt olcsó a munkaerő. Szó szerint kiárusította-kiszolgáltatta a magyar melóst. Reméljük,a következő kormány gatyábarázza az oktatást,és a szakember-képzést is.Akik külföldre mentek,azok már nemigen fognak hazajönni,akik ott jutottak biztos egzisztenciához, mert ahogy mondják,a haza ott van,ahol jól érzed magad.Ez viszont már rég nem az a hely,ahol az emberek nagyrésze jól érezné magát.
percsi
Én is egyetértek veled.
Bánatomra az unokáim már beszélnek arról, hogy le fognak lépni. A legidősebb most érettségizett le, ketten még gimisek.
A tizenéves gyerekek is már tudják, ebben az országban nincs jövőjük.
Nem is értem azokat az embereket, akik nem érzékelik, hogy iszonyat nagy bajban vagyunk! Képesek kezük alá dolgozni ezeknek.
percsi
@Málna: "hogy elmennek oda, ahol megbecsülnék őket, akkor az itthonmaradottak munkája is felértékelődne"
Ne haragudj, de nem értelek. Mitől értékelődne fel az itthon maradottak munkája a kivándorló tanulatlan nem dolgozóktól? Mielőtt kivándorolt akkor sem dolgozott.
Aki Én
@Málna: ,,most nem itt keseregnél egész nap"

Ez vicces és szánalmas egyszerre annak fényében, hogy megint itt töltötted a komplett kánikulai hétvégét. Gyakorlatilag egész nap.
Gondolom imád és lefoglal a környezeted.
Na, ez a gáz.
Málna
@Aki Én: Semmi vicces és szánalmas nincs ebben. Már elmagyaráztam neked párszor. Az irigység beszél belőled.
fűre lépni szabad
Varga Judit ártatlannak tűnik ezen a képen, pedig bűnös.
Aki Én
Egy nap – két hír!

,,Első hír
A budapesti Szent János Kórház állapota még évekig tovább romlik. – Csendben pusztul tovább…
A miniszter elismerte, hogy addig nem történt érdemi előrelépés, ám reményei szerint a tervezési közbeszerzés heteken belül megjelenik, és onnantól felgyorsulnak az események."

Második hír
,,Drágábban, de mégis megépülhet a székesfehérvári hokicsarnok

A székesfehérvári közgyűlés -információk szerint- pénteken zárt ülésén jóváhagyta, hogy 32,4 milliárd forintért megépüljön az Alba Aréna. Ez egy 6000 férőhelyes multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok, de legfőképpen a székesfehérvári hokicsapat otthona lenne. Orbán Viktor már 2013-ban megígérte a csarnokot a székesfehérváriak, akkor 5-7 milliárd forintra becsülték a költségeket. 2016 végére készült volna el, de átadás helyett ekkor csak a látványterveket mutatták be, és már 13 milliárdos költségekről beszéltek. Ebből lett 25 milliárd forintos projekt.
Most úgy tűnik, hogy mégis lesz hokicsarnok. De nem azért, mert kivettek volna a projektből bizonyos elemeket, vagy csökkent volna az ár.
Sőt, a kifogásolt 25 milliárdnál is drágább lesz: nettó 32,4 milliárd forint."
kissé felnőttem
@Shikari: ugye az aberráltv helyzet nézőpont kérdése csupán ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.