80 ezer forint nyugdíjprémium érkezik novemberben  – jelentette be szokásos péntek reggeli, a Kossuth rádión adott interjújában a kormányfő.

80 ezer forint prémiumot kapnak a nyugdíjasok novemberben

Fotó: Facebook

Orbán Viktor kijelentette: volt 435 ezer ember, akinek kevesebb járt volna, de a magyar gazdaság olyan jól áll, hogy futja rá – idézi a kormányfőt a 24.hu.

Lesznek olyan nyugdíjasok, akik a korrekcióval együtt 100 ezer forint körüli egyszeri kiegészítést is kaphatnak.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez elég karcsú,ahhoz képest,amennyit keresett a nyuggereken az állam a svájci indexálás megszüntetésével,másrészt az infláció folytonos alábecslésével.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Jönnek a választások .. elmúlt 12 èv elfelejtve..
jesz
mitagadás, azt hittem rosszul hallok...főleg, hogy ennyire jól áll a gazdaság, ezért lehetséges...

A választások szóba sem kerültek..
Németh István
Az egész banda helyett inkább a Veresegyház-i kórust kellene nevezni kormányalakításra!
Szevasztok
Jobb lenne ha a szegény nyirségi roma gyerekek étkeztetésére forditanák ez a pézt.
csipetke
Ez elég karcsú,ahhoz képest,amennyit keresett a nyuggereken az állam a svájci indexálás megszüntetésével,másrészt az infláció folytonos alábecslésével.
csipetke
@jesz: 07:59 Mé'?Mit vártál?Hogy majd hozzáteszi orbán,hogy választások lesznek,azért ennyi a lóvé,máskülönben meg azt a bizonyos lóalkatrészt se kapnátok..
tudode
Jót játszik a társadalommal ez a politikai szélhámos. Reménykedve abban, hogy judás pénzzel a nyuggerek hálából a 22-es választáson megajándékozzák egy bazi nagy X-el, akkor amikor Simicska helyett falubéli gázszereLŐJE gyűjtögető életmódot folytat annak érdekében, hogy a feneketlen hokizsebébe vándorol egyrésze annak, ami nem 700 ezer forint, amelyet egy átlagállampolgár elvonva a falatot a szájától egy év alatt sem képes megtakarítani, azaz
.
---- 700,9 milliárd(!!!) forint Mészáros Lőrinc cégének idei mérlegfőösszege
propeller.hu/itthon/3717020-700-milliard-forint-meszaros-lorinc-cegenek-idei-merlegfoosszege#comments
-------------------------
.
Kérdés az, hogy a nemzetnyomorító meddig tűri a haver gazdagodását, mert ha nem jól viselkedik állhat a zászló a nemzet strómanjának, hogy Simicska Lajos sorsára juthat, aki nem öntötte ki a bilit, félmunkát végezve, pedig nagyon súlyos váddal illette azt, aki csak falkában erős, a társadalom szerint MAGÁNEMBER
.
---- Simicska: Orbán hazaáruló
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=77s
------------------------------
.
Hozzá hasonló korlátolt emberfélét nem hordott még a föld a hátán, aki saját országa ellen fordúlt, és reszkethet mint egy fábaszorúlt féreg, aki már a székházmutyinál elvesztette tisztességét, ezt a billogot nincs az a csoda, hogy lesikálja róla!
.
Mentségére szolgáljon, hogy nincs belátási képessége, felelősségtudata még a családjával szemben sem!!!
csipetke
@Szevasztok: 08:19 Az a nyugdíjas se dőzsöl,aki pl 70-75 ezer nyugdíjat kap negyvenakárhány év után,és nem tehet róla,hogy szaré-húgyé dolgozott egész életében. Ha szerencsés,és még bír dolgozni,akkor pótolja,de többen vannak,akik annyira le vannak robbanva,hogy már munkaképtelenek. Mire kifizeti a rezsit,a gyógyszert,örülhet,ha nem hal éhen
nezelodo
Mennyi Cavingtont adtak be egyszerre a Viktornak, hogy egyszerre így eszébe jutottak a nyuggerek? Azt kellene elintézni, hogy havonta legyenek választások, mert akkor aztán lenne habzsi-dőzsi!
magyar1
Ja, aki többszázezer ft-os nyugdíjas aki meg 30 ezerből él az kap 100 ft-ot.
134.bátor
@sgl: Az "átkos" ehhez kèpest tejjel- mèzzel folyó Kánaán volt . De ezt a 12 èvet èn sem feledem..
ágimami
Szerintem differenciálni kellene a nyugdíjprémiumot!!! Aki több százezer Ft-ot vagy milliókat kap, én biztos nem adnék, inkább a kisnyugdíjasokét emelném meg! De sajnos, ez nem az én döntésem, de VÁLASZTÁSI KAMPÁNYNAK KIVÁLÓ!!!:DDD
Eladott Ország
Azt mondja a dagadt, debil, despota, bűnöző román cigány és politikai ( bárca nélküli) prostituált: ..."de a magyar gazdaság olyan jól áll, hogy futja rá"... 2010-hez képest több mint duplájára nőtt az államadósság, a fogyasztói árak háromszorosára, 800 ezer magyar elmenekült , 10 ezer embert kilakoltattak.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/51819930_560355564444355_4981649660876685312_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=sPkaAY9mnLYAX86M11L&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a9bb397430605ead1b4560dc8d6d6063&oe=617B5302
Az államadósság a GDP százalékában 88,63 %
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/129347844_1688771371327590_6389168479220204393_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=F8VkdhQXY4QAX8myNEA&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3d90ee6f4567e017fbc2bf9f082f3621&oe=617C3FCE
ómió
De az efftársiak, ugye, majd visszautasítják!? Vagy a "vörös gerinc" addig már nem terjed?
Aki Én
@ómió: Az a baj, te tökkel ütött idióta, hogy ez a pénz magváltás is lehet egy nyugdíjasnak.
Nem választási alamizsna, meg Bözsi jegy kell, hanem tisztességes nyugdíj. De azt is ellopjátok
Málna
@Horizont: Nem csak az imádott vezére közelében. Látszik, hogy kiegyensúlyozott, jó kedélyű nő. Törődj bele!...:-)
Aki Én
@Málna: ...és egyik kizárja a másikat? Te megint csak ostobán kötözködsz. De mondtam, ahhoz is kell egy bizonyos IQ szint.
Te is lehetnél jó kedélyű, kiegyensúlyozott.
Tele vagy feszkóval, haraggal, rosszindulattal.
Van párod?
Málna
@Aki Én: Komoly értelmezési gondjaid vannak, hallod...És mintha magadról írtál volna, az összes jelző telitalálat.:-)
Aki Én
@Málna: Nem terveztem, hogy ezt megbeszélem veled. Csak közöltem. Nyilván neked fogalmad nincs erről, különben odafigyelnél.
ágimami
Ezt a Hiradó.hu-n olvastam, ami ugye kormánypánrti!!!
Akkor hogy is van ez???

"A miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy jövőre, ha a gazdaság állapota is megengedi, akkor nem egy, hanem két heti plusz nyugdíjat kaphatnak az idősek."

Ebből is látszik, hogy össze-vissza írnak mindent, hisz az egy heti + nyugdíjat már kifizették az idén!!

Érdemes elolvasni a cikket, annyi blődség van benne!!!

hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2021/10/01/orban-viktor-bejelentette-mennyi-extra-penzt-kapnak-novemberben-a-nyugdijasok
Málna
@Aki Én: Szét vagy esve. Jól vagy?
Aki Én
@Málna: ...abszolút. Most különösen, hogy megnéztem a hétvégére várható időjárást.

Más. Ehhez mit szólsz, mint fideszes?
propeller.hu/itthon/3717001-vegelszamoljak-kormany-lelegeztetogep-beszerzesen-milliardokat-szakito-ceget?all#comments
Málna
@Aki Én: Bármit mondtam volna, ez lett volna a válasz...Unalmas vagy.
Aki Én
@Málna: Tényleg nem érzed mennyire gáz vagy???
Málna
@Aki Én: Én azt érzem, hogy te mennyire gáz vagy. Rossz nézni, hogy milyen feszült vagy. Nem lesz ennek jó vége...
Nessy
Még hányszor fogják elmondani? Majd akkor legyen nagy szájuk, ha visszaadják a svájci indexálást, meg a nyugdíjak reálértékét! 300 ezer forint egyre jobban csökkent! Üzenem, hogy nem vagyok sem hülye, sem feszült, csak anno megtanultam számolni!
Aki Én
@Málna: Tényleg nem érzed mennyire gáz vagy???
kissé felnőttem
@Nessy: a saját zsebek kitömésére használták, nem az idősebek jólétét célozták soha mert aki 1993 magasságában ment nydijba: 41 év szövőnői munkájával és nem pártfunkcionárus meg tanácselnök volt annak max 20,000 volt amit megállapítottak, az emelés meg közröhelyre alkalmas. és MA? vagy a rezsit fizetgeti vagy eszeget a kettő már nem valószínü max ha erdő mellett él és télen naponta haza tudja vinni erejétől függően. máskép keserves ám gyógyszerre meg jobb ha nem térünk ki
2000 Ft alatt van még tán 2-3 Elvtársuraimék meg havi szinten 4 millás autóból havonta egyet egyet vehetnének mert NEKIK miért jár annyi csupa zseni vagy seggnyaló?
ómió
@Horizont: Hát, mert az a "gonosz Orbán" adja és nem a "jóságos népzsebis Böszme efftársatok"! Hát, nem egy "abcúg"!? Hol itt az "efftársi emelt fő"?
fergeteg
Ellenzéknek szart sem ér a tudománya.
Karácsony is elmehet a bús picsába.
Hajrá Ferencváros !
Hajrá Frencváros !
ómió
@Aki Én: "Megváltás" lehet egy nyugdíjasnak? Pedig "megváltásként" Böszme efftársatok még az egyhavi nyugdíjlenyulást alkalmazta! Szóval, ennek ellenére, nem ő lopta el? A "Zorbánra" kell azt is hazudnotok, bolsevik fajgörény!? És még "tisztességes nyugdíj" is kéne a tetvesbolsi fajtádnak? Talán nem kéne ellopnotok azt is és nem kellett volna 50 év lemaradást "kivívnotok" a "rothadó kapitalizmus" mögött, ahogy tettétek, akkor tisztességesebb lenne!
division
@Horizont: Nana, a pénzt se tedd el akkor:-)))
Egyébként meg ezek az egyszeri juttatások sz@rt sem érnek, legyen az nyugdíj vagy adó visszatérítés, a béreket kellene megemelni meg a nyugdíjakat egy olyan szintre, ami egy normális megélhetést tesz lehetővé. Nyilván senki nem akar az esküvőjén élőben Rod Stewart - ot hallgatni 300 millióért, meg Luis Fonsi - tól a Despositót, Richard Clayderman zongorajátékát vacsora közben (tudtad hogy ők itt voltak Lölö esküvőjén többek között?), csak annyit hogy tisztességgel tudja a családját nevelni, amennyiben becsülettel dolgozik. Ezt az utóbbit azért hozzá kellett tennem. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ezt az úri lagzit is mi fizettük ki.
percsi
Ahogy szorul a hurok, úgy emelkedik a lenyúlt nyugdíjból a morzsaszemek odacsurgatása. Ez az összeg csak egy töredéke annak, ami járt volna a nyugdíjasoknak, nem jutalom, nem prémium. Ne feledjük, a nyugdíjasok aktív korukban hosszú évekig eltartották az országot, és sajnos ebben a rendszerben nem becsülik meg őket. Abban az időben a forintnak sokkal nagyobb értéke volt, a fizetések ezért alacsonyabbak voltak a mostaninál, egy felelős kormány évről évre tisztességesen kompenzálta volna.
Málna
@Aki Én: Ezt már kérdezted. Észre sem veszed, hogy ugyanazt a pár mondatot ismételgeted mindig?
csak úgy....
legalább vehetnek nemzeti tüzifát! :)nemzetituzifa.hu/tuzifa-arak/
-ha stórolósan fütenek,talán jan. végéig kitart..
Aki Én
@Málna: Tényleg nem érzed mennyire gáz vagy???
Baszki, tényleg nem.
Aki Én
@ómió: ...húúúú, de sötét tirpák bolsi csicska vagy.
húúúúú...
fűre lépni szabad
Gyalázatos, hogy évi több százezer forintot vesz ki a nyugdíjasok zsebéből a Fidesz

"Akkor leegyszerűsítem. Ha az utóbbi 5-6 évben nemcsak inflációkövető nyugdíjemelés lett volna, hanem a nettó bérkiáramlást is figyelembe vették volna, az átlagnyugdíjak összege ma nem 150 ezer, hanem 185 ezer forint környékén lenne. Ez a havi 35 ezer forint többlet éves szinten 420 ezer forintot jelentene. Ennyit vesz ki Orbán a nyugdíjasok zsebéből azzal, hogy csak az infláció mértékével emeli a pénzüket minden januárban."

nepszava.hu/3133879_gyalazatos-hogy-evi-tobb-szazezer-forintot-vesz-ki-a-nyugdijasok-zsebebol-a-fidesz
ómió
@Aki Én: Már megint áttértél a tetvesbolsi kreténséged rám hazudására, fajgörény efftárs!? Semmi "innováció" az aljasságládádban?
Aki Én
@ómió: ...húúúú, de sötét tirpák bolsi csicska vagy.
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod másrahazudási kórja gyötör tégedet, bolsiék fajkreténje!? Gyógyíthatatlan vagy?
Aki Én
@ómió: ...húúúú, de sötét tirpák bolsi csicska vagy.
ómió
@Aki Én: Megint rád tört a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, efftársék fajkreténje!? Agydonorod meg még mindig sehol?
Aki Én
@ómió: ...ma későn jöttél bolsi csicska. Elhúzódott a vizit?
Azt látom, hogy lószert sem ér a kezelés, a rád költött tb vagyonok, de baj van?
Már nem mintha önmagadban nem lennél elég baj.
Mit baj, vész!!!
Téged régóta ugyan az a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötör, efftársék fajkreténje!
Szívesen dumcsizok veled, te félkegyelmű bolsi, de ahogy látom, ez csak árt az állapotodnak.
Nem baj, szívesen teszem.
ómió
@Aki Én: Látom, téged megint maga alá gyűrt a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, efftársék elmebetege! Ciki lehet azért, hogy agydonorod sehol, miközben már a szedálásod se segít rajtad! Sőt! Mint az "echte" elmebeteg: a tőlem hallottakat (lopottakat) hazudnád vissza rám! Hát, neked ezért már biztos kijár a Lenin Díj is! Mikor kapod? De átvétel előtt azért ügyelj rá, hogy az Internacionálétokat - ha lehet, Böszme vezéreddel együtt - elénekeld és a Böszmeszar maradványokat a pofádról letörölgesd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.