Márki-Zay Péter az ATV Híradójában azt mondta, többeket különféle módszerekkel kényszerítenek arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett.

Márki-Zay: aki Dobrev mellé áll át, az hazaáruló – reagált a DK

A DK-s jelölt mellé sorra beálló politikusok Márki-Zay szerint Orbán hatalomban tartását segítik elő.

„Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat. És nem tudom, hogy kit mivel vesznek rá, de sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alá vannak helyezve, és kényszerítik őket mindenféle módszerekkel, arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban”

fogalmazott a miniszterelnök-jelölt.

Állítja, többen panaszkodtak neki, hogy megzsarolták, de neveket nem akart említeni.

Márki-Zay vádjaira Facebook-oldalán reagált Dobrev Klára, aki azt írja, riválisa átlépett egy határt.

Hazaárulózni a Fidesz szokott. Senki nem hazaárulózott le eddig senkit az ellenzéki összefogásban. Soha. Mert ez tönkretesz mindent, amiért évek óta közösen dolgozunk. Olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott.

Ez már valódi gyűlöletkampány. Jól ismerjük ezt sajnos Magyarországon.

Tudom, hogy mi a dolgom. Össze fogom tartani az ellenzéki összefogást bármi áron és bárkivel szemben. Mert enélkül nincs kormányváltás

- írta Dobrev.

Forrás: atv.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
MZP, elmész te a jó qrva anyádba! Szarházi! Ezt a rohadékot, 2022-ben a kormány közelébe sem szabad engedni, sőt Hódmezővásárhelyről mielőbb el kell zavarni! MZ/X egy gerinctelen, pondró, okádék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
MZP óriási csalódás,mert a saját politikai céljai fontosabbak,mint az összefogás.Mindenáron ő akar miniszterelnök lenni,és ezért vagdalkozik,fikázik bárkit.Elegánsabb lenne,és szerintem több szavazót hozott volna neki,ha szépen,csendben kampányol,és a programjáról beszél,nem a másik jelölt ócsárlásával foglalkozik.
simmering73
@Shikari: "Undorodom a libsi patkányoktól. Ezek még akasztanának is." Tudjuk, te a gázkamrák híve vagy. Mi meg undorodunk az antiszemita, rasszista náci patkányoktól.
ómió
Hát mi ez, ha nem "ellenzéki egység"?
szép új világ
Lassan csak előbújik a mélyen hívő keresztényi szeretet MZP zsákjából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.