Ahogy arról már mi is beszámoltunk, november 15-től határt szabott a kormány az áremelkedésnek.

"Most veszítettek el egy Fidesz szavazót" – a meghátráló Orbán "támadás" alatt áll, hiába a befagyasztás
Kép: Facebook/Orbán Viktor

A kormány a héten tárgyalt a benzin áráról is: megállapították, hogy Magyarországon a benzin ára európai viszonylatban nem drága, ettől függetlenül úgy döntöttek, hogy:

480 forintos felső határral rögzítik a 95-ös benzin és a gázolaj árát.

Ez három hónapra vonatkozik, és ezzel kapcsolatban posztolt képet Orbán Viktor is, ahol a rengeteg hálás köszönet között felbukkant pár igazán érdekes is.

Mutatjuk:

Eddig mindig jól sült el a világon mindenhol, ha így korlátozzák a piacot. Kádár vigyorog a sírjában. Aztán ne tessék meglepődni, ha nem lesz üzemanyag a kutakon.

- írta neki valaki, és többen is arra számítanak, hogy hasonló lesz a helyzet mint Nagy-Britanniában.

Ám volt még egy érdekes eleme is, méghozzá a koronavírussal kapcsolatban, miszerint: 

A jelenlegi járványügyi adatok alapján nem lehet megmondani, mikor lesz a járvány csúcsa. Miután a további vírushullámok sem zárhatók ki, ezért egy esetleges ötödik hullám esetén már csak az lesz védett, aki a harmadik oltást felvette

- jelentette ki Gulyás Gergely.

Kedves Fidesz, Önök most veszítettek el egy Fidesz támogatót, DE lehet TÖBBET is!

- fűzte hozzá valaki, és egyre többen írták azt, hogy a járványkezelés, és a befagyasztás már messze nem kormányzás, hanem küzdelem a megmaradásért.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megállapították, hogy magyar viszonylatban nem drága a benzin. Persze, ha a ksh átlagfizuját veszitek alapul, ami fél milla/kop, persze, hogy nem drága. Ha a valóságot vesszük figyelembe, akkor viszont megfizethetetlen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
@KisTehen: Mert a 480-as benzin nem fogja a határ menti külföldieket vonzani, hogy olcsóbban tankoljanak?!

Környező országokban a benzin forint/liter:
- Szlovákia: 550
- Szlovénia: 500
- Ausztria: 526
- Horvátország: 510
- Szerbia: 523

Igaz, a románokhoz és az ukránokhoz átugorhatunk :P
simmering73
Megállapították, hogy magyar viszonylatban nem drága a benzin. Persze, ha a ksh átlagfizuját veszitek alapul, ami fél milla/kop, persze, hogy nem drága. Ha a valóságot vesszük figyelembe, akkor viszont megfizethetetlen.
Clavigo
@KisTehen: Mesélj,,mi van Nagy-Britanniában ?? Mesélj,,mi van az EU-ban...? Mitől kell megijednem,,jelenleg,,Németországban ?
simmering73
@KisTehen: Te attól rettegsz, hogy az ellenzékiek attól rettegnek, hogy hasonló lesz a helyzet mint Nagy Britanniában? Mi vagy te, Kis Tőgyős, bérrettegő? Ha pszichésen ennyire kivagy, olvass inkább Dörmögő Dömötört.
Németh István
Na baromkám! Ez a kormány küzd a meg és fenn maradásért, míg a többi geci moslék-tartály kiárusítja az országot! Aztán ha nem tetszik az oltakozás akkor tessék szíves lenni megdögleni, mert be lesz fagyasztva a nem oltottak részére az ingyenes orvosi ellátás! lenin elfti ugye megmondta > sebaj ha leszárad egy, egy levél, jön helyette sok-sok új hajtás! A moslék szarok csak tűnjenek el a náthás picsába! majd a gyurcsány ad nekik szocskát >> lófaszocskát! Seggfejek!
Qqberci
"Ez a kormány küzd a meg és fenn maradásért,"

Mert tudják, hogy ellenkező esetben Sopronkőhida...
Libbantölő
@Németh István: dögölj meg te picifaszú, fusztrált rohadék! Anyádat is kibelezem.
colibri
@Németh István: Menj vissza a fb-ra, ne rontsd itt a levegőt! Vagy onnan már kitiltottak?
justhpeter
@amaramaistanna: Hova gondoltan a menést ? Börtönbe vagy a temetőbe ?
Istenakinincsen
@Németh István: Te annyira okos vagy hogy az már sokk!
Nem látod hogy a leszáradt leveleket hullató fa legújabb legfrissebb ága(O1G és a fideSS)éppen hullatja a leveleit és elszárad lassan de biztosan.
Jön a tavasz és friss új üde ágak levelek és virágok beborítják és elnyomják ezt az elferdült világot.
amaramaistanna
@justhpeter: A hatalomból a tárgyalóterembe. A többi a bíróság dolga lesz.
kissé felnőttem
@justhpeter: és elmondja orbán hogy mi MEG -csináltuk " fejedelmi egyesben "
ómió
Az áremelkedésnek drukkoló "Fidesz szavazó" álarca most hullott le! Alatta "tüke" bolsi!
Gazella
@ómió: @ómió: aszki @ómió: más se jut eszedbe mint a bolsizás??
ómió
@Gazella: Miért? Efftársi lenne a "píszí"?
csipetke
...és ezt is megoldották úgy,hogy a MOL-ra lőcsölték a veszteséget.Nem mintha azt sajnálni kéne,de a kormány ügyesen kihúzta magát ez alól is
Gauntlet
Vagy esetleg a negyedik oltás. Mivel kvázi beismerték hogy az első "nem létezik'.
Yoda69
"November 15-től határt szabott a kormány az áremelkedésnek."
Ez kb. ugyanakkora baromsag, mint ahogy orban levitte a virust a birkozo szonyegre, persze a fideSS birkak csamcsognak rajta.
A tény az, hogy az infláció elszabadult, es ezt a benzin ar befagyasztas nem fogja megallitani. Mivel a fideSS/orban/matolcsi evek ota jatszik a forint/euro,dollar arfolyammal igy ez most rajuk szakadt. Szerintem totalis erkolcsi es anyagi katasztrofaba vittek az orszagot.
Németh István
@Gauntlet: Ezek az oltások fasikám úgy működnek mint a szalámi a hűtőben meg van a gyártási ideje és a felhasználhatósága, aztán ha időben használták fel meg van a hatékonyságának az időszaka! Sajnos a végleges védelem pontosan a váltózó mutáció és a sajátos személyi ellenálló képesség okán is váltózik! Lehet hogy egy év múlva nem kell ismételni az oltást! különben bassszd meg be vagy szarva egy 5 perces várakozástól és egy szuritól! De egy nagy seggfej vagy inkább tönkretennéd magadat, meg a környezetedet! Hülye fassz! De azért érted ugye!!???
Németh István
@Yoda69: az állatok szabadon teremnek te is közéjük tartozol! A rezsicsökkentés sajátos alfaja az üzemanyagár csökkentés! Ez most következett be, a többi adó és egyéb kiadáscsökkentő intézkedés kebelén belül. Aztán a jövedelmek emelkedésének adottságait is az elmúlt évek kifejezetten sikeres kormányzási tevékenysége alapozta meg! A gyurcsány-bajnai ellopta csődbe toszogatta az országot, az Orbán Viktor és kormánya felemelte az életszintvonalat, a jövedelmezőséget megküzdve és küzdve továbbra is a kibaszott nyugat moslék szándékos infláció terjesztésével! Te sült barom ha nem kellenek a kedvezmények és az életviteled könnyítése legalább annyit tégy meg, hogy a utald vissza pluszpénzeket a kormánynak, hogy oda juttassák a suskát ahol nagyobb szükség van rá! Ne az te hülye bandádnak add te seggfej, mert akkor kénytelen vagyok azt hinni, valami hibbant szantóriumból szalasztottak, ahol az öngyilkosokat kezelik! De egy nagy állat vagy zay-barommal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.