Pert indít a Jobbik elnöke, miután kollégáját és őt megfigyelte és a megkérdezése nélkül élettársi viszonnyal vádolta meg a kormányhoz közeli bulvár.

Jakab Péter: nem azt csináltuk, mint Borkai – perli a Borsot a házasságtörési vád és az illegális megfigyelés miatt

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint.”

– írja Facebook-oldalán Jakab Péter, miután a Bors „Miért bujkál új élettársával Jakab Péter?” címmel tett közzé leleplezőnek szánt cikket arról, hogy a Jobbik elnöke egy lakásba ment be, majd ki egy nővel, aki a lap szerint a szeretője.

Mint írták: „a Bors újságírói azt is kiderítették, hogy a Jobbik elnöke hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel. és ezzel nemcsak a családját, a feleségét, de a pártját is kínos helyzetbe hozta.”

Forrás: telex.hu

Címlapkép: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A Bors, a Blikk, már indulásokkor sem a valós tények ismeretéről, megírásáról voltak híresek. Bulvár lapok, bulvár hírekkel, amiknek sokszor a fele sem igaz..Viszont sok olvasójuk van, akiket ez nem zavar.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A Bors, a Blikk, már indulásokkor sem a valós tények ismeretéről, megírásáról voltak híresek. Bulvár lapok, bulvár hírekkel, amiknek sokszor a fele sem igaz..Viszont sok olvasójuk van, akiket ez nem zavar.
relatív
Van a világban bulvár újságírás, de az amit a mai regnáló segnyalói produkálnak az csak tömény rágalmazás, minden tény figyelembevétele nélkül.
Nem feltárás folyik - ami a tisztességes sajtómunka velejárója, de persze van amikor eléggé munkás -, hanem kimondotan a politikai ellenfelek elleni rágalomhadjárat.
Ezek, a sajtó ilyen képviselői egy tisztességes környezetben biztosan munka nélküliek lennének, kiközösítené őket a szakma !
jesz
Kedves elnök úr! Innen a fotelből szabadjon felhívni figyelmét, hogy ez még csak a kezdet...kampány van, és ez alatt mindent szabad, csak jó séros legyen az ellenfél..

Tehát...a sárdobálás elkezdődött...és mint tudnia kellene, ezekből qurvanehéz kimosakodni, vagy nem is lehet...a net(és az asszony) örökké emlékezni fog.

Ki van ez találva...a kitalálók igencsak megdolgoznak a busás fizetésért...
csipetke
A Bors csak egy ócska szennylap, ráadásul kormányközeli.Jakabnak igaza van,ha perel. Az ilyen kormánypárti szennylapok ellen sorra nyerik a pereket,de úgy látszik,még így is megéri nekik.
Nyírfa
Azt hiszem, alaposan a rágalmazók körmére néznék. Az összes szennymédiát és azok vezetőit, foglalkoztatottjaikat - értelemszerűen nem írhatok újságírókat, hiszen nem tollforgató emberekről van szó - szégyentáblára is tenném.
Szevasztok
És ha azt csinálod akkór mi van? Egészségedre, te barom.
Namely
"A hölgy a kabinetfőnököm"
Erről a "közellenség" című film jutott az eszembe, a szenátor és az ő asszisztensnője.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tetszik, ahogyan a rágalmazás mindig politikai oldalhoz való tartozás szerint kezelendő. Ha MZP mondja, hogy Orbán fia buzi, az a színtiszta igazság, ha viszont Jakabbal kapcsolatban hoznak le mocskot, az már rágalom és természetesen szennylap az elkövető.

És még komolyan is veszik magukat ezek a kommentelők.
Csizmás Kond
...nyikhaj...
Általában a kutyát a szájáért tartják de ha sokat ugat már a kutyatársainak sem kell.
simmering73
Le kell perelni a gatyát is róluk.
Ezek az itt szűkölő illibantak, namely, Nagy Marha, szevasztok Borkai szexdzsemborijánál is ilyen aktívak voltak?
Nessy
Hölgyeim / Uraim! Ki mint él, úgy ítél!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 10:52
Rossz példa, ez nem párhuzam, lányos zavarodban látványosan kevered a dolgokat.
Vágónak arrafelé volt dolga, ahol ki volt írva Orbán és b. neje neve ott becsengetett, a szomszédok mondták, hogy hiába, már jó ideje nem járt errefelé.
De mondok jobbat: a KüKüM vezérét sem lehetne megtalálni utolsó bejelentett lakcímén, mert a híradások szerint szinte állandóan úton van, hol ezzel parolázik, hol azzal vív mosolypárbajt. A feleségével csak ritkán mutatkozik, főleg férfiakkal fotózkodik. Kénytelen az időt összesűríteni, neki egy nap valójában kettő, hiszen ugyanakkor csónakázott az Adrián, amikor az irodájában telefonált lázasan.
Ennek járjon utána a Bors!
lampa laz
@csipetke: mi fizetjük, nem ezeknek a mocskoknak kerül ez pénzbe, pont ezért nem is zavarja őket a perek sora.
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 11:21
Többet vagy itt,mint a templomban.:))
csak úgy....
legalább a kövérkés büntetés egy része megtérül jakabnak a nyertes perböl! :)
agyament,túbuzgó fideszcsicskát fizettek..
Toller Béla
...számítani lehetett erre. Perelni kell, győzni, aztán újra perelni és kifizettetni velük az egész disznóságot !
ómió
A te hazudozásaidhoz képest ez nudli, Parizer efftárs!
Namely
@simmering73: "Ezek az itt szűkölő illibantak, namely, Nagy Marha, szevasztok Borkai szexdzsemborijánál is ilyen aktívak voltak? "
ha megjegyzésed van, akkor hozzám címezd. Persze megértelek, hogy csak így mersz beszólni, eddig minden alkalommal felmostam veled a padlót.
simmering73
@Namely: Ha konkrétan neked akarok irni, akkor írok, bérfaszszopókám.
Namely
@simmering73: minél jobban világossá válik, hogy nem veheted fel velem a versenyt intellektuálisan, annál jobban kiütközik a valódi kocsmatöltelék éned.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.