A párt elnöke határozott választ adott.

Toroczkai: „Teljesen kizárt”, hogy a Mi Hazánk koalícióra lépjen a FidesszelFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 444.hu ellátogatott a Mi Hazánk tüntetésére, ahol a párt elnökének, Toroczkai Lászlónak is feltettek pár kérdést. Az egyik az volt, hogy kötnének-e koalíciót a Fidesszel, amire határozottan válaszolt:

Teljesen kizárt.

Ezután jogosan merült fel a kérdés, hogy az ellenzékkel koalícióra lépnének-e, amire ezt mondta:

Az is teljesen kizárt. Azért indítottuk el ezt a mozgalmat, mert nem kérünk sem a balliberális globalistákból, sem pedig a Fidesz globalistáiból.

A kormányt egyébként egyelőre feltűnően hidegen hagyja a Mi Hazánk működése, annak ellenére, hogy  a párt több megmozdulást is tartott a kormány járványpolitikája miatt. Eközben pedig a többi pedig az ellenzéki párt esetében egyértelműen arról beszéltek, emberek haláláért felelősek, amiért kritizálják a keleti vakcinák beszerzését.

Forrás: 444.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Az egyetlen nemzeti alternatíva. Feltétlenül rájuk szavazok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Toroczkai fújja Orbán helyett a passzátszelet. Viccnél is röhejesebb.
Németh István
te barom fasz toroczkai > teljesen kifordultál önmagadból, a pártod éppen olyan elmebeteg minta a jakabféle egyveleg-egyvalag, csak nem gondolod, hogy a temeg a dúró dóra meghibbant agyú picsa egyáltalán szóba jöhet még ellenzéknek sem te ökör! Be sem kerültök a parlamentbe! Szarházi nemzetáruló gecik vagytok!
jesz
most még teljesen kizárt, mert nincs rájuk szükség, tehát nem kínálták meg egy nagyobb összeggel..

Ha majd a választások után kiderül, hogy szükség van Toroczkaira is, akkor bizony elindul a licit...és láss csodát...egyszrcsak összeölelkezik a legtöbnet fizetővel...

Ugyanis a pénznek nincs szaga
Csizmás Kond
...nehogy a végén ezek is ott kössenek ki mint a jobbik...
Pálinkás Pál
@Németh István: mi van pityu...elgurult a gyógyszered?..miért nem a prosti srácokon röfögsz a malacpofáddal...:?
Rizikó
Az egyetlen nemzeti alternatíva. Feltétlenül rájuk szavazok.
csak úgy....
@Rizikó: pár hete még a fidesz volt az egyetlen "nemzeti alternatívád"!? :)
troll shiki,kirúgtak ? nem jött meg az átutalás? toroczkai jobban fizet?
Néro
A ti hazátokból én nem kérek miattam nem is kell gondolkodnotok azon , hogy kivel nem.
Gauntlet
Óvatosan, nehogy Viktor elvegye a pénzeket, aztán jön a felszámoló - lásd MDF.
134.bátor
Vicces fiú. A seggèt a földhöz vernè örömèben,ha lehetősège lenne pártocskájának erre. Sosem lesz.
Németh István
@Néro: akkor miért nem mész a picsába!?@Emmersson71: gondolom veled te barom! @134.bátor: ezek nem párt, ez egy a jobbikról leszakadt csődtömeg, a toroczkai meg kifejezetten nemzetáruló moslék! Ezekkel még a gyurcsányék mint tesók sem közösülnek!@durbincs: @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl:@Toller Béla: ? @Giovanni Alba: @gina:? @Havanagi: @lampa laz: @jesz:@Aki Én: @Lepényleső: @Cucika: @Klubtag: @time-shift: @magyar1: @RonaGyuri: ?@human: @Nyírfa:,@Néro: a felsorolás remek - ezek a hazánk gyermekei mínd-mínd a balliberális söpredék kollaboránsai, erre a "gyűjteményre" oda kell figyelni! Ugyan is alkalom adtán a kitüntető élbandát képezve fognak a recski tábor felújításán élvezkedni! A sortűz csak utána jön, nyugi előbb a munka, utána az élvezet!
csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyi pisti! szeretem a durbincsos stílusodat.. :)
Macskaszem
Koalíció nélkül is orbán csicskák vagytok, a gazdi meg is hálálja, azért léteztek még. Tavasszal mentek vele együtt a levesbe.
Rizikó
A Mi Hazánk parlamenti párt lesz, bár a Fidesz nyer. Mindenképpen rájuk szavazok. Magyarország a magyaroké!
csak úgy....
@Rizikó: dade-dade mi lesz veled ha rólad is kiderül a származásod,mint a csanádról? :)
rokker33
@Rizikó: Ezeknek a csak húgyagyúaknak hiába irod,ezeknek gyurcsótány kell meg kamugeri, zajos Péter ,jákob a Fegyőr bandi meg a maradék csürhe:) :) Inkább szavazzatok a Mi Hazánkra,ha már a fideszre nem akartok x et tenni az áruló összefosás csak a hatalomra hajt!
Rizikó
@rokker33: Az ellenzéknek nevezett globalista zsoldosok épp a szabadságunkra és a pénzünkre törnek. Ha véletlenül nyernének, fél éven belül több százezres tüntetés söpörné el a népnyúzó, idegen ügynököket!
csak úgy....
@rokker33: @Rizikó: rólatok a már messziröl föltünö ismertetö jelek,hogy buta és gondolkodásra képtelen prosztók vagytok! ha nem lenne egy csomó érdemes és sajnálatra méltó ember magyarországon,csak ti és a hozzátok hasonlók,akkor még búzdítanálak is benneteket,hogy az orbán&toroczkai duettre szavazzatok! - a hülyék csak a maguk börén tanulnak és ti nagyon azok..
csak úgy....
@rokker33: te elgondolkodtál már valaha azon,hogy a labancnak miért megy már megint jobban mint a kurucnak? -esetleg azon is ,hogy miért nem ök vendégmunkásodnak magyarországon ? talán ti túl okosak és elfoglaltak vagytok ,hogy gondolkozzatok , -ezért inkább kiadtátok az agyatokat bérbe ,különbözö pártoknak? - a labanc inkább gondolkodik és csak az után dönt vagy beszél,ti kurucok fejjel rohantok a falnak ,gondolkodás nélkül,-föleg ha kibaßhattok magatokkal a magyarság vélt érdekében...
100 euróm van rá,hogy fingod nincs arról,hogy mit beszélek! :)
-persze a hibbantak csak az orbáni magyart vagy a toroczkaist értik és közben csodálkoznak a nyomorukon..
Eladott Ország
@rokker33: tegnap, 20:48 ♦ A vonalban: Donald Trump – Sajnálom. Mr.Orbánt nem tudom adni, éppen lop.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272118315_1268816243598280_7326024553834552005_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=JPvIiKDoyfwAX9k-unV&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_eUvhpHjxmBiEmgzRldumnsH7--pc2tDWMJJvMXcqFQA&oe=61F5326D
Orbán: A Gyurcsány kormány akar visszatérni. Ha valaki 11 év kétharmados kormányzás után nem a sikereivel kampányol, hanem az ellenzékkel riogat, az önmagában lesújtó vélemény a teljesítményéből. Biztos azért utalta az ország pénzét a saját számlájára, hogy el ne lopja Gyurcsány. Egy sikere lett. Hungarikummá tette a csirkefarhátat. És még megtakarítása sincs.A f@szkalap, aki egy kalap szart sem ér...
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272319300_2003214539883270_1229179537844195922_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JOPSfQdkN6YAX9IOZVF&_nc_oc=AQnKb2Vmehch2F2Um5GA8spDpc4BJAxezO09VllScmVWDqaNPo2JV3YD6Q5y_wFAyOM&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT93Si8F-PfFDVqiO8YC3BB15bMNY5_rVQh494o8GyTTTw&oe=61F3E2D9
ómió
Bizony - ahogy azt egykori Parizer bajtársatok (mára már efftárs!) példázata is bizonyítja - ti sokkalinkább bolsikonformak vagytok!
rokker33
@csak úgy...: 22:57 ezek szerint semmit nem tudsz az osztrák emberekről az osztrák politikáról és nézeteokről!Nem lepődök meg trottyos Te a gyurcsótányt várod vissza még akkor is ha tudod hogy már szétlopta az
országot és ort folytatja ahol abbahagyta! Rengeteg olyan ostoba ember van az osztrákok között is pont olyanok mint Te csak egyet fújnak és nem lehet őket meggyőzni arról hogy a másik az jobb szóval megint sikerült lejáratnod magadat :)
rokker33
@Eladott Ország: mert a gyurcsótány jobb lesz ugye?? 8 év alatt ők is " jól teljesítettek" ") Ugyan az vár ránk! Köszi inkább kihagynánk...
nezelodo
Alighanem ez a Tóth tudja a régi magyar közmondást, "a betyárból lesz a legjobb pandúr", Nekem ez ugrott be amikor végig néztem a jeles képviselőik listáját. Az egyiknél elillant a maradék illúzióm is, ami a politikát illeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.