Videós bejelentkezést tett fel Facebook-oldalára Orbán Viktor, amelyben azt meséli, a NATO-csúcs előtt személyes beszélgetést folytatott a szervezet főtitkárával.

Orbán: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"

Orbán beszámolója szerint kifejtette és világossá tette, hogy 

Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország, van százharminc-egynéhány kilométer határunk Ukrajnával, Magyarország biztonságát ebben a helyzetben is garantálni kell, hiszen az a legfontosabb.

A miniszterelnök megint elismételte, hogy mi nem veszünk részt ebben a háborúban, és nem is engedjük magunkat belesodorni.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Orbán: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"
Most az egyszer igazat mondott,csak azt kifelejtette,hogy miatta van nehéz helyzetben az országunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""Te tetted ezt, király""---Arany János Walesi bárdok (ő már akkor tudta)
magyar1
@human: Igen, a 2015-ben igazad van. A többit meg tudom, hogy ha támadás ér nato-tagországot akkor mindenkinek részt kell vennie a harcban. De amikor nem akarjuk őket papírok és egyéb feltételek nélkül beengedni akkor az már támadás. Az ukrán maffia is átcsődül majd ide most.
lampa laz
@lampa laz: elnézést kell kérnem Káncz Csabától a neve elírása miatt és mindenkitől aki olvasta. Helyesen írtam le a nevét, de sajnos a feldobott szóra cserélte le a gép, és ezt nem vettem észre.
Klubtag
@kereső: Dobrev Klára magyar politikus, egy felkészült européer, természetes, hogy ugyanaz a véleménye. Az ő álláspontját - amit már többször korábban is kifejtett - ismerjük Orbán megítélését illetően.
Az, hogy egy nappal korábban nyilatkozott a BBC-nek e tárgyban - nem von le, de nem is tesz hozzá véleménye megalapozottságához.
Béla333
12 év Fideszes ámokfutás után bizony mondhatjuk: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"
Reméljük áprilisban el lesztek takarítva és akkor mehettek Putyin dácsájába panaszkodni!
Nyírfa
Az ukrán elnök nemzetközi csapatot verbuvál önkéntesekből. Itt a ragyogó alkalom, hogy Orbán I. utcai harcos bebizonyítsa, kemény legény, állja a sarat. Viheti a golyóálló mellényét, hiszen még az óvodákba is azzal jár.
Menj, Orbán, menj, harcolj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.