Videós bejelentkezést tett fel Facebook-oldalára Orbán Viktor, amelyben azt meséli, a NATO-csúcs előtt személyes beszélgetést folytatott a szervezet főtitkárával.

Orbán: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"

Orbán beszámolója szerint kifejtette és világossá tette, hogy 

Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország, van százharminc-egynéhány kilométer határunk Ukrajnával, Magyarország biztonságát ebben a helyzetben is garantálni kell, hiszen az a legfontosabb.

A miniszterelnök megint elismételte, hogy mi nem veszünk részt ebben a háborúban, és nem is engedjük magunkat belesodorni.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Orbán: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"
Most az egyszer igazat mondott,csak azt kifelejtette,hogy miatta van nehéz helyzetben az országunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
fogadok,hogy áprilisban nem lesz választás!
Istenakinincsen
Orbán: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"
Most az egyszer igazat mondott,csak azt kifelejtette,hogy miatta van nehéz helyzetben az országunk.
Józsipapa
a békemissziós szerepkörben tetszelgő
pávatáncos, utcai harcos megmukott !!!
Emmersson71
"Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"

...immár 12 éve, te disznó!
Yoda69
Te hoztad ilyen helyzetbe te tahó fasz.
lampa laz
Előbb tönkretesz maga körül mindent, aztán megmentőként tetszeleg a büdös bunkója.
Klubtag
Legyen ez intő jel a környező országok magyar nemzetiségei számára, hogy ha komoly baj van, akkor mire számíthatnak OV-től illetve a magyar kormánytól. Addig persze mindent fogadjanak csak el, amit az anyaország lakossága nem kis részének elszegényedése árán nekik juttatnak...és járjanak csak át voksaikkal egy ország tönkretételéhez asszisztálni...:o((((
justhpeter
Orbánnak most bizonyítania kell, de a korábbi pávatáncai miatt már nem lehet hiteles. Hatalmas lehetőségei voltak, ám nem tudott azokkal álni csak egy ócska, primitív tolvaj lett belőle.@sgl:-vel mindenben egyetértek !
Néro
Na ebben egyet értünk Vitya. Most már csak odáig kéne eljutnod , hogy miattad. Hogy is volt az a NATO tagság Ukrajnával te kevlárhasu zsugorított fideszjézus ?
Lepényleső
...a sors fintorának immáron tizen két éve,- s erre ő igazán hathatósan volt segítségére?
magyar1
Ha Ukrajna most nato tag lenne vége lenne a világnak mert a nato is és Putyin is bevetné a szuperfegyvereket és mindenkinek annyi.
Béla333
"Levágva népünk ezrei,
Halomba, mint kereszt,
Hogy sirva tallóz aki él:
Király, te tetted ezt!"
Arany János: A WALESI BÁRDOK
human
Ez a geci azonnal kapitulál majd amint orosz csapatok kopogtatnak a határon. Hazánkból hirtelen kicsi és gyenge ország lett. Új a kommunikáció.

Orbán hazaáruló és hazaáruló minden cinkosa!
Toller Béla
Magyarország csak orbán miatt és révén van nehéznek mondható helyzetben. De rínia azért nem kellene - szégyenlem magunkat emiatt a sírós-picsogós dagadék miatt !
magyar1
@human: Mondjuk mást senki nem tudna mint kapitulálni, kicsi ország egyedül nem vesz fel harcot, de mivel nato tagország vagyunk így a natonak oka lenne támadni azonnal.
human
@magyar1: Az érdekes lesz hogy míg Orbán nem hajlandó NATO tagként viselkedni addig elvárná hogy a NATO megvédje Magyarországot.
csipetke
@magyar1: 07:10 Na és ha Ukrajna NATO tag lenne, akkor az idióta őrült putyin megtámadta volna?Biztos hogy százszor meggondolta volna.. Na és Ukrajna miért nem NATO tag?Mert orbán és a mitugrász,komolytalan szíjjártó éveken át vétózott ellene. Úgyhogy nagyrészt ezt az egészet Ukrajna köszönheti orbánnak. De a kommentek alapján,amit erről olvasni, ugyanúgy utálják az ukránok orbánt,mint putyint. Jogosan
magyar1
@csipetke: Mi meg utáljuk az ukránokat amiért az ottani magyarokkal nem megfelelően bánnak.
magyar1
@human: Miért nem viselkedik nato tagként? Megszavazta a szankciókat, amíg a nato anno 2005-ben szart sem tett a déli országrészünk megvédéséért az afrikai migránsok ellen.
Havanagi
@csipetke: Mondhatjuk azt is,hogy Orbán sokat tett
azért,hogy Ukrajna ebbe a helyzetbe került.Hogy tud most szembenézni az ukrán emberekkel?
nezelodo
Nem értem! Akkor most már nem is irigyel bennünket a halódó nyugat, akiket a kanyarban előztünk, és elvakította őket a féklámpánk!? Rosszat sejtek, és nem csak a nyomdából frissen érkező nyugdíjam miatt!
Gazella
Mit mondjak erre?! Köszönd magadnak a pávatáncodért elmezakkant zsirháj.
Klubtag
Euronews - Frans Timmermans - érdemes meghallgatni, nagyon jól összefoglalja a lényeget az elmúlt évtizedek orosz (Putyin) politikájának EU-s kezeléséről. Addig, amíg az EU nem képes határozott, egységes, hatékony választ adni, addig Putyin nevetve bomlasztja a kontinens békéjét, hát még, ha talál vállalkozó szellemű minielnököt is a "faló" szerepére.
Jozefina
Orbán játsza az eszét és riogat!!! Miért is vagyunk nehéz helyzetben?? Alig várja, hogy az orosz tankok elérjék kárpátalját. Putyinnal már régen lezsírozta, hogy az örökös vétózásaiért cserébe meg a Paks2-ért az orosz nemzeti bank budapesti (feltétel nélküli engedélyéért) a sok orosz oligarhának, politukusnak kiadott magyar államplgrságért viswza fogja kapni kárpátalját!!! És akkor mi lesz??? Akkor lesz majd nehéz helyzetben!!!
human
@magyar1: Minden összekeversz!
1. Nem 2005, hanem 2015 volt
2. Nem megtámadták az országunkat, hanem humanitárius katasztrófa volt, ami humanitárius megoldást igényelt és nem NATO beavatkozást.
3. A NATO tagság nem csak annyival jár, hogy a vétóbajnok Orbán megnyom egy gombot. Ha támadás ér egy NATO tagot (például Lengyelek, Románok), akkor mi a haderőnkkel is részt veszünk ebben.
4. Eddig is vettek részt magyar katonák NATO hadműveletekben. Ismerősöm szolgált külföldön és halt meg katonatársa. Szóval nem igazán érthető Orbán mentegetőzése, hogy félti a magyar katonákat, mert máskor meg nem féltette.

Lásd már az összképet! Orbán egy hazaáruló. Orosz, Kínai érdekeket szolgál.
kereső
@Klubtag: Ugyanezt mondta el Dobrev Klára tegnap a BBC-nek adott élő interjúban.Azért egy kicsit tovább is ment orbán szerepével.
Nyírfa
Szijjártó ajánlgatja, hogy Budapesten legyen a két elnök találkozója. Nem kéne erőltetni ezt a békemisszió-szerepet, a magyar kormány minden hitelét eljátszotta.
lampa laz
Csak, h lássuk kinek is köszönhetjük ezt a nehéz helyzetet. Ezek a tróger fiúk minden rohadt bűnözövel szövetkeztek és csak pénzkérdés náluk, h ki léphet és telepedhet le nálunk. Portfólio, Láncú Csaba jegyzete.
"Ukrajna már régen az SzVR célkeresztjében van, ahol kémeket és kettős ügynököket futtatnak, miközben az intézmény koordinálja a globális dezinformációs műveleteket a konfliktussal kapcsolatban. Putyin és Nariskin együtt tanultak a „Vörös Zászló Intézetben”, ahol a veterán kémektől megtanulták a mesterség kifinomult trükkjeit. Az orosz külföldi hírszerzés (SzVR) vezetője, Szergej Nariskin négy éve került a magyarországi sajtó címlapjaira, amikor kiderült, hogy felesége és fia magyar letelepedési kötvényt vásároltak. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a fenti kötvényprogram hazai koordinátora Rogán Antal volt, aki mai napig a magyar Nemzetbiztonsági Kabinet tagja, úgy még sikamlósabb a történet."
Nyírfa
@lampa laz: Nem kétséges, hogy Magyarország bajban van. Csoda, hogy sem az Unió, sem a Nato nem oszt meg velünk érdemi információkat?
Szerencsétlen Orbán meg egymaga a miniszterelnökök közül megjelent egy Nato-értekezleten, amelyre meg sem hívták, mert nem kormányfőkkel tartottak megbeszélést.
Annyira szánalmas ez az ember, minél kevésbé veszik számításba, annál inkább fontoskodik.

Azon nevetek, hogy a Nato juszt sem fogja kitenni a szűrét, csak ellehetetlenítik.
szép új világ
Az könnyítene a nehéz helyzeten ha páros lábbal rúgnák picsán ezt az elmebeteg tolvajt.
CsipkeRózsa
@sgl: "100 % ban felelős a Magyarországnak a Magyar Embereknek az EU által adott kb. 25 milliárd forint támogatás ellopásáért."

Keveslem, többről lehet szó.
namihami
""Te tetted ezt, király""---Arany János Walesi bárdok (ő már akkor tudta)
magyar1
@human: Igen, a 2015-ben igazad van. A többit meg tudom, hogy ha támadás ér nato-tagországot akkor mindenkinek részt kell vennie a harcban. De amikor nem akarjuk őket papírok és egyéb feltételek nélkül beengedni akkor az már támadás. Az ukrán maffia is átcsődül majd ide most.
lampa laz
@lampa laz: elnézést kell kérnem Káncz Csabától a neve elírása miatt és mindenkitől aki olvasta. Helyesen írtam le a nevét, de sajnos a feldobott szóra cserélte le a gép, és ezt nem vettem észre.
Klubtag
@kereső: Dobrev Klára magyar politikus, egy felkészült européer, természetes, hogy ugyanaz a véleménye. Az ő álláspontját - amit már többször korábban is kifejtett - ismerjük Orbán megítélését illetően.
Az, hogy egy nappal korábban nyilatkozott a BBC-nek e tárgyban - nem von le, de nem is tesz hozzá véleménye megalapozottságához.
Béla333
12 év Fideszes ámokfutás után bizony mondhatjuk: "Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország"
Reméljük áprilisban el lesztek takarítva és akkor mehettek Putyin dácsájába panaszkodni!
Nyírfa
Az ukrán elnök nemzetközi csapatot verbuvál önkéntesekből. Itt a ragyogó alkalom, hogy Orbán I. utcai harcos bebizonyítsa, kemény legény, állja a sarat. Viheti a golyóálló mellényét, hiszen még az óvodákba is azzal jár.
Menj, Orbán, menj, harcolj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.