Sokatmondó adatok.

Török Gábor politikai elemző április 4-én, hétfő reggel a Facebook-oldalán osztott meg egy ábrát – írja a hvg.hu.

Török Gábor egy ábrán mutatta meg, hogy soha ilyen kevesen nem szavaztak még az ellenzékre itthon

Fotó: Facebook/törökgáborelemez

A cikkben szerepeltetett ábrán a 2002-es országgyűlési választástól kezdve egészen a vasárnapi szavazásig van egybegyűjtve a Fideszre (és KDNP-re), valamint az ellenzéki pártokra (Jobbik, DK, MSZP, Momentum, SZDSZ, Párbeszéd, LMP, Együtt) leadott szavazat.

Az elemző mindössze egyetlen mondatot fűzött az ábrához:

Erről van szó: 

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
sebaj...majd legközelebb jobban megmagyarázza..az csak négy év, addig elemezhet.
ómió
"Fej-fej mellett" újabb 2/3!? Soha rosszabbat!
Eladott Ország
Én még azért megvárnám Fásy Zsülike és Kis Grofó politikai elemzését is. Mi pedig ebben reménykedünk. Remélem nem dalban mondja el. "- Röf-röf. Kb. ennyi lesz.
uploads.disquscdn.com/images/55ff1df82cbb5b6b240c4bfff991e6bd4183814c5e7e422977f197b51b30c738.jpg?w=800&h=398
fergeteg
Hadházi Ákosok,Szabó Tímeák,Márki miatt szavaztak rátok kevesen.
A ti szinte magyarellenes politikátok soha nem fog ülni.
Nemzetpolitika nélkül mindig buktok.
RonaGyuri
elemez? ne már Gabócza?
Azt sem zárom ki, hogy ez a nagyon-okos megmondó azt akarta mondani - nem inkább sulykolni -, hogy az összefogás volt a baj??? =))
Namely
@Eladott Ország: sőt, az Orbán-kormány azt is elintézte, hogy ugyanezen időszakban a román, szlovák, cseh, lengyel, szlovén, balti fiatalok is nyugatra menjenek az "az eredményesebb élet reményében". Sőt, azt is, hogy nyugatiak költözzenek pl Budapestre ha itt kapnak állást.
Csak halkan: tudtad, hogy egy bizonyos Unió tagjai vagyunk, ahol létezik a négy szabadság elve, amelyek egyike a munkaerő szabad áramlása?
Gyurka80
@Eladott Ország: Te csak saját magadban elemezd az eddigi hozzászólásaidat, és vedd észre szembe mész a forgalommal!
Gyurka80
@RonaGyuri: Az összefosás stílusát együtt és külön-külön sem értékelték a magyarok! Mert hülyének nézik a szavazókat ilyen ajtóhoz csapódó (persze a pöstiek rá szaztak), qrva jó képeket készítókre, kórozslalára nem vevők a magyarok.
Eladott Ország
@Namely: ma. 09:56 ♦ De a magyar fiatalok a közönséges bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált román cigány (többgenerációs migráns) és a fidesz nevű szektájától menekülnek és nem a munkaerő szabad áramlása miatt! Továbbá szeretnélek tájékoztatni arról, hogy az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa vagyunk. Az ilyen demokráciába amit a fidesz művel meg lerszarom! Ezzel a tróger bandával Nyugat- Európában már szóba sem álllnak, és b@szhatják ha elzárja az EU pénzcsapot és kib@sznak az Unióbnól! Lassan írom, hogy agyilag elérjen: a fidesz állammaffiával nem leszünk sokáig az Unió tagjai.
Nyírfa
@Eladott Ország: 09.41

Gratulálok, kedves kommenttársam, te vagy az első , aki a tegnapi trauma után meg tudott nevettetni. :)
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.16

" Ezzel a tróger bandával Nyugat- Európában már szóba sem álllnak, és b@szhatják ha elzárja az EU pénzcsapot és kib@sznak az Unióbnól! Lassan írom, hogy agyilag elérjen: a fidesz állammaffiával nem leszünk sokáig az Unió tagjai. "

Nagyon remélem, hogy azok a pénzcsapok valóban el lesznek zárva, és, ha mi már nem is - legalábbis most még nem - , de az EU megteszi a szükséges felelősségre vonásokat. Szerintem az Uniónak van egy óriási adu a kezében: a folyósítások feltételéül szabhatja, hogy tekintettel az ország korrupciós helyzetére ,csatlakoznunk kell az Európai Ügyészséghez.
Lesz itt még balhé, nem kevés, és akármi is kisülhet belőle.
Eladott Ország
@Gyurka80: ma. 09:57 ♦ És hogy van az Orbán vezette V1, mert már a visegrádi országok is telibeszarják Orsós Viktort és bűnöző bandáját! Egyébként meg keresnek az orbábjugendi nemzeti illiberális egyetemen és húzzál innen a 3,14csába! Köszönjük fidesz! Másodikak lettünk, mert a magyaroknál csak a bolgárok szegényebbek. Nem hagyjuk! Üzenjük Brüszelnek elsők leszünk!
scontent-lcy1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272450239_2003077169897007_2392497714658168909_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=h-U1rW6LPB0AX_-E3LZ&_nc_ht=scontent-lcy1-1.xx&oh=00_AT98rTJoESBWQ5xAfSV9nvFHWOWeWc58vxjPLZ2tGDDTEA&oe=624FF937
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 10:28 ☺ Csak az a nagy probléma, hogy Orbánék szándékosan ki akarják léptetni az országot az EU-ból és kétharmados diktatúrájuk birtokánan ezt meg is fogják tenni ( népszavazás ugyanis nem szükséges) , feltéve, ha a nép hagyja és ki nem veri a "balhét" egy országos blokáddal, vagy nevezzük aminek akarjuk.
"Senki sem olyan veszedelmes mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt." ( Márai Sándor)
scontent-lcy1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274682539_2026339450904112_4270137531423392927_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Yp6YvNRcxUQAX8Uxvd3&_nc_ht=scontent-lcy1-1.xx&oh=00_AT8JqeGcoT-akuo12lbRK3J8ROd1oJovb7j00r6LefZGpQ&oe=6250661A
Aki Én
@Namely: Igazad lehet. Ide pont annyi nyugati jött dolgozni, mint innen oda..., ja, nem.
Aki Én
Beszédes ábra.
2006-ban több szavazattal bukott meg orbán, mint amennyivel 2014-ben kétharmados lett.
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.41

Jogos felvetés, de szerintem nem tudott kialakítani egy olyan szövetségi hálózatot, amely bázist jelentene az EU-n kívüli élethez.
Lehet, hogy most a vágyak beszélnek belőlem, de én egy oltári nagy bukást látok, és ez a fideszé lesz. Nem általunk, teszem hozzá, és ez alatt egyértelműen a társadalmunkat értem.
Namely
@Aki Én: de pl a lengyelektől többen mentek ki, és a románoktól is. És ha az a feltételezés igaz, hogy innen Orbán miatt mentek ki, akkor a többi is legalább annyira lesz igaz.
Gyurka80
@Eladott Ország: Az ilyen hazugságok miatt buktatok "csak a bolgárok szegényebbek.", ezt beszoptad idióta!Megérdemeltétek, további jó gyűlölködést!
Namely
@Eladott Ország: "De a magyar fiatalok a közönséges bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált román cigány (többgenerációs migráns) és a fidesz nevű szektájától menekülnek és nem a munkaerő szabad áramlása miatt!"
Először is engedd meg, hogy gratuláljak ismét a szeretetteljes, befogadó, európai stílusodhoz.
Másodszor pedig kérlek mellékeld azt a statisztikai kimutatást, amelyik az állításodat, miszerint azért megy ki mindenki, mert Orbán a miniszterelnök.
Ja, ilyen nincs.
Harmadszor: 2004-ben 7 évig nem volt megnyitva a nyugati munkaerőpiac a 2004-ben csatlakozott országok előtt. 2004+7=2011.
Ezért indultak meg akkor. És nemcsak innen, hanem mindenhonnan.
"Továbbá szeretnélek tájékoztatni arról, hogy az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa vagyunk."
Én ezt nem érzem. Miért? Mert dolgozok, ahelyett, hogy magamat sajnáltatnám.
" Az ilyen demokráciába amit a fidesz művel meg lerszarom! "
Ez a te bajod. Hogy ahelyett, hogy az agyadat használnád, "leszarod".
Ezért páholtak el titeket sokadjára. Mert leszarjátok. Szánalmas, ahogyan csak ezt tudjátok. Jaj, a világ nem olyan, amilyennek gondoljátok, ti tökéletesek vagytok, minden amit gondoltok, az úgy van. Ja, tegnap bebizonyosodott, hogy mégsem.
Szard le nyugodtan.
2026-ban is veszíteni fogtok ezzel a hozzáállással.
"Ezzel a tróger bandával Nyugat- Európában már szóba sem álllnak, és b@szhatják ha elzárja az EU pénzcsapot és kib@sznak az Unióbnól! Lassan írom, hogy agyilag elérjen: a fidesz állammaffiával nem leszünk sokáig az Unió tagjai. "
Ezt mondjátok 2010 óta.
És még 2022-ben sem tűnik fel, hogy még mindig tagok vagyunk, ti pedig szánalmasan ebbe a szalmaszálba kapaszkodva próbáljátok ijesztegetni az embereket és nyugtatni az egyre zsugorodó szektátokat.
Sírjatok tovább nyugodtan. :D
Aki Én
@Namely: Hogy a románoktól még többen ,,menekülnek", az igazán meggyőző érv.
Egyébként kérdezd a kivándoroltakat miért mentek ki. Már sokszor elmondták.
Vagy kérdezd orbánt, miért nehezíti a szavazásukat a románokhoz képest.
Minden felmérés azt igazolja, hogy aki elmegy, túlnyomó többségében nem fideszes.
Én azoknak hiszek, akik elmentek és elmondták miért.
Te legyél bizonytalan ebben.
Gyurka80
@Aki Én: böszmeferi devizahitele miatt mentek ki!
lampa laz
Itt mutatkozik meg az amit az ellenzéki összefogás figyelmen kívül hagyott, mégpedig azt, h a szavazók nem fogadták el Márki Zajt. Az előválasztásokon választottak ők miniszterelnök jelöltet, MZP-t pedig lenyomták a torkukon. Ez lett belőle, se lenyelni, se kiköpni nem tudták. Jó tanulság a jövőre nézve, h a választókkal nem lehet szórakozni.
Aki Én
@Gyurka80: Tehát jobban tudod, mint ők.
Értem :))
Namely
@Aki Én: "Hogy a románoktól még többen ,,menekülnek", az igazán meggyőző érv."
Itt miért tetted idézőjelbe a menekülnek szót? Onnan nem menekülnek? Csak innen?
És igen, az érv. Miért? Mert onnan is mennek, innen is. Csak ott nincs vergődő, önigazoló ellenzék, amelyik ezt menekülésnek hazudja.
"Egyébként kérdezd a kivándoroltakat miért mentek ki. Már sokszor elmondták."
Én azért dolgozom egy londoni cégnek, mert nagyon jó pénzt fizetnek, és itt nincsen olyan pénzügyi struktúra (amúgy Frankfurt kivételével sehol Európában), mint ott. Akik ismerőseim és ugyanezt teszik, szintén a pénzért teszik.
"Vagy kérdezd orbánt, miért nehezíti a szavazásukat a románokhoz képest."
Mit értesz azon, hogy nehezíti? De jól van, add meg a számát, és megkérdezem.
"Minden felmérés azt igazolja, hogy aki elmegy, túlnyomó többségében nem fideszes."
Egy ilyet linkelnél?
"Én azoknak hiszek, akik elmentek és elmondták miért."
Nem. Te azoknak hiszel, akik elmentek, ÉS azt mondják, amit te hallani akarsz, plusz gyanítom azokkal tartod a kapcsolatot, akik cca 95+%-ban a te véleményedet böfögik vissza.
"Te legyél bizonytalan ebben. "
Miben? :D
Gyurka80
@Aki Én: Ők mondták nem én találtam ki! Azokról a hazátlanokról pl orvosokról akik a mi adónkból elvégzik az egyetemet és kimennek dolgozni a 3x-os bérért meg meg van a véleményem! Ennek az lenne a megoldása, hogy csak 1 egyetemen képeznénk orvosokat (azokat akik itthon maradnak), a többi tanuljon külföldön, mert a nyugatiak így kizsákmányolnak minket!
Aki Én
@Gyurka80: Vagy az, hogy megfizetik őket, eu-s feltételeket és körülményeket teremtenek. Te jó komcsi-bolsi módra csak megszorítanál, nem jobbá tennél.
Gyurka80
@Aki Én: Csak az idióták hiszik, hogy itt londoni bért lehet fizetni!
Gyurka80
@Nyírfa: Téves helyeslés volt! Nem kell ide európai ügyészség, így is minden mondvacsinált indokkal (jogállamiság, de definiálni sem tudják) csesztetnek minket!
Sámannus
A jó köcsögök is így magyarázzák hapsikám- A hülye is tudja, hogy a mihazánk a fidesszel kvaterkázik, egy és ugyan az!
Lepényleső
...tehát működik az agymosás,de lehet,hogy ma már elég csak fejet,hiszen aki agy,- az ilyen helyet elhagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.