A 444 készített drónvideót az Orbán-család birtokáról.

A hatvanpusztai terület Orbán Viktor apjának, Orbán Győzőnek a nevén van.

A fenti videón látszik, hogy a birtok reprezentatív bejárata körül intenzív parkosítás, füvesítés folyik, a keleti oldalon zöldségeket termesztenek. Szépen alakul az elmélkedőösvény is.

A 20 ezer literes gázolajtartállyal felszerelt aggregátorház és a szennyvíztisztító közé 3 sor napelemet telepítettek, a rezsiköltségek visszaszorítása lehetett a cél.

Forrás: 444.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Remélem ott kaparnak el téged a falai között szemét cigány !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Remélem ott kaparnak el téged a falai között szemét cigány !!!
Apfelbaum
Gennyesre lopta magát ez a Geci,a psychopata apukával együtt,de ez nem érdekli a fideszes talibokat akiket két csirkefarhát zabalasa közben a felcsúti szélhámos száját nyalogató orsós kép elé ültetném
namihami
""...elmélkedőösvény...""
Édes Istenem! Egyenesen csoda (bár lassan már semmin nem lepődünk meg), hogy ez a kis ország mi mindenre képes, egy ilyen, az Isten által küldött vezető irányítása mellett. Eddig csak azt tapasztalhattuk meg, hogy egy olyan gázszerelő született közénk, aki még ""cukkerbergnél"" is okosabb.
És íme, már felcsillant a jövő is. Ámuljon és örvendezzen mindenki. A mi doktorminiszterelnökurunk, ha jelenlegi tevékenysége révén bevezeti országát a Nirvánába, akkor visszavonul és a most készülő ""elmélkedőösvényen"" megalkotja és lefekteti az új világ filozófiai alapjait.
Hát ilyen ""doktorminiszterelnökúr"" jutott nekünk az Isten kegyelméből. Aztán jöhet a boldoggá, majd-miután a Semjén igazolna a csodatételeit- a szenttéavatás is.
Lehet szavazni, hogy melyik testrészét hordozzák majd körbe a Szent Viktor Ünnep alatt.
gina
Hiába irogat a ribi Juditka az Eu nak , elég ha ezt csak megnézik , tudják mi az igazság, ez a cigány mégcsak nem is titkolja a lopást csalást, régen egy szaros inge volt , most meg ö a király...
gina
@Apfelbaum: Azoknak a fogatlan agyhalott hiveknek elég egy kis tüzijáték és boldogan nyalják a hátsóját ennek a cigány kipcsáknak,,,,,egy tyúk agy többet nem tud felfogni, és azok a fidesz hivői
jesz
ajaj...az örökösödési illeték igencsak szép summa lesz..(ha akad ingatlan-értékbecslő, aki fel meri értékelni)
nemkati
@Maccska: A Magyar Állam. Remélem, minél előbb.
Istenakinincsen
Minden rosszban van valami jó, csak meg kell látni! Hatvanpusztából az einstand után akár városközpont is lehet. Iskola, posta, vasútállomás, piac, könyvtár, szinház, mozi, kávéház...stb. Körülötte a városlakók egyszerű házaikban boldogan éldegélhetnének. Pazarlás és szemfényvesztés nem lehet már ott, ahol a szükség új zászlókat bont!
percsi
@Pegero: Jelenlegi nem független bíróság elött bármit bizonyítanak, pofátlanul elmennek mellette! De majd...
Istenakinincsen
@Pegero: Zseni vagy büdösbogár tudtad? 0rbánról esetleg nincs ilyen faszságod? Nekem van, de még fiatal demokrata korából sok videó ahol a szöveget őfelsége mondja a szájával! Érdekel?
@Pegero: ma, 22:05 Ebben igazad van! Építik az újvárost...de nem tarthatják meg mert NEM az övék!!! Semmi nem az övék, mert mindent loptak soha nem dolgoztak. Érted szartúró?
Clavigo
Remélem,,hamar felfordul ez a falhuggyozó koszos Putris,,,
Clavigo
@Pegero: Ha büdöset,,esetleg szarszagot érzel,,,az csak azért lehet ,mert a szád túl közel van az orrodhoz..,,kicsi zsellér.
percsi
@Pegero: Készülődj! Hamarosan nem lesz rád szükség!
szaboria1
Nagyon jól megtanultak, hogyan kell az állami vagyont magán kézbe átjátszani. A nincstelen család meg a barát gázszerelő lett a leggazdagabb az országban.
terlasz
@Pegero: Igazad van, nem mindent rombolnak le, építenek is, maguknak, a mi pénzünkből. Ezt csak az idióták nem látják. Európai Ügyészséget!
Gazella
Erre büszke a fideszes hülye szavazóbázis mikor mélyszegénységben nyomorog! Ide vándorolt rengeteg EU pénz!!
Gazella
@Pegero: tegnap 22:05 te is ott laksz ugye!! Gennyes nyamvadék vagy!!!
Gazella
@Istenakinincsen: könyvtár már van de a román geci még olvasni sem tud.
Dr. Proktor
Az Eszterháziaknak volt izlésük is, nem csak pénzük...
Apropó, vaskupola rendszert is telepítettek? ... csak mert az a PSZH ellen nem véd!
Jozefina
Felháboríto, hogy ennyire nem érzi a helyzet súlyát orbán!! Természetesnek veszi, hogy ez jár neki. Ilyet egyetlenegy magyar miniszterelnök sem csinált!!! Vajon erre a pocsékolásra is szól a "felhatalmazásuk"
Mellesleg nem értem a hatalmas Könyvtár épületet! Vajon mi lez abban??? Elképzelhető, hogy Trumphoz hasonlóan ott is iratok landolnak majd??? Aztán a Tiszti lak épület?? Orbán magán hadseregének készült!!! És még mi minden lehet a föld alatt???
Aki Én
@Pegero: Számtalan bizonyíték van arra, hogy lopnak. Csak te kibaszott buta vagy.
például az Elios történet, ahol közpénzből fizettek vissza, hogy ne legyen balhé.
Ez egy bizonyíték.

,, az Elios-projekt csalását azzal ismerték be, hogy megelőzendő a mindenre kiterjedő vizsgálatot, az állam adófizetői pénzből fizette vissza az Európai Uniónak az erre kapott összeget.

Így mentve ki a miniszterelnök közeli hozzátartozóját a jókora slamasztikából. "
nemkati
@Aki Én: De a csalás azért csalás maradt, hanem az únió nem volt hajlandó fizetni érte. Csak a hülye magyarok ajándékoztak újabb milliókat a milliárdosoknak.
Nyírfa
Legyünk előrelátóak, inkább azon gondolkozzunk, miként hasznosíthatjuk ezt a pusztai építkezést a jövőben. Nekem az egész, úgy, ahogy van, nem tetszik, unalmasnak, jellegtelennek látom, de valamire majd csak jó lesz.
Aki Én
@sgl: ...szerintem ezt pontosan tudja az ellenzék.
Jó ez így nekik.
nemkati
@Nyírfa: Ahogy kinéz, hajléktalan szállásnak pont jó lesz. A sok nyomorgó ember legalább abban a giccses könyvtárban, amiben minden csak valaminek az utánzata, legalább olvashatnak. Mao-t, Mein Kampfot, Marx-Engelst, 0rbán összest, kit mi érdekel. Munkájuk is lehet, ott vannak a lovak, a veteményeskert, és lehet oda valamilyen üzemet, munkahelyeket is telepíteni a szomszédba.
Nyírfa
@nemkati: Nem rossz ötlet, de a könyvtárat inkább klasszikusokkal töltsük fel. Marx műveinek adnék helyet, hiszen megalkotója volt az ideális társadalom elméletének, s olyan fejlődési útra indította a tőkés rendszert, amelyet , hatására munkásmozgalmak formáltak.
balos
@m73: Bocsi a génhibásat kár szembesíteni a mamájával!Ezek még az apjuk faszán szocializálódtak,és mint köztudott a geci is állandóan ezért rán-gatya a zsebében!
nemkati
@Nyírfa: Csak azért soroltam azt, amit, mert gondolom ilyen kötetekkel van jelenleg felszerelve a könyvtár.
Clavigo
" elmélkedő ösvény "...Gondolom a kétkezes zsebberecska kedvéért...
Nyírfa
@sgl: 09.51

Biztosan bennem van a hiba, de nem egészen értem: ha számára elkülönül a magánerkölcs a politikaitól, akkor ezzel azt állítja, hogy a politika, így annak képviselői nem vallják az erkölcs mindenkire vonatkozó, egyenlő érvényességét.
Ez a megközelítés viszont magyarázhatja azokat a számára felrótt baklövéseket, hibákat, amelyeknek te amúgy is szószólója vagy.

Látod, előbb-utóbb minden kiderül, ki, miért tette vagy nem tette azt, amit a szemére hányunk.
Nem vágyom arra, amit Gyurcsány kínál, hiába a DK a legerősebb párt az ellenzékben, valójában gyenge lábakon áll, és nem tartom alkalmasnak egy kormányváltás levezénylésére.
Szóval, szakértők kerestetnek kormányalakításra.
Nyírfa
@nemkati: 10.19

Van benne könyv egyáltalán? :)
Ha igen, Orbán egyik alapműve a Mein Kampf, biztosan előkelő helyen trónol.
nemkati
@Nyírfa: Hát hogyne volna könyvtár! Azóta, mióta ez a kép készült, már biztos készen van, az oxfordi könyvtárból vett fából vagy műanyagból kialakított kazettás műreneszánsz mennyezet mintájára.
api.hvg.hu/Img/1100-620/2f49923f-cb8c-4669-8ae1-b5137674776c.jpg
api.hvg.hu/Img/52010989-4ea0-4841-b4d6-f1852ac05bb4/ec3ceb5a-9d91-4656-b45b-036b195c901c.jpg

De van fából vagy műanyagból kialakított kazettás mennyezet is Las Vegas-i, a Caesars Palace hotel-kaszinó mintájára:
assets.4cdn.hu/kraken/7cY94Ry24DldG8Als-lg.jpeg
assets.4cdn.hu/kraken/7cY9SOnbYTpqFKAYs.jpeg
Nyírfa
@nemkati: 11.00

Oké, köszi, láttam már. De az, hogy elkészült, nem jelenti azt is, hogy feltöltötték könyvekkel. Ha meg töltögetik, nem fogják az orrunkra kötni, mit raknak a polcokra. De nem is ez számít, mert ez az orbán-rezsimről szól, az ő ízlésvilágukról - bár, inkább írnék ízléstelen világot -, az ő világlátásukról.
Ami fontos, az a mi döntésünk lesz, mi legyen Hatvanpusztán, mi kerüljön a könyvtár polcaira.
csak úgy....
ez a monstrum a XXI. században az építtetök agyamentségét szinbolizálja!
normális embernek,még ha milliárdos is,eszébe sem jutna egy ilyen hasznavehetetlen birka hodályt építetni!
nemkati
@csak úgy...: Muszáj, a császárnak ekkora kiszolgáló személyzetre van szüksége.
Yoda69
Az ott kozepen a lejaro az atombunkerbe?
csak úgy....
@nemkati: napkirály az a császár és a kuka alattvalók még dicsöitik is.
nemkati
@csak úgy...: Az ostobáknak kell valaki, aki szerintük az észt birtokolja, mert maguktól fogalmuk sincs, hogy mi jó nekik, miről mit gondoljanak. A többiek meg használják a sajátjukat.
Erről jut eszembe: egy hete megjelent a hír: A külügy bekérette az észt. :)))
Istenakinincsen
@Pegero: Ott dolgozol ganajtúró? Azért véded annyira a "majorságot"
Dr. Proktor
@Istenakinincsen: Kleptokrata, így nincs min csodálkozni...
Magyarul tolvaj fajta!
Istenakinincsen
@Dr. Proktor: Kinek van szüksége tolvajokra?
Istenakinincsen
@Pegero: Élvezed hogy útálnak?...biztos megéri ugye?
Istenakinincsen
@Pegero: Ehhez már semmit sem kell tenned. Beteljesült a te akaratod!
csak úgy....
@Pegero: én sajnállak,te hatvanpúsztáról szalajsztott,lesántult szürkemarha!
csak úgy....
@Pegero: még jó,hogy a sorsunk nem a te nyilasból -komcsivá vedlett,majd ismét valami nácibácsi szerüvé változott idiótától függ! sok bunkót tapasztalok itt,de te viszed a prímet!
tomsawyer - régről
Igazán dicséretes, hogy az enyémre nem. Ez felbátorít - nem mintha egy fikarcnyit is érdekelne, szóval csak csúsztatni próbálok - és gratulálok a fenti mém 19999. belinkeléséhez. Esetleg még a mai napon nem ártana elérni valamilyen mérföldkőnek számító jubileumot, ha javasolhatnám. Olyan nagy az igény rá, hogy szétverik a drága kedves nyálas - óh, bocsánat, nyájas - olvasók a kommentfalat érte.
amortizáltok
majd putyin lerendezi atommal vagy bármi mással akkor úgysem látjuk már sok sok lopott rezsiből meg a köbányákból pedig az átkosban a főld méhének kincse az államot illette, ja ezért vette meg orbán?
nyuggerpasi
@Horizont: Én egy pillanatig sem értem meg a lopott gazdagságot.Más se tegye!
lampa laz
Baszki, ha így néz ki a paradicsom akkor én nem kívánkozom oda. Ez egy ízléstelen épülettömeg, de szerencsére megmaradt az istálló formája, mivel továbbra is állatok tartásául szolgál majd. Azt ugyan nem értem, h minek nekik elmélkedő ösvény. Talán a szaporodást vagy a jobb tejhozamot fogja befolyásolni ha keresztül terelik őket rajta. Ha birkákkal töltik fel az uradalmat akkor a jó gyapjú hozam miatt, v a fsz tudja miért.
bence
Hatalomváltás esetén azonnal ÁLLAMOSÍTANI !!!
telegdilaci
@gina:Ahoz képest hogy a hazug vagyon nyilatkozatában ami annyit sem ér mint a WC-papír hogy vagyontalan,Számokban szinte kifejezhetelen összegű Urasági birtokuk van! igaz hogy egy interpellációban azt válaszolta hogy náluk nem divat beleszólni a Szüleik dolgába szólni, szerintem nélkűle soha nem lett volna a családjáé ez az Urasági Birtok!
gina
@lampa laz: Miért is, ök istállóba valóak, a putriban nem tanultak izlést
leszholnapis
@gina: ök ugy tudják hogy illemet az illemhelyen lehet tanulni...ez meg is látszik rendesen
telegdilaci
@gina:Ahhoz képest hogy a vagyon bevallásában egy nincstelen senki biztos hogy ez is az övé csak nem az Ő nevén van,viszont amikor kérdezték tőle a Parlamentben hogy mit szól ehhez a hatalmas Majorsághoz azt válaszolta hogy náluk nem divat beleszólni a Szüleik dolgába,van még olyan idióta az Országban aki elhiszi hogy ezt a Majorságot az Ő közreműködése nélkül a szülei meg tudták volna szerezni és tisztességes munkával keresett jövedelemből milliárdokért felújítani?
gina
@telegdilaci: Mocskos egy maffiabanda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.