12 év után távozott posztjáról Dr. Bognár Lajos Levente élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, országos tiszti főállatorvos – derült ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.

Zajlik az élet a kormányban: Egy helyettes államtitkár lemondott, kettőt kineveztek
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor egyidejűleg dr. Felkai Beáta Olgát az Agrárminisztérium helyettes államtitkárává kinevezte. Ő eddig az államtitkárságon belül az Élelmiszergazdasági és -minőségpolitikai Főosztályt vezette – írja a 24.hu.

Kapott egy új helyettes államtitkárt Pintér Sándor is. A miniszterelnök a belügyminiszter javaslatára nevezte ki Radomszki Lászlónét szeptember 1-jei hatállyal. Ő korábban a Szociális és Gyermevédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltségét vezette.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Az új államtitkárok kinevezése majdnem úgy megy ahogy a zenebohóc mondja:"Van másik!" Csak még azt teszik hozz, hogy "Egy helyett kettő másik is van!"Ugyanis ezek az emberek nem tanárként vagy egészségügyi dolgozóként dolgoznak, akik valamiért nem kedveli a foglalkozásukat , és inkább nagyobb fizetésért és társadalmi megbecsülésért képesek elhagyni a pályát!Ez egy államtitkárnál ez elő nem fordulhat!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ettől még nem lesz bonyolultabb a tánc, csak minden újnak újra kell tanírtani.
telegdilaci
@drrotf:Ez lenne a Takarékos Állam,NEM-ezt ígérték választáskor hogy triplájára növelik az Államtitkárok számát!
Lepényleső
...ezek csőstől jönnek,- s egyre többen,egyre éhesebbek,- gyarapodnak mint a szegények?
Németh István
Kérem szépen amikor valakinek kezd elszállnia feje az önteltségéből adódóan akkor az a megoldás, hogy picsán rúgják! ellehetetlenítik - tudni illik így is lehet mondani! Aztán mehet a balliberális gecikhez professzornak! @Lepényleső: @telegdilaci: @justhpeter: @orsos vendel: @Nessy: @nezelodo: @drrotf: ti meg kapjátok be a lópaci lenge szervét amúgy tudományos alapon! Ma sehol senkinek nincs bérelt, vagy örökös helye! Ezt látni kell, mint ahogy azt is, hogy széllel szemben nem érdemes pisálni!
De még azt elmondom nektek gyenge elméjűek, hogy főképpen ebben a feszült nemzetközi helyzetben a kormány MAGJA, a jól és pontos értesülésekkel rendelkezők irányítanak! Azért mondom így, mert még a kormány tagjai közt - nem hogy a nagyobb un. bennfentes körben sem ismert - az az információ hányados amivel az a bizonyos MAG rendelkezik!
ÉS TUDJÁTOK MIÉRT VAN EZ FÚL-HÜLYÉK??? Azért mert a balliberális oldal beépítettjei ha információhoz jutnak menten az ellenkező lázító, a nemzet polgárait hülyítő félrevezető manővereket tesznek! INDULJATOK KI SAJÁT MAGATOKBÓL >> nem értetek semmit, hülyék vagytok mint a segg és ti ugattok! Ennyire egyszerű!!!
Lepényleső
@Németh István: ...köszönöm kimagaslóan cizellált,tudományos útmutatását arra vonatkozóan; milyen az örök,nemzeti
éjszaka világa,- személyeskedése nélkül pedig vélhetően erre sokan,soha rá nem ébredtünk volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.