A szolidaritási akció elnyerte méltó magyarországi jutalmát.

Magyarország, 2022: a  kirúgott tanárról elnevezett hamburger miatt feljelentették az éttermet

Fotó: pixabay.com

Hamburgert nevezett el a Kölcsey Ferenc Gimnázium egyik kirúgott tanáráról, Palya Tamásról egy egy budapesti étterem – írja az Eduline nyomán a Népszava.

A Billog Facebook-oldalán azzal a felütéssel hirdeti az akciót, hogy a „Palyaburger” náluk sajnos elérhető.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ez a remény milyen mértékben válik valóra, ugyanis ismét beköszöntött magyar valóság, az étterem a saját bejegyzésükhöz fűzött kommentben közlik, hogy feljelentették őket a fogyasztóvédelemnél az ajándék burger miatt.

A vendéglátóhely munkatársai megdöbbentek azon, hogy hogy 2022-ben Magyarországon még mindig divat feljelenteni és ennyire zavar valakit, hogy segíteni akarnak.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Népszava

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BAnti77
@KisTehen: Akkor húzz a picsába,Indiába!!! Itt már keres a BÖLLÉR!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
böki a hat --alom szemét hát ez a tán "JOGÁLLAM-nak az ujabb megcsufolása.
Pálinkás Pál
a feljelentő pofáját, nevét nyilvánosságra hozni..
justhpeter
Ez kérem a magyar jogállam. Ha ezt az "étlapot", amelyet a karmelita készít az uniós pénzért au Unió beveszi, ők sem érdemlik meg a Palyaburgert. A feljelentőt és a hagtóságot pedig kétlábbal kellene megtaposni. Szeretném üzenni a "hatóságnak", hogy ennyi ésszel még rendőrállamot sem lehetne építeni. De bármit is építenek, ne nevezzék rendőeállamnak, mert az a normális rendőröket sérti.
Qqberci
@amortizáltok: Böki a hatalom szemét? Hát ki kell nyomni!!!...
drrotf
A feljelentők csak ahhoz ragaszkodnak hogy megmutassák,hogy kiszarja itt a spanyolviaszt, és nem lehet itt a rászorultakat a , kisemmizetteket segíteni csak úgy!!
134.bátor
@KisTehen: Milyen humoros vagy. Îrtani kellene benneteket,mint a patkányokat.
kulabombaafityiszre
Az ilyennnek a nagyapja nyilasoknak jelentett,az apja a kommunistáknak,ő meg mint hithű fidernyák az orbáni diktatúrában jelentget.Féreg egy ember lehet,hogy az éhségtől kiguvadt szemmel fagyjon meg.
nezelodo
@KisTehen: ma 15:27. Igazad, szentek a tehenek illiberáliában, mert fejhetők. Kockás inget veszel? helyes, úgy fog állni rajtad, mivel tehénnek vallod magad, mint a gatya. A főnököd meg örül, mert önként adózol vele 27 %-ot.
BAnti77
@KisTehen: Akkor húzz a picsába,Indiába!!! Itt már keres a BÖLLÉR!!!
szép új világ
Nevezzék el a hamburgert a fideszről, így maga a név garantálná, hogy 100% marhából készült.
m73
Igazi nyilas kommunista lehetet, mint a németh pityu:-).
KisTehen
@nezelodo: cserébe kapok havi nettó 100 ezret a gyerekek után

orbánék alacsonyan tartják az szja-t, mert a magyarnak szokása az adócsalás

ezért inkább ott adóztatnak, ahol nem lehet kikerülni ... a boltban

HELYESEN
Baker
Ahol az ételosztást betiltják, ez várható a szolgalelkű seggnyaló fidesznyikektől.
Toller Béla
@KisTehen: Te tényleg ennyire buta vagy ? Egyáltalán, miért nem adod oda az összes pénzed a fidesznek ? Nekünk is könnyebb lenne ...
Toller Béla
A fogyaztóvédelem (hüm-hüm) meg nem tud mit kezdeni egy ilyen feljelentéssel. Bár ebben az országban sohsem lehet tudni !
T-Boly
@BAnti77: kistehénnek taglót a szarva közé !
Oszt jónapot.!
csak úgy....
a magyar spicliket már a törökök és a habsburgok is kedvelték!
kereső
@csak úgy...: Hát még a nyilasok, meg a nácik!!! Sehol nem volt annyi besúgólya a gestaponak, mint Bpesten.
csak úgy....
@kereső: most az unokák léptek szolgálatba..., szegény magyarország! -mondjuk a komcsik sem voltak különbek a deákné vásznánál ,-de minek belefeletkezni a múltba mikor itt a piszkos jelen?
Aki Én
@KisTehen: tényleg eltakarodhatnál már a kurva anyádba, te unatkozó ártalmas barom!
csak úgy....
@Aki Én: de ha nem ért máshoz ? rogán pereputty lehet...
simmering73
@KisTehen: Nem kell. Te tarka marha vagy.
csak úgy....
@simmering73: orbán a fönöke is tarka,talán ö az inszeminátora..
balos
@csak úgy...: Akik az átkosban komcsinak álltak a tehetségtelenségüket evvel leplezték!90%a a mszmpöcsnek utált dolgozni,mint most ugyanazok a fideSSesek!
134.bátor
@KisTehen: Nem itt. Indiában. Te onnan îrsz?
nezelodo
@KisTehen: Ma 16:22. Most lehet, hogy kapsz a 27 %-os ÁFÁ-ért cserébe 100 ezret, de a kisnyugdíjas, (azt is kiszámolhatnád, ha tudnád, mennyibe fáj ez neked), a gyerektelen, vagy felnőtt gyerekei miatt ebben az ideiglenes kedvezményben nem részesülő minimálbéres dolgozó, na meg a rokkantnyugdíjas aki ugyanúgy fizeti az ÁFÁ-t, miért van büntetve? Mellé meg a minimálbér Európában páratlanul magas személyi jövedelem adóját is bevasalja a kormányod rajta. Az meg hab a tortán, hogy a kolhozosított, egyszer már az utolsó petákig kifizetett csatorna és gázközművek után amiért fizet irreálisan magas használati díjat, amikor az az övé, csak ellopta tőle a kormányod?! Aztán még te hőbörögsz az oktatás tarthatatlan állapotának javítása miatt tüntetők ellen? Nem kellene hirdetned, hogy az Orbánt támogató szellemi csőcselék jelentéktelen figurájaként osztod itt a nemlétező eszedet!
nezelodo
@KisTehen: Ja és ha a tényeknél maradunk, nem százezret kapsz a gyerekeid után, hanem csak 73 000-et, mert amikor elköltöd, visszavesz belőle 27 000-t, mert az ÁFÁ-ban is elsők vagyunk, és nyilván ezért is irigyel minket Európa, a 15 %-os minimálbér adóért, meg külön csodálnak bennünket.
Azt meg úgysem tudja a halódó nyugat értelmezni, amikor kolhozosítják a víz közműveket, megtehetik, mert a közműszámlákat értelmezni sem tudja a lakosság. Nem veszik észre, hogy a saját maguk által megvásárolt, és gyakran saját kezűleg épített gáz és csatornahálózat használatáért bérleti díjat szed jogtalanul az állam, ami nagyobb összeg, mint a tényleges fogyasztás. Nálunk és másutt is lakásonként a gáz és csatorna kiépítésért 500-600 000 Ft-ot fizettünk öt évi részletekben, az 1980-as évek végén. E sima lopás, ugyanúgy ahogy a MANYUP is az volt, és a zavarukban ígért egyéni nyugdíjszámlák pedig soha nem lesznek amíg ezek a maffiózók lesznek hatalmon. Azokról a fenyegetőzésekről sem beszél senki, hogy azt mondták, aki nem adja a megtakarítását, az nem kap nyugdíjat. Hát persze, hogy minket irigyel egész Európa, a halódó nyugat, ahova iskolába járatják a kölykeiket ezek a gengszterek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok