A nemzetközi baloldal ismét valótlanságok alapján támadja Magyarországot – közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel.

A Fidesz szerint politikai boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen
Fotó: Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló vitában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. MTI/Balogh Zoltán

A Németh Zsolt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése magyar delegációjának vezetője és Nacsa Lőrinc, a delegáció tagja által jegyzett közleményben azt írták:

az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének baloldali többsége a magyar baloldali képviselők hathatós segítségével szerdán elfogadta a Magyarországról szóló jelentést. Ezt elfogult, tárgyi tévedésekkel teletűzdelt politikai vádiratként értékelték.

Beszédesnek nevezték, hogy a baloldal egyik fő célja a jelentéssel az, hogy Magyarország törölje el a gyermekvédelmi törvényt.

A jelentés ellentétes az Európa Tanács céljaival, akadályozza a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet

- fogalmaztak a nagyobbik kormánypárt közleményében.

Hozzátették:

a baloldal azért támadja Magyarországot, mert a kormány sikeres, kereszténydemokrata politikát folytat, nem enged az illegális migráció kérdésében és a szankciók felülvizsgálatát követeli.

Forrás: MTI

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ebben a körben felvételi követelmény az agy teljes hiánya! És, mint a fideszes tagok és hívek jól láthatóan, ezt a feltételt hibátlanul képesek teljesíteni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ebben a körben felvételi követelmény az agy teljes hiánya! És, mint a fideszes tagok és hívek jól láthatóan, ezt a feltételt hibátlanul képesek teljesíteni!
Nessy
A fidesz szerint boszorkány üldözés, ha szembesítik az igazsággal a kormány tevékenységével kapcsolatban!
gina
Mondja ezt egy mocskos gyülöletkeltö maffia szekta, nevetséges ,, sz@rban vagytok szemét tolvajok,, már kinotokban nem tudjátok mit tegyetek, a bumeráng visszaüt ,, beteg szemét banda
division
@Horizont: A legtöbb ország pénze meg erősödik, de a forint mély repül, mert szankciók, Soros, meg Brüsszel:-)
Gazella
Gyáva férgek soha nem ismerik el a sorozatos rossz gazdasági politikájukkal csőd szélére vitték az országot a hiányos agyú narancs férgek
drrotf
Nem leszünk egyedül, nem kell félnünk, teljes ellenőrzést kapunk, mert Brüsszelben úgy látszik hogy nálunk a demokratikus jogok nem érvényesülnek.Konzultációs kérdéseknek tűnő válaszokkal nem lehet az EU-t is félrevezetni!Ebben nem lehet ludas az aki az utóbbi években nem volt hatalmon.
csak úgy....
orbánnak már 132ft 13 fillérel ez elött le kellet volna mondania,hiszen ö mondta,hogy akinél 300 ft. fölé emelkedik az árfolyam, az nem ért hozzá.
division
@csak úgy...: "akinél 300 ft. fölé emelkedik az árfolyam, az nem ért hozzá"
Igen, de ez csak addig érvényes, amíg az a hozzá nem értő nem profitál belőle.
Istenakinincsen
Magyarország és a fideSS az nem ugyanaz! A fideSS- ördögöt kellene elüldözni!
volvós
Na te tulsúlyosköcsög nacsa !! Csak hogy kibújtál a viktorka szaros seggéból ...remélem jóllaktál a nyalakodás után !!
verőce21
Ilyen stabil, jó kormánya 100 éve volt utoljára az országnak...! Amikor az I. vh., és a vörös terror után helyre tudták állítani az ország gazdasági stabilitását...!

Sajnos abban is hasonló a helyzet, hogy ugyanúgy belefutottunk gazdasági világválságba, mint azok '29-ben...!
Virág Árpád
Ez igaz! @Baker: @Istenakinincsen: @csak húgy...: próbálkozik!
Pálinkás Pál
ha lenne kis igazság, akkor már rég fizikai üldözésnek kéne lenni, a NER horda, meg a fidesz összes csicskája után...remélem még megérem hogy fideszesek lengedeznek a lámpavasakon...
Yoda69
kacsalorinc mar megint tul sokat szivott.
Béla333
Az önálló gondolkodásra képtelen hülyemagyar maffiahívők megkapják a napi eligazítást a vezetőiktől...
Eladott Ország
Orbán 2006-ban elzárta volna Magyarországot az Uniós pénzektől. Kérése 12 év után meghallgattatot. És most állandóan a baloldalt ostorozzák. Mindig azon panaszkodtak, hogy az ellenzékiek futkosnak árulkodni. Visszanyalt a fagyi!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306607449_3180583045514706_8194618052443068025_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=7p1SX8LtBnMAX95HEY-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9yVqMfVl3WRF_vdyCEDOpZx64zg_swngNd0WZIzq6e6w&oe=634D7D76
Megvédjük a családokat és a "rezsó " csökkentést, anyátok p*csája,hitvány ,hazug férgek. Csak az a qrva gender nehogy győzelmet arasson ! Győztek! Az emberek háromnegyede meg vesztett, a holdról is látni. Egyre nehezebb tartani a szekrényt, a csontvázak kifelé tolonganak. Már nagyon várom, hogy 20% legyen az infláció, mert a mostani 50%-60% tényleg elviselhetetlen. Más kérdés, hogy ha a tolvajbanda kitölti a ciklusát, akkor nem egy évig lesz recesszió itt, hanem legalább háromig. Vagy 2030-ig, vagy 2060-ig, hiszen merjünk nagyot álmodni. Persze mindez csakis az elhibázott Uniós szankciók és a tudjuk kinek a békés meg nem adása okán kényszerű háború miatt. Jó nektek ez a magas infláció, hiszen a velünk fizettetett 27 %-ból loptok. El kéne kérni az IMF telószámát, ahogy elnézem szükség lesz rá. Nyugi, ott van már a delegáció.
uploads.disquscdn.com/images/f99cfeb6e2d4af094095ae7dbfa441351db88f15d52667c7cb346bfeb1f0fd9f.png?w=800&h=573
simmering73
Nem boszorkány, hanem ördögűzés folyik. Benneteket kell eltakarítani.
kereső
"A jelentés ellentétes az Európa Tanács céljaival, akadályozza a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet"- te szaralak , majomparádé- ti itthon mit csináltok?? Mégis hogy gondolod, hogy az ET céljai, azok megegyeznek a ti, a fideSS céljaival?
Persze lehet ezt mondani, mert a mimagyarok alapvetően nincsenek tisztában az unió múködésével, annak felépitésével- hogy hol, és miként történik a döntéshozatal.
Jozefina
Még hogy "akadályozza a kölcsönös tiszteleten alapuló párbeszédet"?? Valaha is törekedtek erre a fidesz-kdnp politikusai és követői??!!!
kereső
@sgl: Nem lehetett volna némi nemű oktatás?? Talán némi nemű oktatás a demokráciáról, a parlamenti demokráciáról, a demokratikus jogállamról IS!!! lehetett volna némi nemű oktatás- amely az "irástudók" feladata lett volna.
Az ET közgyűlésének talán legfontosabb megállapitása:„a törvényhozás alárendelése a végrehajtó (valójában: egyszemélyi) hatalomnak: stimmol”
Immár itt is kimondatott, hogy Magyarország diktatúra.
kereső
@sgl: Magyarország Alaptörvénye/2011.04.25/
"C:) szakasz:1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik.

(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni."

Mindamellett jogtudósok mondják, hogy az egypárti alapizé, 200 pontjában támogatja az egyeduralmi törekvéseket.
És a parlamenti ellenzék erre tesz esküt. Ezzel legitimiálja , hogy a törvényhozás=parlament alá van rendelve a végrehajtó hatalomnak=kormány.
Innentől kezdve, tul.képpen miről is beszélünk???Diktatúrában az ellenzéknek nem a parlamentben van a helye, hanem az utcán, vagy illegalitásban. Magyarországon nincs ellenzéki politikus.
Aki Én
@verőce21: Az az igazság, hogy valami totál más filmet nézel. Eszed nincs, ezért nagyra nyitott pofával zabálod a propagandát. Ez még nem lenne baj, ha aztán nem okádnád ide.
A gazdaságunk romokban, a gazdád semmit nem állított helyre.
Sőt, az eur 432,- , usd 445,-
NKF
Minden balos kapja be vagy ny...ja ki!
Havanagi
Ja,ja,meg akarják állítani a fidesz kormányra kerülése óta tartó folyamatos lopást,az ország kirablását,ez a boszorkányüldözés.Köpjétek már szembe magatokat,ótvar banda.
Galway
@namihami: Azt azért szeretném tudni, hogy ezek itt genetikai-születési vagy megélhetési agyatlanok? A fideszes a gondolkodás képességének teljes hiányával születik-e, esetleg visszafejleszti magában ezt a kompetenciát, netán letagadja, hogy magában olykor mégis eldörmögi, hogy"de akkor is, inkább a fű és nem az ég zöld, de hagyjuk..."
verőce21
@m73: Fel is mehet az euró 445-ig a trendek szerint, ha az MVM folyamatosan vásárolja a gázt, és nem hajlandó tudomásul venni, hogy az MNB-nél váltsa az eurót és ne a kereskedelmi bankoknál...!
Nyilván plusz "fel is szállnak a vonatra" még egy kis forint short-tal...!
bencemacska
A címhez:
Mert a nevezett boszorkány mindig a magyarok mögé bújik, mikor valami aljasságot elkövet!
Törölt Nick
@verőce21: Jó lenne, ha csak 445-ig menne. Másrészt a piac már csak ilyen. Ha azt látja, hogy drámai mértékben fogy a devizatartalék, hülye lenne nem kihasználni a shortolási lehetőséget. Az ország számára felérne egy öngyilkossággal, ha az MVM elköltené a devizatartalékot.
verőce21
@Törölt Nick: Elköltene 3-4 milliárdot...! Nosésaztán?
De nem tornázná fölfelé az EUR/HUF árfolyamot, ami jelentős inflációt is generál, ami sokkal károsabb...
Én úgy vélem – egyetértve a bő 100 évvel ezelőtti J.P.Morgan-nel -, hogy a tartalékok azért vannak, hogy a nagy bajban bevessük őket. És most Magyarországon baj van.
Törölt Nick
@verőce21: Persze, de ha nem lesz honnan visszapótolni, akkor nekünk kampó. Elfogy, aztán csak nézünk mint a vett malac.
verőce21
@Törölt Nick: Lesz honnan visszapótolni, mert jobb áron el fogunk adni a gázkészletünkből...!
Törölt Nick
@verőce21: Kinek te hülyegyerek? Mindenki olcsóbban veszi a gázt, mint amit ez a két hazaáruló összebarmolt.
verőce21
@m73: onnan már lefelémegy az árfolyam, mert nem vásárol tovább az MVM...
verőce21
@Törölt Nick: Akinek nem lesz annak adunk majd el gázt... sokan lesznek ilyenek!

Te olyan szoci szemléletű vagy... "olcsóbban lehet venni, de nincs...!" :)
telegdilaci
@namihami:Magyarország annyi a térképen mint a légypiszok kicsik vagyunk mi ahhoz hogy boszorkány üldözést folytassanak ellenünk,legfeljebb még jobban megutálnak bennünket az ilyen barom süketelők miatt!
telegdilaci
@Törölt Nick: Annyira sikeres keresztény politikát folytattok hogy nálunk a leg magasabb az infláció a forint már lassan WC-papírnak lesz csak jó! az árak az egekben de nem a háború és nem is az EU-szankciós politikája miatt hanem a kormányzáshoz nem értő politikátok miatt!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: ma, 05:02 Szerintem te próbálkozol (sikertelenül:). Itt van egy kis olvasnivaló, nagyon jó cikk:
piacesprofit.hu/cikkek/tarsadalom/a-borkaik-szajerek-schmittek-es-horger-antalok-kora.html?oldal=1&utm_source=rss&utm_medium=referral
Olvasd el mind a négy oldalt!
Aki Én
@m73: 15:54 Sehonnan. Nem szokott bejönni amit mond. Buta, mint a föld.
verőce21
Majd észheztér/rádöbben erre a Napnyugati országok lakossága is, mit művel ellenük a DS ügynökökből álló unió vezetése...!
Sorra dőlnek majd azok a lipsi kormányok is... Olaszországban már elkezdődött...!
verőce21
@m73: 15:54) Adtam egy 10 millió forintos tutit, elégedj meg vele...! :)
gina
Jobban illik patkányüldözés,,,,az igazság fáj szemét patkányok
gina
@Shikari: Te rohadék szemát fideszproli menj csak vissza a kocsmádba, alja kis buzi
Baker
@Virág Árpád: Miért nem szórakoztatod anyádat..orálisan?
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Olvastam már! Sikertelenül te próbálkozol április 3-óta!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Ha valóban olvastad, akkor nem értetted meg, vagy nem is akarod megérteni!?
Mit olvastál te szerencsétlen hülye!?
...
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Anyád a szerencsétlen hülye, mert ilyen poronty pottyant ki belőle, mint te!!!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Takarodj már a francba! Vedd már észre magad te nyomorék. Nincs semmi önkritikád?...Sebaj itt kaphatod az ívet:)) Mazochista ostoba barom.
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Amilyen a mosdótál, olyan a törülköző!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: @Shikari vagy köcsög? ismerős a szöveged:)
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Találgass! Én tudom, te ki vagy!
Istenakinincsen
@Virág Árpád: Tudod? Milyen okos vagy!...neked nem kellett sokat találgatni. Te szarakodsz itt több néven. Szánalmas.
Virág Árpád
@Istenakinincsen: Te beteg vagy! Nem kicsit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.