A Tanárok a Tanárokért nevű közösség osztotta meg Facebook-oldalán azt a fenyegető levelet, amelyet a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanára kapott.

Így néz ki egy fenyegető levél, amit egy sztrájkoló tanár kapott saját igazgatójától
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az iskola igazgatója által aláírt dokumentumban a tanárnővel közlik, "több alkalommal jogosulatlanul nem vette fel a munkát", ezzel pedig 

korlátozza a tanulók tankötelezettségének teljesítését.

A tanárt azzal fenyegetik, hogy ha ez megismétlődik, rendkívüli felmentés lehet a vége.

A Facebook-oldal folyamatosan frissíti listáját, amely szerint már több tucat iskola tanárai döntöttek rendkívüli munkabeszüntetés mellett.

Forrás: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
@rokker33: Nincsenek már igazgatók. Intézményvezetők vannak. A tankerületi fideszesek döntenek érdemben mindenről. Persze parancsra, nem szakmai alapon. Viszont jó kis prémiumokat kapnak érte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
@Shikari: Felzárkóznak a szemét libsi felforgató buszsofőrök is!
propeller.hu/szorakozas/3872052-2600-jarat-is-kieshet-indul-sztrajk-volannal
Tiszta agyrém, hogy ezt a szép NER-t ennyien támadják... XD
KisGenyo2
@Shikari: Szerintem csak a fideszesekre. A többi stimmel. ;-)
Pálinkás Pál
@Shikari: már bemértek ,román...kezdhetsz aggódni...
simmering73
@Shikari: A Nemzeti Együtthülyülés Rendszere pedig a fidesztudatú birkákra vonatkozik.
Nessy
Érdekes, pl. a kukásoknál nem akarták a libsi szemetesektől "megtisztítani" a szemétszállítókat! Sem anno a mozdonyvezetőknél nem volt problémájuk a híveknek!
rokker33
Ebben hol van a fenyegetés? Ha egy tanár több alkalommal nem megy be az órákra tanítani az iskola igazgatójának KÖTELESSÉGE figyelmeztetni a következményekre! Ő a felettese,ha egy tanárnak nem szólnak ezért, akkor a többi tanár miért kezdje el a tanítást, ha nem muszáj??Az összes tanár sztrájkolni fog és az az igazgató felelőssége lesz,pedig nem ő dönt a fizetésükről !
KisGenyo2
@rokker33: Nincsenek már igazgatók. Intézményvezetők vannak. A tankerületi fideszesek döntenek érdemben mindenről. Persze parancsra, nem szakmai alapon. Viszont jó kis prémiumokat kapnak érte.
Jozefina
Gebedjen meg mindenki, aki ilyen leveleket ír!!? A diákok haragja söpörje el őket!!!?
Ftomi
Idézem Kossuth Lajost " Szolgái, nem urai vagyunk a NÉPNEK!
Toller Béla
Érdekes névtelen levél ! Hol tanult levelezni ez a titkárság ? Hogy hívják azt a valakit ? A tartalom mellékes, tárgyszerűtlen és hamis. Szóra sem érdemes. Minden további nélkül mondhatná, hogy megcsappant a bizalma a tanerőben !
Németh István
Ezek azért sokba kerülhetnek a dobrevéknek, nem véletlenűl akarják az Eu-us pénzeket lenyúlni, meg a civileknek címzendő susit! Mindenre képes szar alakok! A szabó timike meg az undorítóan buta képviselő > akinek fogalma sincs, hogy mit beszél, mit szorgalmaz! Már régen a képviselő társainak és a nagy asszony dobrevicse rühes picsának kellett volna kiebrudalni mert a Magyar nép ellen ugat amikor nekik is a Magyar népet kell szolgálniuk!! Nem kellene, kell! A nép bízta meg őket persze a népnek az a része amelyik egzaltált hülye, de formailag ebbe az országba tartozó csőcselék, és mint ilyen a többséget kell szolgálnia! Az pedig a Magyar polgárok összessége! A kormányt lehet büntetni ha tudja és bizonyított a rossz-csinálás a rosszalkodás! DE A NÉPET BŰNTENI NAGYON NEM! meg aztán a fő-hülye Eu. vezetésnek nem tűnik fel, hogy egyetlen egy Eu. képviselő nem ugat a hazája ellen csak a magyar moslék hazaárulók???Ja hogy a trianon folytatását akarják, mert be vannak szarva tőlünk, a magyarok karakánságától és igazság érzetétől!?
Németh István
@m73: ebbe a "fenyegető levélbe" ami egyébként nem fenyegető, hanem kifejezetten dícsérő hangnemű és elismerést kiváltó nyilatkozat az igazgató részéről; azt kellet volna írni; NAGY HELYESEN> hogy Takonylelkű barom tanár társam! beigazolódott, hogy te egy szaros begyepesedett agyú kommunista bérenc vagy! A dobrevics tripperman unokának a nyalósa! fertőzőképes barom! Hála a Nagy hatalmúnak; ebben az iskolában te mint egy élenjáró szarjankó még csak be sem nézhetsz miként a ló az ablakon, hanem húzz el a majmok faszára Luanda Urundiba, a majmok közé te moslék szemét rohadt állat! Teljes leszarásilag az igazgató és a tantestület!
gina
@Shikari: A NER rád proli román hahahahahahahah legjobb vicc ma
balos
@Shikari: Anyabaszó turulgeci,milyen tekkel fenyegeted a a magyar embereket?Netán azokkal akiknek a faszád szidolozód jó pénzért?Akkora sötétséget terjesztesz,hogy hozzád képest 1 fekete lik kismiska!
Pálinkás Pál
@Shikari: nem én cserkészlek barom...nálam sokkal rosszabbak...
Aki Én
Ez így magában még csak ne is fenyegető. De ha tudjuk miért tagadják meg a tanárok a munkát, akkor mindjárt más a helyzet.
orbán maga mondta, hogy baj lehet abból, ha a hatalom nem foglalkozik a problémákkal:

www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
Pálinkás Pál
@Németh István: te nem vagy magyar,koszos románn cigány vagy..mint testvéred a shikari..
Németh István
@Pálinkás Pál: te egy rühes geci tetű vagy! ENNYI!!! Szar kommunista örökös lázító aljas moslék!
>>>>>>>>>>>>>DE most komoly dologról van szó!!!>>>>>>>
A magyar ukrán-orosz határt, de minden határt keményen le kell zárni az ukrán un. menekültek elöl! eddig több mint 1˙760˙000 -ren jöttek be az országba és kaptak illetve kapnak folyamatosan ellátást! EZ ÓRIÁSI TEHER AZ ORSZÁG MINDEN ÉS KÜLÖNÖSEN AZ ÁTLAG
>>>>>>>>>> ÉLETSZINTVONAL ALATT ÉLŐKNEK!!!
Németh István
@Pálinkás Pál: elhíresült gennyfazék, megcsapolásra vár a magyar nemzetellenesek csőcselék csoportja részéről! Jó étvágyat !!! a magyar hazából egy falatot nem kaptok dögöljetek meg!
Pálinkás Pál
@Németh István: kussolj nemzethy köcsög...milyen magyar hazáról pofázol?...arról ,melyet egy retkes cigány vezet?...bele a szakadéka?!...hamarosan vége...bokázni fogtok a kötél végén...nektek a fegyház túl jó lenne...
Németh István
@Pálinkás Pál: a te hited szerint én nemzethy köcsög vagyok, hát igen DE NEMZETI! MAGYAR NEMZETI !!! DE te hülye még a "nemzet" fogalmának használatától is távol vagy olyan 10-20 millió fényévre! te egy valamiféle hulladék vagy amit értelmes ember állat csak eltaposni tud, mert semmire se jó! A cigánynak aposztrofált államférfinak az olyan hulladék mint te, legfeljebb a cipőtalpával találkozhat.
A lényeg, hogy az Európa nemzeteit gyilkolászó, tönkretevőn Eu. vezetés tűnjön el a picsába! Aztán, hogy rájöjjön ez a néhány nagyon hülye magát magyaroknak mondó barom, hogy az Eu vezetése kifejezetten a MAGYAR NÉP pusztítására esküdött fel! A járandóságok nem kifizetése, a sorozatos diszkriminációk nem a kormány munkássága ellen szólnak, hanem a népnek! A kormány a megkapott lehetőségeket a nemzet a nép érdekében hasznosítsa ezt bármikor ellenőrizhetik. Nos ezt a hasznosítást nem teszi lehetővé az eu. mert nekik a nemzet van útba! Miként az aljas szabó t. is kifejtette ne adja az eu. a járandóságot a kormány kezeihez mert a kormány nem érdemli meg >> holott nem a kormánynak adja hanem a népnek a javára amelynek felhasználását ellenőrizni lehet! Ezzel szemben ugye a "civileknek" miliárdokat akarnak küldeni! Kinek is a nemzet ellenségeknek, akik >> hova, kinek a saját embereik államellenes cselekményeik támogatására és nem a polgárok javára használnák fel a suskát!
miféle eu vezetés az ilyen??? Pont ők a gátjai egy Eu. tag nemzet inflációs akadályokkal szembeni küzdelmének! Szóval ilyen aljas tetvek vannak a magyarjaink között akik már diákként is hűlyének vannak nevelve, képzeljük csak el a tanáraikat, a fő-hülyéket!
Pálinkás Pál
@Németh István: nyomod a kamut,nemzetromboló cigánybérenc...
gazdag dezső
@KisGenyo2: És az ilyen intézményvezetők a jó állásukért, jó fizetésért mindenre képesek .Aljas mocskos söpredék embernek alig mondható gazemberek .
Lepényleső
Van ezzel a baj,ez nem úgy néz ki mint egy szemléltető történelem óra az ötvenes évekről?
(Ami nyilván előre mutató vagy van időben,mert hátra nem megyünk ebben sem,- nehogy a
kiskirály ispánok kora vissza jöjjön,- semmiképpen?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.