Kovács Kokó István világ- és olimpiai bajnok, egykoron (talán valamennyire még manapság is) fideszesnek elkönyvelt ökölvívó volt a Partizán Youtube-on futó műsorának vendége pénteken.

Kovács Kokó István: "Orbán Viktor szerette a bunyómat, szeretett engem is"

Kokó és Orbán Viktor viszonyával kapcsolatban Gulyás Márton műsorvezető a 2002-es Fidesz nagygyűléssel indított (ahol Kokó az első sorban ült). A 90-es évek nagy nemzeti hőse itt arról beszélt, hogy roppant mód imponált neki, és szerinte egyébként mindenkinek imponálna, hogy az aktuális kormánypártnak az első embere ilyen szinten követte a pályafutását.

Orbán Viktor eljött a magyarországi versenyeim előtt az edzésekre; kijött Münchenbe a világbajnoki mérkőzésemre; bejött az öltözőbe gratulálni; Orbán Viktor a vereségem után felajánlotta, hogy ha el akarok vonulni, akkor a kormánynyaralóba elmehetek

- sorolta a miniszterelnök jó cselekedeteit Kokó, majd így összegzett:

Szerette a bunyómat, szeretett talán engem is, meg azt, amit képviseltem a szorítóban.

A rendre felmerülő pártszimpátiájával kapcsolatban Kovács István kijelentette, a 2002-es Orbán-vereség után gratulált Medgyessy Péternek, és biztosította arról, hogy szurkol neki.

"Én nem voltam, és nem vagyok fideszes. Mégpedig azért nem, mert ez egy »izmus«. A feltétlen lojalitás a politikában nem elvárható, hanem kötelező. De a kormányzó pártokkal kapcsolatban lojális én nem tudok lenni. Nekem nincs olyan, hogy kormányzó párt(ok). Nekem emberek vannak"

- vallotta meg Kovács István.

A beszélgetés során elhangzik az is, hogy Kokó – bár korántsem ért egyet mindenben vele – továbbra is Fidesz-szavazó.

Forrás: Partizán

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kokós, neked szétverték az agyadat. Büszke lehetsz a maradékra.

Erre mondják ha ha hallgattál volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Sokan szerettuk a bunyodat Koko. Emlekszem mindig vartuk a kovetkezo fellépést es a haverokkal egyutt neztuk.
Aztan jott a donto meccsed a Hamad-dal, amit egy amator modon elszurtal. Nem is ertem, hogy az addig profi menetelesedet igy dobtad el. Ott tancoltal egy idiota modjara, amig bele nem szaladtal egy hatalmas maflasba, aminek K.O. lett a vege. Ha egy rendes harcban kapsz ki tole, egy szot nem szolnek, de igy... Sokunkaban tortel ossze akkor egy almot.
jesz
@Yoda69: szó szerint ezt akartam én is mondani...

Annyit még hozzá, hogy a pofon után integetni akart a min.elnöknek, aki ott ült az első sorban...szóltak neki, hogy ne arra integessen, Orbán a túloldalon ül...
Pálinkás Pál
@Yoda69: @jesz: nos...hiába fényezitek...ő egy csinált,celeb " profi világbajnok " lett...aki mikor az első olyan bunyossal állt ki ,akit nem boxzsáknak szerződtettek, azt sem tudta ,merre van a ring sarka...
balos
Soha nem szerettem,mert amit csinált az 1 műsor volt a cirkuszban!Amikor pedig elég nagy arca lett akkor találkozott a VALÓ VILÁGGAL!Hát ilyen a box "utca"!Amit a politikában csinált azt a sportban egyszer már eljátszotta:a becsületes befejezést!
Peller Anikó
Kokós, neked szétverték az agyadat. Büszke lehetsz a maradékra.

Erre mondják ha ha hallgattál volna.
Eladott Ország
Mi is szerettünk addíg, míg nem lettél a fidesz szervilis seggnyalója, de hiába csaholtál. Utólag megjött az eszed miután kiestél a pixisből.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Fenyezi a halal. Csak elmondtam hogy 30 eve ez hogy nezet ki. Akkor meg nem volt ilyen colop-vilag mint most van. Ha nezted a meccseit akkor tudod mirol irtam. A Hamad elleni utolso meccset elQrta, szerintem lenezte az ellenfelet.
Az hogy ezutan milyen fideSSes celeb lett belole az egy masik kerdes. Sok egyebkent normalis enekes vagy sztar lett fideSS nyalonc (pataki, csotany, zalatnai stb) mivel mar lehulott a csillaguk, de a luxus eletet nem akarjak feladni.
Alfa
@Yoda69: tudod te ezért az "ugrálásért" hány ezer eurót kapott a kokós ? mivel eladta a meccset ?
Pálinkás Pál
@Yoda69: milyen hamed...?...a celeb boxolót a harmadvonalúnaknis gyenge Chacon intézte el...övet nem tudott védeni, aztán gyorsan abbahagyta, mert rájött a valóban profi box nem neki való...ő egy tipikus " csinált világbajnok"...a címet úgy szerezte hogy egy jegyzett boxolóval nem küzdött, gondosan óvták, aztán jött a valóság...
Nyírfa
Anyám oda volt érte. Mint egy rajongó kislány, ült a tévé elé: Kokó!
Én csak két dolgot nem értettem:
- hogyan lehet szeretni egy ilyen durva sportot,
- miért nem látja ennek az embernek a hamisságát.
simmering73
@Maccska: Magyarországon vagyunk, állítólag magyar vagy. Akkor írd csak nyugodtan úgy hogy: boksz. Hagyd a box-ot a hanyatló nyugat ópiumának.
Pálinkás Pál
@Maccska: a röhejes szunyogcsődör ellen..?...ne röhögtess...
human
Egy mentség lehet arra, ha valaki még mindig fidesz szavazó. A tájékozatlanság.
Sakk Matt
Érdekes, ezek a szervilis g3cik mindig azután lesznek mindentől független demokraták, amikor kiesnek a pixisből!
Sakk Matt
@Eladott Ország: Eskü..csak utólag olvastam a bejegyzésedet :)
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők népes táborát szaporítja...
Rendes ember ez már nem lesz...
jáger laszló
Akár a mesében
Hol volt,hol nem volt...csak ennyi barátilag
J.L.
ómió
Akkor, nem Böszmekedvenc voltál! Azért, ez bíztató!
Egy korsó hideg barna
Kokó!
te reklámoztad a covid járvány kezdetén a később betiltott kamu "tüdővédő" gyógyszert.
Van még a gázsiból?
csak úgy....
@Philip Marlowe: baxod,nem veszed észre,hogy te hisztizel?
csak úgy....
kokó egy jó bunyós volt csak nagyon buta! az utolsó mérközését vagy eladta vagy a butasága akkor ért föl a csúcspontra! -mondjuk ez megmagyarázza a fidesz iránt érzett miaszöszt is! :)
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 07:50
Ha ökölvívás, akkor Papp László. Valójában az ökölvívás nem ketrecharc, meg ész nélküli csihipuhi. Kell hozzá erőnlét, állóképesség és taktikai érzék. Kokó vagánykodott, adta a műsort a népnek egészen addig, amíg nem kapott egy igazán nagy pofont. Mit mondjak, megérdemelte, kiharcolta magának.
hu.wikipedia.org/wiki/Papp_L%C3%A1szl%C3%B3_(%C3%B6k%C3%B6lv%C3%ADv%C3%B3)
Peller Anikó
@KisTehen: te marhának tartod magad? Mert én igen. Már csak a neved alapján is.

Végülis hallgathattál volna.
Alfa
a kecskebaszók hogy be vannak lázadva, védik a másik korrupt kecskebaszót@KisTehen: @ómió: @Philip Marlowe: @Maccska: @Maccska: A kecskebaszók most ennek a korrupt kokósnak a védelmét kapták "napiparancsba"
namihami
Meg is fizetTÜK a szeretetét! Vastagon!
Nyírfa
@Giovanni Alba: 10.32

Apám bokszolt fiatalon. Meg evezett, úszott, csak úgy, a maga kedvére. Gyerekkorunkban rengeteg időt töltöttünk a Dunán, elmagyarázta, mit kell tenni sodrásban, örvényléskor. Már kiskorunkban mutatott néhány alapfogást is, hogy, ha szükséges lenne , meg tudjuk védeni magunkat. Igazából az intelligens küzdősportok vonzanak is, a párom is aikidózott, karatézott, a gyerekek is követték a példáját.
De a boksz...ez számomra, az erőnlét és a technika , a fejben felépített stratégia ellenére a legprimitívebb összeakaszkodás.A birkózás sem semmi, de a bokszban annyi az agresszív elem, amit, nemhogy élvezni nem tudnék, iszonyodom tőle. Egyébként a legveszélyesebb sportág, ami az agyat illeti, mert az ütések által elszenvedett traumák bizonyítottan visszavetik a kognitív képességeket.
madlaci66
Kokó, mire hajtassz? Pénz, vagy kitüntetés kellene?
DR PRÉDlKÁTOR
Azta... Hirtelen mintha a német sándor hitgyülis lett volna a fotón...
surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: na mi van te baxatlan nagy marha,szellemi toprongy,kihagy az 1 bites agyad???menj legelni a birkák közé!!!
rohács1926
@Yoda69: 05.26.
Alapvetően jól látod a dolgokat, de én, mint egykori amatőr ökölvívó, hagy tegyek néhány pontosítást. Kovács István Hameddel (a Herceggel) sohasem mérkőzött, bár ők ketten voltak a pehelysúly nagy sztárjai, és sokan vártuk, hogy megmérkőzzenek. Kovács 2001 januárjában Antonio Díaz kiütésével megszerezte a WBO világbajnoki címet és következő címvédő mérkőzésén Pablo Chacon volt az ellenfél. Sajnos Kokó főleg nem a mérkőzésre, hanem a MÉRKŐZÉS UTÁNI GYŐZELEM MEGÜNNEPLÉSÉRE készült. Ez lett a veszte. Bár az első négy menetben fölényben volt a védekező Chaconnal szemben, de ütései önmagához képest puhák és pontatlanok voltak. Aztán jött Chakon, Először egy jobbegyenessel padlóztatta Kokót, amely után még magához tért, de aztán jött a bal horog, ami után hiába állt fel, már nem volt magánál és így Chacon lefiniselte. Kovács nagy karrierjének itt vége lett, nem is próbált igazán visszatérni az élvonalba.
jáger laszló
Kokó hol vagy??
Vajon hová mehettél??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@rohács1926: Köszönöm a kiigazítást.
koszpeko
@Yoda69: @jesz: akkor kapcsoltam el koko meccsről a tévét amikor nekiállt kokizni gyengébb ellenfelét.
Egyik kedvenc youtube videóm amikor Chacon pofán baszta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.