Szerdán reggel ismét kordont bontott a Momentum a Karmelitánál. Orbán Viktor, aki még megérkezése előtt értesült az ellenzéki akcióról, inkább a Sándor palotába parkolt be a kisbusszal. Orbán tehát a kordonbontás miatt nem a Karmelitán keresztül ment be munkahelyére, hanem a Köztársasági Elnöki Hivatalnál állt meg, és onnan sétált be hátulról a Karmelitába, így sem az újságírókkal, sem a momentumosokkal nem kellett találkoznia. Nem úgy, mint Semjénnek, aki korábban érkezett és összeszólalkozott Hadházy Ákossal.

Szerdán harmadszor is lebontja a Karmelita kolostor bejáratát mondvacsinált okból elzáró kordont Hadházy Ákos és a Momentum. Nagy a rendőri készültség, kormányülés van az épületben, sorban érkeznek a kormánytagok a helyszínre. Orbán Viktor ügyesen kikerülte a kordonbontókat, és egy hátsó bejáraton ment be a Karmelitába. A korán érkező Semjén azonban belefutott a momentumosokba, és be is szólt nekik és Hadházynak, amiről korábbi cikkünkben bővebben is írtunk.

Orbán Viktor ma kormányülést tart, ismét fontos döntések előtt áll a kabinet

A hátsó bejáraton besurranó Orbán Viktor Facebook-oldalán posztolt a szerdai napjáról. A miniszterelnök az ülésről bejegyzésében azt írta:

Szerda, kormányülés. Nekünk Magyarország az első!

Hogy pontosan miről tárgyalnak ma a Karmelitában, azt nem tudni. Vészesen közeleg azonban az alapélelmiszerekre korábban kivetett ársapkák határidejének vége. Mint ismert, április 30-ig hivatalosan biztosan velünk maradnak az árstopok.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@m73: GYURCSÁNY meg a csicskája! Illetve az egész baloldal!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Szegény kormánytagok! Már kora reggel inzultálták őfeneségeiket! Miközben már hazánk nagy dolgain gondolkoztak!
Pálinkás Pál
ócska cigány...nektek a lopás az első-...
csipetke
Hát igen...A diktátorok általában egytől egyig fosnak. De hogy még az újságírók kérdéseitől is?! De nyilvánvaló,hogy sok az olyan kérdés,ami baromi kellemetlen nekik, és csak "Boldog Karácsonyt" kaliberű válaszokat tudnának adni. Bár most mondhatná a "Kellemes ünnepeket"-et is. Azért ez nagyon gáz,hogy a hátsóbejáraton sunnyog be a fényestekintetű kisgömböc...
balos
Szerintem a geci nem akar szembesülni a valósággal!Szar lehet,ha valaki golyóállómellényben érzi magát valakinek!A szerencsétlen azt hiszi,hogy nincs olyan "golyó" ami megtalálja a nyakán függő gömböcöt!A tek meg játszik az idegein jó pénzért!
Eladott Ország
Üzenjük, hogy börtönben rohadsz meg kolostorgeci! A XX. században több diktátor is bebizonyította, demokratikus eszközökkel is vígan hatalomra lehet jutni, majd lebontani a demokrácia legalapvetőbb intézményeit. És mint tudjuk, a diktátorok egymástól tanulnak…
hirarena.com/_user/page/news/716.jpg
jáger laszló
Orbán MO-a békét akar!
Nem támadja meg
Sem az amcsikat,sem az oroszokat ,de még Kínát sem!!Kell ennék több bizonyíték!!??
Ugye,hogy nem!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@sgl: Ezen már agyaltam én is...Semmi,de az ég
adta világon semmi nem jutott az eszembe...
FLETÓ
@m73: GYURCSÁNY meg a csicskája! Illetve az egész baloldal!!!
gina
Csak surrani tud ez a mocskos elmebeteg, fél még az árnyékától is...milyen élet ez??? félj is minden nap, mert egyszer véget ér a sz@ros életed...
nemkati
@sgl: Mondok hármat.
1. 1998 előtt elbukták a választásokat, ezzel 8 évig nem voltak hatalmon.
2. 2002-ben elbukták a választást, ezzel 4 évig nem voltak hatalmon.
3. 2006-ban elbukták a választást, ezzel 4 évig nem voltak hatalmon.
Persze, azok a 4-8 évek, amikor ellenzékben voltak, nem annyira hosszútávok. Nem beszélve arról, hogy az alatt az idő alatt is működtették áldatlan tevékenységeiket.
Eladott Ország
@nemkati: Hogyan történhetett meg a 21. századi Magyarországon. Magyarországon nagyon alacsony az igény a demokráciára. Kell nekünk a joviális, válveregető, leereszkedő "nagy testvér", aki gondoskodik rólunk. Persze tudjuk, hogy ez hazugság, de sok embernek ez a hazugság ad biztonságérzetet. Alattvaló mentalitással nem lehet kapitalista típusú gazdaságot építeni. Mert egy barom birka agy nélküli amőba az összes fideszes korlátot, világáról mit sem tudó, négy fal közé szorult senkik, na meg a belőle élő vállakozó nagyurak ." Gyáva népnek nincs hazája "
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278443784_2063765207161536_6763119061280320071_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MHxNPM8VAn0AX8m0aao&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAcB7HoGLSM7kLmBdwZ01dZQnQfOdupbvj9-y4Q6hylxQ&oe=64312D47
Két ember hisz a fidesznek, akinek haszna van belőle és az akinek fogalma nincs a világ dolgairól! 30 év alatt sikeresen lebutították a lakosságot. Itt a polgári társadalomnak még a csíráját is igyekeznek kiírtani. Pedig a polgári társadalom kialakulásához min. 400 év kellett! Persze az sem tökéletes, mert emberek vagyunk! Az állat csak addig öl, míg éhes, az emberre ezt nem lehet mondani! Most előttünk a példa!
Toller Béla
Ha valóban az ország érdekeit tartaná szem előtt, akkor szépen elmenne és átadná a helyét valami hozzáértő társaságnak ! Egy olyan politikai erőnek, amelyik megtalálja, képes megtalálni és motiválni a hozzértő társaságot ! Mert ez a balga, vidéki töpörödés már nem sokáig tartható, még hárommilió bégető birka elejibe furakodva sem !
gina
Hahahhaha ne nevetess cigány, neked Magyarország az elsö?? helyesbitek zsiros disznó.. neked a magyarok pénze a fontos ,,amit el tudsz lopni te aljas patkány
FLETÓ
@KisTehen: Tudtad??? @Eladott Ország: a legnagyobb cigány-csicska!!!
FLETÓ
@Horizont: Kígyók kígyóznak a terépcsecsőn! ENNYI!
nemkati
@sgl: Igen, szerintem 0rbánéktól már az is pozitív cselekedet, ha nem csinálnak semmit.
Alfa
a kecskebaszók hogy védik a bátor szarházi orbánt...ugye barom kecskebaszók@fergeteg: @FLETÓ: @FLETÓ: @Maccska: @fergeteg:
simmering73
Megfigyeltétek már, hogy egyes cikkeknél az illiberók aránytalanul sok lájkot kapnak. Ez a f@sz is 10-et, holott 3-4 görény tapsolhatott neki. Valaki(k), akik közel vannak a tűzhöz, manipulálnak.
Törölt Nick
A férgek hátul a féreglyukon keresztül közlekednek. Tudják ők, hogy hol a helyük.
Nessy
Kár, hogy az erkély a kolostor másik oldalán van. Mert stílszerűbb lenne, ha onnan üzengethetne szeretett népének!
Toller Béla
Mióta beszélgetünk itt patkányokkal ? Trumpli megkavarta a dolgokat, majd távozott, aztán letagadta, hogy köze lenne a Capitolium ostromához. Orbán fellázította a népeket, majd távozott, a rendőröket majdnem legázolták egy T34-essel, orbán szerint a szemkilövő Gyurcsány miatt volt az egész ! Most törvénytelenül ott vannak a rácsok, az azokat szétszedő országgyűlési képviselőket molesztálják a rendőrök, orbán meg besurran a hátsó ajtón, és még azt is kiüzeni, hogy neki Magyarország az első ! Melyik Magyarország ? Mi az hogy Magyarország ?
csak úgy....
@simmering73: csak shikarinak van vagy 10 nickje! :) ök így szaporodnak..
FLETÓ
@Horizont: Tény??? Ja azt leírtam! ma 10.37
FLETÓ
@Alfa: Libernyák kecskebaszó nincs??? Annyiszor emlegetitek, hogy már - már gyanús!
drrotf
Szóval Ó.Viktor és Varga Judit úgy surrantak be a hátsó ajtón mintha lopni mennének?És azt gondolja valaki hogy ott ők tényleg loptak is?Na hát !Még ilyent?
szegény hazám
@sgl: LÁTOD...LÁTOD KÉNYTELEN VAGY ELISMERNI DOLGOKAT. Akkor tisztelettel kérdem mért bántod folyamatosan az ellenzék minden pártját? Nem tűnik fel neked, hogy GYURCSÁNY a semmiből csinálta meg a legerősebb ellenzéki pártot? A sok apró szeméttel van a baj. Élükön a szétvert MSZP-vel, akik saját magukat verték szét. 2008-ban mondtam le, mint az egyik település MSZP elnöke. Pont azért amit a párttal műveltek. Ez már akkor nem az én pártom volt, hanem azé a szemét bandáé akik a megélhetésükért, és nem a hazáért politizáltak. Ők és a hozzájuk hasonlók erodálódnak. Taszítják el, osztják meg a szavazókat. Nekik kéne belátni, hogy ki az aki képes építkezni, fejlődni, és végre létre kéne hozni egy valódi összefogást Gyurcsány vezetésével. Lehet hülyézni hölgyeim, uraim.
ómió
Má' megint elmúlasztott sortűzparancsot adni!? Pedig az efftársak epednek érte!
Bélabácsi
@FLETÓ: be vagytok szarva mi, majd ha jön az igazi rendszerváltás
FLETÓ
@Bélabácsi: Fletó be van szarva, én nem!
Nanya
Gyáva nyúl !
Nekünk meg az lesz az első hogy életed egy cellában töltsd le !
Clavigo
@ómió: Neked személyre szólóan azt üzente,,hogy " menj haza,,oszt mondd meg @nyádnak,hogy hülye vagy..
ómió
@Clavigo: Bolsiék idiótája! Már megint hazudsz!? Rááll az efftársi szád!?
Nanya
@Toller Béla: Lehet más" dolga " is volt a fülbevalóssal ,na .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.