Magyarország megtiltja a mezőgazdasági termékek importját Ukrajnából, ez pedig az Európai Bizottság szerint elfogadhatatlan - közölte vasárnap a szervezet.

Bayer Zsolt iszonyú dühös: "Az Eu meg az Európai Bizottság eltakarodik a k***a anyjába"
Fotó: Youtube/Hír TV

A legerősebb fideszes reakció ismét Bayer Zsolt tollából származik, a párt házi publicistája blogján felidézi,

"közvetlenül a tiltás előtt nevezett országok az EU-hoz fordultak segítségért, mert gazdáikat tönkreteszi az olcsó (és rossz minőségű, aflatoxinnal mérgezett és az EU-ban rég betiltott növényvédőszerekkel kezelt) gabona és minden egyéb behozatala. Az EU akkor elutasította a segítséget. Ugyanez az EU most rosszallását fejezi ki".

Majd útravalóul ennyit üzen szövetségeseinknek:

"Nagyon rövid leszek, jó? Az Eu meg az Európai Bizottság eltakarodik a kurva anyjába. Így remélem érrhető…"

- olvasható Bayer Zsolt blogbejegyzésében.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nanya
tetűzsóti ! beléd meg 10 kiló alfatoxin miután a Ráró csődör farka kicsúszott a mocsok pofádból !
Sámannus
Csak hát a ti nagypofátok az infláció emeléséről óbégázik köcsögduda, amit elfelejtessz a lüketóni agyaddal.Hát mi ez ha nem hígagyú duma amit kiszarsz a lököttagyadból szarjankókám.
Péter2
Szánalmas ennek a söpredéknek a vergődése .
gina
Tipikus fidesz és kormány szemét,, ennyi amit tud ez a rohadt mocskosszájú patkány...menjen vissza a hazájába ,de az nem itt van, hanem Izraelben
Nessy
Lovagelvtárs! Mondja nem szégyelli ezt a mocskos száját?? Vagy nem adhat mást, csak mi lényege? Azért a Hír Tv. is saját magát minősíti, de mélyen le, hogy ezt az ordenáré alakot, aki nem tud mást csak mocskolódni, mert értelmes érvei nincsenek adásba engedi és még jól meg is fizeti, a "volt komcsi barátaival" együtt.
Kapanyél
Doktor Úr! Elmehetek? NEEEM!!! Elmebeteg!!!
Sámannus
@Liberálkiller: A legnagyobb fasszopó aki az occó ukrán gabonából drágát akar csinyáni.Elsírom magam a sokfideznyik óbégázón.
csak úgy....
zsolti,ne idegeskedj mert remegni fog a kezed és úgy nem tudsz majd lopni!
justhpeter
FideSS-kdnp tömeg kultúra sajátságos nemzeti-keresztény intelligenciával keverve.
Sámannus
@Maccska: Te is az inflációt pörgeted hülyegyerek.
csak úgy....
@Liberálkiller: zsolti az anyád,te zabigyerek? :) a bayer név nem magyar,nézz utána te szellemi kódis...
qunta
@Péter2: ebben igazad van. brüsszelnél nincs lejjebb, habár leyen sokat tett azért, hogy az eu-t kutyába se vegyék
qunta
@Nessy: ugyanezt szó szerint leírhatná a legtöbb bolsi -libernyák kommentelőre. akár itt is.
Istenakinincsen
@Liberálkiller: ma, 19:59 Ez komoly? Ez a tahó báygúnár a legnagyobb magyar? Ez csak egy pitiáner seggnyaló. Bevallotta már a saját szánalmas médiacsatornáján, hogy: Tudni kell melyik seggbe kell beülni"...biztos láttad már mert azon nevelkedtél! Te szerencsétlen @Libbantölő...vagy talán nem ez volt az előző nick neved?!?
Clavigo
bajjjer zsóóóti ,a beszélő szatartály..
csak úgy....
@Liberálkiller: te mint buzi paraszt is? :)
Clavigo
@Liberálkiller: kussolhatnál is,,te elefántsegg.
Nessy
Ami azt illeti Bayer lovagelvtárs mindig is talpnyaló volt. Az évtizedek alatt csak a talpak, és a párttagkönyvek változtak! Igaz, elvtárs korában nem volt ilyen alpári bunkó! De manapság vannak akik erre vevők, és ő hűségesen kiszolgálja a nagyérdeműt!
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 21:05 A stílusa olyan amilyen, bár elvárható lenne egy "lovagkeresztes" író-publicistától valami példamutatás, hogy inkább felnézzenek rá és ne hányingert vagy agressziót váltson ki minden megnyilvánulása. A stílus valóban lényegtelen a mondanivaló szempontjából! Az sem változtat túl sokat semmin, hogy ki mit röfög ide ezen a kis látogatottságú oldalon.
A fideSS médiahatalma és támogatása által a "közmédia" műsorait ráerőltetik mindenkire, sőt van akinek csak ez van...
De visszatérve a cikk témájához: Eddig jó volt az ukrán gabona, a kukorica stb,? Az ott termelt olcsón megvásárolt termékek "hazai" termékként feltüntetett és itthon busás haszonnal eladott áru nem volt mérgező? Magyar gazdálkodók minden évben leadják a vészhelyzetjelzést: Drága lesz minden termény, hol az aszály, hol a belvíz a hibás, bár lehet hogy nem ültettek semmit! Agrártámogatásért tartják a markukat és meg is kapják! Ott van a másik oldal aki dolgozik, ültet növényeket nevel és nem támogatja senki csak a természet. Mi lesz vele? Senki nem veszi meg amit termelt csak szarért-hugyért egy konzervgyár...mint az almát.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 19:51 Táncolj cigány! Az neked jobban áll:)))
Istenakinincsen
Én is iszonyú dühös vagyok! Tud valaki segíteni? Akartam csinálni egy új névvel regisztrációt és nem engedi a propi.
Csak azért, mert látom hogy több új néven jönnek ezek a barmok is. Az új nick néven szerettem volna durván elküldeni a büdös picsába ezeket. Bevallom sokszor érzem úgy, hogy trágárkodni akarok, de az nem én vagyok...vagy mégis?
jáger laszló
b zsolti annyira dühös,hogy majd +üti a guta!!::
bárcsak már láthatnánk!!???
De nincs szerencsénk!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jesz
azt mondják a hírekben is, de Bayer is, hogy az unijó, meg Brüsszel keresztbe tesz nekünk, meg a többi csórónak...

...kérem, ki az a Brüsszel? Ki az az unijó...meg kellene nevezni azt az öt-tíz élősködő, alkakmatlan, lefizetett döntéshozót, aki a szart kavarja...és élvezettel hajtja végre gazdája parancsait...

Mert így, hogy brüsszel, az kevés...néven kell nevezni a döntéshozó gazembereket, akik nem akarnak érteni a szóból...és hogy Magyarország
jóérzésű emberekből áll (belgiummal ellentétben)
Nyírfa
@Istenakinincsen: tegnap, 22.21

Nem tudom, mi az igazság az ukrán gabona minőségét illetően, és, hogy mennyire nyomja le a hazai termények árát, de azt, igen, hogy ahol megtörténhetett a kishantosi tragédia, ahol hozzá nem értő kegyencek kapnak földeket, állami támogatást, de a parlagfüvön kívül nem nő ott semmi, ahol elzavarják az állatokat a legelőkről, mert kinézték maguknak a területet saját kedvtelésű beruházásokra, az iránt az állam iránt nincsen bizalom,
Részemről olyannyira nincs, hogy már nemcsak kínai árut nem veszek, hanem magyart sem, amelyről nem tudom biztosan, hogy ki a termelője.
Valamikor volt magyar mezőgazdaság, de eltették láb alól, és úgy tűnik, hogy ez a többséget mégcsak nem is zavarja.
laja70
Sz@rt sem ér a méreg hatalom nélkül...
Nyírfa
@Horizont: 08.23

Tudom, tudom...de nem ér annyit, hogy emberszámba vedd.
Edebácsi
"Bayer Zsolt eltakarodik a k***a anyjába"
Clavigo
@Shikari: Nem dolgozol,,muzsik ? Megint a muttert raktad ki a sarokra...( szerencsétlen )..
kereső
Bayernek IS!
Úgy látom a kommentekből, hogy nem nagyon kapiskálja a lényegget, a tisztelt nagyérdemű. Márpedig a lényeg az, Tisztelt Hölgyeim és Uraim- hogy sem az unió, sem az ukránok nem a magyar piacot akarták és szándékoztak elárasztani a vámmentessé tett "olcsó" gabonával. Csak hát a magyar fifika, és a nyerészkedés- az valahogyan felül irta az eredeti szándékot- a gabona célországai az afrikai éhező országok.Netán még a magyar politika is besegitett, hogy lehessen köpködni az eut-és ócsárolni az ukránokat. Komolyan kérdezem, Magyarország lakói ti mind funkcionális analfabéták lettetek- és gondolkodás nélküliek? Mert a hülye ujság, hülye diszleksziás analfabétája sem értelmezi az alapgondolatot- hanem megy a magyar kormány uszitó, és minden alapot nélkülöző szófosása után? Ismét csak kérdezem- ki volt az a kormány , a politikai döntéshozók közül, aki engedélyezte a kereskedőnek- az is kérdés, hogy ki kapta az engedélyt a tranzit szállitás lebonyoliitására- waberers???/- amely aztán a magyar gabona raktárakban kötött ki. Milyen ócska, aljas játék folyik már megint?

Te nyomoronc- miért nem azt a kereskedőt, és politikai döntéshozót szidod, és küldöd el a qrva anyjába, aki ezt a helyzetet előállitotta- és az nem az Eu.
Aki Én
Előbb utóbb legyőzi egy agyvérzés ezt az elmebeteg korcsot.
Csak így tovább, gyáva balfasz!
NKF
Nem vagyok Bayer Zsolti rajongó ,de igaza van! Amíg az Eu-ban a legnagyobb korrupció
addig miről beszélünk? Kiengedték a görög picsát,házi őrizetbe,de már jogai vannak!
Sőt a végén még kitüntetik Ursulával együtt!Röhej!!!

Sőt
NKF
Nem vagyok Bayer Zsolti rajongó ,de igaza van! Amíg az Eu-ban a legnagyobb korrupció
addig miről beszélünk? Kiengedték a görög picsát,házi őrizetbe,de már jogai vannak!
Sőt a végén még kitüntetik Ursulával együtt!Röhej!!!

Sőt
jáger laszló
Ne légy dühös zsolti,mert árt a szépségednek és az irodalmi szókincsednek!!!::
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nanya
@Pegero: mindent beléd !
az összes lófaszt,ami csak létezik!
fele a seggedbe,másik fele a retkes pofádba.
qunta
@m73: olvasom, hogy +int előbukkant belőled a bolsi-libernyák iq. sok sikert.
Nanya
@m73: Ennek a szarházinak hány neve van ? Tudod a baj az,hogy a neve nem a lábujjára van felkötve!
Istenakinincsen
@Nyírfa: Az igazságot nem tolják a fideSS- médiában...Minden titkos és ami titkos az messziről bűzlik. Lehet érezni és az már elég is, nem kell már erre bizonyíték:)) . Azt csinál már a fideSS-maffia amit csak akar! Csak a könnyű pénzszerzés érdekli őket és ehhez kell a politikai hatalom... @kereső: tegnap, 10:39-kor jól megfogalmazta!
Istenakinincsen
@durbincs: Téged ki kérdezett csilletöcskölő bányarém? Akiket itt a feketelistádra tettél, mind undorodnak tőled és inkább nem szólnak hozzád! Észlelted? Vagy az ostoba hozzászólásaidért hízik a bankszámlád?
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 00:37 Közeli rokonod a cigány népség. Rímbe foglalva: Szard össze magad büdösbogár fosórém:)))
Aki Én
@Liberálkiller: És így, hogy kibasztak, vagyis még ide való sem vagy, nem érezted úgy, hogy eltakarodsz a büdös kurva anyádba, te kotorék féreg?
Vagy annyira nincs életed, hogy oda is visszamászol az ablakon, ahonnan kibasznak, mert a kutya sem kíváncsi az elmebeteg, kezeletlen fajtádra?
Ennyire nevetségesen buta suttyó balfasz vagy, te hülye tesók gyereke?
Aki Én
@Liberálkiller: Figyu, te kezeletlen elmebeteg!
Valószínűleg egy senki vagy, egy mellőzött lúzer, akit most szét basz az ideg, hogy még itt is mindenki kineveti.
Pedig gyártottál magadnak egy ,,félelmetes" profilt, mindent bedobsz, hogy ijesztő, félelmetes alakot ölts, de csak egy buta, suttyó, magatehetetlenül dühöngő senki vagy.
És ennek semmi köze orbánhoz, Gyurcsányhoz, vagy bármilyen aktuálpolitikához.
Te csak egy szerencsétlen, sérült lúzer vagy.

@Maccska: Ez s te vagy, Shikari?
Bele illik a képbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.