Gyurcsány a megszorítások bajnoka - ezzel a címmel reagált a Fidesz a DK elnökének nyilatkozatára.

Közleményt adott ki a Fidesz: ez a szombati álláspontjuk
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Gyurcsány-kormány a megszorítások bajnoka volt. Amikor kormányzott, elvette a családtámogatásokat, elvett egyhavi bért és nyugdíjat! A családok rezsidíjait megemelte, a Gyurcsány-család saját vállalatának áramdíját bezzeg csökkentette

- közölte az Orbán-párt.

Gyurcsány Ferenc szombat délután arról beszélt, hogy "a pangás, a kudarc fideszes politikájára, szociáldemokrata válasz kell".

Fizessenek a milliárdosok! - ez volt a mottója a DK választókerületi elnökeinek tanácskozásán.

Forrás: OS-MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez annyira,de annyira szánalmas...Hogy 13 éve nyomorítják az országot,de még mindíg ráfér a pofájukra Gyurcsányozni...
Soha nem volt még ilyen kártékony kormánya / miniszterelnöke ennek a nyomorult,lerabolt,lepusztított országnak. Bár kormány-akaratról nem beszélhetünk,mert itt egyszemélyes kormányzás van, és hát látjuk,hogy mire futotta orbán tehetségéből 13 év alatt. Kemény,fáradságos munkával lekormányozta az országot a békasegge alá. Elmebeteg módon telepakolják az országot mérgező akksigyárakkal, mert gőzük sincs,mit csináljanak,hogy kijöjjenek a gödörből. Ezekből áll majd a magyar gazdaság, ami a GDP-ben jól mutat,a valóságban viszont nekük kerül sok-sok milliárd közpénzbe,mert ezek hasznát kiviszik a külföldiek. Telesz@rják az országot külföldi munkavállalókkal, de ezeknek a munkahelyteremtését megintcsak közpénzből fizetik. Felháborító,amit ez a dilettáns gittegylet művel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
a kormány kommunikációban lesűllyedt teljesen nulla szintre..,az ellenzék meg nem üti le a magas labdát...
telegdilaci
@csipetke: Szégyen hogy még mindig Gyurcsányoznak,13-év Fideszes kormányzás után hogy Gyurcsány megszorításokat akar az egy ócska hazugság kitaláció,feltételezés,Valójában éppen a Fidesz vezette be a megszoritásokat,csak más nevet adtak,neki de nem mindenki idióta hogy Minden hazugságot le tudnak nyomni a torkunkon,igazából Orbáának be kellene ismernie ahogy Gyurcsány gerincesen bevallotta hogy el Q-tuk csak ehhez kellene egyenes gerinc!
Néro2
Közlemény ?
Amennyiben fityma savazóik vályújába löttyintett moslék közlemények nevezhető akkor biztos közlemény.
De hát trágyadombországuk disznyai ha eszik akkor biztos jó van ez így.
Tetszik nekik a sav is a pofájukba Nemzethy Aksi Nagyhatalom mámorában élve.
ómió
Böszme efftárs, bizony, maga az "elkúrtuk"- és a népzsebikirály!
Giovanni Alba
@telegdilaci: ma, 08:15
Én úgy olvasom a történetet, hogy az ifjú, reformista pártvezető kiállt a pártkongresszuson az "ősbölények" elé, és az arcukba vágta, hogy ez így nem mehet tovább. Ha nem hajlandóak a változtatásra, akkor csinálják nélküle.
Mi lett az eredménye? Kicsinálták, mire ő összehozott a semmiből egy új pártot, a jelenlegi "ellenzék" legerősebb pártját.
Azért valamit csak tudhat a fiú.
drrotf
A mai málláspontját a gazdasági helyzetről közölte már a FIDESZ?Nem ?Ugyanaz ami tegnap volt?Régen fordult már elő hogy a kormánypárt egy napon belül nem változtatott álláspontján!Bár az is lehet hogy változtatott csak Ó.Viktor még nem ébredt fel és nem jelent meg a médiában.Várjunk délutánig?lehet hogy most mást jelöl az ország helyzetéért felelősnek?Nem hiszem hogy erre a változásra sor kerül!Ahogy a hívők mondják"Csak a Fidesz!"- a felelős!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.