Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Salát Gergely, a Magyar Külügyi Intézet Kína-szakértője elemezték a legfrissebb híreket a Hír TV Háború Ukrajnában című műsorában pénteken.

Nógrádi György: Ukrajnának területekről kell lemondania a béketárgyalások érdekében
Fotó: Youtube/Hír TV

Nógrádi György kissé azonosulva a magyar kormány oroszbarát narratívájával, azt igyekezett érzékeltetni, hogy az ukránoknak nincs esélyük győzni.

Zelenszkij mögött mindig rezgett a léc, a politikája életveszélyes, kulturáltan fogalmazva sem okos

- fogalmazott Nógrádi.

26:20 körül érkezik a legérdekesebb kérdés: valóban megkezdődhetnek a béketárgyalások?

Nógrádi György erre azt felelte, a háború már 200 (!) napja tart (igazából több mint 500 az), és a béketárgyalásoknak bizonyos feltételei lennének. Ezek közül a legfontosabb, hogy 

Ukrajnának területekről kell lemondania.

Nógrádi szerint Zelenszkij ukrán elnök nem hajlandó kompromisszumokat kötni.

Forrás: hirtv.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szerencsétlen Nógrádi mára teljesen bekatant ! Miért kellene Zelenszkíjnek lemondania ukrán területekről ?
E logika szerint, ha Battonyánál megjelennek az orosz tankok Magyarországnek le kell mondania a Tiszántúlról ?
Ukrajnának tűrnie kellene, ha mondjuk tízévente Putyin leharap az országból egy pár megyét ?
Azon az oldalon már mindenki segghülye ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Szerencsétlen Nógrádi mára teljesen bekatant ! Miért kellene Zelenszkíjnek lemondania ukrán területekről ?
E logika szerint, ha Battonyánál megjelennek az orosz tankok Magyarországnek le kell mondania a Tiszántúlról ?
Ukrajnának tűrnie kellene, ha mondjuk tízévente Putyin leharap az országból egy pár megyét ?
Azon az oldalon már mindenki segghülye ?
Péter2
Ez a kommunistaszökevény , fedőnevén raguza , ugyan ezt tenné , ha Magyarországról volna szó ! Ilyen a jobboldal , jó tükre ez is neki ! "Még az anyukat is "
jesz
@sgl: hát igen...jól látod, valahogy ez a jövő...a többezer éves múltból merítkezve minden felhergelt nép hajlamos azt hinni, visszavehető ami az övé volt, csak a sok csúnya puskás bácsi elvette...

Nos nem ide tartozik, de így van ezzel Kína(is)...szép halkan kopogtat az ősi jussért, Szibériáért...az pedig a mai Orosz terület egyharmada...lesz ott is öldöklés(ha marad még hadrafogható orosz katona)

Szerintem
nemkati
@Maccska: Lassan Magyrországot is, A nagy önállóságunk úgy néz ki, hogy nagymértékben az oroszoktól függünk, és egyre jobban Kínától is.
balos
@Maccska: nedveske!magácska nagyon sötét ebben a témában !IS!Netán a nógrádi szájából gyűjti az "adatokat"?Akkor viszont érthető a duma-segg!
csipetke
Mit fújna mást,mint amit a gazdája kiadott parancsba?
Eladott Ország
"Raguza" kamuprofesszor milyen boldogan mondja, hogy Ukrajnának területekről le kell mondania. Még szerencse, hogy te vagy a fény az éjszakában, agyatlan szarzsák, fidesz seggnyaló barom!
teuton
@Maccska: Nem HALLANI kell, azt nem is fogod, meg olvasni sem nagyon (mert a media a fitymaszosok kezeben van es iranyitja a propagandat a birkaknak, mint a naciknal!) arrol, mennyire uralja Oroszorszag (energiafüggöseg!) es Kina (hitelek!) a magyar politikat! Probalj meg tajekozodni, nem csak a kormanymediabol!
nemkati
@Maccska: Az USA véleményt mond Magyarországról, az únió meg elvárja, hogy a tagállamok betartsák azokat a szabályokat, amiket az a közösség állított fel, amelyikhez önszántunkból csatlakoztunk. Az USA-tól nem függünk, az úniótól pedig annyiban, hogy fair játékot játszunk-e, mert ha nem, akkor nincs ajándék pénz. Akiktől egy sor dologban függünk, az Oroszország és Kína. Vagyis nem hagytam ki semmit.
namihami
Na fideszes balfékek, most adatok a sz@rnak egy pofont!
Ezt a témát is dobhatjátok a szemétbe!
nemkati
@infinity: Hát ez az! Meghalnak ukrán katonák, civilek, nők, gyerekek, olyanok is, akik nem vesznek részt a harcokban. Meghalnak Oroszországban a más véleményen levők, azért, mert ellenzik ezt a háborút, és meghal sok ezer, tízezer vagy több orosz, akiket akaratuk ellenére harcolni kényszerít Putyin.

És amikor ilyen macskák ( @Maccska: és társai) azt állítják, hogy Ukrajnának vissza kellene adni területet, mert a Krím meg kelet ukrajna orosz lakosságú terület, nahát azokat a keletukrajnai meg krími oroszokat is legyilkolják, a visszakövetelt területeket meg porig bombázzák. Logikus. De leginkább elborzasztó, embertelen, elítélendő, megbocsájthatatlan, és gyalázatos amit Putyin művel.
telegdilaci
@sgl:Nem tudom ennek a vén X@RHÁZI bakkecskének akkor is ez lenne a véleménye ha Magyarország lenne Ukrajna helyében,Putyinnak egyetlen Őrűlt elmebeteg célja van vissza állítani a Volt Nagy Szovjetúniót,igába halytani az egykori volt Szocialista Országokat,bomlasztani az Európai Unió egységét,és ehhez használja fel a mi futóbolond Miniszterelnokünket!(bár az enyém nem én nem választottam meg)
Toller Béla
Ez a kopasz farok sehogy sem képes megérteni, hogy ebben a században nem megy ez a fajta hódítás. Nem megengedhető ! Ki kell zárni! Ha az oroszok kitakarodnak, kártérítenek, garanciákat adnak, akkor elindulhat egy tárgyalássorozat bizonyos területek közös, vagy másfajta, megengedő, másfajta szuverenitást megvalósító irányításról. De addig az oroszok szívnak, nincs mese !
ómió
"Mápedig" amcsiék az utolsó ukránig "kitartanak"!
Nessy
Nógrádi adott esetben ,ha rólunk lenne szó, díszkísérettel, virágcsokorral fogadná a ruszki katonákar, bársonypárnán adva át az ország kulcsát?
SÍva
Nos nem akarok senkit sem felháborítani de szeretném tudni miért is robbant ki ez a háború? Oka kellett, hogy legyen! Csak azt nem értem, hogy miért kell embereknek ezekért meghalnia? Mikor lesz annyi értelme az embereknek, hogy elküldje a politikusokat, hogy vívják meg a csatáikat, ha akarják fegyverrel és hagyják békében az embereket élni! Mint, talán itt az oldalon olvastam, a háború a politikusok játéka és azt a hétköznapi emberek vére árán játszák! Legyen az bármilyen nemzetiségű!
Ditrich
@SÍva: Háborúk mindig voltak és lesznek.
Egyszerűen ilyen az emberiség retorikája.
Sajnos.
Ditrich
@sgl: Nem tudnám vitatni és nem is szeretném amiket leírtál. Ukrajnát bátorságban haza szeretetben én az ókori Spártaiakhoz hasonlítanám! Úgy védik a hazájukat!
De sajnos az is igaz hogy Oroszország 16 szor nagyobb mint Ukrajna. Végtelen erőforrásokal rendelkezik. Jelen állás szerint nincs ,,ezüstgolyó ,, a legyőzésükre! Még nyugati segítségekkel is meddig tud kitartani Ukrajna? Biztos nem lehetne akár kompromisszum árán is valamilyen megoldást találni a békére?
jáger laszló
Az amcsi fegyveres segítség a peace érdekében pedig tovább folytatódik és as az eurók is folynak a Dnyeperbe számolatlanul
csak ennyi
barátilag...
J.L.
SÍva
@jáger laszló: És ha végre béke lesz az addig támogató országok sorban fognak állni, hogy az általuk nyújtott "támogatást" visszaszerezzék! Mert ne higgye azt senki sem, hogy ennek a jövőben nem lesz ára!
drrotf
Gyuri bá'!Ha Te mondod, akkor biztos engednek az ukránok. Miért is nem beszéltek még Veled?!Miért is kell lemondani Ukrajnának a területe egy részéről?Ja, hogy fegyverszünet legyen, mert ha le i mondanának, ami ugye elképzelhetetlen, akkor sem lenne béke, mert ők is úgy gondolkodnának az elveszett területek visszaszerzéséről mint mi Trianon után az elcsatolt területekről!Ezt minden magyar tudja , csak Te nem ?Ugyan már ,Gyuri bá'!Nem vagy Te olyan oktondi!
jáger laszló
1 biztos Ukrajna már nem lesz ugyanaz mint 10 éve volt,ha lesz még 1általán 2024-ben!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Itsuka Nakimaga
@Ditrich: Amikor a románok Magyarországtól követeltek további területeket a Tiszáig - át kellett volna adni...hogy béke legyen...ugye?!
balos
@Itsuka Nakimaga: Ha ott maradtál volna akkor igen!
Béla333
Nógrádi egy Forintról nem hajlandó lemondani, de mástól meg elvárná, hogy egy az országukat megtámadó, civileket, gyerekeket halomra ölő agresszornak adják át a területüket?!
Egy aljas mocsok az, akinek ez a fontosabb és nem az, hogy az agresszor takarodjon ki a megszállt országrészekből!!
Mocskos hazaáruló, erkölcstelen senkik ezek a maffiózók!
jáger laszló
Hát ez is 1 koncepció és ha +gondoljuk van is realitása!! Az USA ezt is komolyan tanulmányozza!!
No majd +látjuk melyik variáció győz!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
teuton
@sgl: Mit varsz el a kamudiplomas "tanar urtol", akit azert fizetnek, hogy a birkaknak tolja SZAGertse a propagandat?
surdilloFUJT
@sgl: ..ez egy aljas fidess hazug,seggfej,soha nem volt ,főleg politikai zseni!!!Egy csicska nyalonc,aki jól megél az állandó hazudozásaiból és a seggnyalásból!!!
teuton
@Maccska: Az ö stilusaban:
1. Elöször mutassa meg, hol szerezte a kamudiplomat.
2. Hozza nyilvanossagra, kinek a megbizasabol es mennyiert szarja tele a qurmanymediat a SZAGertelmevel.
3. Köpje szembe magat a korabbi kijelenteseivel: Pl. hogy az oroszok 1 heten belül legyözik Ukrajnat.
4. Tanuljon meg szamoni, ha allitolag van egy diplomaja! A haboru nem 200 napja tart (mint mondta), hanem mar 500 napja!!!
surdilloFUJT
@Maccska: ..na te baxatlan macsaka kussolj ,amig ki nem fordítanak a bőrödből,fidesscsicska!!!
evacica
Ez is egy szemét Orbán udvaronc sok pénzért osztja a hülyeségeit!
teuton
@Maccska: Miben lett igaza analfabeta??? Szamolni sem tud, a haboru 500 napja tart mar, nem 200, mint ö mondta!!! Es Ukrajna sem esett el 1 hetet belül, mint ez a SZAGertö megjosolta! De az oroszok lassan több tabornokot vesztenek, mint az ukranok közkatonat! Aki meg nem a harcteren hal meg, az kiesik a foldszinti ablakbol, de elötte 5 pisztollyal 8x hatbalövi önmagat... Azonkivül mutassa mar meg ez a szofoso a diplomajat es a diplomamunkajat!!! Ja, arra nem er ra, mert ejjal-nappal a nemet köztevet bezi. Erdekes, hogy onnan lehet VALOS hireket beszerezni, nem a magyar közmediabol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.