Kihelyeztt kormányülést tart Orbán Viktor Sopronbánfalván, és olyan fontos témákat érinthetnek, hogy péntek reggel fél 8-kor helyzetjelentést közöl majd a miniszterelnök a Kossuth rádióban.

Orbán Viktor hamarosan bejelent valami fontosat a rádiójában
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor Facebook-oldalán azt írta:

Péntek reggel élőben, Sopronból. 7:30-kor a Kossuth rádióban! Kövesse a YouTube csatornámon!

Hogy miről fog beszélni? Korábbi sajtóhírek szerint az ukrajnai háború fejleményei és Svédország NATO-csatlakozásának támogatása is napirenden van, ezen kívül minden bizonnyal áttekintik az EU-költségvetés kérdését és az uniós források helyzetét is.

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Lemond vagy önként levonul a vár pincebörtönébe?
Más bejelentése érdektelen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@nejlontacskó: ma, 07:08 ◘ Leküzdhetetlen kisebbségi komplexusa tökéletesen kiütközik különben ezeken a fotóin. Gátlástalan gazember, de végletesen szánalmas és nyomorult. És ezt ő is tudja.
-Nemá, hát egy két lábon járó disznó! Még öltönyt is raktak rá! Hát ezt meg minek?
-Nem elnök úr, én nem disznó vagyok hanem Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök.
-Hát beszarás! Ez még beszélni is tud!
Az egész mentalitás kicsinyes prosztósága hervasztóan szánalmas. Remélem megmondta Orbán a vén szarnak, hogy mi békepártiak vagyunk és fejezze be Amerika a háborúzást Ukrajnában! Közben meg szotyit rágcsál meg nyalogatja a száját.
nemkati
@sgl: :))) Sok éve le se írod a nevét. :)
ma, 04:56 3. sor
Eladott Ország
@nejlontacskó: Csak azért fogott vele kezet Biden Orbánnal a vilniusi NATO csúcson, hogy addig se tudjon lopni a cigány. Amikor szóltak Joe bácsinak, hogy ez nem a sofőr volt, hanem a vajda, akkor ijedten nézte meg, hogy megvan-e még a jegygyűrűje. Egyszerű a megfejtés: Inkább gyorsan kezet fogott Biden Orbánnal, mielőtt a Orbán kezet csókolt volna neki. Ezt a képet valamiért nem adta le a felszopó " közmédia. Rá se néz az öreg a malacra...valószínű, hogy az ogre furakodott szokása szerint...
uploads.disquscdn.com/images/df9720cd3db792b1a3b8786899cd7a2a04b36a0185d6b7651a6815ce116946dc.jpg?w=800&h=450
Nessy
A saját költségvetésünkön könnyű "átnézni", akkora luk van rajta a dilettáns kormányzás miatt! És ha "átnézik" az unióst, mi történik? Prücsök herélés a köbön! Ugyan ez a háborús helyzet témája is. Ez arra kell, hogy rá lehessen fogni csak nálunk magas inflációt, az egyre több sarcot. Miközben felesleges dolgokra költ a kormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.