1956-ban lázadó radikálisok, a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert, rengeteg gyilkosságot követtek el – a G7 cikke szerint az új állami orosz történelemtankönyv így ír az 1956-os forradalomról. A magyar kormány részéről eddig senki nem kommentálta az ügyet, éppen ezért a Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc írásbeli kérdést intézett Szijjártó Péterhez, hogy megérdeklője, milyen lépéseket tervez foganatosítani a külügyminiszter az ellen, hogy orosz tankönyvekben fasiszta ellenforradalomnak nevezik ‘56-ot.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk a G7 cikke alapján, a tizenegyedikeseknek szóló kötetet, amiből szeptembertől kötelező jelleggel fog minden 17 éves tanulni Oroszországban, Vlagyimir Putyin orosz elnök tanácsadója, Vlagyimir Megyinszkij írta. A tankönyv nagy hibának tartja a szovjet szatellitállamok, mások mellett Magyarország elengedését. Mint rögzíti: „1989-ben megkezdődött a szovjet csapatok egyoldalú kivonása Kelet- és Közép-Európából. Ez egy különösen átgondolatlan döntés volt, mert a szovjet katonai jelenlét gyengülése a szövetséges országokban a nacionalista és szovjetellenes érzelmek erősödését okozta”. 1956-rtól pedig így ír a tankönyv:

1956-ban lázadó radikálisok, a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert, rengeteg gyilkosságot követtek el, még a sorkatonák is brutális mészárlások áldozatai lettek

Ez lényegében megegyezik az évtizedeken át sulykolt szovjet 56-értelmezéssel, amihez mostanra teljesen visszatért a putyini Oroszország.

Arról kérdezik Szijjártó Pétert, hogy berendeli-e az orosz nagykövetet – Putyin új történelemtankönyve szerint hiba volt kivonulni Magyarországról a szovjet csapatoknak

Fotó: archív

Gelencsér Ferenc írásbeli kérdést intézett Szijjártó Péterhez az ügyben

A magyar kormány részéről eddig senki nem kommentálta az ügyet, éppen ezért a Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc írásbeli kérdést intézett Szijjártó Péterhez, hogy megérdeklője, milyen lépéseket tervez foganatosítani a külügyminiszter az ellen, hogy orosz tankönyvekben fasiszta ellenforradalomnak nevezik ‘56-ot.

1956-ban lázadó radikálisok, a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert, rengeteg gyilkosságot követtek el, még a sorkatonák is brutális mészárlások áldozatai lettek.” Írja mindezt az orosz fiatalok tizenegyedikes tankönyve, amiből szeptembertől már tanulhatnak is a 17 éves fiatalok a putyini diktatúrában. Egy normálisan működő országban ilyenkor a külügyminisztérium nem hagyja szó nélkül ezt a felháborító esetet és bekéreti az illetékes nagykövetet. Jelen esetben az Oroszországi Föderáció magyarországi nagykövetét

– írja Facebook-bejegyzésében Gelencsér, aki kiemeli, hogy ha a külügyminiszter nem lép azonnal, akkor Szijjártó független külpolitikája meghazudtolja önmagát az oroszok érdekében.

Szijjártó Péter a hétvégén fennhangon hirdette a szuverén magyar külpolitikai fontosságát a Tranzit Fesztiválon. Kíváncsian várom, milyen hamar hazudtolja meg magát, ha éppen az orosz hatalommal szemben kellene felszólalnia.

Éppen ezért írásban azzal a kérdéssel fordultam Magyarország külügyminiszteréhez, hogy mikor és milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy 1956 hősei ne újra fasiszta ellenforradalmárként tűnjenek fel egy propagandisztikus ország határain belül. Nem tűrhetjük, hogy a szovjet birodalmi elnyomás ellen az életüket áldozó magyarok emlékét tiporják sárba, pusztán azért, mert Vlagyimir Putyin kommunikációs eszközként használja hazánkat is egy véres háború legitimálásához!

Várjuk a Miniszter úr mihamarabbi válaszát és ellenlépéseit!

- zárja posztját a Momentum politikusa.

Egyelőre nem kommunikált olyat a Külügyminisztérium, hogy behívatná a magyarországi orosz nagykövetet a tankönyvügy miatt

– teszi hozzá a 24.hu.

Ugyan hivatalos kormányzati reakció még nem érkezett, Bayer Zsolt fideszes publicista azonban ihletet kapott, és blogján alaposan odapörkölt az MSZP-s Havas Szófiának, aki korábban úgy vélekedett, '56-ot a fasiszták csinálták.

Korábban a DK adott még ki közleményt az ügyben.

Forrás: 24.hu, g7.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: Még annyit az ügyhöz, hogy Kövér apja pedig 1956–57-ben karhatalmista (pufajkás) volt.
Meg még annyit, hogy szinte az összes fideszes lopott közpénzből vásárolt villában lakik.
Talán érdekesebb és aktuálisabb Aprónál. Nem gondolod, agyhalott?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Maccska: Még annyit az ügyhöz, hogy Kövér apja pedig 1956–57-ben karhatalmista (pufajkás) volt.
Meg még annyit, hogy szinte az összes fideszes lopott közpénzből vásárolt villában lakik.
Talán érdekesebb és aktuálisabb Aprónál. Nem gondolod, agyhalott?
Yeromos
@Maccska: Hasonlóan mint Kövér Láaszó és családja Pápán.
rücsü41
Nem az Apró család története az amit most véleményezni kell, hanem az, hogy az eddig mindenkit berendelő Szíjgyáró Peti a hivatalos magyar állásponttal szembeni híresztelést meg akarj-e állítani, visszautasítja-e azokat az állításokat, amelyekről sok mende- monda kering, és nem sikerült még máig sem olyan álláspontot elfogadtatni, hogy 1956 a békésen felvonuló tömegek harcának az eredménye!Azért nem mert már akkor is sok mindent sikerült felvenni filmszalagra, és sok mindent és sok mindenkit láttunk.Akik éltek ötvenhatban Budapesten azok tuják , hogy kik és hogyan vettek részt a harcokban, s azok sincsenek megelégedve a mai hivatalos állásponttal.A történelmet nem lehet csak úgy a központból átírni, mert ha az emberei emlékezet nem egyezik a hivatalos állásponttal , az akkor úgy is utat tör magának , és a monda szájról szájra jár amit nem lehet elhallgattatni.
Aki Én
@Maccska: Bárcsak cseppnyi érzéked lenne ahhoz, hogy lásd ki hazudik...
Ettől persze még nem kellene végtelenül ostobának és aljasnak lenned.
csak úgy....
meri vagy nem meri, ez itt a kérdés! pötyi csak egy izgága szájhös..
Aki Én
@Maccska: Bizonyítsd, hogy zöld a fű...
kereső
@Maccska: Akkor ne is "aprózzuk" már el.Kövér László annak köszönheti felvételi nélküli felvételét az ELTE jogi karára, hogy az Édesapja "Szocialista Hazáért" kitüntetést kapott az 1956-os forradalom ÉS SZABADSÁGHARC leverésében játszott szerepéért. Dobrevnek meg a nagyapja volt a "kitüntetett"-aki társbérletben megkapta lakhatásra az "apró" villát- amely korabeli dokumentumok szerint egy mussolini barát ügyvédé volt. Mindeközben Kövér nagyapja 1919-es vörös katona!.
Pápán, a Fő utcában áll az a villa , amelyben Kövér László felnőtt- azt valóban egy zsidó családtól vették el anno a nyilasok, akiket elpusztottak a németek valamelyik gázkamrájában- a dicsőséges magyarok segédletével. Ne is "aprózzuk" már tovább...kéretik egyenlő mércével mérni . Amiben most "Gyurcsány püffeszkedik" azt földhivatali nyilvántartás igazolja, hogy az Apró család megvásárolta - ill. kivásárolta a társbérlőktől. A tények makacs dolgok. Kövérék mikor vásárolták meg a zsidó család házát???
Aki Én
Ma tulajdonképpen olyan, mintha még itt lennének. A külügyben is úgy járkálnak ki-be, mintha kötelező lenne.
Véleményem szerint megkapnak minden infót hazai barátaiktól.
csak úgy....
@Maccska: gyogyós vagy te shikari csak nem pörögsz!
csak úgy....
@Maccska: vetted az adást gyogyós? "Kövér László annak köszönheti felvételi nélküli felvételét az ELTE jogi karára, hogy az Édesapja "Szocialista Hazáért" kitüntetést kapott az 1956-os forradalom ÉS SZABADSÁGHARC leverésében játszott szerepéért."
kereső
@Aki Én: 2013 óta szabad préda a külügyi szerver , és levelező rendszer az oroszok számára- akkor törték fel. És???, kérdezi az egysugarú fideSS szavazó. Há'B+, az az és???, hogy ezáltal az oroszok hozzájutottak a magyar nemzetbiztonságot, az európai biztonságot is érintő NATO és Eu-s információkhoz.
csak úgy....
@Maccska: fölcsaptál komcsi mosdatónak,te ökör?
csak úgy....
@Maccska: te egy buta ,szelektiv elmével rendelkezö fidesz szutyok!
nemkati
@Maccska: „Az épület 1992-ben a II. kerületi önkormányzat tulajdonába ment át, 1995 februárjában viszont eladták korábbi bérlőiknek, az Apró család tagjainak, illetve a vérbíró özvegyének, Jahner-Bakos Mihálynénak – a kor gyakorlatának megfelelően áron alul: a kevesebb mint 9 millió forintért vett 159 négyzetméteres lakás tulajdonjogát nem sokkal később a Fittelina Kft. szerezte meg kétszer annyiért.”

Vagyis nem ajándékba kapták, hanem megvásárolták.
kereső
@Maccska: Igen, az a korszak volt Magyarországon akkor, hogy az önkormányzati lakások bérlői gyakorlatilag a valós ár töredékéért megvehették a bérleményüket. Igy tett sok százezer magyar család akkoriban- a rendelkezést még az első szabadon választott parlament hozta, és az Antall kormány adta ki a vh. rendeletét. Mi a problémád cicus?
kereső
@Maccska: 09:52 Nem tudom mi volt, azon kivül, hogy lakatos- "proli" volt(kövér ugye mostanság olyan előszeretettel prolizik), de a szocializmust épitő magyar népköztársaság legmagasabb kitüntetését nem osztogatták anno a semmiért.
És akkor még "aprózzunk" egy kicsinykét el ezen. Ott van schiffer andrás, a szakasits familia tagja. Neki miért nem elegi soha a fideSS és köre a nagyapját? Az csak Dobrev Klárának bún!!!, hogy a nagyapja Apró Antal volt. Pokorni nyilas nagyapját már ne is emlitsük, akinek a neve felkerült még a nyilas áldozatok emlék táblájára is, holott..."aprózzunk"még cicus,
kereső
@Maccska: Milyen 50 négyzetméteres lakásával? A mostani val ott Budán, vagy Hatvanpusztával, vagy a felcsúti nyaralóval és stadionnal? Mivel márjem össze? Orbán rasi kastélyaival? Vagy mivel.te majom?
kereső
@Maccska: No itt fejezzük be.mert ez a történet most nem apró Antalról, Dobrev Kláráról, Gyurcsány Ferencről, Havas Szófiáról szól. Sokkal inkább szól az orosz csinovnyikká vát magyar kormányról, házelnökról, orbánról- a magyar külügy gerinctelen senkiháziságáról. Már megest el akarjátok terelni a témát- arról szónokolj B+, hogy miért nem is halljuk most toporzékolni szijjártót, menczelt, dömötört...hollikot, vagy bármelyik más fideSS aljast??
Eladott Ország
Nyilt levelet írt az orosz nagykövetnek a DK...
twitter.com/juteszembe/status/1696183035778019410/photo/1
Napindító mém. "Várjuk, várjuk!" A magyar külügyminiszter behivatja az orosz nagykövetet...
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1696387349427454415/photo/1
Putyin új történelem tankönyve szerint 1956-ban fasiszta magyarok lázadtak és hiba volt kivonulni Magyarországról. Így gyalázzák meg az oroszok nemzeti hőseink emlékét. És ezt az embert szolgálja kutyaként Orbán Viktor, aki azzal ámítja féleszű szavazóit hogy nemzeti érzelmű.
twitter.com/Skorpiooh/status/1695886102605754408/photo/1
Küldjétek Oroszországba Orbánt, Szijjártót és az összes többi magyar vatnyikot (vattakabát pufajka). Éljen Szeles Erika! ( 1956-os forradalmár)
twitter.com/AlfredThom10/status/1696231122634506568/photo/1
csak úgy....
@Maccska: rád csak egy szó van ami passzol! te egy IDIÒTA!
csak úgy....
csak az 0rbán család többet lopott az utóbbi 13 év alatt, mint 100 apró az elbaszott szocializmus alatt!
kereső
@Maccska: No akkor "aprózzuk" még el ezt a kis kérdést. Fel sem hoztam orbánt, Te voltál az, aki vele kezdtél példálózni. Nem mellesleg arról az 50 négyzeméteres szolnoki bérlakásról elmélkedsz,ami ki tudja milyen áron került orbán család tulajdonába, - amikor a szakad farmerjén kivül semmije sem volt, és Soros György Alapitványának juttatásiból tengette rongyos életét.- vagy a bpesti lakásról, amelyet aztán jó pénzért eladott Kékessynek a későbbi- már orbán által kinevezett párizsi nagykövetnek- ami alapja volt a budai villa megvásárlásának. Ha, "aprózzuk" a dolgokat.
De mint mondtam, ez a történet most ne is erről szól- ha ezzel akarod folytatni, akkor beszélgess magaddal. Jó visszhang lesz...
Namely
Kedves momentumos, populista idióta,
Nem tesz semmit a (szintén populista) kormány. Hogy miért nem? Mert a tettekhez erő kellene, és mivel mi függünk az oroszoktól, ezért milyen fenyegetést lehetne odatenni? Vagy csak tiltakozzon szánalmasan, mint ti szoktátok a kormánnyal szemben?
Apropó, ti mért nem kérditek meg, hogy miért van zár alatt a Fullánk utca, vagy miért van egy erődítmény a jenki kémközpont körül a Szabadság téren?
Hát a jenki fegyverüzletek? Hát a jenkik miért kereskednek még mindig az oroszokkal ha már nagy szankciózás van?
Ja, mert titeket ők fizetnek, az oroszok nem, ezért a ti jenki gazditok dolgait nem firtatjátok, de a másik gazdijának minden rezdülése fáj.
Komolytalanok vagytok, mint az egész politikai elit a Mi Hazánk kivételével.
csak úgy....
@Namely: magyarországon az 1 före esö idióták száma 2!
namihami
Na, ""Meri vagy nem meri?"" ?
A Szijjártó a politikai ""pokrivcsákmónika""!
Sakk Matt
Sokkal inkább sértő volt Pressman "Ruszkik haza!" kijelentése!
Azonnal reagált is a NER teljes stábja.
Ez a tankönyv nem zavarja - SŐT! - a rubeljobbágy kormányt és csicskáit!
Eladott Ország
Nyilt levelet írt az orosz nagykövetnek a DK...
twitter.com/juteszembe/status/1696183035778019410/photo/1
Napindító mém. "Várjuk, várjuk!" A magyar külügyminiszter behivatja az orosz nagykövetet...
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1696387349427454415/photo/1
Putyin új történelem tankönyve szerint 1956-ban fasiszta magyarok lázadtak és hiba volt kivonulni Magyarországról. Így gyalázzák meg az oroszok nemzeti hőseink emlékét. És ezt az embert szolgálja kutyaként Orbán Viktor, aki azzal ámítja féleszű szavazóit hogy nemzeti érzelmű.
twitter.com/Skorpiooh/status/1695886102605754408/photo/1
Küldjétek Oroszországba Orbánt, Szijjártót és az összes többi magyar vatnyikot (vattakabát pufajka). Éljen Szeles Erika! ( 1956-os forradalmár)
twitter.com/AlfredThom10/status/1696231122634506568/photo/1
Aki Én
@Őrnagy: Te elhatároztad, hogy a ha már baromságokat, féligazságokat írogatsz, akkor azt jó sokszor, jó hosszan?
Aki Én
@Őrnagy: Az az igazság, hogy a fideszen kívül neked mindenki komcsi, komcsi ivadék.
A valóság pedig az, hogy ott van jelenleg is a legtöbb komcsi, besúgó, ügynök...
Sajnos pont a lényeget nem látod, pedig qrva sokat okoskodsz. Persze tele ellentmondásokkal, ostobaságokkal. Lehet észre sem veszed, de fullba nyomod a hazug propagandát, sosem a lényegről beszélsz.

,,USA faszszopó komcsi unokákkal és libernyákokkal se érdemes vitatkozni, mert azok is úgy hazudnak folyamatosan, ahogy ezt nekik előírják a tengerentúlról!"

,,kommunista diktátor csürhe unokáiból felállított szarházi momentumnak"

Ilyen és hasonló okosságokra vagy hitelesítve. Ennyi.
Ja, meg az unásig ismételt gyerekes panel, a ,,gyagyás"
Ezzel végképp hiteltelenné válsz :)
csak úgy....
@Őrnagy: fogadok,hogy a diliházban pezsgöt bontottak,mikor téged hazaengedett a föorvos! :) te nem egy képzelt beteg...,te valóban nagyon beteg vagy!
Aki Én
@SZŐrnagyi: Nagyon egysíkú gyagyás vagy. Ha valami bekattan, nem ereszted.
De annyi butaságot hordasz össze megint, hogy az már paródia.
Neked mindenki ,,USA fasszopó gyagyás ", aki nálad egy picit is reálisabban látja a dolgokat. Vagyis úgy kb mindenki.
simmering73
@KisTehen: Előkerültél te istállómester szomorító? Te lengetted Siófokon a farkadat?
izéke
@Őrnagy: inkább szólj anyádnak,hogy tegyen tisztába és nyalja le rólad a szart mint mindig. Téged bántani már állatkínzásnak számít te szerencsétlen gyogyós! A bolondgomba a testvérévé fogadna,csak túl hülye vagy ahhoz is
csak úgy....
@KisTehen: rajtad már az oktatások sem segítenek,pedíg mindent megtesz érted a fidesz! :) boci,te bután fogsz elhalálozni...
simmering73
@KisTehen: Le tudod te magadat szopni. Ha meg segítség kell, ott van shikari fajtársad.
simmering73
"Hol van Szijjártó Péter, az oroszok által többszörösen kitüntetett nemzetvédő? Jobban eltűnt, mint Damon Hill. De hol van az utcai harcos, a béke Kirill pátriárka által kitüntetett apostola, aki saját elmondása szerint bármikor felhívhatja Putyint és kapcsolják neki? Moszkvában Putyin tanácsadója, Vlagyimir Megyinszkij írta az új tankönyvet a „hazafias nevelés” szellemében, amely vélhetően mintául szolgál majd a Magyarságkutató Intézet és Schmidt Mária által megírandó, ugyancsak hazafias nevelést szolgáló történelemhamisító tankönyveknek, amely átírta az 1956-os forradalmat.

Az új orosz tankönyv szerint az 1956-os magyar forradalmat a nyugati titkosszolgálatok szervezték és magyar fasiszták hajtották végre. Ez – mint a G7 beszámolt róla – pontosan megegyezik „az évtizedeken át sulykolt szovjet 56-értelmezéssel, amihez mostanra teljesen visszatért a putyini Oroszország”. A Szovjetunió hozta el a békét 1956-ban Magyarországra, 1968-ban Csehszlovákiába, ahogy az orosz hadsereg vitte el Ukrajnába is. A „különleges katonai művelet” ugyanazért történt, mint 1956-ban Magyarországon, ami alátámasztja David Pressman „Ruszkik haza!” plakátját."
nepszava.us/mikor-tiltakozik-orban-putyinnal-1956-meghamisitasa-miatt/
Eladott Ország
@Őrnagy: Kell egy második kivonulás! Amikor az utolsó Soros katona is elhagyja az országot. "A fidesz önszerveződésében és anyagi támogatásában legnagyobb szerepet Soros György játszotta. Az általa létrehozott alapítványon keresztül szerepet játszott az 1989 utáni demokratikus berendezkedésben.1994-ig 50 millió dollár támogatást nyújtott. Az alapítvány lehetővé tette közgazdászok, szociológusok,írók százainak külföldi kutatóutakat, 3 millió dolláros beruházás keretében többszáz fénymásoló, számítógép behozatalával támogatta az egyetemeket.1990-ben a parlamenti képviselők egy harmada kapott valamilyen ösztöndíjat vagy támogatást.Köztük volt Orbán Viktor és harcos társai.Pl.Szájer 1986-87-es tanévben Oxfordban tanult, Németh ZSOLT követte. Orbán Viktor 1989 szeptemberétől mint Soros ösztöndíjas az oxfordi Pembroke College vendégeként 10 ezer dolláros ösztöndíjat kapott."
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/367708310_583063917316142_1255958836894315596_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=eXPx9YKr80gAX-rQpLA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBj3czfjdvyfW5xZP3fZ3LbAor8ehyGJKREte5BJTsBfg&oe=64F2360B
Yeromos
Megdöbbenve olvasgatom itt a hozzászólásokat, sok idióta fidesz fan már lassan náci csőcselék, börtön töltelékek lázadásának dekralálják forradalmunkat. és a magyarokat gyilkoló oroszok pártján állnak. mocskos komonista bérencek, gyalázzák a magyar forradalmat. Őrnagy elvtár, Macska, és társai szálljatok már magatokba és ne gyalázzátok tovább a Magyar forradalom emlékét, azzal hogy a gyilkos oroszokat éltetitek. És a saját komonista fajtátokra mutogattok.
Aki Én
@Őrnagy: Figyu lúzer!
Ha lenne eszed, ha nem lennél totál sötét balfasz, akkor nem kritizálnád Hadházyt, nem beszélném másról, mint az orbáni-inflációról, orbáni-korrupcióról, ami mellett minden eltörpül.
Na, ezért mondom, hogy rettentően buta vagy.
Ennél többet nem is mondhatok.
szegény hazám
Olvasom a kommenteket, és arra a konklúzióra jutottam,
hogy a dilis őrnagyunk, az a gyagyás, úgy tűnik végleg bekattant.
Biztos, hogy nem lesz neki a gumiszoba egyáltalán szokatlan.
csak úgy....
@Maccska: nektek az 0rsós viktor kell, tudod az a lopós.. :)
@Maccska: te is cigány,- muzsikus vagy teknös?
Aki Én
@Maccska: Igazad lehet. De ezen az alapon az MSZMP párttitkár fia, a románcigány ifjú kommunista titkár mitől jobb?
Csak kérdezem...
kereső
Úgy látom rogánbúnözőantal propagandistáinak igen csak kinos a dolog, hiszen nem tudnak a témától teljesen független "dobrevezésről", "aprózásról" leszakadni. Azt meg nem ők fogják megmondani, és eldönteni, hogy ki lesz a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.
Na, de addig is, orbánozzunk egy kicsinykét- mert ennyi mocsok után már kijár. Ugye jól fizetett propagandisták- amit ma itt műveltek, az nagyon árulkodó.
www.klubradio.hu/szabadsag-klub/gabor-gyorgy-a-tisztelet-forgoszinpada-138059
kereső
@Maccska: Őszintén szólva- rád csak messziről, nagyivben teszek- te otromba, antiszemita tahó. Fel sem fogod, amiről a professzor úr ir. Beszélgess magaddal...
csak úgy....
@Maccska: 0rbán veje nagyobbik lányára! :)
@Maccska: te hülyén fogsz elpatkolni!
kereső
@Maccska: Ez egy mai cikk. És hogy semmit fel sem fogsz belőle, ékesen bizonyitod.
Szijjártó toppantott már? Vagy még nem? Csak ül a sarokban , mert nem tudja mit mondjon?:
csak úgy....
@kereső: rúgj belé,ne vitázz vele hiszen ez is csak egy gondolkodásra képtelen elmebetege a fidesznek!
kereső
@Maccska: Mi ez a kényszeres bizonyitási váhgy, amely arra vezérel, hogy bemutasd mekkora tahó vagy?
csak úgy....
@kereső: a fideszes oktatás selejtjeinek ez a feladata!
csak úgy....
@Maccska: nyald,ki tudja meddíg nyalhatod... :) neked a lyánykori neved nem buzgómócsing, még az átoperálásod elöttröl?
ómió
Most 56-os "eseményértékelésetekre" vártok választ, efftársak!? Putyin így tanulta tőletek!
bence
@Maccska: ! Mint amiben a pufajkás leszármazott kövér anyja is terpeszkedik !
bence
@kereső: ! A válasz , SOHA !!! Ingyen és bérmentve döglenek benne !
bence
@Maccska: ! Hát mi volt ?! Ha valamivel nem vagy tisztába , akkor ne állj neki bizonygatni !
infinity
Ha ezt egy EU-s ország tette volna meg, napi harminchat órában menne fröcsögés, az ajvékolás, keresztény dzsihádot hirdettek volna és nem, hogy a szőnyeg szelére állították volna az ország nagykövetét, hanem fel is függesztettek volna minden diplomáciai kapcsolatot az adott országgal.
De a dicső Oroszországgal szemben? Ez elképzelhetetlen a haza és Európa áruló Orbánnak, Szijjártónak, Kövérnek, Nováknak és a többi bandatagnak!

A fidkányok ebbe bele sem bírnak gondolni, mert akkor rögtön szétpukkan a buborék, amiben élnek, amit Orbán hozott létre a számukra tengernyi hazugság árán!

Már csak hülye orbánisták vannak, akik élnek-halnak a kedves vezetőért, az állampártért - az újpufajkások!
Béla333
Peti még kérdezni sem mer az oroszoktól, nemhogy berendelni a nagykövetet.
Még majd Lavor haverja visszakérné a neki Tarajosnak adott hazaáruló kitüntetést...!!!
Lepényleső
Nehogy egy beosztott rendelje be a főnökét,- aki az ukázok közvetítője?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.