A kormány nem az országnak, hanem valakinek a megbízásából akarja megvenni a Liszt Ferenc repteret – mondta a Klubrádió Esti gyors című műsorában Róna Péter. Hogy ez a valaki ki lehet, arra hétfőn választ is kaptunk Nádasi Tamástól, az MKIK Magyar-Kínai Tagozatának elnökétől, aki a kantoni vásáron úgy fogalmazott: Magyarország lesz Kína európai hidfőállása – hívta fel a figyelmet a közgazdász. Róna szerint a négymilliárd eurós üzlet azért lenne jó Kínának, mert így még inkább azt csinálhatna nálunk, amit csak akar. Tehát nem Magyarország fogja eldönteni, hogy Ferihegyen ki száll le és ki fel – hanem Kína. Történik pedig ez akkor, amikor az egész Európai Unió azon fáradozik, hogy a kínai kapcsolatait leépítse, Kína befolyását csökkentse. Magyarország választás elé került, és úgy tűnik, hogy döntött: a kínai és orosz kapcsolatok irányába mozdult el, miközben Európával perlekedik és Amerikát ócsárolja. Még arra sem volt képes, hogy '56 gyalázása ellen felszólaljon. Nyilvánvalóvá...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Menőmanó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Nem véletlenül készül októberben Kínába a geci.
Kínai gyarmatot csinál ebből a Qrvaországból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Mivel nem lehet érdemi információkhoz jutni, mindent majd csak azután tudhatunk meg, amikor már nyélbe ütötték az üzletet.
Addig is!!!: ime a jogállam magyar módra- az is megérti, akinek sohasem volt közgazdasági tankönyv a kezében:
nepszava.us/hamori-janos-senki-nem-ellenorzi-a-koltsegvetest/
Peller Anikó
@Aki Én: Amit ő mond annak a saját hülyesége az alapja. Nem számíthatsz értelmes hozzászólásra ezektől az aljas, fizetett elmebeteg román csicskáktól.
balos
Amint a nagy sárga fal-ó meglovagolja a FERI_HEGYET a LISZT FERENC IS KINAI LESZ!
Havanagi
@Menőmanó: Igen,ez teljesen egyértelmű.
Nyírfa
@kereső: 14.06

Nagyon jó a cikk, de a hozzászólások java is. Egyet ide is másolok:

" Meg az, hogy 3,6 milliárd forintért (!!!) megkapták a taszári katonai repteret, ami az amerikaiak IFOR/SFOR/KFOR légibázisa volt. A kínaiak már bejelentették, hogy csak gazdasági-, katonai célokra fogják használni, tehát nem civil polgári reptérként. Egyébként a reptér mellett van a kínaiak 220 hektáros napelemparkja is, amit uniós támogatásból építettek meg és a hülye kaposváriaknak horribilis áron adják el az így termelt ingyen áramot. "

Erről lemaradtam mint a borravaló. Tehát egy repterük már van, meg napelemparkjuk, ahol ők diktálják az árakat és közpénzzel megtámogatott akkugyáraik, vízzel, földdel, emberanyaggal, tokkal, vonóval. Debrecen lesz a fővárosuk, és Budapestet kikiáltjuk autonóm köztársaságnak. Mostanában nincsen túl jó kedvem, úgy haragszom erre az országra, ahogy még sosem.
Ja, a költségvetés: hogy ebben a cirkuszban részt vesz az ellenzék, annál őket minősítőbb megítélésre nincs is szükség.
Peller Anikó
@sgl: Lassan elérjük a 140 %-ot a sztahanovista nézőpont szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.