Dunai Mónika (Fidesz) kiemelte: Karácsony Gergely főpolgármester nemcsak össze-vissza beszél, hanem össze-vissza osztogatja a sajátjainak mások, a fővárosi emberek pénzét.

"Amit Karácsony Gergely művelt és művel a mai napig, ez nemcsak a fővárosnak, hanem minden magyarnak szégyen" – keményen beleállt a fideszes képviselő
Fotó: Dunai Mónika, a Fidesz frakcióvezető-helyettese felszólal a bányászatról, valamint a földgázellátásról szóló törvény módosítását célzó javaslat általános vitájában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2023. június 16-án. MTI/Illyés Tibor

Felidézte, hogy

Karácsony Gergely súlyos pénzhiányt emlegetve jelentette be nyáron a BKK 28 százalékos jegyáremelését szeptembertől. Ugyanakkor saját döntési jogkörében eljárva a BKK és a BKV felső vezetésére "mesés pénzesőt zúdított, pedig még nincs is karácsony". Többek között Mártha Imre, a fővárosi közműcég vezetője is jelentős, 8 milliós jutalomban részesült

- jegyezte meg.

A fideszes politikus szerint

rendkívül elszomorító, amit Karácsony Gergely művelt és művel a mai napig, ez nemcsak a fővárosnak, hanem minden magyarnak szégyen

- közölte.

Azért kellett megemelni a jegyek árát, hogy a bevételt jutalomként kioszthassa a barátainak?

- kérdezte.

Panyi Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára úgy reagált:

minden héten újabb és újabb botrány robban ki Karácsony Gergely körül, akinek városvezetői tevékenységét a közlekedés káoszba fullasztása, értelmetlen lezárások és bicikli sávok, egyre szemetesebb közterek, elmaradt vagy rosszul megvalósított fejlesztések jellemzik. Felélte a korábbi több százmilliárdos tartalékot, a várost pénzügyi csőd fenyegeti és eközben Gyurcsány embereinek tízmilliós prémiumot fizet ki

- mondta, hozzátéve: a jegyáremelésre Gyurcsány emberei miatt volt szükség, akik ott vannak a fővárosi cégek vezetőségében.

Mintha egy az egyben a Gyurcsány-korszakot látnák visszaköszönni a főpolgármesteri hivatalban

- jegyezte meg az államtitkár, hozzátéve: méltatlan a fővároshoz, ami történik.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
maónika show a parlamentben kövér segedelmével...
rakitics41
Bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű!Ha céltalanul osztogatott Karácsony azt volt kitől tanulnia!Egyébként a képviselőséged idején jól megerősödtél Mónika!Minden jót Mónika...
nemkati
@Shikari: Nem mondtam, hogy nem értek valamit. Azt kérdeztem, mi az, amit te érzel? Érzed azt a büdöset is, ami a fideszesek hazugságaiból, rosszindulatából és gyűlöletéből árad? Mert én azt érzem.
Nessy
Milyen szerencse, hogy pártunk és kormányunk gyakorlatában ilyen még véletlenül sem, készakarva sem??? fordul elő! Nem a nyavalyát! Csak azt Mónika vagy nem tudja, vagy nem is akarja!
Péter2
Ez a kesére festet hajú többgenerációs bevándorló roma család sarja ,foglalkozzon a saját fizetésük emelésével , hogy válsághelyzet alatt menyit emeletek a fizetéseiken , meg ami kárt okoznak havonta a fővárosi népnek , az adó elvonások millióival, amit felélnek a fideszes paraziták az adóelvonások hiányát sajnos valahol be kell szedni , hogy dolgok tudjak működni !
Clavigo
@Shikari: Mióta vagy te budapesti,,,,migráncs ?
Yoda69
Ugy latom bedobta a reggeli felest duniamonika.
Nessy
@Shikari: Ne menjen oda! Ne használjon tömegközlekedést!
justhpeter
Nagyon sajnálom a budapestieket. Költözzenek vidékre, ott csak az enyhe nyomorral találkozhatnak.
Nessy
@Shikari: Én meg most indulok a János kh. szemészerére kezelésre. Ott biztos leszünk páran.
Pálinkás Pál
@Shikari: te ezt hogy érzed ott a duna - deltában...?
simmering73
@Shikari: Mi fáj, gyere, mesélj
Van-e ború, van-e veszély
Mondd el bánatod énnekem
Súgd meg csendesen
www.youtube.com/watch?v=RrrGd4bFZL4
nemkati
@Maccska: "Egy idő után a demszky féle mocsokkal is betelt a pohár. Az emberek egy idő múlva vágynak a rendre." - mondod. Vagyis szerinted kizárólag Tarlós alatt volt rend Budapesten. Neked ott a világ végén fogalmad sincs, mi van Budapesten, illetve azt hiszed, az van, amit a Fidesz állít, anélkül, hogy itt élnél. Most a Fidesz készül az önkormányzati választásra, ezért hazudik mindenféle valótlanságot Karácsonyról. Mint Demszkyről. Tarlósról meg csupa jót mondtak. Ugye nem gondolod, hogy a világ ilyen faék egyszerű?
Eladott Ország
Az a szégyen, hogy az ilyen gerinctelen, parizta, NERqrvák még a közéletbem vannak és nyilatkozhatnak!
Nyírfa
Karácsony nem politikus alkat, és nem a legélesebb kés a fiókban , de tisztességes, jó ember, ami egyetlen fideszesről sem mondható el. Ami legalább ilyen fontos, a XXI. század a humanizmusról és a természet megóvásáról szól, és abban biztos vagyok, hogy Gergely ezt, az emberek többsége számára járatlan utat tapossa.
Úgyhogy, kubatovok és szörnyellamónikák, el a kezekkel Karácsonytól!
Giovanni Alba
Csak egy megjegyzés, mert Mónika egy kicsikét butácska, Mónikának hiába beszélnek. Például arról, hogy azért emelték meg a tömegközlekedés jegyárait, hogy ne a bérletek régóta változatlan árát kelljen emelni. Ez is egy lépés a tömegközlekedés elfogadottságának növelésére. Vegyél bérletet és utazz busszal, villamossal, metróval, mert az mindenkinek megéri. A dugókkal kapcsolatban volt egy szemléltető ábra, hogy mekkora helyet foglal el egy busz és mekkorát az ugyanannyi utazót szállító személyautók.
Béla333
Ez a maffiatag leány csak jelzést küldött a hülyemagyar maffiahívőknek, hogy kezdhetik a mocskolódást, a sárdobálást, az aljasoskodást. Ez a programjuk...!!!
Nyírfa
@Giovanni Alba: 08.43

Na de ilyet! Hogy a fideszesek, Gulyással az élen buszozgassanak, netán gyalogoljanak! a Lánchídon? Felebarátom, eztígyhogy (by Pető Péter)?
NKF
Vigyori Geri a végén még sztár lesz! A balfaszok között.
Eladott Ország
@sgl: ma, 08:21 ♦ Valószínűleg jól tud franciázni'. Igaz magyar-francia szakos általános és középiskolai tanár is.
.
nemkati
@sgl: Hát igen, Karácsonynak már illett volna reagálnia. De amennyi támadás éri folyamatosan, mást se csinálna, mint reagálna.
szaboria1
Ki ez a Dunai Mónika, mert eddig nem hallottunk róla.
Úgy látszik most Ő lett az ügyeletes fidesz szócső.
szép új világ
@szaboria1: Valami f@sszopó lehet ez a némber, akibe az anyuci beleverte anno, hogy teli szájjal ne beszéljen.
Dr. Proktor
Ráadásul Hatvanpusztán épület konglomerátumot épít a főváros pénzéből!
Ja nem...
Aki Én
@Shikari: Bizony, mi budapestiek érezzük mikor meglopnak.

,,Az utóbbi időben tetszhalottá vált, de már így is 8 milliárd forintot felemésztő kórházépítéshez hozzá sem kezdő, sőt a tavaly még 30 fős alkalmazotti létszámát is 8 fősre csökkentő társaság vezetése mindebből nem sokat érez, továbbra húzzák az állami fizetést:

Kocsisné kinevezése óta bruttó 34 millió forintot kapott, a megafonos tulajdonos-vezér pedig 2018-as kinevezése óta bruttó 24 millió forintot vett fel a DBC Zrt.-től."
gina
De OV mocska tetszik ennek a rib@ncnak, hát fidesz szeméttöl , mit várni...
balos
@Shikari: agyatlanputyincsicska,ha beszél a fost eregeti a tányérjába,mert így szereti,ha meleg a "leves" is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.