Orbán Viktor ekkor épp Grúziában tárgyalt, és magával vitte a feleségét is egy kellemes hangulatú vacsorára. Aztán utánuk ment a teljes kormány.

Azért nem mentik ki Szijjártóék a magyarokat, mert Orbánnét vitték vacsorázni a honvédségi gépek – Erős kijelentést tett Hadházy

Tudják miért nem megy több "honvédségi" repülő Izraelbe a magyarokért? Biztos lehet sok okot találni, mindenesetre a repülőknek más dolguk volt. Grúziába vitték vacsorázni Orbánt és a feleségét, majd utána az egész kormányt és a sleppet. Kihelyezett kormányülésre. (Tényleg!!) Grúziába. Elvileg háborús veszélyhelyzetben. Most is kint áll az összes “honvédségi” gép.

- írta a közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A politikus szerint miután 8.-án és 9.-én összesen három kört tett meg két Airbus és hazahozott kb 320 embert, a légihíd leállt. Ehelyett a honvédségi repülők az alábbi utakat tették meg:

-október 10: 604 lajstromjelű Airbus 319: Grúziába vitte Orbánt és feleségét vacsorázni, majd hazatért

-október 11: 604 lajstromjelű Airbus 319 : Grúziába vitte a kormányt és a sleppet, jelenleg kint tartózkodik

-október 11: 605 lajstromjelű Airbus 319: Grúziába vitte a kormánytagokat és a sleppet, most is ott tartózkodik

-október 11: 607 lajstromjelű Falcon luxus jet: Grúziába vitt valakit (lekéste a nagy gépeket?) 9.-én Franciaországon keresztül Ománba, majd 10.-én Ománból haza repült.

Közben tegnap Szijjártó drámai videóban ígérte, hogy lesz még mentőakció, mert több százan várják.

Majd ha lesz repcsi, mennek.

- tette hozzá.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@KisTehen: Itt vagy te nekünk NAPI SZARnak. Söpredéke a magyarnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Majd ha lesz repcsi, mennek."

De előbb a zabálás!

(Utólag meg majd - reméljük - egy kis ungabunga...)
frank
Mi baja van már ennek a rohadt liberálbolsi gecinek?
frank
Hadházi te majomfaszparádé. Hallom felénk is jössz. Megismerkdük te faszkalap
simmering73
@KisTehen: Itt vagy te nekünk NAPI SZARnak. Söpredéke a magyarnak.
Nessy
Prioritás kérdése, hol, merre jár épp a "nem kormánygép"!
vacsi
Mindig sejtettem, hogy Hadházi hülye, na, de ennyire?!
Toller Béla
Egy valamire, a legkisebbre is való ország, amelyiknek van három használható repcsije, azonnal kimenti a sajátjait, és felajánlja a gépeit a többieknek, ahol több ember van vagy nincs elég repülőgép. Ennek a zagyva, önző, magánakvaló és bunkó bagázsnak ez még csak eszébe sem jut a grúziai lakomázás közben, Mondanak baromságokat, hogy az EU versenyképességét növelné a csontszegény Grúzia csatlakozása... Ennél hülyébb tósztot... Idióta, szemét krapek az az orbán.
rakitics41
Orbánéknak előbbre való a kaja , a zaba, mint az Izraelbe rekedt magyarok baja!
Péter2
Lehet Hadházyt cáfolni tételesen ha tudjátok , ő órapontosan minden adatot közzétett , gondolom a fentiekben olvasható jobboldali szarfolyatás azért van mert nincs cáfolat tehát egy újabb tockos a orbán és kormányának és a híveknek !
Nyírfa
@vacsi: 16.12

Ha maradt benned az emberségnek csak egy kis szikrája, akkor elnézést kérsz, visszaszívod, és a sarokba vonulsz bűnbánatot tartani.
Belátom, ehhez értened is kell/kellene a történteket, de hátha csoda történik.
Sakk Matt
Amikor lehetett nem akartak hazajönni, inkább kirándulni mentek! A csicska fillérbaszók, "hiszen ki van fizetve, azt már nem hagyjuk veszni!".
Sakk Matt
"az érintett turistacsoportnak felajánlották, hogy ingyen hazahozzák őket a magyar kormány által Izraelbe küldött mentesítő járatok egyikével. Az eredetileg 18 fős csoportból hárman éltek is ezzel a lehetőséggel, ők már biztonságban itthon vannak.

A turistacsoport fennmaradó része végül nem vette igénybe a konzulok által felajánlott mentesítő járatokat, és tegnap többen is még szervezett kiránduláson vettek részt az országban. Jelenleg is folyamatosan kapcsolatban állunk a csoport tagjaival, érdeklődünk a helyzetükről, és tájékoztatjuk őket a legfrissebb információkról. Konzulunk ennek megfelelően tanácsolta számukra a közelükből induló kompjáratot, amely helyzetüket tekintve a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja lett volna az ország elhagyásának."
Eladott Ország
Dubajba, Las Vegasba, Panamába nyilván nem katonai egységeket reptettek, kormánydelegációk sem mentek oda, ergo magánutazásra vették igénybe a „ nem kormánygépet”. Nem olyan bonyolult ez. Vagy három repülőgép kellett Orbán Viktor delegációjának ahhoz, hogy Egyiptomba utazzon. Az osztrák kancellár és a belügyminiszter meg a népes kíséretükkel egy menetrend szerinti járattal mentek Marokkóba, ...a rothadó nyugat! " 15 évvel ezelőtt a Medgyessy-kabinet egy budai étteremből vitetett ebédet a söjtöri kihelyezett kormányülésre. A kormány belső vizsgálattal, bocsánatkéréssel és virslievéssel reagált, a Fidesz pedig hónapokig napirenden tartotta a témát, és elkezdték a luxusbaloldalozást építeni. Mai szemmel hihetetlennek tűnik, de a szocialista kormányebéd összesen 734 ezer forintba került, miközben az első Orbán-kormány egyik kihelyezett ülése a söjtöri rendezvény duplájába." Még az osztrák szervezők szeme is elkerekedett Orbán Viktorék bécsi rongyrázásától.a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát is Bécsben töltötte, mégpedig nem is akárhol:
a város egyik legfényűzőbb luxusszállodájában (az intézmény maga definiálja így magát), a Hotel Bristolban. Ez közvetlenül a híres bécsi Operaház mellett található, a szálloda úgy is hirdeti magát, hogy több szobáját és lakosztályát „az Operára nyíló erkélyekkel” lehet kivenni. A szálloda honlapján találomra foglaltunk szobát, a legolcsóbban akár már 371 euróért (148400 forint 400 forintos euróval számítva) eltölthetnénk egy estét, de úgy tudjuk, Orbán Viktor egy lakosztályban lakott, mégpedig vélhetően az elnökiben, ezt a hotel honlapja szerint Prince of Wales-nek hívják, és 6717 euró (2684000 forint) az ára, igaz, ehhez természetesen már szériatartozék az Operára nyíló erkély.De ha a miniszterelnök csak a gyönyörű látványhoz ragaszkodott, akkor egy Penthouse lakosztállyal is beérhette 703 euróért (281200 forint)."
bence
@KisTehen: ! Marhácska ! Ne örülj ! Véletlen volt a tetszik !
Béla333
Amíg a repülők a maffiózókat repteti ide-oda, addig a magyar menekülők elégedjenek meg egy teherhajóval...:

"Egy ciprusra tartó hajón menekítettek ki 65 magyart Izraelből"
www.startlap.hu/kiemelt-hirek/izrael-szijjarto-evakuacio-gazai-ovezet/
Nyírfa
@Mirabilis: 17.45

Nem róluk van szó, hanem a turistákról, a kint munkát végzőkről. Sajnálom, hogy a haragodból süt a rasszizmus.
Nyírfa
@Sakk Matt: 17.54

Biztos vagy benne, hogy Pjotr igazat mondott? Merthogy nem szokása.
jáger laszló
Grúziában jól érzik magukat Orbánék!!
Ez is 1 örömhír ebben a háborús világban
Örüljünk neki!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Remélem felfordul a kedves férjével együtt, mindenkinek jobb lenne...
Yoda69
@Maccska: O1G es szarrago azt hazudnak amit akarnak. Kezukben az osszes media.
telegdilaci
@Horizont:Ebből is látszik hogy a pökhendi nagyurainknak,fontosabb hogy ők és a gyalázatos bagázs jól érezzék magukat,mint a Magyar Emberek annyira undorító gusztustalan,nagyzolós kártékony haszontalan kártékony csűrhe!
Aki Én
@frank: Az elég egyértelmű, hogy te egy buta, kezeletlen elmebeteg vagy. De miért osztod ezt meg?
bence
@KisTehen: ! Honnan is tudhatnád te , hogy az én tudatalattimban mi az igazság ! Csak szeretnéd ha megegyezne a tiéddel .
balos
@KisTehen: magácskának meg a 2milliófideSSes nyilaspolgáriturulbaszópógeci!Azt már nem kívánom,hogy aki a világra szart még le is köpjön!
vacsi
Ez már megint egy orbitális hazugság!
balos
@Néro2: Azért,mert akkor tényleg tiszta hüjje lesz!Úgy szeretik a nemzethy kultúrhák!
SÍva
Most magyarok, egyébként meg kettős állampolgárok?
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Más ország kint dolgozó, vagy turistaként kint levő magyarért el szokott menni Szíjjártó szükség esetén, a te pénzedért.
NKF
Ez a köcsögházy mindent tud! Azon csodálkozom,hogy ennyi ésszel még még itt van köztünk!
bence
@KisTehen: Horizont ! Hogyne lenne neki fontos ! Hisz belőle él !
ómió
Hazudnotok, azért, ennél ütősebbet kéne, efftársak!
Nyírfa
@Sakk Matt: okt.13. 07.29

Utánanézek.
Sakk Matt
@Nyírfa: A kérdésemben a válasz: ha kirándultak, akkor nem akartak felszállni a gépre ;)
bence
@KisTehen: ! Magadra gondoltál ? Olvasod a kommenteket magadról ? Hát nem vagy a szíve csücske senkinek , kivéve a fideszt !
Csak Norisz és senki más
@m73: Én most szépen megkérlek téged, hogy a k. anyázást fejezd be! Ide nem illik! Úgy gondolom, ha valaki tud észérvekkel kommunikálni, akkor az te vagy illetve voltál! Próbáld meg újra!!!
Csodálkozom, hogy a MODERÁTOR ennyire türelmes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.