Az új nemzeti konzultációban három olyan gazdasági témájú kérdés is lesz, amely jelentősen meghatározza a magyar gazdaságot, a magyar családok mindennapjait, és amelyekben Brüsszel megtámadta Magyarországot és "ránk akarja kényszeríteni saját akaratát" – mondta a kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.
Szentkirályi Alexandra teljesen kikészült! Szerinte Brüsszel azt akarja elérni, hogy eltöröljük a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Szentkirályi Alexandra kiemelte, Brüsszel azt akarja elérni, hogy

"eltöröljük a rezsicsökkentést, a kamatstopot és az extraprofitadót".

Az Európai Bizottság az írásos állásfoglalásában azt írja – tette hozzá a kormányszóvivő –, hogy az energiatámogatási intézkedéseket, vagyis a rezsicsökkentést fokozatosan meg kell szüntetni. Azt a rezsitámogatást akarják eltörölni, amelynek köszönhetően az Európai Unióban Magyarországon a legalacsonyabb a lakossági gáz és áram ára, és havonta átlagosan 181 ezer forinttal csökkenti a családok energiaszámláit – mutatott rá.

A magyar emberektől azt is megkérdezik, mit gondolnak arról, hogy Brüsszel a kamatstopot is el akarja törölni – mondta Szentkirályi Alexandra, megjegyezve, ez olyan intézkedés, amely 300 ezer családot és csaknem 30 ezer vállalkozást véd az ukrajnai háború miatt megemelkedett banki kamatoktól.

Forrás: mti.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lenne pár halk kérdésem Asszonyom! Ahol mindezek ez a három téma nincs, ott miért van 2 - 4 %-infláció? Míg a minket követőknek is csak 7 - 8%, miközben nálunk még a kozmetikázott is 10% fölött. A közületek, az átlag felett fogyasztó magán személyek, családok miért fizetnek többszörös energia árat? Miért nálunk a legmagasabb az üzemanyagár, a környezetünkhöz képest? A kamatstop azt jelenti, hogy növekszik a futamidő. Erre kérném a mindenre kiterjedő reális magyarázatát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Hüllle liba ! Menjél vissza a kerítésetekhez baxni mint a múltkor talán arra jó vagy.
Másra biztos nem.
jáger laszló
Na ezt sem ő találta ki,csak elmondatják vele,de 1általán nem +győző a lelkem!!
csak ennyi barátilag
J.L.
jesz
a hölgy teljesen kikészült? remélem már jól van? nem szabad ennyire leterhelni.
Maxipocak
Anyádat etesd nerqrva. Nálatok kártékonyabb csürhe még nem volt a magyar történelemben. Remélem hogy megérem a csúfos bukásotokat.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 18:57
A tizedes elvtársnak eltetszett menni az eszének,vagy talán nem is volt?
Inkább az utóbbi.Hívhatom a tizedes eltársat,ha hülyére lesz szükségem?
Igaz ahogy látom nerniában elég sok a dolga idiotizmuskodni.
Nessy
Lenne pár halk kérdésem Asszonyom! Ahol mindezek ez a három téma nincs, ott miért van 2 - 4 %-infláció? Míg a minket követőknek is csak 7 - 8%, miközben nálunk még a kozmetikázott is 10% fölött. A közületek, az átlag felett fogyasztó magán személyek, családok miért fizetnek többszörös energia árat? Miért nálunk a legmagasabb az üzemanyagár, a környezetünkhöz képest? A kamatstop azt jelenti, hogy növekszik a futamidő. Erre kérném a mindenre kiterjedő reális magyarázatát!
vacsi
Brüsszelnek mindezekhez mi köze? Itt, Magyarországon.
kulabombaafityiszre
Tisztelt basznifogoknagysága.Brüsszel nem foglalkozik kódis ország rizsacsökkentésével,mert azon
környéken a tisztességes fizetés és a tisztességes nyugdíj van helyette szokásban.Valamint nem érdekli az alibi kamatsop ami egy néphülyítés amit másformában bőven visszafizetnek a felhasználók.
Azon a részen úgy vannak vele,mindenki vállalja a felelősséget ha hitelt vett fel,tehát fizeti a megállapított kamatal együtt a hitelét vagy bukik,míg nálunk felveszi a hitelt és a kamatstop miatt mindenki részt vállal megemelt bankolási utalási felárral,hogy kamatstopos hitelt felvevőnek
sikeres legyen a hitel visszafizetése.Egyedül amit vizsgálnak azaz extraprofit adó,de azt is azért ,mert a multik akikra kivetették,pofátlanul magasnak és igazságtalannak találják,ezért az eunál pananszt nyújtottak be.Ráadásul egy olyan vállalatra is kivetették a nagy sietségben az extraprofit adót,mint a ryanair aki a megállapított évben veszteséges volt.Ennek az lett a vége,hogy a ryanair igazgatója lehülyézte a mi zseninket a jóllakott ovodás kinézetü nagy mártont.
Eladott Ország
Orbán a miniszterelnök, oldja meg a problémát! Rendeleti kormányzással bármit megtehet. Legalább egyszer vállaljon felelősséget! Ha nem megy, mondjon le! Az EU elleni uszítás nem megoldás. Ájrópa’ motorját nem is kell támogatni, megy az magától, a MÉH telepre. Adjátok vissza a pénzt, amit elloptatok! Aztán rohadjon rátok a műanyaglakat! A mérések szerint jelentősen csökkent a magyarok unió iránti elköteleződése, most kell rákapcsolni a brüsszelezésre. Ez az a csaj aki orosz punk-rock zenekar által énekelt "baxni akarok de ma", háttér zene közben látogatta meg a Határvadász állományt. Meg aki a németek energiatakarékosságán gúnyolódva billegette magát egy TikTok videóban. Meg aki Tarlós főpolgármester-helyettese volt, és ezért alkalmasnak vélik főpolgármesternek. Mindenre is alkalmas, mert a dúsgazdag hadúr felesége. Mivel én fizetem az extraprofit adótokat ahányszor veszek egy kiló almát, hogy ne dögöljek éhen azt mondom felnyomni a csúti varangy ragyás seggébe a 27+4% ÁFÁ-val együtt! Ez a nő helyből vagy nekifutásból ilyen hülye, a gazdájával együtt persze.
Péter2
A címben a válasz is ! " Szerinte " Attól még nem így van !
nejlontacskó
Szentkirályi Alexandra is, inkább a férje adómentes bevételeiről értekezne, ahelyett, hogy a fideszes faszságait okádja elénk!
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 19:07 Látom kezdesz kibontakozni! Ez jó hír! Ki az "ellenség" akit meg kellett volna semmisíteni?
Te tényleg ekkora barom vagy, hogy az ellenségeskedés helyett nem látsz valami más emberséges megoldást?
Yoda69
Szegeny nagyon ki lehet keszulve, hogy egybol harom ilyen kamu kerdessel bombazza az embereket.
Pálinkás Pál
demagóg vagy ribi, bár tudom,csak a szádba adták a szöveget...mi lenne ha egyszer valódi kérdéseket tennétek fel..?..bár akkor a választóitok egy kukkot sem értenének belőle...
Eladott Ország
Szentkirályi Alexandra. "Nem adhatok mást, csak mi lényegem." Madách I.: Az Ember Tragédiája, Első Szin. A fidelitász picsa hozzáment a századvéges öreg főnökéhez, majd beindult a karrierje. Alexandrában kinek a f@szát kell tisztelni, a teljes fidess frakcióét? Hány apátol van ennyi eszed? B@sszad meg a kankós kurv@ anyádat, b@zdmeg! 2015 óta vészhelyzet van, te nárcisztikus öntelt riherongy. A kormány állami kezességet ad a kormányszóvivő Szentkirályi Alexandra férje (Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter) 53 milliárd forintos hiteléhez. Csúnya lenne, ha nem vállalna garanciát a komány a kormányra. Viki majd megmondja, melyik zsebéből ad egy kis osztalékot. A Keresztapa segít. Gondolom valamelyik családtag is a fő tulajdonos ahogy mindenben. Normális ország egyetlen polgára után sem/érte nem vállalna kezességet hogy gyarapodjon. Akinek nincs pénze ne álmodjon nagyot.
thepost.hu/images/hirkep202110041132335209.jpg
A Mol-vezérhez került a honvédelmi miniszter csehországi repülőgyára. Mit érdekli őt a benzin ára! A 10 milliárdos profit mellé is 100 milliós állami bértámogatást kapott Szalay Boborovniczky Kristóf miniszter kaszinós cége. Na ez a mi országunk! A balfaszok meg rájuk szavaznak! Ilyen takarékosok vagyunk és az EU mégsem akar pénzt adni, vajon mi lehet az oka?! Osztogassák nyugodtan egyszer betelik a pohár remélem, én bízok benne. Ez a középső pali nem UFÓ?
www.facebook.com/N%C3%A9z%C5%91-Pont-431355800543815/photos/a.433665940312801/1746047922407923
Toller Béla
Egyébként wem túl okos, de ez azért tényleg magas neki ! Brüsszel ezekkel a baromságokkal nem foglalkozik külön Magyarország tekintetében. Van aki mégis elhiszi ezt ?
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: tegnap, 19:55
Nekem nincsenek a tizedes elvtárs által említett ápolóim mivel normális emberként nincs szükségem rá,de ahogy látom a tizedes elvtársnak nagyon otthon tetszik lenni ebben az ápolói témában.
Talán ügyfélként?
kereső
Én meg teljesen "kikészülök" a hazugság cunamitól- ezek még álmukban is hazudnak, hogy leplezzék a lopásaikat. Te is szépséges Alexandra- ebből élsz, ebből milliárdos a családod- a férjed, te magad.
Pági
@Nessy: a hölgy annyira nincs képben a témában, hogy válaszolni tudna.
Eladott Ország
Orbán: Szereti-e Ön azokat a szankciókat, amiket valójában ám egytől-egyig Brüsszelben megszavaztam? Az nem lehet, hogy a hanyatló nyugaton nem annyira hülyék, hogy utólag kérdezősködjön az ország vezetője által megszavazott szankciókról? Ja és az sem tűnik fel, hogy olyan kérdésekre is várják a választ, amelyekre jelenleg nincs is szankció? Viszont esetleg még lehetett volna kérdezni, mi az emberek véleménye a magas inflációról és a forint/euró árfolyamáról. Tudom, hogy nem annyira lényeges, de hátha. Mindenki személyesen leadhatja a konzultációs ívét a Karmelita előtt égő olajoshordóknál!
uploads.disquscdn.com/images/f32b52fab167e3c515b9e6eb6d74b87b56359843a850445a6c7e446f4f0db20f.jpg?w=800&h=1080
A brüsszeli szankciók tönkre tesznek minket! Ha már uszítani kell, tegyed, b@zmeg, militarizmus nélkül, te bunkó fidesz!
uploads.disquscdn.com/images/74991008e9039809b750070f04e03d661c15d58afd68cf60ff1060caaa8f88fd.jpg?w=800&h=212
A tampon tönkretesz minket. Nemzeti konzultáció. A túrórudi tönkretesz minket. Nemzeti konzultácó. A virsli tönkretesz minket. Nemzeti konzultáció.
twitter.com/DetteSzilagyi/status/1589176828249657345/photo/2
Menőmanó
@kereső: Szépséges??? Ha leveti a sminket meg a méregdrága göncöket, csak egy szürke egér.
telegdilaci
@Nessy:Senkire nem erőlteti Brüsszel az akaratát,viszont a Magyar kormány a Lakosságra erőlteti a tiltakozások ellenére az akkugyárakat amit a lakosság többsége nem szeretne ennek ellenére csak azért is ránk erőltetik ilyen az amikor egy pökhendi kormány nem veszi Figyelembe a Magyar Emberek akaratát és nagyban tesz a lakosság érdekeire,egyébként ha egy szövetségnek tagjai vagyunk kötelességünk teljesíteni a Tőlünk,elvárt kötelességünket,nem kellene Pávatáncolni és gyalázni ócsárolni a szövetségeseinket,miközben tartjuk a markunkat a pénzükért!
ómió
Hát, ezt a korruptbolsi brüsszeli efftársak már rég "elővezették"!
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:22 ☻ A román cigányodnak és bűnszervezetének bíróság előtt kell számot adni az ellopott több ezer milliárdról! Ritkán születik ekkora hazaáruló, aki annyi kárt okozna annak a földnek ahol született... Ez történik ha egy ingyenélő cigánybűnözőre bízzák egy ország irányítását...
twitter.com/csorike1520/status/1692793304784474180/photo/1
És sajnos van még mindig 3-millió agyhalott, félrevezetett fidesz szavazó, akiknek úgy jó minden ahogy most is van!
verőce21
A "ne mi kapjuk a legtöbbet" és "a haza nem lehet ellenzékben" már elég meggyőző indokok...! :)
Hátnem...?
puszt
A következő Köztársasági Elnök...
Havanagi
Hazugságverseny indult a fityesznél. Ki hazudik nagyobbat?
kereső
@Menőmanó: @Horizont: Má látom, hogy lemaradt az idézójel...
izéke
@sgl: inkább adják oda azt a havi 181ezret és legyen világpiaci a gázár,vagyis ötöde a mostaninak
Ezodabasz
@utánam a vízözön: ma, 03:18 Hmmm:))) Te érted azt, hogy ez a példabeszéd érvényes a régi és a mai világunkra is?
Nem kell ehhez biblia, sem istenek, sem jézus! Ilyen gyarló az ember és sajnos ezen változtatni könyörtelen küzdelem lesz.
Túlszaporodott a primitív népség(a rabszolgák) és visszakövetelik amit évszázadok óta elszedtek tőlük a jóléti államok. A gyarmatosítók csinálták primitív elnyomott szolgákat! Régebben sámánok és varázslók hülyítették a népüket, később a papok a vallások. Ma okostelefonon látják a valóságot és a hamisságot is! Kérdés ki miben hisz és mit hisz el!
Nézz rá mennyi vallás van az embervilágban: hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gvall%C3%A1s
Nagyon hasonló elveket használ az összes vallás, ennek ellenére háborúznak egymással, csak azért mert másképp nevezték el az"isteneiket"! Érted ezt?
Ezodabasz
@Shikari: ma, 07:08 Köszönjük unio hogy a magyarokért kiálltok a, FideSS demagóg, tolvajokkal szemben!
Eladott Ország
Minden szavad hazug, fideszes öntelt, nárcisztikus NERqrva! Már ötszöröse a magyar gázár a piacinak. Aki a „csökkentett” 101 forintos köbméterenkénti áron kapja az is rosszabbul jár, mintha a piacon venné.
twitter.com/xmedardc/status/1665329293981786115/photo/1
A rendszerhasználati díj is a háború miatt lett drágább 251 %-kal?! Erre jön még a 27 % ÁFA!
twitter.com/janos_hary/status/1699662371868823565/photo/1
A rendszerhasználati díj definíciója: A már el nem lopható EU-s forrásokat helyettesítő , lakosságot kifosztó újabb forrás!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363396937_578287381127129_6807585232432083090_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=rdhbjob9gS0AX8O_ySj&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfATYFK1z8Rcvkbg1aa-1x2G7oxUs-ZwXnSJtGG-jYR2qA&oe=6548AF9A
Orbán: Üzenjük Brüsszelnek, hogy csapataink örökös harcban állnak...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/365788873_580108410945026_3347260396871042237_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Vgj_2zIWZ1wAX_2-QPF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCm8-O-oId-TnGL8VuzNIzS8CjzzLlDKA4v_n3YJcHOVw&oe=65479187
Eladott Ország
Fellépünk az árspekuláns multikkal szemben. – Helyes fiam! A karvaly tőkének nincs kegyelem! Diktatúristák.
twitter.com/janos_hary/status/1685174588777316352/photo/1
„Drága elvtársnők, drága elvtársak! Drága minden.” ( Hofi)
www.tiktok.com/@ferkotiktok/video/7126514830017694982?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Eszi a penész a németeket a magyar jólét miatt. A századvég politikai elemzések központja igazgatója Kiszelly Zoltán szerint. Valószínűleg megint a gyógyszerre ivott. És az ilyen idióta hulladékot a mi adónkból fizetik...
twitter.com/janos_hary/status/1687387032354500608/photo/1
Orbán megszavazta a szankciókat az EU-ban, aztán nemet mondott rá, amikor kitöltötte a nemzeti konzultációt.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/315967815_500629198757194_5165710665689917020_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=pS8X6mdV2oMAX-Hy7q2&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC4A7_qJZ2zwBkvSVuRaknOUPFKX6uqe3FO8dsqwC4J5A&oe=65490E5C
A rendszerhasználati díj. Ócska stricik. A mai extra profit. A qrva anyádat Lölő❗
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305039188_473957274591211_2800578800379242325_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=0WUKXdySKGoAX8EwchS&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBW7p07_RAnr55oT9gbhDws_UjrtzDKVTJ2FZj945NB-Q&oe=65482480
Magyarország nem ötödáron, ahogy azt Orbán és Putyin hazudta, henem a világpiaci árhoz képest ötszörös áron veszi a gázt Putyintól. Ezért kell neked 7,5 szeres gázárat fizetni az átlagfogyasztás felett!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/312256395_487768000043314_3906143433575488327_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Tan2lQRdD68AX8GBjv6&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAgwCugJJVg9ennRNUzBGYpPluMy8MCgx0y1pj7X6m57g&oe=6547AB41
ómió
@Eladott Ország: Ha az ellopott több ezermilliárdot keresed, bolsiék szarkupaca, azt a bolsi hazaáruló efftársaid között keresd! Kár állandóan másokra hazudnod a rablóbolsi mocskaidat!
Ezodabasz
@Shikari: Jó mi? Rizikó korodból való te satu!
Ezodabasz
@Shikari: Te melyik korodban leszel normális?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.