Egészen elképesztő történetet osztott meg közösségi oldalán egy fiatal nő, aki nemrég úgy döntött vásárol magának egy színes télikabátot.

Így hat Orbánék uszítása: többen belekötöttek egy nőbe Budapesten, mert színes kabátot viselt

Zsófia azt írja, többen is céltáblának tekintették – minden bizonnyal a szivárványhoz hasonló színek ellen is a végletekig felhergelt kormánypropaganda-fogyasztók.

A szokásos Váci úti Aldiba mentem, nagyjából többszázezredszerre. A szokásos alapból kedves és jóindulatú kasszások és biztiőrök és a véletlenszerű vásárlók is begorombultak. A kasszás hölgyek árufeltöltés utólagos ellenőrzése közben lehomokosozott. A biztonsági őr körbe sóhajtozott és hümmögött, miközben összeszedte a kosarat mellőlem. Másoknak köszönt hangosan. Egy idősebb vásárló hölgy a száját takarta el sállal, miközben elhaladt mellettem

- meséli boltos élményeit. 

Majd azt írja, később nyílt utcán egy járdán bicikliző woltos futár nekiment majdnem egy oszlopnak, ahogy jött vele szemben.

Nem vagyok meleg. Sosem voltam az. Így már nem is leszek az. Sosem érdekelt a saját nemem. Eladom a vadonatúj kabátom vagy kidobom a lépcsőházba, hátha valamelyik szomszédom megszánja szegényt.

- írja Zsófia, akit többen is arra biztatnak, hogy ne hódoljon be az agyatlan prolik elvárásainak.

Forrás: Facebook

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugyanígy belyegeztek meg a zsidókat a nácik Hitler vezetésével. Orbán se különb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Eltekintve a színétől, alapból ronda szegény kabát!
Yoda69
Ugyanígy belyegeztek meg a zsidókat a nácik Hitler vezetésével. Orbán se különb.
csak úgy....
0rbanisztánban a vitézkötéses fekete lóden a divat...
izéke
Azt hittem hogy egy köntös...mellesleg én írnék egy levelet az Aldi vezetőségének,nem az adott üzletenek hanem az országosnak. Vagy akár a német anyavállalatnak. Valószínűleg tennének lépéseket. Addig kellene megtenni,amíg a belső biztonságikamera felvételeit nem irják felül.
pultosjocó
talán a megnyilvánulások nem a kabátnak szólttak..!
Péter2
Jó reklám lett a kabátnak ! Viszont ha valakit a kormány uszítása miatt tettlegesség ér annak komoly nemzetközi hatása lesz az egész országra nézve , ami csúnyán visszaveti az országot, az ilyen országok ellen azonnal gazdasági szankciókat vezetnek be , nem is akár milyent , úgy látszik ez a fideszes söpredék. még nem okozott elég kárt az országnak .
kereső
A "szivárvány" lesz a NER sárga csillaga. Vagy már az? Öltözzön mindenki egyen szürkébe!- ez lesz dúró dóra legközelebbi javaslata- orbánék meg leget tesznek a"nép"óhajának. Mi lett ebből az országból? Ez Mária országa? A frászt- ez orbán országa, meg a fasizmusé.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 06:24
Ezek a nyomorultak veled együtt köpködik az eső utáni szivárványt is?így csinálnak hülyét belőletek.
Hogy is van ez nálatok nagy keresztényeknél,hiszen istenetek az embert saját arcmására formálta és minden ember isten teremtménye.Szóval ebből kifolyólag isten szereti az ilyen kabátban járkáló embert,ti meg nem?
Péter2
@Maccska: Senkinek semmi köze , hozzá , hogy ki milyen kabátot hord valaki , még neked sem ! A kormány uszítása miatt, ha valakit diszkrimináció , tettlegesség ér , olvasd el az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) az 1950-es „Egyezmény az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről”, szóló törvényeket, és következményeit . Ti azt hiszitek , hogy az emberek lenyelik ezeket , nektek ez nagyon nem jön jól , főleg Brüsszel felé , ahonnét várjátok a pénzt , ne hogy azt higgyétek , hogy ez nem tudódik ki , pont figyelik az országot a jogállamiság tiprása miatt , milyen jól jön ez az eset is , hogy azokat erősítse akik a pénz útját gátolják , de ti tudjátok nekem nem fáj ! Meg nem is fog !
pultosjocó
most tényleg a kabáton lovagoltok..? cigánylány, nagykabáttal ,boltban...ennyi...tettek róla hogy így legyen...
Dr. Proktor
Hülyeség - NER a neved...
Valamint az aljasság is!
NKF
A szivárvány a buznyákok jelképe lett! Sajnos.
Leszarom a buzikat csak ne vonuljonak az Andrássy úton!Kussoljonak!
jáger laszló
Hát elég ronda 1 kabát!!
Hordják azok akiknek nincs ízlésük!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Ebben a komment kavalkádban szerintem EGY EMBER vette észre,hogy 1 fürdőköpeny volt a képen mutatkozó hőlgyön!A többieknek meg nyazsgem,hogy érezzék a törődést!
kereső
De, most komolyan- a nerencek ebből csak annyit értenek, hogy egy "ronda kabát"? Ez a NER értelmi szintje. Ez a primitivség, a nem gondolkodás szintje. Hiába adta nekik Isten az az egyedüli jellemzőt, amely kiemelte az állatok világából- a gondolkodást, és a vele járó szabad akaratot. És ez az evolúciós fejlődés lényege is. Ezek szerint a NER visszafejleszt- megcsúfolva Isten akaratát, és az evolúciós fejlődést.
kereső
@Maccska: ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...az evolúciós fejlődés szintjén ti közelitetek az előember értelmi szintjéhez.
simmering73
Mondjuk én nem tudtam asszociálni a szivárványra. Amúgy meg elég ronda ez a szín összeállítás, főleg egy télikabátra. De ízlések és pofonok. Az ilyen shikariféle négylábúak megnyilatkozásai meg szánalmas is meg megmosolyogtató is egyben.
simmering73
@Shikari: Orvoshoz kéne menned, balfasz nácikám.
Menőmanó
Mondjuk ismerve a magyar viszonyokat, csak az vegyen fel ilyen holmit aki felkészült mindenfajta lelki és fizikai inzultusra. Szerencse, hogy nem verték meg.
A C-ok amúgy szeretik a színes, csiricsári holmikat, szegénynek valószínűleg csak utólag esett le, hogy mások mire asszociálnak ezzel kapcsolatban.
Sakk Matt
Ez a kabát - függetlenül a hírtől - ronda!
Sámannus
Ha putyin buzi akkor nálunk mindenki is buzi, de a legnagyobb a csüngőhasú aki tizenhárom éve nem látta a farkát csak tükörben.
FLETÓ
@Philip Marlowe: Ilyen is csak JUDA-PESTEN történik!
Dr. Proktor
@Maccska: Látom nem érted a lényeget, de ez nagyjából minden beszólásodra igaz!
Nem az ocsmánysággal volt a baj hanem a szivárványsággal...
Mi lett volbna ha egy migráns viseli? Kivonult volna a TEK is!
troppauerhumer
Ilyen az orbánszektás agyhalál propaganda alulművelteknek .Pszt csak halkan kérdem nehogy megijedjenek a fejekbe idomított NER sötétben,ugye senki nem tudja megválasztani hová és milyen neműnek szülessen,az a természet,az evolúció,vagy valláskárosultaknak az öreg isten döntése.
Ugye a férfiak méh nélkül nem szülhetnek ?nem mert biológiailag lehetetlen ahogy nemet váltani is.
Ugye a melegek nem képesek szaporodni, gyereket nemzeni két férfi,vagy két nő sem mert biológiailag lehetetlen.
Ugye nincs homoszexuális gén.?
Akkor nem értem ,hogy van az ,hogy a heterók,a homofóbok egyre másra nemzik és világrahozzák a homoszexuálisokat,a transzokat stb?höhööö
Csak bekéne fejeznetek azt a rohadt faserdei ált.iskolát bármilyen nehéz is
Qqberci
"nem képesek szaporodni, gyereket nemzeni két férfi"

De a kísérletek országszerte folynak...
Nessy
Ez már tényleg az idiotizmus csúcsa! Ezek után, a szines kötött sálamat, bármilyen finom meleg, jobb lesz a fiók mélyére süllyeszteni. Egyszer régebben rám szóltak mert a fodrásztól jövet a szél miatt egy muszlin fejkendővel kötöttem be a fejem Bár jóindulattal, hiszen ismerősök voltak, mert akkor tombolt a migráns őrület!.
Nessy
@Maccska: Majd szólok a nyanyának, ha találkozom eggyel, hogy döntsön!
Dr. Proktor
@Maccska: Mindegy, a NER nem szereti a sokszinüséget!
vacsi
@Nessy: Jézusom! Nekem ilyen kötött pulcsim van...
Yoda69
@vacsi: Akkor kukazd le mielott a NER-tarsaid jol megvernek, pusztan feleertesbol.
Nessy
@vacsi: Otthon, vagy kabát alatt viselheted! :-))
Aki Én
@FLETÓ: Ti, vidéki suttyók meg a ge-cit szabadítjátok a nyakunkra.
FLETÓ
@Aki Én: Ez igen! Komoly szókincs! Ettől vagy LIBERNYÁK, LIBSI, LIPSI...
Aki Én
@FLETÓ: ...mert szép csak ez volt: ,, Ilyen is csak JUDA-PESTEN történik!"

Ettől vagy agyhalott. hülyíthető, buta orbánista.
Namely
@Yoda69: "Ugyanígy belyegeztek meg a zsidókat a nácik Hitler vezetésével."
Meg ti mindenkit, aki nem ért egyet a ti elveitekkel.
"Orbán se különb. "
Ahogyan ti sem.
Namely
Megnézném, hogy igazából mi volt.

Megmondom, szerintem mi: egy feltűnési viszketegségben szenvedő, ronda nő vásárolt magának egy olyan ocsmány ruhadarabot, amivel az volt a célja, hogy ha lehet, VÉGRE VEGYE ŐT ÉSZRE VALAKI.
Ha lehet, kössön is bele, vagy minimum történjen valami, amit félre tud érteni.
"lehomokosozta": az igazságtartalma az lehetett, hogy valaki mondott egy hasonló szót, és ő ezt máris kötekedésnek vette.

Minden nagyváros tele van ilyen feltűnési viszketegségben szenvedő idiótáktól: ocsmány kabát, 1000 értelmetlen tetkó, 25 orrbavaló, színes haj, stb.

És ha valaki megjegyzést tesz, akkor végre célba talált, mert amúgy a lőtéri kutyát nem érdeklik az ilyenek. A legjobb, amit az ilyenekkel tehet az ember, hogy levegőnek nézi őket. Attól dühösek igazán :D :D :D
division
Párhovatartozástól függetlenül mondom, a képen Lakatos Zsófia áll egy fürdőköpenyben (szerintem ez nem kabát, bár nem követem a "divatot"). Senki ne haragudjon meg érte, de egy bevásárlóközpontban ezen én is elmosolyodnék minimum (még ha meg nem is szólalnék, mert az nem az én műfajom).
vacsi
Azért, ha a cikket alaposabban megnézzük:
"Nem voltam előre felkészülve erre a hidegre. Így hát ma délelőtt dideregve bementem egy kabátboltba hazafelé. " Most ez komoly? Délelőtt megy haza (vajon honnan?), de mivel fázik, nem haza siet, hanem egy kabátboltba...
És a neve: Lakatos Zsófia... és a kinézete... Talán a biztiőr nem is a ronda kabát miatt hümmögött?
jáger laszló
Fürdőköpeny ügy borzolja a Kedélyeket!!
Jó nekünk,máshol + a háború!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
Csak kötekedő vadbarmok szólnak meg feltűnően másokat.
Sajnos ezeket hordta össze a kormi az elmúlt években. Gyűlölet keltéstől - uszítástól nem fog fellendülni a gazdaság! Bár nem is ez volt a céljuk, hanem az ellenkezője, amit el is értek!
Én is találkoztam már nekem nem tetsző ruhában-kabátban-cipőben embereket, mégsem kötöttem bele, nem tettem hangos megjegyzést.
A koleszban, amikor egy szobában háltak, öltöztek a gerinces vezetők, nem volt gond, hogy egyesek szívecskés, szivárványos alsónadrágot hordanak, vagy fiút visznek az ágyba. Hatvanéves korukra kaptak a fejükhöz, jaj, a népnek a másságot is utálnia kellene!
A pedofilokat nem plakátozzák ki! Vajon miért?
terlasz
Kamu a sztori, de a kormányszintű gyűlöletkeltés jól kijelölte ezt az utat.
Egy tanmesével van dolgunk.
Aki Én
@Namely: Megint tényként kezeled buta, alaptalan feltételezéseidet. Honnan a faszból tudnád, hogy mi történt?
És miért ne járhatna bárki bármilyen kabátban anélkül, hogy a buta fajtád megjegyzést tegyen rá.
Igen, csúnya a kabát? És, mi a fasz közöd van hozzá?
FLETÓ
@Shikari: Már itt van! Országhatáron belül...
nezelodo
@Maccska: Igazad van ha valaki pojácának öltözik, joggal kérdőjelezik meg, ép-e az elméje!! Talán mem láttad a kipcsák nevelőapádat kaftánban és turbánban a Türk Tanács ülésén? Ha pedig a másság elleni uszításra alapozza valaki a politikáját, akkor nézzen szét előbb a családjában van-e buzi, vagy leszbikus, és válogassa meg a vezető párttársait és a kormánya tagjait, és ha már ott rendet tett, a pedofiljaival bezárólag, akkor is kussoljon, mert aljas dolog ezzel megalapozni a politikai túlélését!
nezelodo
@Maccska: Képzeld milyen lenne matyó népviseletben pl. Erdogán vagy az amcsi elnök, esetleg Putyin! Ha mások nemzeti, tájegységi népviseletét viseli valaki, az már paródia, még ha Európa megmentőjének képzeli is magát az illető. Ugyanígy röhejes a zsínóros mente, a főispán és a vármegye, egy letünt kor avitt magamutogató relikviái, agykurkászért kiáltanak.
Dr. Proktor
@Maccska: Nem az számít hogy szivárványnak néz ki vagy sem, hanem az számít, hogy az együgyű fidesz szavazó mit lát benne!
Hogy kicsit ferdítsek: "nem az igazság hanem NERes mása..."
SÍva
Nem szeretem a propagandát amit jelenleg képvisel a világ "okosabb"(-nak) tartott fele de azért nem támadtam volna a hölgyre. Mondjuk az ízlése a ruhadarab esetén vitatható!
aqua40
@Yoda69: A mai napig zsarolják a világ népét a hitük/tulajdonságaik miatti tragédia történet miatt, ugyanakkor 30 millió keresztény elvesztését nem...
Yoda69
@Namely: Ez igy nagyon altalanos. Nevesitsd, es hozz tenyeket. Maskolunben csak nagy lozung amit irsz.
Yoda69
@Bástya Béla Elvtárs: Tedd ide azt is, hogy a ruszkik mennyi geyereket gyilkoltak le Ukrajnaban.
Yoda69
@Bástya Béla Elvtárs: Összehasonlításképp.
Ugyanúgy nem releváns, mint az izraeli válasz csapást a hitleri zsidó genocide-hoz hasonlítani.
Bástya Béla Elvtárs
@Yoda69: Ugyanúgy koncentrációs tábor GÁZA, mint Auschwitz volt, vagy bármelyik Hitler idején! XXI. században releváns!
Yoda69
@Bástya Béla Elvtárs: Voltal mindkettoben hogy tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.