A radikális baloldali, progresszív magyar dollárbaloldali kísérlettel szemben nem sikerült politikai vitát, konfliktust létrehozni Olaszország és Magyarország kormányai között – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz uniós parlamenti képviselője hétfőn Strasbourgban.

Deutsch Tamás idegállapotba jött, miután a Fidesz nem kapott szót az Európai Parlamentben
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kormánypárti politikus azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy az Európai Parlament hétfői plenáris ülésén a magyar börtönökben fogva tartottak helyzetéről és az antifatámadások olasz vádlottja, Ilaria Salis fogvartartási körülményeiről tartott vitát.

Deutsch Tamás nyilatkozatában kiemelte: Ilaria Salis

"egy külföldi, progresszív, radikális baloldali, neokommunista verőnő, aki tizenkilenc további társával csak azért jött Magyarországra, hogy előre kitervelten, aljas módon megtámadjanak embereket, akiket ők neofasisztának minősítenek külsejük, ruházatuk alapján."

Felhívta a figyelmet: a "verőnő" mosolyog a bírósági tárgyaláson, pedig több találomra kiválasztott magyar és külföldi állampolgárt olyan súlyosan bántalmazott társaival, hogy "az orvosszakértői vélemény szerint is kizárólag csak a szerencsés véletlennek köszönhető, hogy a bűncselekmény súlyos testi sértésnek és nem gyilkosságnak, nem emberölésnek minősül."

Emlékeztetett, hogy a "biztonsági térfigyelő kamerák egyértelműen mutatják, hogy a találomra kiválasztott emberekre hátulról támadtak, lefújták és agyba-főbe verték őket."

"Minden jóérzésű ember, magyar és nem magyar az áldozat oldalán áll. Felháborító, hogy az elmúlt egy esztendőben a Magyarországon előzetes letartóztatásban lévő három elkövető egyetlen egy alkalommal sem érdeklődött az áldozataik hogyléte felől"

- mutatott rá.

Deutsch szerint a "magyar dollármédia is az elkövetővel szolidáris, és azokkal a fogvatartásával kapcsolatos szemenszedett hazugságokkal foglalkozik, amelyeket maga a verőnő talált ki."

Megjegyezte, hogy a dollárbaloldalnak nem sikerült feszültséget provokálnia a magyar és az olasz kormány között, viszont hangsúlyozta, hogy az olasz hatóságoknak fokozni kellene erőfeszítéseiket, hogy megtalálják és letartóztassak az egyik olasz elkövetőt, akinek identitását és elérhetőségét is ismerik.

A fideszes képviselő azt is kiemelte: Magyarországnak nem áll szándékában olyan luxusbörtönöket létrehozni, mint amilyenben Eva Kailit, az EP korrupciós botrányba keveredett alelnökét tartották fogva.

Deutsch Tamás azt üzente azoknak, akik a "neokommunista verőnő méltóságáért emelnek szót", hogy Magyarországon valóban sok bűncselekmény miatt elítélt bűnöző van börtönben.

"Erre Magyarország reagált is. Börtönöket fogunk építeni, hogy a zsúfoltság csökkenjen. Lehet, hogy Magyarországon sok elítélt van börtönben és a börtönök zsúfoltak, de éppen ezért nem az a helyzet, mint Nyugat Európában. Magyarországon nincsenek a bűnözők az utcákon. Helyes, ha a bűnelkövető börtönben van, és nem az utcán, mert láthatóan Nyugat-Európa már ebbe az irányba halad."

- jegyezte meg.

Azt is hozzátette, az Európai Parlament hétfői akcióját ismét az motiválta, hogy "a legnyilvánvalóbb gyalázatos hazugságok alapján támadást indítson Magyarországgal szemben."

Győri Enikő, a Fidesz EP-képviselője az MTI-nek adott nyilatkozatában kiemelte: "Az Európai Parlament sokkal mélyebbre nem süllyedhet, hiszen kimondottan politikai hangulatkeltés céljából tűzte napirendjére ezt a vitát, hogy feszültséget keltsen a magyar és az olasz kormány között."

Emlékeztetett: "egy évvel ezelőtt magukat antifasisztának mondó külföldiek egy csoportja érkezett Budapestre, egy náci felvonulást kerestek, hogy szétverjék, de ilyet nem találtak, mivel Magyarországon a nácik nem masírozhatnak. Ezért találomra kiválasztottak utcán sétáló embereket, akiket a ruházatuk alapján nácinak ítéltek és brutálisan bántalmazták őket."

Győri Enikő szerint az Európai Parlament jelenleg ott tart, hogy "egy nagyon súlyos bűncselekménnyel vádolt személynek – akiről ráadásul kiderült, hogy hazudik az eljárás során – ad hitelt". A politikus szerint sajnálatos, hogy a vita előtt az Európai Bizottság elfelejtett tájékozódni a magyar viszonyokról.

Azt is hangsúlyozta, hogy a parlamenti vita során a magyar kormány képviselője nem szólalhatott fel, mint ahogy kellene egy tisztességes eljárás folyamán. Világosan kijelenthető: az európai baloldal által kezdeményezett plenáris napirendi pont – magyar képviselők felszólalásának lehetősége nélkül politikai befolyásolási kísérlet a független magyar igazságszolgáltatásba – tette hozzá.

"A vita során hamis vádakat fogalmaztak meg a baloldali képviselők, ám a jobboldali képviselők úgy nyilatkoztak, hogy ez az ügy nem a plenáris ülés napirendjére való. Vérlázító, hogy erre a vitára egyáltalán sor kerülhetett"

- fogalmazott a képviselő.

Hozzátette: "Magyarország nem kapott szót, ami az mutatja, hogy ez az Európai Parlament nem tartja tiszteletben a jogállamiságot, az Európai Unió alapértékeit, mint amilyen a tisztességes eljáráshoz való jogot."

Mint mondta, az EP jobboldali frakcióinak hozzászólásaiból ítélve nem sikerült az a kísérlet hogy az olasz konzervatív kormányt összeugrasszák a magyarral.

Győri Enikő szerint az Európai Parlament "a maradék hitelét is elveszíti az európai polgárok szemében, ezért nagyon fontos, hogy júniusban az emberek más parlamentet válasszanak, amelyik azzal foglalkozik, ami a feladata."

"Az uniós jogalkotásnak a polgárok életét kellene, hogy szolgálja. Nem pedig bíráskodni mondvacsinált ügyekben"

- mondta.

Forrás: MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
te kokós fasz, tegnap 135 fideszmaffiózó szólhatott volna, sőt szavazhatot volna. aParlamentben, de basztak rá, Sopronban buliztak a pénzünkön!!
mire esküdtetek fel??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pontosítsunk: a kiszámítható nem beszámíthatósága miatt!!! =))
izéke
@Feller_Peti: na még egy idióta,legalább tanuld meg az anyanyelvedet helyesen leírni te szerencsétlen! Melyik régi,tiltott pöcs új regisztrációja vagy?
Pusztai
te kokós fasz, tegnap 135 fideszmaffiózó szólhatott volna, sőt szavazhatot volna. aParlamentben, de basztak rá, Sopronban buliztak a pénzünkön!!
mire esküdtetek fel??
jáger laszló
Tomi javaslom
Kapjál be 1-2 xanaxot és majd + nyugszol
kár lenne érted,mert te a fidex élő lelkiismerete vagy
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yeromos
Csak azt kérik számon rajtatok, hogy miért nem bántok valük ùgy ahogy az azeri baltás gyilkossal bántatok.
Pusztai
Jut eszembe az EU Parlamentben a dk és momentumos csajok felszólalva elnézést kérhetnének, hogy a magyar férfiakat ilyen kábos majomember képviseli itt a képviselők közt, akire ránézve meg sem állapítható gendersége.
koszpeko
@izéke: "Melyik régi,tiltott pöcs új regisztrációja vagy?"
Én a degenerált macskára tippelek.
balos
@Pusztai: Az még hagyján,de a fizetésüket nem azért kapják,hogy "dolgozzanak"?Szemét tetű kövér ilyenkor melyik haverja himbi-limbijét "nye-kergeti"?
Károly77
Rendes ember.
Küzd a magyar hazájában élő magyar emberekért.
Ez kevésbé mondható el a az USA csatlós Sorosista -bukott- miniszterelnökről és helytartóiról sem.

Hibába. A két harmad az két harmad. És egy a hazai "diktatúrában" ér valamit a nép szava.
Károly77
Elég szar az oldal, ha nincs egy szövegjavító gomb sem...
Dr. Proktor
@Károly77: A kétharmadot, ugye tudod, az aluliskolázott emberek biztosítják a fidesznek, valamint a haszonlesők!
Számomra egyik sem szimpatikus...
Apropó, a nép, az istenadta nép, Rákosinak majdnem 100 százalékot biztosított! Hitték ők is a mantrát.
Sakk Matt
"akiket ők neofasisztának minősítenek külsejük, ruházatuk alapján."

Ki is az, aki retteg a szivárványtól?!
balos
@Maccska: Gyere kultúrhás bőrnacis!Büntess meg,de aztán fuss mert lesz husss!Úgy repülsz majd,mint a muszka szputnyik!
madlaci66
Magyarországon nincsenek bűnözők az utcákon. Persze, mert helikopterrel, meg repülővel járnak.
Giovanni Alba
"Emlékeztetett: "egy évvel ezelőtt magukat antifasisztának mondó külföldiek egy csoportja érkezett Budapestre, egy náci felvonulást kerestek, hogy szétverjék, de ilyet nem találtak, mivel Magyarországon a nácik nem masírozhatnak. Ezért találomra kiválasztottak utcán sétáló embereket, akiket a ruházatuk alapján nácinak ítéltek és brutálisan bántalmazták őket."
Kiemelném: -Magyarországon a nácik nem masírozhatnak- mondja tompika. Úgy tűnik, őt is megtévesztette a propaganda, hiszen a "Kitörés napi emléktúra" vagy micsoda folyamatosan szervezés alatt van, kormányzati támogatással, hiszen "turisztika".
www.youtube.com/watch?v=JbE15F3i_Qk
kereső
nem értem a "durcit". Az EP-be belengett kövér lászló szelleme? A magyar országgyúlés elnöke- a fideSS állampárt kegyelméből , sorozatosan hallgatattja el a kissebbségben lévő ellenzéki képviselőket, pénzbirsággal súlytja őket, ha "felségsérttést" követnek el, elnémittatja mikrofonjaikat. Ezt akartátok nem? Elfoglalni az uniót.Ti kesebbségben vagytok ott- milyen áldatlan egy állapot. És ha már annyira fel vagytok háborodva az "antifák" miatt, miért nem vagytok felháborodva a náci terroristáknak adott "kegyelem" miatt, miért nem vagytok felháborodva a "kitörés túra" szervezőjének adott állami támogatáson, miért nem vagytok felháborodva a kitörés túrán résztvevő nácik verekedésén- amelyet a magyar igazságszolgáltatás garázdaságnak minősitett. Évek óta , minden évben megszervezik a náci "emléktúrát"- éltetve hitlert, és gaztetteit- de azon eszetekbe nincs felháborodni.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 08:38
Te is tudod, hogy hülyeségeket beszélsz. Ennek a "túrának" deklarált célja a nácik dicsőítése, ráadásul a kormány cinkos kacsintással még támogatja is, miközben a tompika-féle "mindent relativizálni" csapat felháborodva tiltakozik, mert szerintük ez nincs is. Nézd meg a linket és lásd magad is az egyenruhákat, a rajongókat. Láss is ne csak nézz.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 08:38
Ha már annyit emlegeted Göncz Árpádot hogy egy gyilkosnak adott elnöki kegyelmet, megkérdezem, mennyire vagy tisztában a tényekkel?
"- Vegyünk például egy közelmúltban történt esetet. Egy édesanya a halálba segíti nagyon szeretett gyermekét a saját kérésére. A gyermek gyógyíthatatlan, eszméletlen fájdalmai vannak, amit az orvosok nem tudnak már enyhíteni. A diagnózis szerint hetek vannak hátra. És mi erre a cselekményre a jog első reakciója? Az, hogy emberölés. Szándékos emberölés? Igen. Előre kitervelt és megfontolt szándékkal? Igen. Akkor tehát bűnös. Aki pedig bűnös, azt meg kell büntetni, ugye? És ha, tegyük fel, az ölést a büntetőjog halállal bünteti, akkor itt nincs apelláta, a gyilkost halállal kell büntetni. Igen ám, de a büntetőjog az emberi viselkedésnek, magatartásformáknak sokszor pontosabb anatómiáját adja, mint a legzseniálisabb erkölcstan. Most nézzük meg ezt a szituációt közelről. Saját vérszerinti leszármazottját öli meg az anya. Igen, de nem gyilkos motívumból teszi, hanem - úgymond - szeretetből. Micsoda paradoxon! Bűnt követett el „szeretetből”. Nos, a jog ezzel számol, és a büntető törvénykönyvben külön rendelkezik az ilyen esetekről.
- Ezek szerint az anyát első fokon felmentették?
- Nem, nem mentették fel. A bíróság helyesen minősítette az esetet, és a megfelelő rendelkezéseket alkalmazta. Bűnösnek mondta az anyát, de enyhe büntetést szabott ki rá a körülményeket figyelembe véve, vagyis a gyilkosságnak egy úgynevezett privilegizált, enyhébben elbírálandó esetét állapította meg. Majd ezután jött egy fellebbviteli bíróság, ahol is a másik bíró ugyanezt az esetet súlyos bűncselekménynek minősítette. De az ő indokai kifogásolhatóak voltak.
- Ilyenkor mi a megoldás?
- A megoldás ebben az esetben egy jogilag szabályozott, de büntetőjogon kívüli intézmény, a kegyelem volt. A köztársasági elnök úr kegyelmet adott az anyának."
Csak hogy tudjad már, miről csacsogsz.
Toller Béla
Teljesen szabályosan nem kapott szót, annak folyományaként hogy kilépett-kitették mindenhonnan ! Most azt is képzelje el, hogy egyedül áll az oroszok özönével szemben egy krumplipuskával a hóna alatt ! És csak a kistehén legelget mellette ...
kereső
@Maccska: Ahogy novák megkegyelmezett a náci terroristáknak?? "szerncsére"- hogy még ott van a sándor palotában, megvéd benneteket.
izéke
@Giovanni Alba: neki mindegy csak védhesse azt akire a kötpontban rámutatnak,most a retkeskatit kell védeni mindenáron :)))))
Pusztai
@Giovanni Alba: most hogy írod, emx erre.
És sztem helyesen lépett Göncz.
teuton
@Károly77: Nem az oldal szar, hanem te nem tudsz magyarul. Egyebkent pedig miert vagy itt? Megmutatni, hogy mennyire narancsos birka vagy, aki nem tud magyarul? Nem az oldalnak kell teged kijavitani, hanem meg kell tanulni magyarul, egy kis intelligencia rad ferne, akkor a 20 IQrol egyszerre 21re ugrasz aztan mar maskent latod a vilagot...
kereső
@Giovanni Alba: Ma ismét felböffent neki? Már el sem olvasom- mert tegnap délután már beraktam , hogy hogyan történt.- de úgy látszik az "nem játszik", a tények ezeknek a propaganda négylábúaknak nem számitanak: akkor ismételek: ez a beirásom a dk-s méltatlansági eljárásról szóló cikk alá került be:
"
Azért kegyelem-és kegyelem között különbség van:Az ügy aztán Göncz Árpád volt köztársasági elnök elé került. B. Györgyi számára a férje kért kegyelmet.
„Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Én, H. László, B. Györgyi elítélt férje, kérem Önt, hogy gyakorolja az egyéni kegyelmezés jogát feleségem ügyében. Ő nem kért kegyelmet, mert legalábbis a szó jogi értelmében bűnösnek tartja magát, amiért megölte gyógyíthatatlan beteg kislányunkat. Azonban nálam jobban senki nem tudja, hogy ő akkor, amikor egyetlen csillagunk, Andikánk könyörgésére megtette, a leghosszabb és a legsúlyosabb büntetést mérte magára. (…) Az én drága feleségem életfogytig tartó bűnhődésre ítélte magát. (…) Ezért kérem, hogy gyakoroljon kegyelmet egy testileg, lelkileg szenvedő asszonyon, aki ölt, de még a borzalmas tettében is a végtelen szeretet vezette. Emberségére hagyatkozom.”

Az államfő 1996 májusában megadta a kegyelmet, és négyévi próbaidőre felfüggesztette az ítélet végrehajtását"

A biróság jogerősen két évre itélte- felfüggesztéssel, amely ellen az ügyészség fellebbezett- és a kúria letöltendőnek itélte a büntetést. Ez után született meg a kegyelem- a próbaidőre bocsájtásról, ami az eljáró biróság itélete is volt.

Na, ugye- csak a tényeket kérem szépen!!!"
Dr. Proktor
@Maccska: A kétharmadot, te szerencsétlen, csak a választási rendszer biztosítja!
Volt választási rendszer amelyik 99,99 százalékot biztosított, ez annak a leszármazottja. 54,1 százalék csak aluliskolázottaknak kétharmad...
Kár hogy korán kiestél az oktatási rendszerből, bár ez a fidesz-kdnp-nek nagy haszon.
Dr. Proktor
Nem hiszem hogy azért volt ilyen idegállapotban mert lejött a szerről, inkább arra gyanakszom hogy késik az utánpótlás!
Nessy
Tompika! Váltson szert! A jelenlegitől nap, nap után kerül idegállapotba, tombol, mond orbitális szamárságokat.
csak úgy....
@Maccska: ugye te még mindíg nem érted,hogy a pedofilia és egy véletlen baleset között mi a különbség?
kereső
@Maccska: Ne égesd már magad tovább macsek. Vagy jöjjek elő M,Richárddal- akinek nem is kellett "kegyelmet" adni- a halálos gázolásért, mert vigan élte tovább az életét a barátnőjével a görög tengerparton? Tényleg ennyire együgyű vagy, hogy nem tudsz különbséget tenni?- nyomod tovább a 30 évvel ezelőtti történéséket, hogy a mai bűnöket mentegesd? Nem is érdekel már miket irkálsz, mert arra nem vagy képes, hogy a történetet hitelesen add elő- a net ugye nem felejt, mindent meg lehet találni rajta.
kereső
@Maccska: Ne fokozd macsek- ide azt a qrva linket, amely feltárja a tényeket- a dumádra nem vagyok kiváncsi.
kereső
@Maccska: A halálbüntetést változtatta életfogytiglanra. Ki is volt akkor az igazságügyminiszter, aki felterjesztette a kegyelmi kérvényt- és amelyet már előzőleg elbirált a göncöt megelőző köztársasági elnök- mert nem hiszem, hogy két nap alatt döntöttek ez ügyben.
kereső
@Maccska: miért nem inditottatok? Hiszen ott voltatok a miépben- csurka megtermekényitése alatt.
kereső
@Maccska: A "szerintem" ezekben a történetekben nem számitanak- csak a tények.
kereső
@Maccska: Az első kegyelmet Göncz Árpád adta 1990 május 4-én egy 1989 áprilisában jóváhagyott halálos ítéletben, amely során azt életfogytiglanra változtatta.[4] (A halálbüntetést az Alkotmánybíróság 1990 októberében nyilvánította alkotmányellenesnek: 23/1990. (X. 31.) AB határozat)
kereső
@Maccska: reklamálj orbánnál, kövérnél, lezsáknál- ott ültek 1990-ben a parlamentben. és reklamáéj Sólyom Lászlónál- ő volt az új alkotmány kidolgozója, és az akkori Alkotmánybiróság elnöke. Jó, nála már nem tudsz- de a többinél még igen, miért is lett "alkotmányellenes" a halálbüntetés. Amúgy meg igazad van ebben az esetben egy állatot is megszégyenitőről szólt a történet- aki nem érdemelt kegyelmet.
Pusztai
@kereső: nem eu konform a halálbüntetés, nem lehet eu-ba belépni azzal.
Vagy tizenévig dolgozott Habsburg Ottó, hogy MO EU tag legyen, a közben hozott törvényket zömmel úgy alakították.
csak úgy....
@kereső: 12:34 te szenilis ökör , annakk a trógernak csak a halálos ítélete lett életfogytiglanra változtatva ,mivel magyarországon megszünt a halálbüntetés!
Pusztai
@csak úgy...: ez így félreérthető! o)))
Gondolom a lánc elejére gondoltál!
kereső
@csak úgy...: Mi lett volna, ha végig nézed, hogy miért is raktam be azt a linket, macskának. Mindenféle tényközlés nélkül böfögi ide már egy ideje, hogy kiknek adott Göncz kegyelmet- a miértet azt sohasem volt hajlandó indokolni. Ezért hoztam ide, hogy Göncz árpád két napja betöltött Köztársasági Elnöki funkciójában miért is adott kegyelmet- és az életfogytinlagra való változtatás miért is történt- akkor már az új országgyűlés tárgyalta az új alkotmányt, amelynek ismeretében döntött Göncz. Ezért kár volt engem szenilis ökörnek titulálni, miután nem követted végig a beszélgetést. Amúgy kösz...amint már tapasztalhattad, nem az erősségem az "emlékezet"...
Pusztai
@kereső: régi fidesz kommunikációs alap: fideszgazemberséget akarnak úgy semmissé tenni, keresnek valamás hasonló esetet ezt felmasszírozzák és 1000x szajkózzák. Ha nem találnak hazudnak egyet.
25 éves alap.
Pusztai
@kereső: írtam szerintem félreérthető az a zseniális ökör! o)
csak úgy....
@kereső: elnézést, ezt a gyogyós macsskánknak szántam csak rosszúl címeztem!
kereső
@Pusztai: Na de ha olvassa a többi hozzászólásomat is, akkor olvashatta volna, hogy ezt én már előtte megirtam annak a másik négylábúnak. komolyan nem értem- egy 1989/1990-es történetről van szó, amelynek okán a macsek már két napja Gönczön lovagol, csakhogy mentse katalin bőrét. Ami meg azt illeti, a jelzett időszakban még csak rendszerváltás volt szóban, és sehol az eu- akkor indult a kezdet az Alkotmánnyal, az európai jogrendhez közeledni.Akkor ég szóba sem jöhetett az eu- szóval ne keverj te is bele.
Pusztai
@kereső: Mondom: KOMMUNIKÁCIÓS ALAP!
HASONLÓVAL KOMPENZÁLNI.
Ablakos katya gazemberségét kompenzálja Göncz-el.
kereső
@Maccska: Menj már a 3,14csába, de komolyan. Összeült már a parlament, amely megválasztotta a Köztársasági Elnököt, és elkezdte az ellenzéki kerekasztal tárgyalásai nyomán az új alkotmány megalkotását?Igen. Az új Alkotmány koncepcióba - igazodva az európai jogalkalmazáshoz, nem fért bele a halálbüntetés. És mert még nem végezték ki azt a lényt, igy nem is lehetett más a kegyelmi kérvény elbirálása. És itt most már ténylweg befejezem- novák méltatlan az államfői tisztségre, és méltatlan arra, hogy bármiféle juttatásban is részsüljön élete egészében, és méltatlan a "köztársasági elnök"-i cim használatára. Ennyi(ke)...
Qqberci
Mi van, Tompi, elfogyott az anyag?...
Pusztai
@kereső: az ilyen és hasonló karaktergyilkos kommunikáció napi szinten hallható a fideszmédiában.
Az, hogy pl Göncz meghalt ezeket nem érdekli, a nagy média ezt alkalmazza a fidesztrollok másolnak.
Ma reggel kettő volt 6h-kor az M1-en: MZP g és Karácsony amit aztán szétterítenek az ellenzékre.
kereső
"A radikális baloldali, progresszív magyar dollárbaloldali kísérlettel szemben...'tudja ez az előember, hogy mit jelent a "progressziv" szó???Nem hiszem...ennyi hülye egy rakáson, mint a fideSS-ben!, Igazi hungarikum...
sándorbence
idegállapotbagyütt azerdőmélyénabuckánál
Méhes
@Maccska: Ki engedte ki az embercsempészeket a börtönből? Lesz elég hely a fidesznek.
Cherry
Még egy tetves kábitós cigány, mit képzelnek ezek kik ök??? remélem eltünnek végre a sötét börtönbe,ahova valók...
jáger laszló
Tomi a néma levente!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Maccska: Jó az érvelésed csak nincs alapja! Arról nem is beszélve, hogy míg példaképeik a komcsik csepel teherautóval szállították a szavazókat, addig a fidesz buszokkal, de az sem normális, hogy az ellenzék adóforintjaival is finanszírozza a fideszt a kormány, míg az ellenzéki pártoknak minden forrását megpróbálja elzárni, szóval erősen lejt az a pálya...
Billibácsi
Látod, látod te középkori lovag kinézetű némettomika! Rátok már lassan senki sem kíváncsi! Saját magatokat tettétek hiteltelenné!
LászlKovács
Tomika, egyáltalán felismertek parlamentben? Mint egy félresikerült klónozott mohács busó nem kaphattál hozzászólást! Szégyent hozol a mohácsi busókra!
LászlKovács
A Neander-völgyit csoda hogy beengedték a parlamentbe!
Dr. Proktor
@Maccska: Nemzeti Inzultáció az amit te konzultációnak hazudsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.