Eltűnt a házi őrizetből.

Dagad az újabb pedofilbotrány: kiengedték a börtönből a gyerekeket bántalmazó fociedzőt, most megszököttUnsplash/illusztráció

Nemes Lászlóval szemben fogolyszökés miatt adott ki elfogatóparancsot a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság, amiért három hónapja egyszerűen lelépett a házi őrizetből.  A blikk.hu információi szerint az 54 éves férfi fociedző volt, és a tarpai fociakadémián sportoló gyerekeket bántalmazta szexuálisan. 

A megalapozott gyanú szerint az edzőként dolgozó férfi munkakörébe tartozott az is, hogy éjszaka felügyelje az externátusként működő diákszálláson elhelyezett gyerekeket. 2022 novemberében egyik éjszaka a gyanúsított egy alvó kiskorú fiúval szexuális cselekményt végzett. Néhány nap múlva egy másik kiskorú fiúval ugyanígy tett. Ezek a cselekmények ismétlődtek is 2022 novemberében

– erősítette meg a lapnak dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Nemes Lászlót a rendőrség 18. életévét be nem töltött, a felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak miatt hallgatta ki gyanúsítottként. Értesüléseink szerint a megrontott gyerekek éppen csak betöltötték a 14. életévüket.

A férfi 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, majd ekkor a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el. Ezt a gyanúsított nem tartotta be, mert 2023. november 19-én ismeretlen helyre távozott. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene

– tette hozzá a szóvivő. Azt is elmondta, hogy az eljárás a távollétében is folytatódik majd az ügyészség döntése alapján.

Forrás: blikk.hu
Fotó: Unsplash

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Fooooociiiiiii semmi baj. Igaz hordóhasú???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Fooooociiiiiii semmi baj. Igaz hordóhasú???
Clavigo
Nov. 19- én lelépett... Most februárban (?) " keresik"... ???
dr. prédikátor
@Clavigo: Isten és a rendőrség malma lassan őröl!!!
bence
Vajon ha orbán egyik unokájával tette volna meg akkor is ilyen hosszan tartó lenne a keresés ideje ?!
csak úgy....
ha fociedzö akkor ez is az ö kutyájuk kölke, gondolom a dagit is személyesen ismerte...
ö nem kitüntetéstkapott hanem egérutat!
nezelodo
@bence: Nem, miszlikbe vágta volna, mint a kegyelmeskónyát, és a kaletát, és világgá kürtölte volna mint a pedofil fociedzőt és a tesója kegyelembe részesített igazgató helyettesét. Ja nem kürtölt, sunnyogott egy évet, amíg le nem buktak. Aztán még volt pofájuk a pápalátogatásra hivatkozni, a "demens vénemberre", aki hadjáratott hírdetett az egyházban elkövetett pedofil bűncselekmények ellen.
justhpeter
Nézzük csak:
- a fideSS-kdnp védi az európai kereszténységet - mellette üldözi a keresztény Iványi egyházát
- a fideSS-kdnp tele van homoszexuális és pedofil hívekkel -de a dutyiba került pedofilok háziőrizetet meg kegyelmet kaphatnak
- a fideSS-kdnp az Unió szintjén harcot hirdet a migránsok ellen - miközben szabadon engedi az embercsempészeket
Érdekes lehet, hogy a rab koma november 19.-én meglépett, de nem tudhatjuk hol keresték eddíg és azt sem tudhatjuk, hogy ha ezt a Blikk nem írja meg kitudódott-e valaha.
Ma is szólni fog a miniszterelnök erről az ügyről.
Csizmás Kond
...újabb pedofilűgy ami a tavaly történt...
izéke
@bence: rasi lánybúcsún eltűnt telefonját sem találják,pedig az már hány éve is volt?
izéke
@Philip Marlowe: szóval te bújtatod,te kis pedofilsimogató
csak úgy....
@Philip Marlowe: ugye te gyesznó ólban gyütté a világra? a bunkó proloiságod mesteri!
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Maccska
Nyilván szót fogadott Zelenszkinek és hazament harcolni.
Az ilyen homokosokra is szükség van most arrafelé.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @Maccska: @KisTehen: = pedosímogató tökkelütött buzeráns banda!
Maccska
@csak úgy...: úgy hallottam nálatok Németországban már a pedofília meg a zoofilia legalizálásáért küzdenek a haladó lipsik.
Maccska
@csak úgy...: A német Zöld Párt súlyos felelőssége
Az 1970-es évek végén Európában elsőként megszerveződő német Zöld Pártnak már a kezdetekről volt „melegek, pederaszták és transzszexuálisok” munkacsoportja (németül Arbeitsgemeinschaft Schwule, Päderasten und Transsexuelle), amely a párt 1980-as évekbeli frakciójaként részt vállalt a pedofilpárti aktivizmusban, később pedig megszűnt. Emellett egy másik hasonló munkacsoport is működött a Zöld Pártban, a Szövetségi Közösség-Mozgalom Munkacsoport (Bundesarbeitsgemeinschaft Kommune-Bewegung), amelyben egy pedofil is tevékenykedett. A munkacsoport a témához egy stratégiai vitát szervezett a Heilbronn melletti Stettenfels-kastélyban 1984. június 21. és 24. között. A Zöldek pártprogramja 1993-ig tartalmazta a pedofília legalizálását.2013-ban a német Zöld Párt vezetője bocsánatot kért, amiért 1981-ben jóváhagyták a párt egyik ágának felhívását, azaz programját a kiskorúakkal folytatott, beleegyezésen alapuló szex dekriminalizálására.
csak úgy....
@Maccska: gyogyós, már megint másokkal foglalkozol,csoda ha a pedóitok meglógnak!?
Horizont
@KisTehen: megint hülye vagy mint mindig.
" Előzetes letartóztatás: 1-2-3-4 évig tarthat legfeljebb a letartóztatás, attól függően, hogy 3, 5, 10 évnél nem súlyosabb, vagy 10 évnél súlyosabb szabadságvesztéssel büntetendő cselekmény gyanúja merült fel."
"De ha olyan cselekmény miatt nyomoznak, amit életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethetnek, akkor 4 évnél is tovább tarthat. Ugyanez vonatkozik a másod- és harmadfokú eljárás során elrendelt, vagy fenntartott letartóztatásra is."
Úgyhogy kussolj. Te mindig rossz lóra teszel a nagy védelmedben. Te pedofilsimogató vagy.
Csizmás Kond
@Maccska: ...zoofiliából született ő is azért mekeg itt minden nap...
surdilloFUJT
@Horizont: ..EZ EGY VÉGTELEN NAGY ,IDIÓTA MARHA!!!
csak úgy....
@Csizmás Kond: és ti vagytok a macsskák akik "zoofiliából születtetek" :) ,ti nem emberi lények csak buta görények !
Maccska
@csak úgy...: Németországban hányan szöknek meg a kiutasítás elől,buksi?
Maccska
@csak úgy...: 2018-ban 236 000 ezer kitoloncolásra váró ember élt Németországban. Közülük mindössze 25 ezer embert tudtak visszavinni hazájába, a kitoloncolás 31 ezer esetben hiúsult meg valami miatt.

Gondolom leléptek .
Toller Béla
...és ez megy három hónapja, miközben rendkívüli harci állapot van, a pintér nem beteg, a röndérek meg kapnak fizetést ! És még emelést is.
Aki Én
@Philip Marlowe: @Csizmás Kond: akkor ne is foglalkozzunk vele?
Két ilyen buta suttyót, mint ti.
Horizont
@KisTehen: mama az anyád picsája te barom. Olvasd el értőn amit küldtem. Szerinted csak 1 évig lehet előzetesben te seggfej, még olvasni se tudsz vén fasz. De fosod itt a szót egész nap.
izéke
@Horizont: ne ülj fel a provokációjának,ez csak egy idióta,addig próbál sértegetni,míg nem írsz megint valamit amiért kitilthatnak. Egy bérkommentelő szarjancsi,aki a megafosban nyomja az ipart és itt nyomul legalább 3 néven.
Horizont
@izéke: Tudom de nehéz mindig megállni.
izéke
@KisTehen: az a hülye,akiből kirágtad magad,nyuszika :))) húzzál bele mert a többi megafosost jobban fizeti rogán
simmering73
@Maccska: Nem Németországban, Tarpán, hülyegyerek.
Sakk Matt
@KisTehen: Talán dolgozni kéne az ügyészségen, nem maszatolni!
balos
@Sakk Matt: Ezért kétheti közmunkára fognak!A kistehén helyett!
percsi
@bence: Talán igen! Megtalálni egy elintézett és elrejtett rohadékot sok időbe telik.
percsi
@Horizont: igaza van @izéke: -nek!
A hím tehén és társai több pénz kapnak, ezért sem érdemes reagálni, válaszolni. Én nagyon ritkán olvasom el amit írnak, majd tovább lépek, mert zagyva, értelmetlen. Nem tudnak mit írni, ők is tudják, hogy amit történik ebben az országban, az vérlázító.
teuton
@Maccska: Herelt kandur, talan tanulj meg olvasni! Kit lehet kitoloncolni es hova? Egy jogallamban a törveny van ervenyben, nem a kolostormalac szava dönt! Elöször is csak azt lehet kitoloncolni, akit a birosag kitoloncolasra itelt. Masodszor pedig csak a hazajaba. De! Ha nem megallapithato az allampolgarsaga, vagy az orszaga nem fogadja vissza, akkor nem lehet vele mit kezdeni, EZ A JOG! Persze mas dolog az, ha egy pedofilrol van szo es azt titlosszolgalati akcioban menekiti ki a fitymaszmaffia diplomaciai uton,,,
vacsi
Most akarják tárgyalni, hogy kiengedik-e a bicskei igazgatót is. Megáll az eszem!
division
@Csizmás Kond: @Maccska: A pedofilok ügye soha nem szabadna hogy elévüljön, mert rettenetes bűncselekmény. Kár, hogy a ti felfogásotok szerint ha egy fideszes pedofil (vagy éppen meleg) az rendben van, de ha ellenzéki az elkövető akkor viszont rossz, börtönbe vele, kivégezni, stb. Képtelenek vagytok elvonatkoztatni ilyen esetekben a politikától kicsit?
Csizmás Kond
@division: .. elmagyaráznád hogy ezt melyik beírásomból olvastad ki ?...vagy csak most te vagy a soros károgó aki mindegy mit ír csak szarakodás legyen benne...
division
@Csizmás Kond: Ezért baj hogy ezen az oldalon nem lehet utólag szerkeszteni egy hozzászólást. Igazából neked csak az első mondat szólt volna, eredetileg külön szántam volna leírni a többit a másik macskának:-)
Feller_Peti
A balliberális média futtatta a bicskei pedofil igazgatót:

hirado.hu/belfold/cikk/2024/02/23/magyar-nemzet-demszky-gabor-husz-evig-pozicioban-tartotta-a-balliberalis-media-futtatta-a-bicskei-pedofil-igazgatot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.