A kormánypárti szavazók körében elsöprő a korábbi elnök támogatottsága. A Real-PR 93. kutatása szerint a budapesti válaszadóknak is csupán 32 százaléka tartaná Bident hazánk szempontjából megfelelőbb elnöknek.

„Jelen állás szerint Donald Trump és Joe Biden indulása a legvalószínűbb az USA elnöki székéért a 2024. november 5-én esedékes választásokon” – írja a RealPR legfrissebb kutatása. Mint írják:

„Trump lehet az első, aki úgy térhet vissza az elnöki posztra, hogy a két elnöki ciklusa között más személy is betöltötte ezt a tisztséget”.

Tudtad? A magyarok többsége Trump győzelméért szurkol

Fotó: MTI

A felmérés szerint ugyanis: „az amerikai elnök személye békeidőben is fontos igazodási pont, de a NATO legnagyobb hadseregével rendelkező államaként az orosz-ukrán konfliktus miatt napjainkban még jelentősebb, hogy ki költözhet be a választásokat követően a Fehér Házba 2025-ben.”

„A kutatás szerint a biztos szavazók körében Trump megválasztását 52 százalék tartaná jobbnak Magyarország szempontjából, ami növekedést jelent a korábbi 48 százalékhoz képest. Ebben a körben a Joe Biden újrázását kedvezőbbnek tartók aránya 2023 novemberét követően 2024 februárjában is 25 százalék maradt, tehát a vele szimpatizálók száma ebben a körben is stagnál” – olvasható a kutatásban.

A kormánypárti szavazók körében elsöprő a korábbi elnök támogatottsága, Trump visszatérése 78 százalékuk szerint jobb lenne Magyarország szempontjából. A baloldali szavazók több mint negyede tartaná Trump győzelmét kedvezőbbnek (26 százalék), míg 48 százalékuk szerint Joe Biden újabb elnöki ciklusa tenne jobbat hazánknak – írja a Mandiner.

A budapestiek véleménye így alakul

A budapesti válaszadók 32 százaléka Bident, míg 46 százalékuk Trumpot tartaná hazánk szempontjából megfelelőbb elnöknek. A vidékiek körében a Trump-szimpátia magasabb, 53 százalékuk a volt elnök, míg 20 százalékuk a jelenlegi elnök megválasztását tartaná kedvezőbbnek Magyarország szempontjából.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Maradjunk annyiban, hogy a buta szekta nem is érti mi történik, egyiket sem ismerik.
Ezt látják a gazdájuktól és nekik ennyi elég. Mindenben így van.
Ezért ostoba birkák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a gyogyi 2/3, akik mindíg annak drukkolnak akinek a süsü dagi ? -csodálkoznék ha nem így lenne...
Aki Én
Maradjunk annyiban, hogy a buta szekta nem is érti mi történik, egyiket sem ismerik.
Ezt látják a gazdájuktól és nekik ennyi elég. Mindenben így van.
Ezért ostoba birkák.
szaboria1
Nem csodálom, hogy Orbán Trump rajongó zsák a foltját találta benne.
Menőmanó
Hülyemagyarok a saját érdeküket nem képesek felismerni, különben nem szavaznák saját nyakukra az elnyomóikat, kifosztóikat.
Béla333
Így is van! Arrogáns Tóni megsúgta a hülyemagyar maffiahívőknek, hogy Trump Magyarország megmentője lesz, ezért ők még háborúba is elmennének, csakhogy Trump győzzön a választáson!
Horizont
Amerika választ! Választ??? A demens meg az őrült közül. Vén mint a kettő. Siralmas.
simmering73
Magyarország szempontjából az lenne a legkedvezőbb, ha a fidesz-kdnp megbukna, függetlenül az amerikai választás eredményétől.
Maccska
Remélhetőleg a Présember hamarosan megy a picsába.
Maccska
@simmering73: Magyarország szempontjából az ellenzék teljességgel alkalmatlan a kormányzásra.
CsipkeRózsa
Befuthat a női jelölt is: Nikki Haley
Eladott Ország
@Maccska: ma, 18:41 ☻ Csak addig még 500 forint felé konvergál az USD árfolyama és valszeg a cigányod megy a 3,14csába ! Eljött a számonkérés ideje!
colibri
@Maccska: 18:41 ...és visszajön az a vénember, akivel orbánc a repülőgépen alsógatyára vetkőzött... vagy az már nem is él...?
Maccska
@colibri: egy nagykövet nem a avatkozhat be a fogadó állam belügyeibe.Ha helytartónak képzeli magát akkor mehet a picsába.
Pegero
Amerikai elnökválasztás: Joe Biden helyett Mr. Presidentet indítja a Demokrata Párt.
http2.mlstatic.com/D_NQ_NP_995619-MLM29572778440_032019-O.webp
madlaci66
a mandineres cikk igaz, az számít magyarnak aki fidess seggnyaló.
Eladott Ország
realpr93.huhttp/realpr93.hu/
Hmmm… a lap nem érhető el.Úgy tűnik, hogy a(z) realpr93.huhttp/realpr93.hu/ címen található weblap hibás, vagy véglegesen áthelyezték egy új webcímre... erről ennyit a kutató fideszes gittegyetről!
Cherry
A retkes fidesz csőcselék nem a magyarok többsége,,,, OV aljas haverja olyan elmebeteg mint saját maga
Horizont
@Maccska: 18:41
Az amerikai nagykövet jó fej, nagyon igaz a véleménye ami nem Magyarországról szól hanem orbánról és a kormányról. Ha ez az agyament dilis Trampli nyer megy (sajnálom) ha a demens vén Biden akkor marad. Ilyen ez a politika.
NKF
Örülök a magyar többségnek!
kereső
A fele sem tudja, hogy miért is. CSAK!- mert orbán azt mondja, hogy ez az ami jó lesz a "mimagyaroknak". Kiváncsi lennék, hogy ha orbán azt mondaná, hogy "mimagyaroknak" az lenne a jó, ha kútba ugranának- akkor hányan követnék a tanácsát/véleményét. Akkor sem merülne fel a kérdés részükről, hogy MIÉRT??
C_3PO
„Trump lehet az első, aki úgy térhet vissza az elnöki posztra, hogy a két elnöki ciklusa között más személy is betöltötte ezt a tisztséget”.

EZ NEM ÍGY VAN! Volt már a 22. és a 24. elnök (Grover Cleveland) estében ilyen!
Yoda69
Mandineres cikk. Nem kell komolyan venni.
Nyírfa
@leszholnapis: tegnap, 14.30

Ezt megmosolyogtam: "saját hibbant.".. Hát, igen, nekünk ilyenünk is van. Ráadásul egyre több.
Momentán jobban örülnék egy új Széchenyinek, de nincs olyan szerencsénk, hogy előbukkanjon az ismeretlenségből.
Horizont
@kereső: 8:23
Annyira isszák orbán szavát az agyhalottak, hogy miután lesovinisztázta Navalnij-t a Hír tévén is ezt nyomatják és a kommentek is erről szólnak. Hihetetlen. Megőrülnék ha a számba rágná orbán mit gondoljak és mondjak.
Eladott Ország
Tudtuk! A fidesz szerint. Már helyettünk is gondolkodnak, melyet munkatáborokkal terveznek megerősíteni.
Hazaszeretet
@Eladott Ország: Baloldal, nem kell sírni. Az emberi természet és a többségi józan ész világszerte nagy átlagban mind azt diktálja, hogy ne legyen háború felfordulás és gyűlölködés. Szokjátok meg, hogy az emberek többsége ilyen volt és ilyen lesz. Ti vagytok a rendszerben a porszem ami eltávolításra ítéltetett.
kereső
@Hazaszeretet: 2017-2021 Trump első elnöksége. Ukrajnát 2014-ben támadták meg az orosz kormány által pénzelt wagner zsoldosok. Akkor annektálták az oroszok Krimet. Ha, trump akkora háború ellenes, miért nem akadályozta azt meg? Miért is engedte 4 éven keresztül, hogy ukrajna keleti megyéiben harcok dúljanak,és sok százezer ukránnak már akkor el kellett hagynia a lakóhelyét. Na, ha erre kielégitő választ tudsz adni narancsos moszkovita- akkor utána beszélhetünk a prszem eltávolitásáról. Ugye nem zavar, hogy azon a pénzen akarsz itten porszemeket eltávolitani, amit mi is fizetünk adóként? Kit akarsz te innen eltávolitani, te senkiházi?
Hazaszeretet
@kereső: Ne felejtsd el, hogy a "megtámadás" alatt olyan megyéket értünk amelyekben nagyrészt OROSZ emberek élnek.

Ukronácia 100 éve még csak nem is létezett mint önálló állam. Az mindig is Oroszország része volt.
surdilloFUJT
@Hazaszeretet: ...na te mandiner és fidess imádó fitkány!!!Ez az orbáni böffenések,hazug,aljasságok ismétlése!!!DUGULJ EL,ÉS ÖLELKEZZ A GYŐZIKÉVEL!!!
Nessy
@Hazaszeretet: Én már azt is pozitívan tudnám értékelni, ha kis hazánkban nem az "oszd meg, és uralkodj" elv lenne a fidesz hatalmának az alapja! He nem óriás plakátokon tudatnák, hogy éppen kiket kell gyűlölni! Hiszen a maga hozzászólása sem éppen a felebaráti szeretetéről árulkodik!
csak úgy....
@Nessy: asszonyom, ön ismét egy buta fejet célzott meg az elégedetlen kívánságával! - a shikarik nem arról híresek,hogy ök a húsvéti nyuszik vagy a télapók ,eselleg a jézuskák...,ök csak síma mezei fideszes szárnysegédek, akiknek a vitamin hiány már elvette a józan eszüket!
KisTehen
helyes ... jó látni, hogy a magyarok többsége nem agyhalott libsi
Nessy
@csak úgy...: Tudod, ez nálam szakmai ártalom! Néha a renitens betegeket is szép szóval jobb belátásra lehetett bírni!( Tegezz nyugodtan! :-)) )
csak úgy....
@KisTehen: fogadok,hogy most ennek a tudatában álló farokkal hajtod le a buta buksidat a szalmabálára ! :) jó éjt boci,álmodj a szerelmetes dagidról...
fideszes gyökér
Együtt tudnának tahóskodni a békéért a Mi Cigányunkkal.
csak úgy....
@Nessy: te nessy! (így jó ? ;) ) - te túl jó és túlságosan elnézö vagy ebben a fideszes csinnadrattában,aminek látszólag sosem lesz vége...,pedíg te egy élö példa,aki átélte többször is,hogy semmi se örökös...,max. a tudás és a becsület!
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.18

"...tudás és a becsület ! "

@Nessy: e kettős élő példája.
kereső
@Hazaszeretet: tegnap 20:45 Na, akkor kezdjetek el gondolkodni azon, hogy mi lesz, ha orbán "visszaszerzi" Kárpát-alját, 70-80 ezer magyarral, és a 1,5 millió ukrán, orosz, szlovák lakossal. Logikátokat követve, akkor az ukránok jogosan indithatnak "különleges hadműveletet"- először Kárpát -alján, majd a logikát követve Bpest ellen is? Mer ugye putyin apátok ezt tette-teszi.Na, ehhez mit szólsz "mélymagyar"?
kereső
@Hazaszeretet: Még annyit az állitásaidra: nagy mértékú tudatlanság az, amit állitasz/állitotok- természetesen az orosz propaganda nyomán- amely nem ismeri el jelenleg az "ukránok és az ukrán állam létezését"- holott azt 1991-ben a szu felbomlásakoor államközi szerződésben deklarálta, és 1994-ben a Budapesti memorandumban "garantálta". És akkor még nem beszéltünk a "rus"-ról- az eredetről, kijevi nagyfejedelemségről,,,,,,,és egyéb csipp-csupp apróságokról.
Maccska
@kereső: az ukránoknak semmiféle történelmi joga nincs Kárpátaljára,ahogy a Krímre sincs.
Remélem ebben egyetértünk.
kereső
@Maccska: Nem értünk egyet. amit itt szajkóüztok, az a kreml propagandája- és ennek ellent mond több , az oroszok által is GARANTÁLT!! nemzetközi szerződés- valamint történelmi tények. Ne kelljen már állandóan visszatérni a "kaptafához"-és ismételgetni a dolgokat. Agybajotok van- amely nagyon súlyos következményekhez vezethet- a "nemzetek európája" révén.
Peller Anikó
@Macccska: "'"az oroszoknak semmiféle történelmi joga nincs Kárpátaljára, ahogy a Krímre sincs."'"

Hát perszehogy ebben egyetértünk hülyegyerek.
Maccska
@kereső: ezért tartunk benneteket hazaárulónak.
Az ukránok meg jól elbaszták ezt a dolgot.Igyák meg a levét,de a világot hagyják ki belőle.
Békésen is leboltolhatták volna az oroszokkal,csak nem kellett volna hinniük az USA nak.
Az usa meg mindenképpen nyert .
kereső
@Maccska: Miért iis cicus? azért mert hajlandóak vagyunk megismerni a történelmi tényeket? Mi vagyunk a "hazaárulók", amikor orbán viktor és ti kiszolgáltatjátok Magyarországot politikailag az oroszoknak, gazdaságilag meg a kinai kommunista pártnak és bandájának? Mi vagyunk "hazaárulók"-amikor orbán viktor és ti vagytok azok, akik eláruljátok a szövetségeseinek, azokat, amely szövetségesekhez szerződésileg tartozunk? Nem akarom neked itt ismét berakni horthy miniszterelnökének búcsú levelét- pedig aktuálisabb, mint valaha. Kimélj meg az orosz propagandától.
namihami
Hogy a fidesz agytrösztjeinek zöme a Szélvitorlást akarja? Miért is nem meglepő ez?!?!
Dr. Proktor
Csupán csak azért szurkolnak birkáink és maccskáink Trump győzelméért, hogy az amiknak ne legyen jobb mint nekik...
Peller Anikó
@Dr. Proktor: Ha a trumpot odaengednék (ezek a marhák) akkor egészen biztosan letapossa a demokratikus intézményeket, mert olyan nárcisz ő is minta viktor. Már mindenkit gyűlöl, mint a viktor. És pont olyan geci mint a viktor.

Bezzeg a Kennedyt lelőtték, pedig ő nem fenyegette a demokráciát.
kereső
@Peller Anikó: Egy többszörös nemi erőszakért elitélt búnözőhöz viszi családi látogatásra 19 éves lányát orbán. Ez mindent elmond a magyarok miniszterelnökének erkölcseiről.Ezzel parolázik, az adócsaló búnözővel akit legutóbb 500 millió dolárra büntettek. Ez a "példakép" sok hülye magyar számára- aki imádkozik az erkölcstelenség győzelméért.
Maccska
@kereső: reméljük Trump magasan nyerni fog.
A buzernyák helytartó meg gyorsan haza lesz zavarva.
kereső
@Maccska: Nyerjen- na, de mindent elmond rólatok, hogy egy többszörös adócsalót, egy erőszaktevőt támogattok- mit támogatottak? Imádjátok, akárcsak terrorista háborús bűnös, tömeggyilkos putyint. Ezek vagytok ti- én meg hányok tőletek.
Csizmás Kond
...akár így is elő lehet tálalni, viszont az igazság az, hogy a vén kibillent bilden már csak múmiának alkalmas.
Nessy
Tessen mondani az USA nem szuverén állam??? Döntsék el az amerikaiak mit akarnak! A kampányolást is hagyjuk meg a jelölteknek, semmi beleszólásunk! Egyébként nekünk ettől nem lesz jobb!
simmering73
Ebben az országban tényleg ennyi hülye van? Itt? Tényleg.
Maccska
@Nessy: ez így van.Ők se szóljanak bele a mi dolgunkba.
Amúgy nem mi küldtünk hozzájuk helytartót, aki nap mint nap beleavatkozik a belügyekbe
Dr. Proktor
@kereső: Lehet hogy vitte a lányokat Berlusconihoz unga-bungázni?
CsipkeRózsa
@Inka Pál hozzászólásához: 9:16

"A Tory és Whig (angolul többes számban tories és whigs) két angol arisztokrata párt, mely hosszú ideig a politikai életben egymással versenyzett, és a kormányzásban egymást váltotta."

hu.wikipedia.org/wiki/Tory_%C3%A9s_Whig

Csak azért linkeltem ide, hogy akit érdekel, ne keresgéljen.
kereső
@Dr. Proktor: Ahhoz már nem, mert "megboldogult"...
kereső
Mint tudjuk, Magyarországon azok a "magyarok",akik fideSS hivők,és orbán isten imádói, igy nem meglepő a kutatás eredménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.