A bicskei gyermekotthonban nemcsak a fiúk, hanem a lányok megalázása, verése, adott esetben szexuális zaklatása is mindennapos volt – állítja egy fiatal nő, aki tíz évig volt lakott a pedofíliáért elítélt V. János által vezetett intézményben. Az egykori növendék nemcsak azt mesélte el lapunknak, milyen traumák érték gyermekként, hanem azt is, hogyan próbálja feldolgozni a történteket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...minden attól függ hogy milyen szögből nézzük. Ismerek olyan intézetben felnőtt embert aki igazgató lett, könyvelő, orvos, sőt olyan is van aki miután tanár lett kérte hogy intézetbe taníthasson...szóval ha a gyengébbeket kérdik akiknek nem sikerölt a nagybetűs élet biztos csak panaszt fogunk hallani, de vannak akiknek sikerült de valamiért azokat senki nem kérdezi meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.