Hajdú Péter műsorvezető a részletek feltárásával azt próbálta bebizonyítani, hogy az ő Varga Judit-interjúja nem a rogáni propaganda része.

Már több tízezren megnézték Hajdú Péter exkluzív interjúját Varga Judittal. A volt igazságügyi miniszter azután öntötte ki a szívét a műsorvezetőnek, hogy férje nyilvánosságra hozta a Völner-Shadl-ügy kapcsán bizonyítékként a vele folytatott korábban felvett beszélgetést.

Hajdú Péter kellemetlenül érzi magát a Varga Judit-interjú miatt

Hajdú Pétert megdöbbentette, amit Varga Judit mondott neki az interjúban/Fotó: Hajdú Péter/Frizbi TV

Mint arról a propeller.hu is írt, az interjúban egészen részletesen elmesélte Varga Judit, hogy miket csinált vele volt férje.

A műsorvezető, Hajdú Péter az index.hu-nak elmondta: nagyon ledöbbentette az, amit Varga Judittól hallott, mivel ellene van minden erőszaknak.

Én ez alatt a több mint másfél óra alatt bele tudtam pillantani a másik fél által elmondottakba, és azt gondolom, hogy borzasztó helyzetben van Varga Judit. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben még neki kell bizonyítania az igazát, és azt is sajnálom, hogy a volt igazságügyi miniszter magánéletéből szappanopera lett

- jegyezte meg.

Hajdú szerint mivel mindenki azt kiáltja, hogy ez a rogáni propaganda, ezért, hogy ennek ellenkezőjét csak úgy tudták bebizonyítani, ha belementek a részletekbe. A műsorvezető úgy véli, az ilyen típusú nyilvános beszélgetések nagyon sokat segíthetnek azoknak, akik hasonló párkapcsolatban élnek.

Hajdú szerint

az interjú legfontosabb üzenete az volt, hogy nem lehet bántalmazó kapcsolatban élni.

Magyar Pétert ugyan nem ismeri, de ha valóban bántalmazó, akkor az nagy bűn és vállalnia kell érte a felelősséget.

Forrás: index.hu, Frizbi TV

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Egy szóval nem mondta, hogy kényelmetlenül érezte magát az interjú miatt. Ha alatta, az más. De nem volt kötelező. Ahogy az előre megkapott kérdésekhez sem lett volna kötelező ragaszkodni.

Az senkit nem zavar, hogy ennek a történetnek csak az egyik oldalát lehet ismerni, de azt aztán egyre jobban? Mondjuk, én pl. nem szeretnék erről a történetről többet megtudni, még akkor sem, ha azzal valamiféle egyensúly létre is jönne ebben az egyoldalú sztoriban.

Egy bántalmazó kapcsolat mindenképpen szomorú ügy. De ami kirobbantotta ezt a botrányt, az sokkal fontosabb az egész ország számára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Nem tudtam, a meztelen csiga tud beszélni??
Írni?
Interjúzni?
nemkati
Egy szóval nem mondta, hogy kényelmetlenül érezte magát az interjú miatt. Ha alatta, az más. De nem volt kötelező. Ahogy az előre megkapott kérdésekhez sem lett volna kötelező ragaszkodni.

Az senkit nem zavar, hogy ennek a történetnek csak az egyik oldalát lehet ismerni, de azt aztán egyre jobban? Mondjuk, én pl. nem szeretnék erről a történetről többet megtudni, még akkor sem, ha azzal valamiféle egyensúly létre is jönne ebben az egyoldalú sztoriban.

Egy bántalmazó kapcsolat mindenképpen szomorú ügy. De ami kirobbantotta ezt a botrányt, az sokkal fontosabb az egész ország számára.
Bryan élete
Én is qrva kellemetlenül érzem magam az ál-tóksó miatt, amiért Hajdú Móunika jólmegfizetett műújságíró és karatebajnokot és a propagandát szipogva felmondó, módszeresen agyonvert miniszterasszonyt egyszerre, ugyanazon a helyen kellett látnom. Vérciki.. Valahogy nem illettek össze dramaturgiailag. Volt igazságügyminisztertől elvárnám,, van annyi intelligenciája, hogy nem tereget, magánügyeit elintézi és elrendezi, lezárja még a válása alatt. Semmit nem szivárogtat, még a párt propagandacéljai miatt sem!!! Neeeeeeeeem! Már csak a 3 gyerekére való tekintettel sem, főleg utólag ellenőrizhetetlen rémtörténeteket. Nagyon vártam, hogy a Nagy Őszinte Kitárulkozás közben Tóniról, Gyuriról, Poltpetiről, Völnerpubiról is lesz néhány mondat. Hatásosabb lett volna. Ja, hogy akkor nem a hajdúhoz kellett volna bemennie azonnai hatállyal...
percsi
"az interjú legfontosabb üzenete az volt, hogy nem lehet bántalmazó kapcsolatban élni.
Így van, miért élt évekig bántalmazó kapcsolatban? Jucus simán kiléphetett volna!"

Ezzel a mosdatással ezt üzenik a bántalmazott nőknek: Magyarországon még egy miniszterelnöknő sem tud kilépni a bántalmazó kapcsolatból!

"Magyar Pétert ugyan nem ismeri, de ha valóban bántalmazó, akkor az nagy bűn és vállalnia kell érte a felelősséget."
Pontosan, és egy jogot végzett igazságügyi miniszter ezt nem tudta?
Most már mindenki tud mindent, forduljon bírósághoz!
A vezetők miért nem jelentik fel MP-t asszonyverésért?
Ahogy szokták, szépíteni próbálnak, de egyre lejjebb süllyednek!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogják a bűnösöket megmenteni, az ügyet leseperni az asztalról!
jáger laszló
Valóság!
Jucika hazudik,mint a vízfolyás!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kakukkmadár
Nem táncolunk úgy, ahogy Tóni fütyül! Ja, ez pont nem hangzott el tőlük. Ők pontosan úgy táncolnak. Szappanoperának szar, interjúnak hiteltelen nulla, a hülyíteni próbált célcsoportot meg nem is érdekli. Ők ugyanis az egyszerűségükben szintén elég erőszakosak.
balos
@percsi: Ez a baj a fideSSessel!8 általánosban kiszemelik,hogy jó túrha lesz a köpedelmükben és a tovább hülyítő kupiban felkészül a "szerepre"!
balos
A hajdú nevű senki pedig pont oda való ahonnan jött!A pottyantósban seggtörlőnek!
Pusztai
444-ből jó kívánság:
"Laca86
Nem, kedves Judit.
A helyzet az összes magyar állampolgár számára megalázó, hogy te mint volt igazságügyi miniszter, akit 1 másodperc alatt lökött a busz elé a geci és sleppje még mindig őket pártolod.
Elhiszem, hogy MP se egy matyóhímzés, de talán a disznótól még mindig nagyságrendekkel különb.
Egyébként meg a kurva Fideszes anyátokat basszátok szájba! Hajdu Péterrel az élen! "
Aki Én
Nem! Az üzenet az, hogy a kormány és maga az igazságügyi miniszter tűri a családon belüli erőszakot.
levarosbukta
Mese az egész! Juditkának módja és lehetősége lett volna bármikor kitekerni kedves férjuram nyakát.
Maccska
Varga Judit teljesen hitelesen beszélt.
Ilyet nem tud kitalálni senki
Maccska
@Pusztai: ez a színvonal jellemző rád te gyökér.
RonaGyuri
ha nem rendelésre/utasításra tette még ocsmányabb a dolog! =))
Horizont
"Talán nincs még egy olyan ország, amelynek volt igazságügyi minisztere, aki visszavonult a közélettől és nem kívánja a házassága szennyesét kiteregetni egy különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntettében jogerősen elítélt személy Youtube-csatornáján teregeti ki a házassága részleteit."
Yoda69
@Maccska: vargajudit vegig hazudozott.
Ilyeneket csak rogani propaganda gyar tud kitalalni.
Pusztai
szóljon valaki a 4 lábú szarosszájúnak, bassza szájba a kurva anyját!
Maccska
Hajdú szerint mivel mindenki azt kiáltja, hogy ez a rogáni propaganda, ezért, hogy ennek ellenkezőjét csak úgy tudták bebizonyítani, ha belementek a részletekbe. A műsorvezető úgy véli, az ilyen típusú nyilvános beszélgetések nagyon sokat segíthetnek azoknak, akik hasonló párkapcsolatban élnek.
teuton
@Maccska: Ennyi jött le neked belöle??? Akkor olvasdd ujra: "Hajdu szerint"...Mivel analfabeta vagy, nem tudsz utanaolvasni, hogy ki kezdte a szennyesteregetest! Elarulom, halgassad vegig a partzizan-interjut! Abban Magyar egyenesen vedi az exfeleseget! Csakhogy utana elindult a lejaratokampany, olyan reszletekkel, amikröl csak a feleseg tudhatott. Közben sajat magat is meghazudtolja, 1 pelda: Azt allitja, a tudomasa nelkül lett felveve amiket meselt. Meg azt is, hogy a bekesseg kedveert mondta csak azt, amit Magyar hallani akart... Szoval tudott a felvetelröl, vagy nem? Felmondta felelemböl, vagy nem tudott rola? Mar azt sem tudja, mit hazudjon, mert Goebbels Toni propagandagyara nem müködik jol...
Ezodabasz
Hogy került Jucus a Hajdú nyomorék celeb műsorába? Mónika/Balázs show ennél hitelesebb:)))
Szánalmas. Ez már jóval több mint családi dráma! Magyarország kormányának szégyene ez.
libellle
Ez a lufifejü pali ist elfutott a lényeg mellet. Artatlan szörnyeckét "báncsák" , ja lehet de kik?? ez a lényeges kérdés. Viszont az a tökfej miert nem kérdezett a lényegre, hogy ki miatt kellett anak a hülye nönek elvinni a balhét. Mennyire különböznek a karakterek, a volt férj még mindig védi ézt a hülye szörnyet. Ennek a mocsoknak pedig csupán egy szerepe van, diskreditálni a volt férjet. Mitöl fél? Méllyebbre már nem eshet.
Maccska
@teuton: @Ezodabasz: @libellle: valószínűleg meg kellene néznetek ezt az interjút.
Addig nem kellene firkálnotok.
Maccska
@Aki Én: azt a társadalom dönti el hogy mi érdekli leginkább.
A társadalom nagy része nem politikai műsorokat szokott nézni.
Levendula
hajdú tartozott ezzel a kormánynak... :(
Pusztai
@Levendula: ezzel fizeti az adót?
barter?
vitriol
@Maccska: Ilyet a hülye is ki tud találni!
Eladott Ország
Önök is felismerik a fotelben háttal ülő műsorvezetőt. Hajdú Péterrel Itt egyeztették a Mónika show Frizbi mesét ...
twitter.com/skothun/status/1773434466226024861/photo/1
A kolostormalac feltette az egész rendszerét, egy "bulvár interjúra" és ezt a bohócot bízta meg a porondmesteri feladattal! Hajdú Péter...
twitter.com/csorike1520/status/1773422031180009869/photo/1
viccesvigságok
hát ezt parancsra tette, aki adós most fizessen is, dángálták pénzel ölöget.
Havanagi
Egy színjáték volt az egész.Aki ezt elhiszi,nem érti a lényeget.Botrányos dolgok derültek ki,a kegyelmi ügy még a levegőben,Bolsonaro bújtatása a külképviseleten,költségvetés,stb,stb egyenként is fajsúlyos,nemhogy halmozottan.Ezeket kell eltakarni a választásokra.
Billibácsi
@nemkati: Megmondták neki mit kérdezhet és mit nem.
kereső
Én meg azért érzem magam "kényelmetlenül", hogy ebben az országban egymilliárdos adócsalásért jogerősen elitélt "valaki" véleményformáló lehet, az ország egyik legnagyobb tv csatornájánál.
Eladott Ország
Hajdú Péter ugyanolyan szardarab, mint a többi orbáni vazallus, csinovnyik, csicska! Most már hogy ez ilyen divat lett, szeretrném megismerni, Rogán Antal és Hajdú Péter válásainak részleteit. Cecilia és Kata is biztos jókat tudna mesélni. Túró Rudi megmondja a frankót...
twitter.com/ern0plus4/status/1774002324190478400/photo/1
Magyar Péter karaktergyilkossága azonban, ha másért nem, hát figyelmeztetésként fog szolgálni mindazok számára, akik szintén ki akarnak ugrani a NER rendszerből.
twitter.com/darth_orban_/status/1773761012090482901/photo/1
Eladott Ország
Nem néztem meg a frizbis vígjátékot. De arról beszélt amúgy, hogy az ÁSZ elnöke mióta kúrogatja?
twitter.com/gergo_z/status/1773235088022466776/photo/1
Magánügyeknek nincs köze a közélethez! Jelen pillanatban amitről beszélhetsz az, a végrehajtó maffia-ügy, a pedofil botrány-ügy. És a többi- amikről nem tudunk. Magánügyekre nem vagyunk kiváncsiak! A többire viszont nagyon...
twitter.com/csorike1520/status/1773059978716238191/photo/1
Eladott Ország
@Maccska: @iliberális cicuska: Bayer Zsolt a fidesz erkölcseinek igazi megtestesítője így beszélt a nők ellen elkövetett nemi erőszakról. És ez az ember támadja Magyar Pétert mint „bántalmazót". Ennyire képmutató a Fidesz illetve Orbán Viktor és egész rendszere. Ismét büszkék lehetnek magukra a szavazóik! Bayer Zsolt a nők megerőszakolásáről.
twitter.com/i/status/1773304859237777471
Barátok közt. Rogán Antal: Gyere ide Jutka, te lepcsesszáju! Gondolom nem akarod hátralévő életed rács mögött tölteni, velünk együtt bemész a Frizbibe másfél órát rinyálni...legyen benne késsel rohangáló férj, ja meg anyád is retegjen...
twitter.com/LszlKovcs159757/status/1773282732648350173/photo/1
Varga Judit: És olyan is volt, hogy kenyeret kért a bajai halászléhez...
twitter.com/muellermeister1/status/1773306005582942309/photo/1
Őrnagy
Hajdú kényelmetlenül érzi magát, mert talán kellemetlen feladatot kapott, az áldozathibáztató agyhúgyköves alpári elmeroggyant libkány csürhe meg boldog! De hogy minek örülnek, azt lehet ők se tudják, csak vezényszóra minden marhaságon és bárki kellemetlenségét látva elélveznek! Hát ez legyen a libkány csürhe legnagyobb öröme.
teuton
@Őrnagy: Na figyelj egybites analfabeta birka! Ha orszagrengetö korrupcios es jogi botranyok következmenye egy privatszferaban kiteregetett csaladi szennyes a csicskamedia valasza, amihez a volt igazsagügyminiszter asszisztal, akkor aza rendszert minösiti! Valamint azt, hogy a szemelyes lajaratas mellett nincs mas erdemi valasz, mert IGY MÜKÖDIK A MAFFIARENDSZER!!! Egyebkent pedig elarulod sajat magad es leleplezed a propagandagyarat, mert annyira egybites vagy, hogy magad irod, HP "kellemetlen feladatot kapott"!!! Na latod, magad is latod, hogy igy müködik Goebbels Toni propagandagyara!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.