A szociáldemokrata SPD helyi képviselői kikeltek az ellen, hogy Orbán Viktor a bajor tartományi gyűlés müncheni épületébe látogasson az ottani magyar főkonzulátus '56-os megemlékezésére.

A HVG a Bayerischer Rundfunk bajor közcsatornára hivatkozva azt írja, Markus Rinderschpacher, az SPD frakcióvezetője szerint nem kellene helyet biztosítaniuk nacionalista és antidemokratikus csoportoknak.

Szerinte a látogatással

Orbán megsérti a bajor parlament méltóságát.

Az SPD mellé beállt a szélsőbaloldali Die Linke is, és keményen ostorozták Horst Seehofer (CSU) bajor miniszterelnököt is.

Orbán Viktor a müncheni magyar főkonzulátus 1956-os megemlékezésére érkezett a városba, ahol arról is beszélt, hogy a bajor-magyar barátság különleges, egyedülálló Európában.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@Bringás: Mivan, nem vitt magával a valagában a csuti csícigánygeci a kezelésre? Kis komcsi gyilkos, takarodj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Lehet, hogy sikerül összeveszejtenie a CDU-t a CSU-val?
Ahová ő beteszi a lábát!!!
quadrocopter
Fertőző a madár, árad belőle az illiberális bűz, a gondozói is kerülik.
Warlord
@Bringás: Mivan, nem vitt magával a valagában a csuti csícigánygeci a kezelésre? Kis komcsi gyilkos, takarodj!
Warlord
@Bringás: te kérded, te szardarab:

@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.
Mivan, nem vitt magával a valagában a csuti csícigánygeci a kezelésre? Kis komcsi gyilkos, takarodj.
papa.49
Hovatovább olyan lesz mint volt a sógorok miniszterelnöke, az se mehetett sehová, mert NEM KÍVÁNATOS,, lett!!!Valami Jozef Hajder...
vadnarancs
Na csuti, lassan már csak a kelet marad neked, nyugaton már mindenhol utálnak még egy levegőt is szívni veled. Takarodj Szibériába vagy vissza a házádba, Indiába!
levarosbukta
@Warlord: Figyelj komám! Én igazán rühellem ezt a bringást, de már igencsak elegem van a te böfögésedből is. Ha tudsz valami konkrétat nosza, elő a farbával, ha nem hagyd már az egészet a pichába.
Nessy
Orbánnak mindenki a "barátja", ahol éppen beszélhet!
Warlord
@levarosbukta: tudok. És még sokan itt. Leszarom a politikai álláspontját. Más elszámolni valóm van vele. Kb. Még 10 nap. Addig kis türelmet kérek. Kösz.
Szókrakész
Ja!!!
A szocdemek?!?!?!

Ne csokizzatok!!!
Nem lesz sörpuccs.
kkalman
Ezt a putriszökevényt lassan csak a szovjet utódállamokban fogadják. Kell(ett) ez nekünk?
papa.49
@kkalman: Ha szarban lesz ő is behívja a nyekernyikovokat segíteni leverni az ellenállást???
Ez már hányadik is lenne akkor, 5. 6. ???
Warlord
@kkalman: 2018-ban lesz plakát orbán tarkójáról tovarisi konyec felirattal?
kkalman
@Warlord: ma, 21:51 Ha csak rajtam múlik, akkor igen.
Zeta
Az M I " korrekt" tájékoztatása szerint a tömeg lelkes volt.
Amúgy meg néhány száz millióba került csak a terem bérlése az adófizetőknek. Fütty nem volt a zártkörű rendezvényen. Viktort nem zavarta semmi, hogy hablatyoljon, kérdés nem volt ,így ott maradt végig!
moareka
A törököknél is ezt mondta, meg mindenhol, ahova ment az éppen aktuális vendéglátóval hatalmas barátságban van , csak az új egységén kívüli honfitársaira tesz egy nagy lapáttal, mi meg rá...
Nemezis
Ha csak a bajor parlament méltóságát sértené.
libellle
@bencemacska: Ez a két párt már elléggé ( nem zöld) egymással. Merkel nem állhatja orbánt és Co.-t. Seehofer végül szintén nem de ezt az egész csindarasszát azert teszi, hogy piszkálja a CDU-ut. Ellenben a CSU-s politikusok egyrésze is tiltakozott az egész ellen, ugyanis (Eredeti szöveg) orbán hajtotta ránk a menekültek nagy részét regisztrálatlanul. Egy nagyképü kétszinü alak. Akit nem kivánunk látni
Bringás
Orbán helyébe visszamondanám a látogatást és nem hívnám meg a bajorokat!
justhpeter
@Bringás: Orbán helyébe csak Észak-Koreába mennék. Ott talál még ő is lehetne a "valaki". Minden más helyen már csak egy nímand.
Bringás
@justhpeter: Ugyan már! Mert pár elvakult libsi veri a nyálát, Orbán nem fog megszeppenni! Viszont erőt kéne mutatnia!
justhpeter
@Bringás: Milyen erőt tud mutatni Orbán ? Már ahhoz is tartalékolni kell előre az erejét, hogy naponta egyszer kimehessen a mellékhelyre.
bakegya
Alles veg!Schöne zeensvürdigkeit Mr.ORSOS KÖNIG.!!!
quadrocopter
Micsoda kultúrnép ez a bajor, simán agyonverhették volna.
simmering73
3,3 millió magyar miniszterelnöke persona non grata Bajorországban. Bár csak itt is az lenne már.
colibri
Ha csak egy mákszemnyi esze lenne, akkor itthon marad és a parlamentben tolja a tavasz óta dédelgetett nagy álmát a kvótatörvényről. Jönnek a tockosok kívülről, berülről, Graz nélkül nem ússza meg. Mi meg talán egy lépéssel közelebb vagyunk, hogy megszabaduljunk tőlük.
gulyasgyula
@colibri: ..Ilyen ellenzékkel ?? Na akkor lesz csak sírás -- rivás ...
Lepényleső
Hevesen tiltakozom a Bajor Parlament ellen,hogy fogadták?
CsipkeRózsa
" ahol arról is beszélt, hogy a bajor-magyar barátság különleges, egyedülálló Európában"

a cikkből úgy látszik, nem egészen így van.
libellle
@Bringás: Miröl irsz, orbánt nem hivta meg senki. Ez kizárólagosan egy Magyar megemlékezés volt az 56-ról. Ami azert is érdekes mert Németországban üneppelte a zavarodott elméjü orbán. Ott a termért és mindenért kelett fizetni. Orbán csupán azert hivta meg a Bayer politikusokat, hogy "felvágjon" velük.
spu00
Ha ennyire utálják O.V-t, le akarják váltani, akkor legalább írják már meg, hogy kivel, kikkel váltanák le, s azok mit tudnak, mire képesek.Eddig egyetlen épkézláb elképzelést nem láttam, hallottam.A mai napig mindenki csak elkölteni tudja a megtermelt javakat, mindenki mindenre többet költene, de egyetlen embert sem hallottam, aki olyant mondott volna, miként lehet nagyobb GDP-t elérni. Mindenki sír a nyugati 3-4-szeres fizetésekért, de azt nem nézik, hogy ott nem 12-13.000 Euró az egy főre jutó GDP, hanem 44-80.000 Euró.Önök nem megtermelni szeretnék a magasabb fizetést, hanem kapni, s ez O.V mellett nem megy.Miért nem tanultak 2002-10- ben történtekből. Az akkori 15.000 milliárdos hitelekből sem tudtak annyi eredményt elérni, mint O.V hitelek nélkül., mert nála volt olyan, hogy 20%-al emelte a nyugdíjat, csak azt nem írta hozzá, hogy az infláció 28%-s volt. Ha ezt szeretnék hajtsanak rá.De nem ártana gondolkodni előbb.
Desischado
Lassan már mindenhonnan kiutálják! Bár kapna epeömlést!
silber13
@spu00: A vezír és hordája gondoskodik róla, hogy vajmi kevés " píz " maradjon a ládafiában!:-)))
nemfideszes
@spu00: Államadósság:
2002 április: 9600 milliárd
2010 április: 19212 milliárd (tehát nem 15.000 milliárd)
2016 június: 25290 milliárd (világválság nélkül, több ezer milliárdos megszorításokkal,lásd Matolcsy csomagok, 3000 milliárd MANYUP pénz lenyúlásával, EU-s pénzekkel kitömve, orosz és kínai hitelek nélkül)
GDP alakulása átlagosan:
Szocik alatt: 2.23%/év
fityesz alatt: 1.86%/év
Versenyképesség:
2010: 42. hely
2016: 69. hely 28 EU-s országból 25. hely
Valuta tartalék
2010 április: 36 milliárd euró
2016 július: 24,5 milliárd euró
Árfolyam
2010 április: 1CHF=183,95 Ft
2016 aktuális árfolyam: 1CHF=281,45 Ft
Élve születések száma átlag:
szocik alatt: 97.145/év
fityesz altt: 90.092/év (azaz átlag 7 ezerrel kevesebben, ami szintén sok mindent elárul)
és akkor nem beszéltünk az egészségügy és az oktatás állapotáról, az egyre nagyobb mértékben növekvő szegénységről és elvándorlásról.

A szocik első ciklusában (2007-ig) még 1 fillér EU-s pénzt sem kaptunk, viszont a második ciklusukban sikerült kifogniuk egy egész világot megrengető válságot, amiről a fidióták előszeretettel megfeledkeznek. Ennek ellenére a válságot megelőzően olyan GDP eredményeket produkált az ország, amit az EU-s pénzekkel kitömött csuti kormányának egyszer sem sikerült! A szocik több ezer milliárdos megszorítás és a MANYUP pénzek lenyúlása helyett hitelt vettek fel, melynek nagy részével az MNB valutatartalékát növelték ezzel stabilizálva a gazdaságot és megakadályozva a forint gyengülést lásd fent. A hitel kisebbik részét már a csuti hívta le és költötte el azóta is veszteséget termelő MOL részvényekre. Csutiék IMF hitelek felvétele helyett, elvették az emberek MANYUP pénzét, és nyakunkba varrtak 3000 milliárdnyi "nem megszorítást". Ezen túlmenően több mint 20 milliárd euró értékben bocsátottak ki deviza alapú államkötvényt, igen magas (pl. 5.1%-os) kamattal. Márpedig ez is hitel, mert ugyan úgy vissza kell majd fizetni, mint a letelepedési kötvényekért kapott milliárdokat!!!
nemfideszes
@spu00: Szóval, a fentieket figyelembe véve MILYEN EREDMÉNYEKET IS ÉRT EL A CSÜNGŐHASÚ?!
spu00
@nemfideszes: Nem tudom, honnan veszi, s milyen állapotokról mesél a számaival.
2002-s államadósság 8.300 milliárd volt , a GDP 53,2%-a
2010-s 23.900 milliárd, a GDP 83%-a.
Tudja, ha Ön is előhozza az idétlen módon bevezetett MANYUP témát, akkor Önnel nem lehet normális módon vitatkozni, mivel fogalma sincs a történésekről, s azok indítékairól , hatásáról.
Valószínű, hogy olyanoktól kapott tájékoztatást, akik abban érdekeltek, hogy jól össze zavarják, s mantrázza az általuk mondottakat.
Csak pár dolgot említtek.Az MNB kiváltotta a deviza hitelesek követelését, 2.300 milliárd növekedési hitelt biztosított a kkv-k részére,a deviza hitel állományt 34%-ra csökkentette, s így a 24 milliárdos tartalék is több, mint ami M.o-nak kötelezően kell tartania.
Mit gondol miért javultak az ország megítélési mutatói?
M.o 2008 szeptemberében dobta be a törölközőt, a válság 2008 decemberében tört ki, s ebben nem volt érdekelt. A magyar bankokat nem érintette, az ország önmagát tette tönkre.
A fentiek alapján gondolja át írását, s utána beszélgessünk.
spu00
@silber13: Van ott pénz ne féljen, jobban áll az ország, mint gondolná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.