Ahogy a Propeller is megírta: Havasi Bertalan nemes egyszerűséggel kiküldte Orbán Viktor brüsszeli sajtótájékoztatójáról Halmai Katalint, a megszüntetett Népszabadság tudósítóját.

Orbán sajtófőnöke most a MTI-nek magyarázta a barátságtalan húzást. Havasi azt írta: a Miniszterelnöki Sajtóiroda a jövőben is a ténylegesen létező sajtóorgánumok számára tudósítói tevékenységet végző újságírók részére szervez sajtótájékoztatókat.

Korábban Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője azt írta: szégyenteljes közjáték előzte meg Orbán Viktor brüsszeli sajtótájékoztatóját; Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kiküldte a teremből a Népszabadság korábbi tudósítóját, aki jelenleg szabadúszóként tevékenykedik.

Havasi Bertalan erre reagálva megjegyezte, a miniszterelnök a sajtótájékoztató után személyesen fogadta Halmai Katalin "magyar állampolgárt", és beszélgetett vele.

A sajtómunkának, a sajtótájékoztatóknak is megvan a maguk rendje – mondta Havasi Bertalan, hozzátéve: ezt a továbbiakban is érvényesíteni fogja. Emellett kitért arra, hogy "léteznek más kategóriák is": lakossági fórum, közérdekű adatigénylés, blogírás, de ezek nem tartoznak a Miniszterelnöki Sajtóiroda hatáskörébe.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a baja ennek az országnak, hogy az ilyen trágyaleves gumicsizmából éppen kivakarodott, a
munkát hírből sem ismerő szerencselovagok odáig pofátlanodnak, ahová Havasi, Hollik,
és társaik. Már komolyan elhiszik, hogy felettük csak az isten, elszámolniuk nem kell
soha, senkinek, semmivel. Nekik jár az extra juttatás, az extra fizetés és az extra lopási lehetőség
és ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint naponta fényesre nyalni 3,3 millió magyar
miniszterelnökének a seggét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Bercike, visszamehetnél már Anyádhoz,
az istállóban van elég munka neked is !!!
kissé felnőttem
átvette a főnöke stilusát vagy csak visszaélt a helyzettel. ? inkább az utóbbi.
bakegya
HALMAI igen nagyot hibázott-minek okán azonnal az EU RENDŐREIT RIASZTOTTAM VOLNA A HELYÉBEN-AKÁR SIKITOZVA IS-ÉLTETVE A SAJTÓSZABADSÁGOT!
Eladott Ország
Ez a baja ennek az országnak, hogy az ilyen trágyaleves gumicsizmából éppen kivakarodott, a
munkát hírből sem ismerő szerencselovagok odáig pofátlanodnak, ahová Havasi, Hollik,
és társaik. Már komolyan elhiszik, hogy felettük csak az isten, elszámolniuk nem kell
soha, senkinek, semmivel. Nekik jár az extra juttatás, az extra fizetés és az extra lopási lehetőség
és ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint naponta fényesre nyalni 3,3 millió magyar
miniszterelnökének a seggét.
cs.n.
Mennyivel jobb volt, amíg az azóta miniszterré avanzsált Szijjártó volt Orbán Viktor szája (vagy egyéb testnyílása, by Tóta w.) Ja, nem.
joopapa
Ez a havasi nem sajtófőnöke kormány viktornak, hanem őrző védő pincsije!
lusta
Korábbi munkahelyek:
o Publikum Rádió (1995-1997),
o Magyar Nemzet, Duna Televízió (1997-2000),
o Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (2000-2002),
o Terror Háza Múzeum (2002),
o Hír Televízió (2002-2005),
o FIDESZ (2005-2010),
o Miniszterelnökség (2010-2015),
o Miniszterelnöki Kabinetiroda (2015-)
Mecsoda kőkemény munka áll a karrier mökött!
grincss
@lusta: Szia Lusta!
Bizony keményen megdolgozott azért, h egy senkiházi senki legyen! :-)
Maxipocak
Ez az arrogancia és cinizmus már nem hagyható szó nélkül. De sebaj, reményeim szerint kontraproduktív lesz a megmozdulása, ugyanis Brüsszelben csinálta a kis féreg és ott nincs nyócnyócnyóc, meg M1-2-3-4-5 és társaik. Csak felfigyeltek erre az ottani sajtó munkatársai is.
Aki Én
Gusztustalan kis pondró, a meleg társadalom szégyene.
Egy személyiségzavaros kretén, aki a MINIszterelnök kukából kihalászott kolásdobozát őrizgeti, mint egészséges ember a gyereke óvodás rajzait. És ezt büszkén el is meséli, hozzátéve, hogy már a takarítónő is kidobta, vagyis már kétszer halászta ki a szemetet, mert qrvára nem érzi mennyire beteg dolog ez.
És ez a 45 kilós, tornából felmentett, zavaros elméjű alak játssza a testőr szerepét, mint anyatigris az állatkertben, és ez mondja meg, hogy ki tájékoztathatja a magyar társadalmat.
Maxipocak
JA! És grat a Klubbrádió munkatársának hogy nem hagyta magát. Hadd tanulja meg ez a kis pöcs, hogy nem ő találta fel a kanálba a mélyedést!
Fradigege
Ennek a havasinak tényleg jól áll a bráner a szájába. Tipikus homo erotikus csávó. Igazi buzzancs. Egy férfi nem így néz ki. Tuti, hogy nem volt még nővel. Ilyeneket adnak körbe a Kék Osztriga bárban.
Qqberci
@lusta: Ha a következő a Csillag Bútorgyár, akkor rendben van...
karma1
@Qqberci: Az lenne a palyafutasanak a megkoronazasa...:o)))
Desischado
Komolyan, hányok ettől a szolgai alázattól. Egy gerinctelen undormány ez a havasi.
Jozefina
ov-nak ilye hűséges alattvalókra van szüksége, ezek tartják hatalmon. Egy demokratikus vezetó abban a pillanatban kirúgta volna!!! De ennek hiányában a hírek inkább arról szólnak, hogy ov visszahívta az érintett hölgyet, majd kettesben is szivélyesen elbeszélgetett vele, sajnálva a történteket!!!
evacica
Ez a bunkó stílus jellemző az egész fideszre és kormányára! Hányni kell tőlük és ez a birka nép még mindig alszik! Mikor ébred már végre ez az ország?!
sokanvagyunk
Ezek nem újságírók - hiszen az eredetileg egy szakma volt -, hanem szakmai összetartás nélküli dörgölődző hírfalók. Mindahánynak egyszerre kellett volna felállni, mikrofonostul-laptopostul.
gulyasgyula
@sokanvagyunk: ..Az újságíró az a faj aki egymással is harcba áll ..Mindnek csak a saját híre a fontos ..
Yoda69
havasibertalan, a blog is egy tenylegesen letezo sajtoorganum. Nemelyik blog-nak tobb olvasoja van mint mondjuk a fideSSes Magyar nemzetnek. Ugyhogy csak vissza agarakkal. Szerintem nincs joga egy akreditalt es ervenyes belepovel + meghivoval rendelkezo ujsagiro kitiltasara.
Ez egy kicsinyes es aljas huzas volt reszerol egyreszt hogy az erejet fitogtassa, masreszt hogy belerughasson egy volt Nepszabis tudositoba a fonoke elott. (gondolom igy akart egy ujabb jo pontot szerezni a gernyo)
Minden tiszteletem aze a Klubradios ujsagiroe, aki az incidens utan megvedte kolleganojet, es ennek hatasara orban elgondolkodott a dolgon, es megprobalt javitani azzal hogy visszahivta egy maganbeszelgetesre, ahol burkoltan de bocsanatot kert munkatarsa taho viselkedeseert.
Yoda69
@gulyasgyula: Nekem ebbol nem ez jott le. (olvasd el fentebbi irasom)
not me
Orbán sajtófőnöke megmagyarázza, miért zavarták ki az újságírót: "Csak mert."
gulyasgyula
@Yoda69: ..Elfogadom az érveidet de valahogy már fárasztó amit a sajtó a média az egész világon csinál ..Már nem hireket közvetitenek , hanem a lehető legjobban bele avatkoznak a politikai életben , Kezdve az USA, Német O : Legyelek , románok , Oroszok ..stb ..Már a világon mindenüt van a pártoknak fizetett médiájuk akik mindig az adott párt érdekei szerint értelmez , dolgokat eseményeket Vagyis POLITIKUSOK ÉRDEKEINEK MEGFELELŐEN VEZETI FÉLRE , LÁZITJA AZ EMBEREKET ,ÉS ENNEK A VILÁGON MINDENÜTT VÉGET KELL VETNI ..ÉS SZERINTEM ELŐBB UTÓBB A HATALOM MINDENÜT RÁÉBRED A MÉDIA KÁRTÉKONYSÁGÁRA .. ..
kukac50
Mert bunkók voltak és be vannak szarva egy újságírótól is,hogy megírja,hogy hazudtak!
nezelodo
Berci- Berci, hiába hiszed végtelennek Orbán országlását, pünkösdi királyság az! Volt már más is aki ilyen hatalmas szerénységgel és az uralkodás végtelenségének hitével volt megáldva, de egy pillanat alatt eltűntek a süllyesztőben ahogy ti is el fogtok tűnni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.