Botrányos jelenetek zajlottak a világ repterein, miután Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a szíriai menekültek befogadását határozatlan időre felfüggesztette , további muszlim országokból (Irán, Irak, Szudán, Líbia, Szomália, Jemen) érkező menekültekét pedig 120 napra függesztette fel.

Irán kitiltana minden amerikait

Az iráni külügyminisztérium válaszul azt közölte: minden amerikai állampolgár számára megtiltanák a beutazást.

Ez egy nyilvánvaló támadás az egész muszlim világ ellen

- olvasható a közleményben.

A Google hazahívja dolgozóit

A keresőóriás a BBC-hez juttatott el közleményt, amely szerint haladéktalanul hazarendeli az összes alkalmazottját a listán szereplő országokból, mert hiába van érvényes vízumuk, nem biztos, hogy visszatérhetnek az USA-ba.

A cég attól is tart, hogy, hogy családok szakadnak szét, és a jövőben akadályokba ütközik a tehetséges szakemberek Egyesült Államokba utaztatása. 

Kína: háborúhoz vezethet Trump agresszivitása

Az Independent egy magas rangú katonai tisztviselőt idéz, aki szerint egy Amerikával folytatott háború már nem csak üres szóbeszéd, hanem könnyen lehet, hogy maga a véres valóság.

Trump Kína egyik legérzékenyebb pontjára taposott azzal, hogy az "egy Kína-elvet" figyelmen kívül hagyva decemberben közvetlenül, telefonon beszélt a tajvani elnökkel, és a tengeri hadgyakorlatokat is agresszív lépésnek minősíti az ázsiai ország.

Kreml: jó hangulatban beszélgetett Trump és Putyin

Jó hangulatban beszélgetett telefonon Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök. Egyetértettek abban, hogy egyenlő mértékben törekedjenek az orosz-amerikai kapcsolatok stabilitására és fejlesztésére – közölte szombaton a Kreml.

A két államfő között ez volt az első telefonbeszélgetés Trump elnöki beiktatása óta.

Bár Vlagyimir Putyin és Donald Trump is hangsúlyozta a gazdasági kapcsolatok helyreállítását, a Kreml tájékoztatása szerint nem került szóba az Oroszország ellen hozott amerikai szankciók enyhítése.

A Kreml közlése szerint az amerikai elnök támogatta annak ötletét, hogy Washington és Moszkva együttműködjön az Iszlám Állam (IÁ) elleni harcban Szíriában.

Zsarolóvírust küldtek a washingtoni térfigyelő-hálózatra

Városi tisztségviselők és a titkosszolgálat is megerősítette, hogy a washingtoni térfigyelő kamerák január 12-15 között egy vírushack miatt nem készítettek felvételeket. Az illetékesek azt közölték, egyfajta zsarolóvírus fertőzhette meg a rendszert, de a problémát azóta elhárították, és nem valószínű, hogy más hálózat is érintett lenne. 

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a tehetsegtelen bohoc a fegyverkezessel akarja Amerikat ujra naggya tenni - ha ez sikerul neki, akkor gyorsan elnyerheti a XXI. sz. hitlere cimet, mint a 3. VH kirobbantoja...
Az ausztralok meg finomkodnak vele, de az ujzelandiak beintettek gazdasagilag: a legnagyobb haztartasi gepgyarto ceg utasitotta a mexicoi egyseget, hogy ezentul ne szallitsanak mashova haztartasi gepeket, csak del Amerikaba, amibe nem ugathat bele trump, az amerikai es kanadai exportot meg mahd megoldjuk innen.
Az amerikai bolthalozatok vezetoi egysegesen kijelentettek, hogyha mexikoi arut magas behozatali vammal fogjak buntetni, mert abbol akarjak fedezni a keritesepites koltsegeit, akkor azt a boltosok azonnal beepitik az arakba, vagyis akarhonnan nezzuk, az allitolag kivalo bizniszmen egy kalap szart er, mert megiscsak az amerikai kisember fogja megfizetni a meregdraga 10 meter magas keriteset.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A nemzetközi helyzet fokozódik...
Gorbacsov jól látja, sodródunk a 3. világháború felé.
Szókrakész
Csak semmi pánik.
Most morzsolódik le a libsik által preferált összes ország, intézkedés, törvény, ...
Aki eddig libsi segget nyalt,. most kicsit előszobáztatva lesz.
Szókrakész
Az Eu meg csak tátog!!!
Eddig halvány lepkephingjuk nem volt arról, hogyan lehetne megállítzani a migráncsokat!!!

Hát ÍGY!!!

Tanuljatok!!!
karma1
Ez a tehetsegtelen bohoc a fegyverkezessel akarja Amerikat ujra naggya tenni - ha ez sikerul neki, akkor gyorsan elnyerheti a XXI. sz. hitlere cimet, mint a 3. VH kirobbantoja...
Az ausztralok meg finomkodnak vele, de az ujzelandiak beintettek gazdasagilag: a legnagyobb haztartasi gepgyarto ceg utasitotta a mexicoi egyseget, hogy ezentul ne szallitsanak mashova haztartasi gepeket, csak del Amerikaba, amibe nem ugathat bele trump, az amerikai es kanadai exportot meg mahd megoldjuk innen.
Az amerikai bolthalozatok vezetoi egysegesen kijelentettek, hogyha mexikoi arut magas behozatali vammal fogjak buntetni, mert abbol akarjak fedezni a keritesepites koltsegeit, akkor azt a boltosok azonnal beepitik az arakba, vagyis akarhonnan nezzuk, az allitolag kivalo bizniszmen egy kalap szart er, mert megiscsak az amerikai kisember fogja megfizetni a meregdraga 10 meter magas keriteset.
Szókrakész
"Botrányos jelenetek zajlottak a világ repterein, miután Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a szíriai menekültek befogadását határozatlan időre felfüggesztette ,"

Dew miért botrányos?!?!?!
A qrva "menekültek" miért ágaskodnak?!?!?!

Maradjanak otthon újjáépíteni!!!
juttka
@Szókrakész: Nagyon kevés okos hsz-ed van. Ez utóbbi meg különösen felháborító. Trump nem csak a menekülteket nem engedi be, hanem az USÁ-ban élők egy részét sem. Nem érted, vagy nem akarod érteni, hogy mit írnak a cikkekben. Nagy káoszt csinált ezzel a rendeletével. Már az első TV-ben leadott beszédében látszott, hogy egy ócska ripacs, degenerált emberszabású. Lehet, hogy megérjük, hogy te is menekült leszel, ahogy a helyzet alakul, a sok agyatlan, hatalommániás politikus egymásnak ugraszt mindenkit. Te és a hozzád hasonlóan gondolkodók megérdemelnék.
fekete
Mi dagad? Semisem dagad! Eleg ezekbol az elmebeteg gyilkolokbol!Europat is vegig sepertek kamionokal!Hogy Merkel es Hollande is reklamal? Mindketojuknek tavasszal lejar,eleg ezekbol a
vilag csaloibol!Leszivtak az Europai kos allamait,igaza volt Putyinak,ki mondta,hogy mummuskent
ilyezgetik az EU kis allamait.Semi penszt sem kapsz,ha beszolsz Brusszelnek!
babp1982
@juttka: Mivel értse,mert esze nincs a marharépájának:-))
eugen4402
Két reagálásra oda kellett figyelnem... Sem a Google, sem a Kínai Köztársaság nem szokott alaptalan lépéseket tenni. Ők előbb megvizsgálják az adott helyzetet, és utána szülnek optimális döntést. Rossz irányba fordult a világ, nagyszájú, melldöngető, demagóg SENKIK-et kezdünk követni. Unjuk már a világbékét? Hát tessék! van minden ebben a bazárban, van Marine Le Pen, van Theresa May és Donald, a Trump... hogy közelebbi példát ne is keressek!
A mai Ady azt kérdezné az "új grófi szérűn", hogy ...korgó gyomrú magyar paraszt, holnap éppen hol akarod feláldozni az életed a Hazáért? Isonzo-völgye volt már, Don-kanyar dettó...Mert az lesz! A Haza megint veszélyben forog, mint annak idején.
Sziszifusz
Ez a bájgúnár Trump még sok bajt fog okozni, addig amíg bele nem bukik saját dilettantizmusába.
Abban csak reménykedni lehet, hogy addig, antidiplomáciai érzékével nem okoz helyrehozhatatlan károkat.
quadrocopter
@Szeparepa2: A legnagyobb hibák egyikébe esik az, aki általában a a muszlim világ egészének tulajdonítja a terrortámadásokat!
A jenki idióta elfelejtette, hogy muszlim közösségek is élnek náluk, nem kéregetnek és koldulnak, hanem, a tudományos élet minden területén ott vannak, mint mások is!

Az sem véletlen, hogy eddig az egyetlen elnök, aki ellen jelentős számú és összetételű tömeg elégedetlenkedik! Egy pojáca!
Manhattan
"Trump aláírta elnöki hatáskörben az általa muzulmán vallásúnak vélt, és a 9/11-ért amúgy en bloc felelősnek titulált országok állampolgárainak beutazási tilalmát 9o napra, ezzel egyidejűleg azonnali hatállyal leállította a szír menekültek befogadását. Most tüntetnek a Kennedy repülőtéren az érintettek és Texasban már felgyújtottak egy mecsetet biztosan. Nekiment Kínának, kilép a csendes óceáni kereskedelmi egyezményből és 2o% vámot vetett ki a Mexikóból érkező termékekre, hogy legyen miből megépíteni a határon a falat. Majd ettől, a még szegényebb mexikóiak pont el fognak tántorodni, hát persze... A nagykövetség azért mégsem lesz Jeruzsálemben, hiába ígérte. A klímaváltozásról annyit tudunk, hogy "azt Kína találta ki, annak érdekében, hogy rontsa Amerika versenyképességét". Az Obamacare eltörölve, let's make America great again...Egy hét alatt szép teljesítmény, nem mondom. Lelövik vajon vagy valamilyen botránnyal lehetetlenítik el? Ja, és beszélni sem tud. Vagy nem akar. Vagy akikhez szól, azoknak ez a verbális színvonal épp tökéletes. És amúgy is alternatív tényeket szokott mondani... És egy kelet-európai, tíz milliós,minden szempontból jelentéktelen ország, senkiházi féldiktátorával kapcsolatban várjuk a nyugati felmentő seregeket így a BREXIT után és Trump alatt?...Lehet, hogy Orbánnak nagyon is igaza volt, mikor azt mondta, hogy a legmagasabb helyről kapott felhatalmazást arra, amit tesz?"
nyanya001
7 éve a nem liberálisok vannak hatalmon meg lehet nézni mit
műveltek az országgal.
Kifosztották, lezüllesztették saját vállalkozásként kormányozzák az országot !
1magyar
Végre már valaki megvédi a választóit a pusztulástól! Mert bizony a muszlimok célja a keresztények kiirtása, akárki is tagadja, ezek a tények.
1magyar
@quadrocopter: Kik elégedetlenkednek? Akik már betolakodtak oda. Jogokat szereztek.
quadrocopter
@nyanya001: Azért minden jel szerint, nincs minden rendben a madár körül!
nyanya001
@quadrocopter: Akár a mi madarunknál ...
Manhattan
Egy őrűlt kezébe került a világ gyeplője!
Manhattan
@1magyar: A választások "tisztaságával", a média tisztességével van a baj . Ahogy nálunk meghülyítették a fél országot azzal , hogy a menekült az terrorista ! Állítólag nemcsak az elnök szellemi egészsége aggasztja a republikánusokat, hanem azok a hírek is, hogy a tavalyi elnökválasztáson három-ötmillióan szavazhattak illegálisan mindenféle trükkökkel.
Ismerős kis hazánkban is!
babp1982
@nyanya001:" az amerikai republikánusok rangidős tagjai és vezetői egymás között Donald Trump szellemi egészségének állapotáról vitatkoznak. A veterán újságíró a CNN szerda esti műsorában mindezt példanélkülinek nevezte. ,,
Mi ebben a példa nélküle,mi ebben is vezetünk mert nálunk már 7 éve egy szellemtelen gyenge elméjű ki kakas uralkodik:-))
nyanya001
@babp1982: Nem csak szellemtelen, de jellemtelen is.
wagabund
nocsak...az új főnök belefingott a nulláslisztbe? prüszköl mindenki, aki be akart osonni az usába? a buli elkezdődött! ...ezt Trump is gyanította...
simmering73
Ilyen mentalitással nem vagyok biztos, hogy megéli a mandátuma végét. Az amerikaiaknak hamarabb eljár a keze, mint a magyaroknak.
human
@simmering73: Ha valaki rá is támadna az inkább egy kiábrándult Trump szavazó lesz, aki majd túl puhának tartja ígéreteihez képest az új intézkedéseket.
lusta
A globalizáció világában pl. a pilóták styuvik a világ minden részéből lettek toborozva egy adott légitársasághoz. A gépek a földön maradnak, mert az alkalmasságot nézték, nem a vallást. Persze majd a 90 nap után feloldja ezeket az előírásokat, de a zembereket éberségre inti azzal, hogy kötelezi sárga félhold viselésére a muszlimokat. Aztán majd megtiltja nekik a tuléajdonlást és a zemberek védelmébe külön városrészekbe telepíti őket. valahonnan ismerős ez a szöveg. Ugyi a keresztények, elég megnézni a történelemi múltat, csak a békét hozrdozták mindenütt. A fegyvereket, ha jól emlékszem, de ha nem, akkor cáfoljon már meg valaki, a papok, és itt lényegtelen volt a keresztény kurzus, megáldották ám. Miről is beszélnek ezek a félkegyelműek?
eugen4402
@babp1982: Bizony, az egész világ előtt járunk, hiszen a kínaiak csak most léptek a "Kakas évébe". Nem mi nyitottunk Keletre, hanem Kelet ránk. Kellett ez nekünk?
libellle
@juttka: Nagyon jó a beirásod. Nállad a pont. Ellenben csupán még annyit szeretnék hozzátenni, hogy elmebeteg tramplinak van egy nagy célja, mégpedig az EU-t teljesen ellehetettlenitei. èvekkel ezelött akart ! mert ö csak akar egy nagy golfpályát klubbal és minden elképzelheövel épiteni Irországban. Az Irek már hajlottak is volna az üzletre, ellenben az EU nemet mondott. Ugyanis mint biznismen trampli egy gazember. Nos ezt ö nem tudta lenyelni és bossuvágya egyre csak nött. ( mert harom éves gyermek szintjén mozog az agya).Ezzel pont ö dicskedett a napokban mármint a storival. Mi történik az olyan országokkal mint Magyarország amennyiben az EU robban) Ahogyan irtad mindenki elmenekül onnét. DE!! HOVA? Az USA -ba na akkor már szokratesz igyekezhet hogy a green card-ot megkapja.
karma1
@fekete: te figyu, rendben van, hogy kulfoldrol irogatsz ide, nem ekezetes geppel, - en is ugy irok -, de legalabb tanulj meg magyarul, vagy valassz egy jobb fordito-programot, azt hiszem, amikor a boltban vetted a gepedet, nagyon hulyenek neztek az eladok... Valoszinu elsokezbol erte oket a tapasztalat...
"ilyezgetik az EU kis allamait.Semi penszt sem kapsz,ha beszolsz Brusszelnek!"
karma1
@Szókrakész: 00.14-re: Asszem, ezt most benezted rendesen. trumpli olyanokat nem enged be, akik hivatalosan, evek ota elnek Amerikaban, csak a borszinuk mas, es ezert vegzaljak oket. Ezek Amerikaban dolgoznak adot fizetnek, vasarolnak, hazuk, autojuk van, reszei az amerikai mindennapokbol.
Ha trump azt akarja elerni, hogy MINDENKIT, valogatas nelkul kiutasit, csak azert, mert nem Amerikaban szuletett, akkor kurva rossz lora tett, ezzel nem old meg semmit,, kulonben is eloszor is a kedves nejet kellene hazazavarnia a kis kelet-europai szulohazajaba, mert megelhetesi bevandorlokent jott, modellkedni.
Akkor mirol is makog ez az agyament? Ja, es nemcsak a sziriaiakat, meg a masik 6 orszagot tiltja ki, de itt mutattak a tv-ben, hogy egy ujzelandi fiatal part, akik turistakent akartak bemenni az orszagba, visszaforditottak. Eddig amikor hazautaztam, altalaban Amerika fele mentem, mert ott meg a szigoru biztonsagi eloirasok ellenere is fejenkent 30 kilos poggyaszt lehetett vinni. Hat ezutan menjen arrafele a rak, hasznalja a buzi legitarsasagukat a sajat majmainak az utaztatasara, de en nem fizetek naluk tobb repjegyet.
Szoval, meseld mar el, mit is csinal olyan jol ez a beszelo majom?
magyarbakancs
Tényleg ez a Trampli egy bohóc.
Amerikának és annak külpolitikájának köszönhetjük a ISIS-t.
Most ellene harcol avval,hogy nem engedbe abból a térségből senkit.
karma1
@libellle: Igen, ezt a megvalosulatlan golfpalya-sztorit en is hallottam itt, az ausztral tv-ben. (Nekik van egy adojuk, ami 24 oraban felorankent csak hireket mond a vilag minden reszerol).
nem igazan fog neki Europa bedolni, Merkel szegeny orul, hogy ezt a soknyelvu multikulturat sikerult legalabb egy gazdasagi tarsulasba belevezetni, ahol az angol ugyan a fo nyelv, de csak az egyszeruseg miatt.

Amerikaban nagyon mukodik a demokracia, ott nem hagyjak magukra eroltetni a hulyeseget az emberek, a sajtot sem lehet csak ugy egy tollvonassal eltorolni, mint ahogy Ma.o.-n tettek...
Szókrakész
@juttka: "Nagyon kevés okos hsz-ed van. "

Én nem utazok Nobel Díjra.

Arra hajtson Bob Dylan és Obama.
Pergető
Trump példát mutat a globalista háttérhatalom által megvett Eu-s vezetőknek! Nincs más út, csak ez, ha meg akarjuk menteni Európát!
Szókrakész
@juttka: Amúgy értékelem libsihiszti erőlködésed.
Az nem a te hibád, hogy hülye vagy és az előzményekről halvány fingod nincs.
Mert számotokra addig minden faxa volt míg Obamáék tudatosan nagyüzemben importálták a migráncsokat.
De hát ilyeneket rti honnan tudnátok, mikor a libsi médián szocializálódtok.
S most, hogy Trump véget akar vetni a migráncsimportnak, azonnal beindul a libsi kórus és kánonban nyomja, hogy:
Fujj, Trump!

Még az se tűnik fel nektek, hogy milyen átlátszó volt eddig az USA politika.
Mert ugye most Madeleine Albright muszlimmá válik, miközben az ő ideje előtt, alatt és után az USA milliószám gyilkolta az arabokat. És itt mindegy volt, hogy demokrata, vagy republikánus.
Egy kenyéradójuk volt.
A Wall Street.
Ennek egyik legjobb csicskája volt Obama is.

Úgyhogy!
Alig kétszínű köcsög a nő is.

És most jött valaki, aki megregulázná a bankokat, a Wall Streetet, ... és máris mindenki ájuldozik.

De nincs értelme magyarázni.
Kispályások vagytok ti ennek megértéséhez.
silber13
@Pergető: Biztos vagyok benne,ha Trampli így folytatja, felettébb rövid élete lesz!
amaramaistanna
Tech.- cégek, akikre súlyos hatással van az idegenrendészeti elnöki rendelet az USA-ban... és akkor még nem is beszéltünk az egyének és hozzátartozóik kálváriájáról...
Az elnök nem érti és nem méri fel döntéseinek a következényeit...
A cégeket első és második generációs bevándorlók alapították...
Apple , Google, Facebook , Amazon ,
Oracle, IBM, Uber,Yahoo,
EMC, eBay,AT&T.Tesla/SpaceX
- Forrás: Vala Afshar ‏@ValaAfshar - Twitter -
quadrocopter
@Szeparepa2: Üres magyarázat!

- nem európai muszlim közösségi tagok a robbantók, hanem kimondottan a robbantások miatt érkezettek, vagy itt született "átfordultakból" kerülnek ki, de az ISIS-hez is mentek európai "fehérek"!
- a nyugat-európai demokráciákban rengeteg muszlim él és dolgozik, ehhez képest is elenyésző közülük a terrorista,
- a nyugat-európaiak miért nem fosnak annyira a muszlim menekültektől/bevándoroltaktól, mint az a szaros, "ulán-bátor" magyar, aki csak a tv-ben látott menekültet?
- a "ha" nem nyomatékos érvelés! "Ha" a kamioön elgázpolja a hozzátartozódat, akkor minden kaminos szar állat?
- az "önvédelemnek" már adott a Rogán-kötvény eleget és akikről még nem tudunk!
quadrocopter
@Szókrakész: "Szókrakész
Az Eu meg csak tátog!!!
Eddig halvány lepkephingjuk nem volt arról, hogyan lehetne megállítzani a migráncsokat!!!

Hát ÍGY!!!

Tanuljatok!!!
tegnap, 23:31"

Erősen korai volt a magömlés, mintha a jenki főbíróság - ott működik! - megállította volna az örömünnepet! Az idiótizmusnak azért csak.csak határt szabnak a demokráciában!
quadrocopter
@Szeparepa2: Mire is vársz és milyen megoldást?
Mit kell megoldani és miért?
Ha a nyugati országok nem majréznak ennyire, akkor te mitől?
Egyáltalán miért is aggódsz te a nyugat-európai kormányok befogadási politikája miatt?
Vajon miért nem háborog és hőbörög nyomatékosabban a nyugat-európai lakosság?

Az Orbán-rezsim a kvótás 1294 főnek az ötszörösét befogadta pénzért, csak ezt nem plakátolta ki!

Mégis mitől murgázol te, aki csak mutatóban láthatott menekültet?
Engem a hazai gengszterizmus jobban érdekel és aggaszt!
silber13
@fekete: Ne erőlködj az írással, mert nem megy ez neked!!:-)))
quadrocopter
@nyanya001: Erről van szó, itt néhányan előadják az aggódásba rejtett rasszizmusukat, mert nem akarják tudomásul venni, hogy nálunk is van muszlim közösség és a hazai példák mutatják, hogy az utacai robbantáshoz nem kell muszlimnak lenni!
quadrocopter
@Szeparepa2: Ne aggódj te semmit és ne is remélj brutál fellépést, a félelemkeltés a rezsimjátékban már elsült, de nem úgy, ahogy azt a főgenyó kívánta, lásd okt. 2.
Majd ha a nyugat-európai emberek gondot látnak, akkor valszeg lépni is fognak, de eddig ennek semmi nyoma, mert ott nem dilis, majrés magyarok vergődnek!
Matadjunk csak a hazai mocskos gengszterizmusnál, nekünk ez is bőven elég anyagi gondot okoz!
Ó-buda
@karma1: értem amit irsz! De bizom abban hogy leverik ezt a barmot!!mindenáron...bármi áron!Értelmesebb az Usa népe mint ez a fazon gondolná!lehet hogy már célkeresztben van csak az idöpontra várnak!!Vadásznyelven: Golyóérett!
karma1
@Ó-buda: Haha, ,... Milyen igazad van! En nem hiszem, hogy trump az elnoksege utan szepen, bekesen meg fog terni a kis meleg otthonaba, galambokat etetni... Nagyon rovid lesz a palyafutasa, ha igy folytatja, mert esetleg mas is ugy fogja latni, hogy megerett arra a bizonyos golyora...
JAJMÁR
Ez "jó"vàlasztás volt. Képes nem csak gyengíteni, de tönkretenni is àmerikàt. Ha hagyják. Sőt! A világot. Ez képes!

Mer' annyira ókos.
JAJMÁR
@1magyar: Még mindig nem látod , hogy nem a muszlimok az igazi veszély? Nem ők , hanem az őket kihasználók.
1magyar
@JAJMÁR: Trump is csak annyit akar, hogy mindenki maradjon a helyén, ne akarja más nép vagyonát.
Pergető
@silber13: Valóban fennáll a veszélye egy merényletnek.
A liberális felfogás szerint, ha nem nekik tetsző vezetőt választanak, azt meg kell buktatni.Ha ez nem megy, mert a többség nem hajlandó erre, akkor lejáratják. Mikor ez sem megy, akkor megölik! Kidolgozott forgatókönyv ez a nem létező háttérhatalom részéről!
JAJMÁR
@1magyar: Ahhoz képest eléggé kellett nekik az arabok olaja, de minden szempontból erős a Nyugat beavatkozása az ő _arab térség- belügyeikbe, Ez a mai konfliktus forrása!

A trampli pedig egy rossz ripacs és újabb konfliktusokat okoz! Mások rángatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.