Megkérdezték Vera Jurovát, aki nem habozott egyértelmű választ adni.

A Bizottság alelnöke szerint hazudik a magyar kormány

A legközelebbi nemzeti konzultáció egyik kérdésében a kormány azt állítja:

Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait. Arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy megváltoztassuk Alaptörvényünk migrációt tiltó rendelkezéseit.

Vera Jourovát, az Európai Bizottság alelnökét az Euronews tudósítója kérdezte meg egy dezinformációról szóló sajtótájékoztatón arról, hogy ez igaz-e.

Jourová azt mondta, még nem látta a szöveget, de ha tényleg az van benne, akkor az „fake news, nem igaz”.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Alapvető emberi jog a lakóhely szabad megválasztása. Az utazás, vándorlás, lakhelyelhagyás migráció. Elvándorlás, kivándorlás=emigráció, bevándorlás=immigráció. Az engedély nélküli bevándorlás az rossz, ezt nevezzük illegális bevándorlásnak. Az összes többit ezzel összemosni alávaló gazemberség, politikusi fogás. Remek eszköz a hülyék megvezetésére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Na tessék, így bízzon az ember a V4-ekben.
Giovanni Alba
Alapvető emberi jog a lakóhely szabad megválasztása. Az utazás, vándorlás, lakhelyelhagyás migráció. Elvándorlás, kivándorlás=emigráció, bevándorlás=immigráció. Az engedély nélküli bevándorlás az rossz, ezt nevezzük illegális bevándorlásnak. Az összes többit ezzel összemosni alávaló gazemberség, politikusi fogás. Remek eszköz a hülyék megvezetésére.
Nessy
@Giovanni Alba: Borzalmas Brüsszel! De azért pénzt küldjön, minél többet, sok az éhes száj! Tényleg tudja még valaki, hogy mit is tartalmaz per pillanat ez a többször módosított Alaptörvény?
RonaGyuri
mi ebben a hír? ja hogy neki is feltűnt!!! =))
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: Még igazad is lenne,ha erről megkérdeznék az embereket...de valamiért a libsi politikusok ezügyben félnek az európai népszavazás kiírásától,szerinted miért??? vagy te találkoztál már olyannal aki azt mondta,hű de jó..egy dolgos muszlim család költözik a szomszédomba...a muszlimot mással is helyettesítheted... állandóan rasszistáztok...azt minek neveznéd hogy a "nép" akarata ellenére rájuk telepítenék a sivatagi nomádokat??? az nem "diktatúra"??? mert demokratikus akkor lenne ,ha megszavaztatnák,amitől félnek...
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Rossz szomszédság, török átok. Ismerős? Mindegy is ki fia-borja, ha egyszer nem közösségi ember, és nem a származás dönt, hidd el nekem. Nem ártana kicsit utánaolvasni az arab hódítás korának. tortenelemcikkek.hu/node/512
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: megint csak igazat adnék, ha a való élet nem mást példázna...
csipetke
Inkább azt kéne megemlíteni,ahányszor igazat mondtak,azt meg tudom számolni az egyik kezemen is
ómió
Anarcholiburnyák brüsszelita efftársaktól olyat, hogy másokra akarnák kényszeríteni a migráncsbefogadást!? Na, ne má'! Hisz ők migráncsot még nem is láttak! Csak ne ezzel teltek volna már el évek!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: ezt most miért külddted??? gondolod a pár diplomás kompenzálja a százezerszámra idetóduló suivatagi cigányokat???
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:59 ◘ Mai népmese: Jött egy Soros pénzén iskolázott felcsúti kondás legény...
solidedge
A Bizottság alelnökének bejelentése egyenértékű azzal hogy reggel felkel a nap.
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Az általánosítást ellenzem, ezért a link. Nekem például nagyon rosszul esett az osztrákok táblája a "Magyar, ne lopj!" felirattal. Egyébként meg hol is vannak azok a százezerszámra idetóduló, mindenáron ideköltözni akarók, akiket csak a szuper kerítésünk tart vissza?
vitriol
Ha már mindenki tudja, hogy hazudnak, akkor e-szerint kell kezelni őket!
kokopelli
@Giovanni Alba: ...tovább elemezve! Hány arab "immigráns" akar M.o.-on maradni! Netán azért nem kívánatosak a
az ellenzőknek,mert a magyarországi átutazásuk egyben az ország minősítése is! (;-))..a magyarok is menekülnek
nyugat felé!?! (;-))
ómió
@Eladott Ország: Soros pénzén (is) iskolázták, bizony! Mégpedig a kommunizmus lebontására! Most meg Soros efftárs visszaépíttetné vele a posztkommunizmust! De, hát ezt nem tudja, hisz nem erre "iskoláztatta"! Vagy már ennyire szenil lenne Gyuri gazdátok? Mert, hogy te "zaki" vagy, az még rendben!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: az a bizonyos kiírás a cigányoknak szólt...ezt te is tudod...csak ők már akkor sem írhatták ezt ki a libsi politikusok miatt!!! és mondtam én olyat hogy az arabok ide akarnak jönni9...van nekünk helyette cigánytáborunk,ami nagyjából ugyanaz!!
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Nézd, tulajdonképpen elbeszélünk egymás mellett. Te nem akarod hogy elözönöljenek minket -ez valahol érthető- én az ellen tiltakozom, hogy származás (bőrszín, vallás) szerint egy kalap alá vegyék az embereket. Abu Ali ibn Szína (Avicenna) nem Abu a sivatagi csavargó, aki kisebb-nagyobb lopásokból él. Minden népségnek, nemzetnek megvannak a nagyjai és az alávaló gazemberei. Mérlegelni kell, én ezt mondom. Van a történelemben nem egy példa arra, hogy rabló, fosztogató, gyilkos hordák letelepedtek és országot, sőt, birodalmat építettek. Pl.: vikingek/normannok, mongolok. A törökökhöz való viszonyunk meglehetősen ambivalens. Jöttek, eltiportak, aztán fürdőket építettek, rózsakerteket, palotákat. Vallási téren meglehetősen toleránsak voltak.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: Én nem vitatkozom,csak pusztán a tényeket veszem figyelembe...a világ gennyes gócpontjai a szinesek lakta területek..és onnan meg biztos nem a kőgazdagok menekülnek Európába,hanem az alja népség!!! És mint az elmúlt évek bizonyítják, ahol letelepedtek ott pokollá vált az élet!!! Hiányzik ez nekünk???
verőce21
@kokopelli: (10:24) Te szerencsétlen hülye, akkor sem engedjük meg, hogy rajtunk keresztülvonuljanak az illegálisan bevándorló kecskehentesek, ha "úgysem akarnak ittmaradni"! Csak ennyit kellene az ostoba fejedbe beleverni!

Hogy végigsz@rják, dúlják, fosztogassák, erőszakolják az országot, rettegésben tartsák a lakosságot folyamatosan, mint az oroszok, vagy annó a kereszteshadak...
Egyszer volt 2015-ben a Keletinél kutyavásár!
nevemnick
@verőce21: (június 12., 18:52) ...a főkutya akkor még a Parlamenti irodájában a függöny mögül leskelődött. :D
Gyütt Mönt
Ismerjük kormányunk álláspontját: SOROS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.