A Fővárosi Főügyészség a PestiSrácok.hu megkeresésére megerősítette, hogy az úgynevezett „Ördög Ügyvédje” ügyben, amelyben személyes adatokkal való visszaélés miatt folytat eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda, nem csak a svájci, hanem az Amerikai Egyesült Államok igazságügyi hatóságaihoz is jogsegélykérelemmel fordultak. A PestiSrácok.hu úgy tudja, ennek oka az, hogy az Ördög Ügyvédje blog tárhelyének felkutatása és a finanszírozott hirdetések kapcsán a pénz útja vezette a nyomozókat az USA-ba, illetve Svájcba. Amerikában találták meg a blog szerverét, svájci pedig az a bankszámla, amiről a Facebookon hirdetett posztokat kifizették. Két személyt is meggyanúsítottak személyes adattal való visszaéléssel, egyikük Czeglédy Csaba, aki ezt meg is erősítette saját közösségi oldalán.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: Először is Te és a fajtársaid nem tartanak el minket, "libsiket". Továbbá szégyeld Magad ezért a kis "dolgozatodért"! Nem kell szeretned csak a fajtársaidat, de ilyent azért nem ir egy ember... már ha egyáltalán az vagy... Nem akarom elhinni, hogy képes vagy ennyire "kivetkőzni" Magadból... a szokásos szinvonalad alatt vagy jócskán. Mégis mi történt? Dupla adag krumplit kaptál, vagy mi a büdös francot?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Talán nincs jogunk tudni azt amit írtak?
solidedge
Hazánkban mindenki ellenség aki nem a Fidesz szekerét tolja, vagy az igazságra törekszik. Ezt a kormányt a hazugság tartja életben. Minden valós adat, vagy vélemény a bukásához vezethet.
szegfue
A "Pestisracok.hu ugy tudja"... nevetséges:) Én ugyan nem vagyok pesti (vidéken élek), de én ugy tudom: kamu az egész:))
szegfue
@Shikari: Először is Te és a fajtársaid nem tartanak el minket, "libsiket". Továbbá szégyeld Magad ezért a kis "dolgozatodért"! Nem kell szeretned csak a fajtársaidat, de ilyent azért nem ir egy ember... már ha egyáltalán az vagy... Nem akarom elhinni, hogy képes vagy ennyire "kivetkőzni" Magadból... a szokásos szinvonalad alatt vagy jócskán. Mégis mi történt? Dupla adag krumplit kaptál, vagy mi a büdös francot?!
namihami
Kevés a fideszes ""igazságszolgáltatás""?
Máskor körbeköpködik, most a küszöbüket kaparják a kinti szervezeteknek.
Gyurka80
@szegfue: Te milyen libsi vagy hogy nem hallottad ezt a szöveget szarházitól?
szegfue
@Gyurka80: Már ne is haragudj, de én igyekeztem normálisan beszélni Veled, tehát Te honnan veszed a bátorságot, hogy igy beszélj velem?! Ugyhogy menj a francba te illibernyák!
Sámannus
Majd jól lesz@rják a faszotokat ahogy ti szoktátok csinyáni.
szegfue
@durbincs: @durbincs: Ön csak foglalkozzon a bányával, mert az égvilágon semmit sem fejlődött... u.olyan szerencsétlen hülye most is és igy is "kezelem" továbbra is. Nyugodtan irogasson, rohadtul nem érdekel az értelmetlen irománya. Most is csak azért válaszolok, hátha valami megmarad a timsózott agyában...bár reménytelenül ostoba...
szegfue
@Shikari: Csak nem gondolod, hogy egy lépést is teszek az ilyen szemét után, amit idekarcoltál?! Te is menj a jó büdösbe @durbincs: komáddal együtt! Nem vagy egyébként sem a "táncrendemben"... De az biztos, hogy ha lesz valamikor fordulat, akkor Neked is "fingási" zavarod lesz.
Sámannus
@Shikari: Csak a pohosról beszélhetsz ilyen ihletetten, nála trágyaszagúbb ganyéj túrót nem hordott még a Föld a hátán igazad van tökéletesen a pohos főnököd minden klotyót felzabál és össze fos mindent amit az emberek létrehoztak te is büzlessz tőle le sem tagadhatod te ganyéj szarházi.
Gyurka80
@szegfue: Én normálisan mondtam, hogy libsi létedre nem ismered Eszterházy e "művét", mert libernyákoknál ez alapmű, amivel a "magyarokat gondozza".
tudode
Az a karaktergyilkos rezsim kritikája, hogy csaqk inkognitóban lehet a mogyorójukat elkapni!
szegfue
@Gyurka80: Nem hiszem, hogy ez a "normális" beszélgetés 2 ember között, amikor "libsizel"?! Ugyhogy a továbbiakban osszad az eszed Durbicsnak, Shikarinak, mert Te sem vagy ember az én szememben.
Néro
A legfontosabb dolog a Borkai ügyben a személyes adat. Az off-csór cégek tulajdonosait keresné inkább az ügyészség ekkora elánnal. De valahogy az miatt nem futnak fűhöz fához.
Sámannus
@Shikari: Csak nehogy mosakodj, így időben észrevesznek.
Gyurka80
@szegfue: Te mondtad:" nem tartanak el minket, "libsiket"." Már nem emlékszel?
simmering73
@Shikari: Aktív vagy ma este te náci csatornapatkány.
134.bátor
@Shikari: ez nem èlcelődès,hanem egy ritka gusztustalan patkány visîtozása! Takarodj innen a picsába,te szardarab!!!
Clavigo
@Shikari: Látom ,,rendesen torődnek veled ma is,,te szarputtony...
karma1
@Gyurka80: Latszik, hogy semmit sem ertesz a vilagbol - Esterhazybol meg aztan meg kevesebbet - de inkabb semmit sem!
Amiert es ahogy megirta ezt "A kekharisnya foljegyzeseiben" - az gorbetukor, velemeny a magyarokrol, akik sajnos valoban igy neznek ki! - a kulfold szemneben biztos! Es nem veletlenul! Ezert sajnos tettek a szep szocialista idokben is , akkor is, amikor Parndorfnal ki kellett irni a kereskedelmi egysegekre a tablat, hogy "Magyar, ne lopj!" , hogy nekem itt hallgatnom kellett arrol, hogy magyar vagyok, mert az egyik itteni baratunk cserediakokat fogadott minden orszagbol a hazaba, es amikor egy 16 eves nemet fiu jott ide, es megtudta, hogy magyarok is vannak a hazigazda barati koreben, akkor azert elmeselte, hogy ok ketszer nyaraltak Budapesten, es mind a ket alkalommal elloptak a Mercedesuket a varosban, de o ettol fuggetlenul nem haragszik a magyarokra, mert tudja , hogy bunozok mindenhol vannak. (Hatha meg tudna, hogy abban az idoben eppen sintersanya meg az ukran-csecsen eredetu bertolvajok, bergyilkosok szaladgaltak Magyarorszagon azert, mert o az olajszokitessel beengedte a nehezbunozoket Mabgyarorszagra. Igen, Bartok es Puskas, tschikosch-gulasch-palinka - ennek a terjesztesehez ertett a magyar a nyugati vilaghoz eljutott "image" szerint... Aki ezt egy-az-egyben veszi, ertelmezi, az olyan hulye es sotet, mint a segg - de legalabbis, mint az ideirogato trio'tok
kereső
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy "személyiségi jogai" vannak egy pucér scheggnek?, amelyet megsértettek??
szegfue
@Gyurka80: Tegnap 21:01 Próbálj meg ÉRTŐEN olvasni! Én csak idéztem a tegnapi 19:46 hozzászólásodból, azért is tettem idézőjelbe a libsi szót... világos illibernyák?!
szegfue
@karma1: Egy pillanatig se gondold, hogy megérti az irásodat! Öntudatlanul forog, mint egy bugócsiga:)
karma1
@szegfue: En sem azert irtam neki, mintha akar 1 egyszegnyi IQ-t is tulajdonitanek neki, de amikor mar ekkora vadbaromsagokat ir, az azert mar sok!
csipetke
@Shikari: 16:45 Orbán is volt liberális,de amit írtál,az szóról szóra orbánra passzol. Na ja.Kutyából nem lesz csak kutyaszalonna, de ahogy orbánt elnézem,jó sok szalonna...
Gyurka80
@szegfue: Ha egyszer libsi vagy viseld következményét!
karma1
@Gyurka80: Tudod, te nagyon beteg ember, @szegfue: meg 30 ev mulva is vidam libsi lesz, amikor teged mar a naci fonokod is szegyellni fog... De most meg szuksege van az ilyen egybites alakokra, mert ti is egy szavazatot jelentetek neki...:)
szegfue
@Gyurka80: Nálad nyilván csak ez a kategória létezik... Nálam viszont csak normális és hülye emberek... na Te ez utóbbiban vagy benne. Ne strapáld Magad innentől, nem érdekel az idióta szöveged!
karma1
Rendkivul okosok ezek a prostisracok! Mivel az ordog ugyvedje igazolhatoan Izraelben van, csak eppen arra nem ohajtanak kutakodni utana - nehogy a nagy keresgelesbe beleakadjanak nehany tokos Moszad ugynokbe, mert akkor nekik annyi ! Hehehe,... Hat persze, hogy ilyen iranyban kerik a nyomozast... Elvegre az ereszcsatornas kocsog eseteben is "ismeretlen tettes" ugyeben kezdtek el a nyomozast, meg kaleta eseteben is...:)
Gyurka80
@karma1: Te csak merjél kicsi lenni új-zélandban. Kikérem magunknak a parndorfi táblás példádat , az új-magyarok miatt volt. Hogy valakinek ellopják a mercédesét sajnos mindenhol előfordul, de nálunk szerencsére nem hajtanak tömegbe kamionnal stb. mint az általad imádott nyugaton.Az osztrákok elhitették a világgal hogy Beethoven osztrák Hitler pedig német volt, pedig fordítva.Az eszterházi meg más nemzetet sértegethetett volna és mafa elé tarhatott volna görbetükröt!
Gyurka80
@szegfue: Hofi mondta, az ész igazságosan lett elosztva, még senki nem panaszkodott, hogy kevés jutott neki.
Gyurka80
@karma1: Azt sem tudod mit jelen a náci, csak szajkózod!
folt
Hazudott? Rágalmazott? Alaptalanul vádolt? Akkor mi a gond?
Én úgy emlékszem, hogy tényeket tárt fel és aljas bűnöző és/vagy erkölcsi nulla gazembereket buktatott le.
Orbánnak és a fostos kormányának szégyen, hogy ezt így kell... így lehet csak megtenni!
karma1
@Gyurka80: Nalunk se hajtanak a tomegbe, baszd meg te szerencsetlen! Esterhazyt ne merd a szadra venni - egy konyve , egy sora is tobbet er mint a szaros szemelyed, - en pedig nem kell, hogy kicsi legyek, mert vegre itt megkaptam azt az elismerest, ami jogosan jart volna nekem mar otthon is! Dehat otthon mindenkinek szegyellnie kell, ha 2-el kezdodik a szemelyi szama, mert csak akkora tuskok lehetnek a prim cso"do"ro"k otthon, mint a bajszos taho koteles kover, a vakkomondoros tokreszeg polgarmester, meg a 19 ezer gyerekporno fotot begyujto fideszes majom, hogy az ereszen ereszkedo szakallas buzirol meg a yachton grupizo sportolorol mar ne is beszeljunk.
Az meg egyaltalan ne fajjon neked, hogy az osztrakok milyen ugyesek voltak hitler ugyben, mert akarhogy nezzuk, akkor is Nemetorszag kancellarja lett, es nem Ausztriae, es egyebkent ez csak egy reszletkerdes: mindenki ott felel a sajat szemelyisegeert, ahol el, ahova adozik, TB-zik, vagy a nyugdijjarulekat fizeti! De gondolom ez a resze teged nagyon nem erint, mert bozgorkent csak elonyoket kapsz a csuti torpetol... Mar tudom, hogy azert kellett 16 000 lelegeztetogep, hogy az ilyenek, mint te, el se hagyjak a fenseges segget, amit nyalogatnak, hanem ha erre rakapcsolnak benneteket , orokre ott maradhattok es meg levegot venni se kell elojonnotok, kulonben fennallhatna annaki a veszelye, hogy raebredtek a korulottetek levo valosagra - es az borzaszto lenne!
Annyit meg: akarmennyire libsizel, csak emlekeztetlek (mert latom, hogy aranyhal-emlekezetes vagy, 3 masodpercnel tovabb semmit se tudsz fejben tartani), hogy a fonokod ugyanilyen libsi vo't - SOT! O volt a Liberalis Internacionale ELNOKE, vagyis aa leglibsibb a libsik kozott, TUDTAD? Bizony, a fo"nid KISZ-titkarsagat meg ezt az elnokseget eleg nehez lenne kitorolni - nemzetkozi nyoma van ennek! Szoval szakadj le rolam, @eszegfue: -rol is , meg altalaban a jobberzesu kommentelokrol - nem neked valo ez a palya, bozgor!
kereső
Micsoda jó móka! Libsizéssel elterelni a figyelmet az alapproblémáról. Arról, hogy a magyar bűnüldöző szervek pénzt, paripát, fegyvert nem kimélve fél világon át üldözik a tükröt, amely ország-világ elé tárta ennek az erkölcstelen, hazug tolvaj hatalomnak a valódi lényegét egy csupasz schegg képében. És teszik mindezt a "személyiségi jogok megsértése" cimén. Újfent kérdeztem, hogy milyen személyiségi jogokat, és kiét sértette meg a tükör? A közpénzből kifizetett qrvákét? A qrva pecérét? Vagy az ügyvédét, aki a hűtlen kezelést - a több milliárddal megkárositott önkormányzat!!- elsikálta a hatalom segitségével?? Kiét??
Az itt libsizőket kérdezem! Kérdezem, hogy erkölcsileg hova süllyedtek még, hogy megfeleljetek ennek a nemzeti köntösbe, és a vallás köpenyébe bújt dögvésznek??
Gyurka80
@karma1: Mikor költöztél külföldre?
csak úgy....
tibink a tudathasadt ,hol @Gyurka80: -hol @Shikari: próbál brillírozni !? :)
@Gyurka80: te,mint @Shikari: is szánalmasan gyerekes és nagyon butus!
folt
Shikari - tegnap, 16:45

Úgy tűnik Shikari mellett még van 14 beteg állat ezen az oldalon, akiknek tetszik az a meleg gőzölgő hányás, ami Shikari száját elhagyja.
csak úgy....
@folt: shikari egy többszörös nick neves "nevezetesség" és nagyon szereti tetszikelni a saját "müveit".
kereső
@folt: Ha a nagy vadász értette volna/értené Esterházyt, akkor nem hozza ide ezt az idézetet. De mert ide hozta, és vannak akik tapsolják/lájk!, igy teljesen ül náluk Esterházy irása a magyar "néplélekről", az intelligencia hányadosukról.Ehhez csak gratulálni lehet!
Gyurka80
@karma1: Nem mersz válaszolni? Mikor költöztél külföldre?
csak úgy....
@Shikari: orbán csak a ruháit növi ki rendszeresen és folyamatosan.
csak úgy....
@Gyurka80: tibi te bitangó,mi köze a dolgokhoz annak,hogy ki mikor ment ki!?
te mikor mentél ukrajnából magyarországra málnástúl ?
csipetke
@csak úgy...: 13:40 Ja. Nekem is az jutott eszembe,hogy a trottyos gatyáit nőtte ki,de nem hosszában,csak széltében...
Gyurka80
@csak úgy...: Te annyira egybites vagy, hogy nem hiszed el, hogy többen egyetértünk. Nem ti vagytok a többség, hogy egyetértetek egymással.
Gyurka80
@csak úgy...: Én nem is jártam ukrajnába idióta!
balos
Amíg ezt a fideSSes trágyát nem takarítjuk el,addig joggal nézik az országunkat a Balkán legaljának!
csak úgy....
@Gyurka80: én elhiszem,hogy ti többen egyetértetek egymással és ezért marhára sajnállak is benneteket! gondolkodni szoktatok e ? -vagy elég ha a többség fölött gondolkodik a juhász és a bojtárok ?
Gazella
Hahaha.. nem olvasom el. Szájba rágó szarzsák...
Gyurka80
@csak úgy...: Magatokat sajnáld, rátok fér!
szegfue
@Gyurka80: 13:31 Nagylelküen segitek Neked... Karmáéknál most pont éjszaka van, alszik...
szegfue
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Ön csak foglalkozzon a bányával, mert az égvilágon semmit sem fejlődött... u.olyan szerencsétlen hülye most is és igy is "kezelem" továbbra is. Nyugodtan irogasson, rohadtul nem érdekel az értelmetlen irománya. Most is csak azért válaszolok, hátha valami megmarad a timsózott agyában...bár reménytelenül ostoba...
Néro
@szegfue: Ne má , hal farok nem ostoba. Annak feltétele , hogy nem csak a vegetatív idegrendszere működik. Az ostobáknál van valami csírája a gondolkodásnak
nezelodo
Haha... Az Amerikából kitiltottak most jogsegélyt kérnek a kitiltóktól!! A mi kedvenc állampártunk a velük egyet nem értők ellen alkalmazott jogtiprás miatt pedig kénytelenek Hágához fordulni! Lehetne egy listát, kedves dakota kollégák, hányan fordultak oda, és mennyi pert bukott el Tündérország illiberális királysága?
Lehet, hogy a Boldog és a boldogtalan sümegi Krisztina is odafordul az őt ért sérelem miatt? Az már csak hab a tortán, hogy az erre vonatkozó cikkek a "véletlen" hibák miatt nem elérhetők? Mi lesz akkor ha netán cenzúrára vetemedik a gülütóni szervezete?
szegfue
@Néro: 5:25 Igazad lehet... én nem gondoltam végig ezt a "fejlődés történetet":)
szegfue
@durbincs: Sajnálom, de egyre inkább az az érzésem, hogy Ön beteg: koprofíliában szenved... Állandóan a "kaka-pisi"-vel van elfoglalva, sőt az utóbbi időben csak erről szól minden irása, mintha egyre jobban hatalmába keritené ez a betegség.:((( Talán még nem késő, forduljon orvoshoz...
szaboria1
A stílus elárulja az embert. Ezért egy nyelvész kizárta, hogy Czeglédy lenne az ördög ügyvédje.
szaboria1
@durbincs: Felejt el, mert nem szoltam hozzád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.