Egyre rosszabb a helyzet az országban, és ezzel együtt egyre kevésbé tűnik leválthatónak a kormány.

Márki-Zay: Orbán Viktor négyötöddel fog nyerni a következő választáson, ha nem történik változás
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Ha megmaradnak a Fidesz és az ellenzék közötti erőforrás-különbségek és az ellenzék nem változtat sürgősen a parlamenten kívüli tevékenységén, akkor Orbán Viktor négy év múlva négyötöddel fogja megnyerni a választásokat

- írja Márki-Zay Péter vasárnapi élő adásának összefoglalójában, a Facebookon.

Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje úgy látja, Magyarország egyre jobban sodródik a diktatúra felé, azon a tengelyen, amelyen Törökország, Oroszország, Belarusz és Észak-Korea áll.

Márki-Zay szerint az Orbán-kormány egyre jobban elszigetelődik nemzetközi szinten,

egyre rosszabb a helyzet az országon belül, miközben egyre kevésbé válik leválthatóvá a kormány. 

Heti élő adásában mindenesetre megnyugtatta követőit, hogy ez a rendszer sem fog örökké tartani (37:10-től): 

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Te meg ott rohadj el ,,ahol vagy ...Kussoljál ..A fasz se kíváncsi Rád ..Maximum a felsőcsutkai Főnököd ... Leszarom ,,hogy Szerinted mi lesz a következő választásnál...!! Kussoljál.
Rockxy
"...Magyarország egyre jobban sodródik a diktatúra felé..."
vakpeti!
évek óta diktatúra van nálunk, nem vetted észre?
na, ilyen ellenzéket nem kívánok senkinek.
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 22:14 Mesélj az igazságról!Azt már tudjuk hogy mindenhez(is)értesz.
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: ma, 21:57
Te nagyon okos vagy!:)))12 éve a fideSS van kormányon.Szerinted kinek mire van lehetősége ?(lopás, korrupció...stb...)
Te fújod a fideSS mantrát te ökör,nem látsz a fejedtől?
namihami
Mert akkorra már te is visszatérsz a Kenyéradó istállójába? Ahonnan csupán parancsra és az ellenzék megosztása céljából lettél ""ellenzéki jelöltnek"" beépítve.
karma1
Hogy van pofaja majdnem ugyanazt a grafikat hasznalni, amit az ellenzeki osszefogas hasznalt? Csak kihagyta belole a turkizzoldet! Piti, masokon eloskodo szar - most meg savanyu a szolo, mert nem lepett vissza teljes jogon a futyiszbe.
ARULO!
Yoda69
Semmilyen diktatura nem tart orokke, de ezzel az ujabb 2/3-dal asszem vasarolt maganak a fideSS egy ujabb 20-30 evet. Nem akarok unnepronto lenni, de szerintem nagyon sotet jovo var rank. Olyasmivel kell szembeneznunk, mint az Unios es NATO tagsagunk megszunese, oriasi inflacio, allamcsod, ruszki babkormany (feherorosz mintara), sorkotelesseg stb.
Ezt a rendszert, amit a 3 millio vadbarom megszavazott, mar nem lehet levaltani tobbe demokratikus uton, csak verrel. Az pedig fajni fog.
Pálinkás Pál
egyértelmű,orbánt csak erővel lehet leváltani, demokratikusan a sok cigány, meg gondnokságra való miatt soha...egy hét alatt el lehetne intézni, ha lenne rá akarat...de nem kell félnie, igazi csicska nép lettünk...
Pálinkás Pál
@Maccska: én nem lettem az, semmiben nem függök a puhostól..-nekem anyagilag mindegy, él vagy felfordult...de szívesen látnám a lámpavason...
Uriel
Mondja már meg valaki ennek a potyautasnak, hogy lebukott, megtalálták és kirakták a járműből.
Ja, és azt is - ha eddig nem vette volna észre -, hogy ugyanannyira megosztó személyiség, mint Gyurcsány.
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: 06:38 van valami elborzasztó abban, hogy és ahogy ezek a derék iderendelt hősök fenyegetőznek! =))
kereső
@sgl: Most már??? A "nagypolitikában" történt megjelenése óta.Egyebet sem tesz. Egy hatalmas egóval rendelkező, nárcisztikus "gyüttment", aki képtelen a kompromisszumra-legalábbis az ellenzékkel nem,a fideSSel igen-akinek a szája igeny nagy, a tehetsége meg kicsi. Kussoljon, szervezze a nagyon jobboldali, konzervativ/nagyon keresztény=vallásos, kiábrándult fideSSesek pártját,és vonza be a "bizonytalanokat". Nem az volt az "igéret"-ük, hogy ŐŐŐŐŐŐ, igenis le tudja váltani orbánt?
Ehhez képest- tényleg leváltotta az ellenzéket,jó néhány magát ellenzékinek mondó segitségével. Mi lófüttyöt esztek rajta?
tothjani
Lassan már nem az a kérdés hogy ki nyer 4 év múlva, hanem az hogy leszünk-e 4 év múlva??
Ha igy haladunk valamelyik hatalommániás örült elpusztítja a világunkat. :(
Gazella
Ezt az unszimpatikus fördeményt is nyugodtan ki lehet írtani.
Toller Béla
Felajánljuk MZP-t orbánnak, lázárnak, rogánnak, akárkinek - és a következő választáson nem is lehet majd észrevenni őketz !
ómió
Akkor, most, végülis fokoznotok kéne a bolsi hazudozást, vagy inkább abbahagyni!?
szép új világ
Két hónappal ez előtt ellenzéki győzelmet jósolt, csak abban nem volt még biztos, hogy egyszerű többséggel vagy kétharmaddal győz az ellenzék. - Na ennyit MZP jóslatairól.
rokker33
Süket duma ! Orbán legalább nem beszélt össze vissza, mint ez a szaros zajos peti gyerek...
Yoda69
@sgl: Most utolag persze konnyu okosnak lenni, de nagyot elbasztak az elovalasztast.
Az elso nagy hiba az volt, hogy tul hamar kezdtek el. Akkor felturboztak az ellenzeket, sikerult is kialakitani a kormanyvalto hangulatot. Aztan vege lett es kifujt az egesz. Ugy kellet volna idoziteniuk az egeszet, hogy 2-3 hettel a valasztasok elott hirdessenek eredmenyt. Ezzel a karaktergyilkos orbani mediat is letortek volna, hiszen kit karaktergyilkoljanak, ha meg nincs meg a jelolt?
A masodik nagy hiba pedig Karacsony visszalepese volt. Ezzel total felboritotta az eredmenyt, es megeroszakolva MZP-t jutatta befuti szerephez. Buta dontes volt, es nem is egyeztetett senkivel sem elotte. Az egesz donteset statisztikai alapokra helyzete, csak azt felejtette el az emberek nem szamok. Dobrev nyerte az elovalasztast, ot kellett jelolni.
A harmadik nagy hiba pedig, hogy tulfavorizaltak a jobbikot. Azt hitte mindenki tudjak hozni a videket. Ez oriasi kudarc volt, es vegeredmenyben ezen bukott meg az egesz mutatvany.

A jovore nezve pedig azt kell monadanom, megsincs mas ut csak az osszefogas, es az elovalasztas. Tanulni kell a hibakbol. A fideSSt nem lehet ugy levaltani, hogy kulon-kulon indulnak a partok, mert pont erre fejlesztettek a fideSSes agytrosztok ezt a valasztasi szisztemat.
Macskaszem
Magából indul ki, hiszen ő is összeállt Lázárral.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.