Orbán azt a Kirillt védi az EU-s szankcióktól, aki kiáll azok mellett a háborús bűnök mellett, amelyeket Vlagyimir Putyin orosz elnök rendel el Ukrajnában.

Zsarolják az oroszok Orbánt az Európai Néppárt szóvivője szerint

Fotó: pixabay.com

Szégyellje magát!

Egy napon kiderül majd, mivel bírják rá az együttműködésre az oroszok. Micsoda szégyen ez a szabadságszerető Magyarország számára!

– írta a Magyar Hang szerint Michael Gahler, az Európai Néppárt külügyi szóvivője a Twitteren, miután kiderült, hogy a pátriárka érdekében vétózni akarja a magyar kormány az uniós szankciós csomagot.

A posztot a Fidesz egykori és a KDNP jelenlegi uniós pártcsaládja, az Európai Néppárt hivatalos csatornáján is megosztották.

Szerdán reggel kellett volna az uniós nagyköveteknek végleges formába öntenie a szankciós csomagot, de sajtóhírek szerint ekkor jelezte a magyar nagykövet, hogy nem tartja elfogadhatónak, hogy Kirill rajta van a listán.

A tárgyalás emiatt félbeszakadt.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Magyar Hang

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Magyarország szavazati jogát fel kell függeszteni amíg ez a patkány van hatalmon...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Magyarország szavazati jogát fel kell függeszteni amíg ez a patkány van hatalmon...
Toller Béla
Csak tudni illene már, hogy mivel zsarolják orbánt az oroszok ! Még a végén hadat üzenünk az USA-nak !
nezelodo
Vannak neonáci polgárai az EU-nak? Persze, pl a franciáknál, olaszoknál is, stb. de nálunk se kell nagyítóval keresni őket. Mi még bankhitelt is adtunk neki, pl a francia náci néninek a választásra, mert mi nem avatkozunk be mások belügyeibe. Egyedül a Lölö aggódott a "bankja által adott" hitel miatt. Csak akkor ne legyen ötösöm a lottón, amikor visszafizeti!
Hogy zsarolható-e Orbán? Hát amilyen képet kialakított saját egykori "sziklaszilárd liberális elveiről", (ahol komoly vezető is volt), a liberalizmusról a köztudatban, sokan lehetségesnek tarthatják.
simmering73
@KisTehen: Látom magadat lájkolod, te marha.
tudode
RejTÉNY!
.
---Makovecz Imre a 2010-es választások előtt: Orbán zsarolható
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/makovecz-imre-a-2010-es-valasztasok-elott-orban-zsarolhato-2448938
--------------------/

2018. február 21. 17:41
--- Döbbenetes kijelentés került elő Makovecz Imrétől: Orbán zsarolható
alfahir.hu/2018/02/21/orban_viktor_makovecz_imre_zsarolhatosag
.
„””Eddig úgy tudtuk, a miniszterelnökről csak ellenfelei állítják, hogy zsarolható. Most azonban kiderült: egyik legelkötelezettebb híve is így vélekedett róla.””” (….)
---------/
.
----Orbán játszmája - Feltárul a Putyinnal kiépített kapcsolat titkos története.
444.hu/2018/03/11/orban-jatszmaja-feltarul-a-putyinnal-kiepitett-kapcsolat-titkos-tortenete
===========
.
----Váratlanul hatalmas orosz hitelkeretet ígért Vlagyimir Putyin Orbán Viktornak egy magyar vasúti projekre
www.portfolio.hu/gazdasag/20220202/varatlanul-hatalmas-orosz-hitelkeretet-igert-vlagyimir-putyin-orban-viktornak-egy-magyar-vasuti-projektre-524571
------------
.
Mielőtt ellenzékben 2007-ben még tudta, hogy honnan érkezik a szabadság:
.
---- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Nem zörög a levél ha nem fúj a szél!
kissé felnőttem
nem zörög dehogynem kifujta a levéltárból a személyes anyagot mocbáig aztán a gyeplő onnan irányitja.Majd ha a potyka megunja bekapja a csukát.lesz csuka fogta kecsege.
Csizmás Kond
Addig a zunió ne papoljon amíg az északi áramlaton folyik az orosz gáz. Ha elzárta szólhat.
nezelodo
@KisTehen: Látom megpróbálkozol a szövegértelmezéssel, de még van mit tanulnod. Anyagi és egyéb segítséget csak az elvbarátainak ad a politikus. Ezért kapott a náci néni pár millió Eurót, (az egykori új fiúval szemben indulva a választáson), aminél még Orbán is elismerte, nem a Lölö döntötte el a "saját bankjánál" hogy ad-e "hitelt" a francia Marisnak.
Az meg, hogy lamentálnak a nem is oly régi politikai szövetségesek, a Néppártiak, hogy Orbán volt-e a barátjuk és szövetségesük, vagy a Győri Gábor, még érdekessebbé teszi a polémiát!?
ómió
Ja, hogy a nagybolsi Európai Néppárt "szóvivője"! Hát, ki más hazudná meg nekünk ezt Gyuri gazdi zsebéből!?
nezelodo
@KisTehen: Ha túlzásokat és hülye intézkedéseket keresel, nem kell elmenni a tengeren túlra, naponta alkotnak a mieink is ilyent idehaza, de az a "közmédiában" nem olvasható hallható, vagy látható. Nem hallottál pl a nemzeti színű zászlócskákról a tojáson, vagy a húspultban a húson, vagy a multik beszolgáltatási kötelezettségéről, vagy az internetes távoktatásról a lóháton a tanyára kivitt és másnap összeszedett feladatlapokról? Pedig a Czunyiné tíz évig vért és adóforintokat izzadva dolgozott a minisztériumi osztályával rajta. A tanároknak viszont egy hétvége alatt kellett megoldani, saját költségen. Ja aztán kötelezték az internet szolgáltatókat, hogy ingyen adják ehhez a kapcsolatot!
nezelodo
@KisTehen: Meghallgatnám ahogy te elfütyülöd a Diótőrőt, ha meg el is táncolnád, biztosan kapnál érte Kossuth Díjat! A T. Gabit pedig megütné a guta.
nezelodo
@KisTehen: Mondom, nem kell elmenni hülyékért olyan messze! Amikor számolták fel a helyi helyőrségi könyvtárat, a könyveket elkótyavetyélték. A tisztfeleségek elborzadva tették le azokat a klasszikus orosz szerzők által írt könyveket, amelyek szerzői még álmukban sem gondoltak Leninre, és azokra s vöröskatonákra, akik majd találkoznak vele, és akinek az unokája pl egyesszámú házmester lett nálunk. Kommunista szerzőnek vélték szegényeket, ők akik abból éltek. A damaszkuszi útról pedig hírből sem hallottak, mégis egy pillanat alatt eszmét váltottak. Nemsokára meg is teltek a templomok azokkal akik pár hónappal korábban tűzzel vassal irtották volna a vallást. Ismertem olyant, aki feljelentette a munkatársát, hogy harangozó a férje. Pár évre rá hívő nyuggerként a katolikus egyetemet végezte...
Dr. Proktor
Ha egy viziszárnyas úgy néz ki mint egy kacsa, úgy totyog mint egy kacsa, úgy hápog mint egy kacsa, akkor az egy kacsa...
Havanagi
Mégis mi köze van a magyaroknak ehhez a Kirillhez ?Egy közös tényező:Putyin.A rejtvény nehézségi foka:NULLA
kormanyos63
@fideszes gyökér: Pedig de, zsarolják orbánt, ez nem is kérdéses!
Méghozzá putyin!
Egyrészt a korrupciós ügyeivel, másrészt a III/III-as ügynökmúltjával!
Putyin mindent tud orbánról, ezért is teljesíti a csuti putyin minden parancsát, és utasítását!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:02
Érdekes a nagybolsi Európai Néppártba tarozott a párttitkár orbán gazdád is amíg ki nem utálták.
Túl komcsi volt.Ennek alapján csak az olyan kommunista mszmp párttagkönyvvel rendelkezők éltetik mint te.
ómió
@kulabombaafityiszre: Nem, bolsiék fajkreténje! Orbán észrevette az Európai Néppárt nagybolsiasodását és otthagyta! Nem tudtátok eléggé feltűnésmentsen csinálni! A tetves bolsiságotok másokra hazudásával meg kár görcsölnöd, április 3-án se cumizta a magyar!
Uriel
@ómió: Miről beszélsz, észkombájn? Ma már ti vagytok az állampárthoz hű orbánista fidesznyikek, és a Nagy Honvédő Dicső Oroszországot támogató csicska bolsik.

Erre varrjál gombot, bullshit generátor:

Navracsics aktiválta KDNP-s tagságát és Orbán tudtával visszavinné a Fideszt az Európai Néppártba

hang.hu/eu/navracsics-aktivalta-kdnp-s-tagsagat-es-visszavinne-a-fideszt-az-europai-neppartba-141505
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:15
azért hagyta ott te mszmp párttagönyves kommunista ómió,mert kivágták volna,mint macskát szarni,így meg elkullogott,mint a macska szarni.
gina
Biztos tudják az oroszok hogy OV egy pedofil barom hahahhahaha
Rockxy
ojjaj.
hát még a róthcsildok hogy zsarolják.
ómió
@Uriel: Ennyire elengedhetetlennek tartod, bolsiék vezérgyagyása, hogy a tetves bolsiságotokat másokra hazudd!? Talán még Internacionálé-éneklésed közben is? Aközben meg főleg, amikor az új Szovjetunió Európai Egyesült Államok mielőbbi létrehozásán (hogy legyen számotokra egy feltétel nélkül nyalható, zamatos neobolsi ánusz) fáradoztok? Ezt az "efftársi szorgalmat"! Navracsics meg, KDNP-sként, olyan Európai Néppártba vinné vissza a Fideszt, amilyen az eredetileg volt, amelyik nem fekszik bent az európai neobolsik ágyában! Ilyen "apróságok" téged soha nem zavarnak, vagy csak agykapacitásod nincsen, amivel ezt felfoghatnád!? Az más!
ómió
@kulabombaafityiszre: Most a magad példáját emlegeted nekem, bolsiék fajkreténje!? Akkora fajbarom vagy, hogy még párttagkönyvet se kaptál az efftársaidtól? Megmaradtál "külsős" seggnyalójuknak!? Akkor, a belépési szándékodnál valami hiba történhetett, mert a bolsi tetübandád lehengerlő többsége a magadfajta segghülyékből áll!
kereső
NER hülyéknek, és naracsos moszkovitáknak:
"Van Moszkvában egy érdekes templom. Benne egy még érdekesebb ikon. A Fegyveres Erők Főtemplomát Kirill pátriárka szentelte fel két éve. Ikonjai az orosz és szovjet történelem nagy győzelmeinek állítanak emléket. Köztük az egyik az 1956-os magyar forradalom leverésének dicsőségét örökíti meg. Jó lehet előtte Kirill áldásával imádkozni. Ha már nem lesz olyan kínos, és Orbán ismét Putyinhoz látogat, talán megmutatják neki, elvégre magyar vonatkozású emlék. Arról sajnos nincs ikon, hogy később Orbán helyreállította nemzeti becsületünket, és egymaga kiűzte a szovjet csapatokat, a Hősök teréről vezényelve a hadműveletet. Az oroszok azóta is rettegnek tőle. Van ikonja viszont a 68-as prágai tavasz lerohanásának és a Krím 2014-es megszállásának is. Erre az utóbbira eredetileg Putyint is odatervezték, de ettől aztán - szerintem túlzott szerénységből - elálltak."

Lendvai Ildikó
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:29
Ómió itt elismerte hogy kommunista párttagkönyves seggnyaló volt a kommunista diktatúrában,melyet sikresen átmentve az egyik legnagyobb fidernyák seggnyaló lett,és itt osztja a nemlétező eszét,hülyeségeivel terhelve bennünket.Hess innen te párttagkönyves cumibajnok fidernyák.
ómió
@kulabombaafityiszre: Még mindig a tetves bolsiságod másrahazudásán "munkálkodsz", efftársak elmebetege!? De, ugye, ilyenkor előtte mindig elharsogod a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat, hogy "efftársiasan hiteles" lehess!? Ki ne hagyd, ám! De, egyébként, hogyhogy nem vagytok még Maki efftársatokkal együtt Ukrajnában, küzdeni a "gonosz agresszor" oroszok ellen, ha a "kapitány" efftársatok megmondta, hogy "ez a mi háborúnk"!? "Pocsék emberek" vagytok? Nemcsak zakkant bolsik?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:55
Kommunista mszmp párttagkönyves köcsög vagy ómió.
Esetleg köcsög és kommunista mszmp párttagkönyves,
Melyik is?
ómió
@kulabombaafityiszre: Ne hazudd rám a tetves bolsiságodat, efftársék latrinabúvára! Vagy ezzel az elmebajoddal de genere így születtél? Az más! Magatok felvállalása meg nincs bent a Lenin összesben? Ja, hogy azért lettél bolsi latrinabúvár is! Akkor, gyakrabban ússzál a felszínre, bolsiék gyagyása, mert a tartós oxigénhiány még csak fokozza az elmebajodat!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:58
Hülye vagy,mszmp pártttagkönyves.
Clavigo
@ómió: Tényleg köcsög vagy ? :):):) Ereszen tudsz már mászni.. ?
namihami
Mázli, hogy a moszkvai direktíva még időben Pestre érkezett!
ómió
@kulabombaafityiszre: Merülj alá, bolsiék önmaga tetves bolsiságát másrahazudó latrinabúvára! Addig se bűzlesz itt külön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.