Megszületett a bizalom a Bizottság és a magyar kormány között. Felszállt a fehér füst, megszólalt az Európai Bizottság arról, mi a terve Magyarország uniós pénzeivel. Johannes Hahn költségvetési biztos (aki nem egy pehelysúlyú Sargentini vagy egy Delbos-Corfield, hanem egy igazi brüsszeli politikai mamut, háromszorosan Berlaymont-viselt osztrák néppárti politikus, Von der Leyen előtt Juncker és Barroso bizottságában is ott volt már) mai sajtótájékoztatója után aligha maradhat bárkiben is kétség:

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Nem kizárt, de szerintem meg fogjuk kapni. A kérdés már csak az lesz akkor, lesz e 80% - os pedagógus béremelés, ahogyan ígérték, vagy mind elosztják maguk között:-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
semmi csoda...egy mandineres vadbarom lázálma csak!..
namihami
mindenszo?? --- akkor biztos igaz.
(és mellékesen, a cikk 3 napos, azóta sok víz...)
division
@Pálinkás Pál: Nem kizárt, de szerintem meg fogjuk kapni. A kérdés már csak az lesz akkor, lesz e 80% - os pedagógus béremelés, ahogyan ígérték, vagy mind elosztják maguk között:-))
Pálinkás Pál
@division: maximum apránként utalják,és figyelik mire megy el...egy sumákolás, és befagyasztják...,már ha a kormány túléli a telet, remélem nem...
mzp
@division: Megkapjuk! Bocsánat!!! Megkapja...
kulabombaafityiszre
@durbincs: Látom még mindig élvezed,hogy hülye vagy.
division
@Pálinkás Pál: Kifizetik a gázt, attól nem félek:-))) Ja, te másra gondoltál...Én is. Az mondjuk biztos, hogy a gyerekeim itthon maradnak, ha az iskolákban is netalán bevezetnék a 18 fokot (bár erről konkrétan még nem volt szó), remélem sokan lesznek polgári engedetlenek.
Amúgy ma jött meg az első mindenki által félve várt gázszámla, 5000 ft. Ez még valószínűleg nem a beharangozott első nagy összeg, pedig arra lennék már nagyon kíváncsi.
kereső
@division: A kormány már elköltötte ezeket a pénzeket- növelve a költségvetési hiányt.Nem kizárt, hogy az államadósságot is, ha hitelt is vett fel rájuk, hogy a Co igényeit kielégitse. Szóval, én nem biznék a helyedben, és a pedagógus társadalom helyében. Sajnos ennek a kormánynak az oktatás 120-ad rangú kérdés. És ezzel az ország jövője is . Csak is kizárólag a "pillanat" számit, a holnap meg majd lesz valahogy.
Pálinkás Pál
@division: majd akkor lesz baj,amikor bejön a hideg...egy átlagos családi ház fűtése cirkóval, kazánnal 300 -550 m3 havonta...ebből 144 m3 ami 100 forint...az cirka 14500...a többi 747 Ft / m3...szorozd ki,
division
@Pálinkás Pál: Én tisztában vagyok kb. mennyi lesz, az alternatív megoldások ellenére is elment a téli hónapokban kb. 550 - 600 m3 eddig is. Igazából nem is magam miatt érdekel, hanem pl. anyósom is elfűt egymagában egy kockaházban amikor hideg van 400 m3 - t is, lehet majd nekem kell kipótolnom neki:-)
division
@kereső: Már akkor elköltöttek mindent, amikor a választások előtt szétosztogatták. Az infláció is ezért van többek közt az egekben.
Pálinkás Pál
@division: akkor anyósodnak szerencséje van..de hány embernek nem lesz?...
division
@Pálinkás Pál: Éppen ez az. Szerencsétlen nyugdíjasok megfagynak, a gyerekek megfagynak (otthon egy szegényebb családban főleg), plusz még az iskolában is fázzanak meg? Ezt még az olyan helyzetben lévők mint te vagy én sem fogadhatjuk el. Mindenképpen cselekedni kell, és mint azt tudjuk, az a legveszélyesebb ember, akinek már nincs vesztenivalója, és várhatóan nagyon sokan lesznek.
Macskaszem
@division: Talán pont ez kell ahhoz, hogy az emberek fellemeljék a seggüket a kúúúrmány ellen. Ha éhezik és fázik már nem lesz kedve otthon üldögélni, és csendben várni míg a család éhen fagy. Én drukkolok, hogy ez bekövetkezzen. Essünk túl rajta minél előbb, aztán már csak jobb jöhet.
balos
@Macskaszem: Ahol az összefogás 1100 ellenségeskedésben folyik ott sajnos nincs miről beszélni!Már többször kellet volna kiállni egy jó ügyért,de ezt sajnos mindig áthúzta valamelyik őnjelőlt barom!Lásd m.z.p és sorolhatnám estig!
Macskaszem
@balos: Szerintem akinek éhezik és fázik a gyereke, az mindennél ütősebb, tán még a net adót is übereli.
division
@balos: @Macskaszem: A rendőrséget és a katonaságot nem véletlen állította maga mellé már, számukra volt pénz az üres kasszában, szóval nehéz ügy ez. Erőszakot erőszak követ.
Pálinkás Pál
@division: tegnap, 18:24...látod...most tökéletesen egyetértünk...az emberek jó része nem tudja kifizetni...vagy éhen hal, vagy megfagy...és ha valakinek nincs vesztenivalója...!...
division
@Pálinkás Pál: Pontosan, csak ugye a gáz vagy az olaj világpiaci árát nem a kormány határozza meg, kérdés ezzel mit lehet tenni. Áfát lehetne esetleg csökkenteni vagy nem is tudom.
Pálinkás Pál
@division: nos...amíg ez a helyzet...áfát elengedni,hatósági ár mellett ,ami nem 700 Ft..
bencemacska
@division: tegnap, 19í:13
Örülök, hogy neked is kinyílt a szemed és másként látod a dolgokat.
Csak attól tartok, hogy a fázó és éhező tömegek egymást falják fel az utcán, és nem azokat, akik ide juttattak bennünket!
De ne legyen igazam!!!
117
@bencemacska: De legyen, mert addig nem történik itt semmi változás!
bencemacska
@117: Az nem jó, ha egymást bántják az emberek. Azokat kell elkergetni és börtönbe juttatni, akik ide juttattak bennünket!
117
@bencemacska: Nem nagyon, csak kicsit. Nem polgárháborúra gondoltam, de nem is olyasmire, mint amit 2006-ban a kopasz fradista és jobbikos csürhe csinált, inkább csak az elégedetlenség ama fokára.
gina
@durbincs: Szemét román meleg cigány vagy ennyi,,, ki az elmebeteg??? te te emberi maradék
gina
@durbincs: Te vagy a cikk feltöltöje hahahaha na akkor annyit is ér sz@r román cigány
gina
Ugyan @durbincs feltöltött cikke, a Demokrata hazudós oldalon talált az elmebeteg alkesz, olyan mint a szektája, hazug barom
simmering73
@durbincs: Beszoptad a pénzesőt, csilletöcsi?
simmering73
Ezek mindennap ott álnak a kolostor kapujában és várják, hogy a postás hozza a pénzt.
Emmersson71
@durbincs: Apád az anyád, a bánya mélyén fogantál és bányaló lettél :P
Emmersson71
@durbincs: Apád az anyád, a bánya mélyén fogantál és bányaló lettél :P
szegfue
@division: @Pálinkás Pál: Az világos, hogy a gáz világpiaci árát nem a kormány határozza meg. Az én gázszámlám 72 %-a a rendszerhasználati dij és tulajdonképpen ez a "bökkenő", mert magáért a gázért szinte u.annyit számláztak, mint régen. Az összes közmü hálózat (villany, viz, gáz, csatorna) kiépitéséhez társulást kellett létrehozni és évekig fizettük a hálózatok árát. Ahogy kész lett, a társulás megszünt és a hálózat "átment" valakinek a tulajdonába, igy most neki/nekik fizetjük a "rendszer használatát". Ezért is dühitő a számlán szereplő irreálisan magas összeg, aminek az égvilágon semmi köze a gáz világpiaci árához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.