Brutális rendőrgyilkosság történt Budapesten. Nagyon egyszerű lenne rögtön ráfogni a kormányra vagy a belügyminiszterre a dolgot, csakhogy itt most Budapestről van szó, aminek van egy főpolgármestere. És van egy BRFK is. Egy biztos. Magyarország biztonságéért nemcsak a belügyminiszter és a kormány felel, ott van a többi vezető is. Budapest élén pl. Karácsony Gergely, aki Budapest igazgatása helyett Kijevbe rohangál pózolni koszos nácikkal. Neki ez fontosabb, mint Budapest biztonsága. Mert az úgy van kéremszépen, hogy amilyen Budapest vezetése, olyan Budapest állapota. Budapest vezetése kretén, tolvaj, korrupt, libsi. Budapestnek nincs igazi gazdája és ilyenkor elszabadulnak az indulatok. Ha nincs biztonság és béke a fővárosban, akkor előjönnek azok, akik ilyenkor előjönnek, bátrabbak lesznek, kést ragadnak és szúrnak. Ha úgy érezzük, hogy nincs rend a fővárosban, elszabadulnak az indulatok és a gonosz erők lesznek úrrá a fővároson. Most is ez történik.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Pintér elvtárs itthon van, az ő hatásköre! Állítólag 2 hét alatt rendet tesznek..igaz, ez több mint 12 éve hangzott el!

24.hu/belfold/2010/04/12/orban-ket-het-alatt-rendet-teszunk/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Pintér elvtárs itthon van, az ő hatásköre! Állítólag 2 hét alatt rendet tesznek..igaz, ez több mint 12 éve hangzott el!

24.hu/belfold/2010/04/12/orban-ket-het-alatt-rendet-teszunk/
nejlontacskó
@durbincs: te közelebb vagy a tűzhöz, ha jól gondolom.
Nem tudod véletlenül, hogy mikor telik le a két hét?
Tudod, amit az olajszőke, Sintér Sanya igért...
Mármint, hogy rend lesz, ha nem akarnád érteni...
nejlontacskó
@KisTehen: mesélj barom, ehhez mi köze van, a főpolginak?
Csak szólok, hogy erről az Orosz-Ukrán nemháború konfliktus tehet...
Galway
@KisTehen: Az jó, mert alapjában véve neked is vannak jogaid, te marha!
nejlontacskó
@KisTehen: felőlem aztán vonulhattok, leszarom...
Emmersson71
@KisTehen: Igazad van..a fasiszták is ünnepelhetik a kitörés napját :P
Qqberci
Durbincicus! Olajszőke Pintyő elvtárs azt igérte, hogy két hét alatt rendet csinál, Mondta ezt 12 éve! Most lehet pampogni...
kereső
Itt az ideje, hogy a rendőrség feje, a kormány belügyminisztere lemondjon- mert nnem tett meg mindent, hogy az állomány tagjai megfelelő jogi környezetben védhessék meg magukat, nem tett meg mindent azért, hogy az állomány tagjai- kivéve a zeket- megfelelő felszereléssel indulhassanak egy dühöngő megfékezésére. Nem ez az első eset, amikor a rendőr "nem meri" használni eszközeit- mert az "önvédelem" nincs kellően szabályozva, és ezért életükkkel fizetnek. Szóval mikor mond le pintér sándor rendőr tábornok, belügyminiszter???
kereső
Egyébként meg ez a ",minden szó" , oroszok által pénzelt és fenntartott kremli propagandát hirdető portál mit keres egy magyar weboldalon? Ruszkik haza- takarodó van!!!
paperboy
Semmi köze Karácsonynak ehhez!
Egy béna fasz volt a 29 éves kisrendőr, aki elbaszta, mert nem volt felkészítve!
A rendőrség kiképzőtisztje és a rendőrség kiképzési protokollja baszta el!
Ezek a barmok még mindig az 1980-as években élnek, amikar még úgy volt, hogy nem történik semmi.
amortizáltok
döglött fejetlen harcsáéknál hogy jön ez ide ?? nem kéne ennyire segget tisztítani ! majd ha orbán főispán vagy főkirály elmegy és akkor esni fog az eső erre is ráfogod mert nem volt itthon,és felelősségre is vonod?
csak úgy....
@KisTehen: rajtad már csak a kényszervágás segít!
paperboy
@KisTehen: 1815 - illene mondani valamit...
1808-kor Momondtam valamit!
Nem tudtad érdemben felfogni, kezelni!
icegygenabro
Két hét alatt rend lesz! By olajosszőke...
paperboy
"Rendőrgyilkosság - Itt az ideje a főpolgármesternek elgondolkodnia a lemondásán - Míg ő Kijevben bohóckodik, Budapesten rendőröket ölnek " - innen már csak egy lépés a szemkilővető Karácsony.
A Fidesz vezette belügyminisztériumnak természetesen semmi köze az esethez.
Hősi halottnak nyilvánít egy szerencsétlent, aki jóóól elbaszta.

Tudjátok, ti kretének, hogy kiket nyilvánítanak hősi halottnak?
Aki a cselekedetével minimum megment egy osztagot, és nem egy béna faszt, aki a saját életét sem tudja megmenteni.
Rosszul hangzik? Azt is akartam, hogy rosszul hangozzék!

Akkor most megint én vagyok a rosszember?
Legyen Így!
Kiskorom óta én vagyok a fekete bárány. Már hozzászoktam.
Terminátor
Egyszer, valamikor majd, mindenki azt csinálja, ami a dolga.
A polgi a dolgát, a belügyér a rendőrséget.
Maximális sajnálatom egy fiatal, sarkára álló rendőr halála miatt!
paperboy
Ja, közben még mindig azt hibáztatom, aki nem képezte ki és nem készítette fel ilyenfajta veszélyes helyzetekre a rend őreit.

A kis rendőr szerette a munkáját, csak nem értett hozzá! - nem tetszik? Nekem sem, de ez van !!!

A rendőrség hibája még csak fel sem merül...
paperboy
Protokoll!
Eljárási rend!
Hasonló esetben egy demokratikus országban a belügyminiszter, egyből lemond - de mivel Magyarországon nincs demokrácia, ezért a belügyminiszternek (aki egyébként is köztörvényes bűnöző - ez milyen már!) nem mond le - a sebhelyesarcú vén geci!
paperboy
Az FBi-nál minimum követelmény, hogy 24 kilós kettlebellel 10 percig folyamatos munkát végezzen!
paperboy
@KisTehen: Buta paraszt. (ne gyalázz, ne csúfolj másokat és ne ülj gúnyolódok szélkébe!)
paperboy
Áááá...

"Boldog ember az, a ki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül"

Én ismerem a Bibliát - kívül-belül, csak nem bírom betartani :(
paperboy
@KisTehen: Semmi köze Karácyonynak az esethez, úgy, ahogy Gyurcsánynak sem volt a szemkmilóvtéshez (de te ezt te amúgy ls tudod- te geci propagandista.

Isten nem ver Bobbal, a kurva anyád, megfizetsz a sok hazugságodért a pokolban végzed!
Sámannus
Figyeljél csak pöcsömöccse fityma csökevény. A pintyőkecirkusz világszámot kéne felelősségre vonni, hogy a tanárok kúrogatása helyett a rendőrséget kellene megfelelően kiképezni az önvédelemre, mert egy szédült ökör ne tehessen kárt egyszerre három rendőrbe. Azt hiszem nem az emlékezés virágaival kéne foglalkozni, hanem a rendőröket szakmailag megfelelő szintre hozni.Egyébként is a lemondását elsősorban pintérnek kell benyujtani a csüngőhasúnál.
amortizáltok
neked is dögkeselyű mi köze szerinted a kettőnek? orbánt nem mered odairni hogy mondjon le,pedig meglehetősen ideje lenne.És a másik miért nem a tekeseket rendelték ki ?? pld? emlékezz a körúti robbantóra pár oldalnyi és 9 en teperték tán le a vélt vagy valós elkövetőt? videót nézd aztán pofa csak evésre.
amortizáltok
holnap már a szinházi jegyszedő is felelős lesz? ennyire hülye vagy látod?
Gazella
@durbincs: te agymenetes barom! Pintér Sanyikának kell elgondolkozni azon, hogy értelmes-e seggnyalónak lenni. @kis tehen: menj legelni hülye.
karma1
Nekem aztam karigeri egyaltalan nem a szivem csucske - de ehhez aztan semmi koze - mi tobb: semmi ra'hata'sa nincsen, hiszen nem o felel a kozbiztonsagert.
A rendorseg egy orszagos szervezet, orszagos tennivalokkal - es ha jol emlekszem, a legtobb gyilkossag videken tortenik - persze, azok nem kavarnak fel ekkora vihart, mert nem rendoroket ologetnek, hanem csaladok irtogatjak egymast, vagy eppen csavargok vernek agyon idos embereket a sajat otthonaikban parszaz forintert.
Es meg is erkeztunk ahhoz, hogy igazabol meg sintersanya sem felelos mindenert, hanem bizony orban g..i felel MINDENERT, miutan 3. eve egyszemelyben, rendeleti uton kormanyoz, es o nevezte ki a volt rendorminisztert olyan posztokra, amikhez sintersanya a sajat bevallasa szerint nem ert. (Ezt az oktatasrol konkretan ki is mondta!) Ha orban a megfelelo embereket ultetne a megfelelo helyre, hat tan meg az orszag is mukodhetne ugy-ahogy, de ahogy a jarvany idejen a retkeskormu is inkabb Matyas kiraly feltetelezett csontjaival legozott, ugy sintersanya most is nyugdij elott allo szaktanarokkal, 15-18 eves gyerekekkel izmozik, ahelyett, hogy a rendorseget hozna fel olyan szintre, ahol europai rendorsegnek lennie kene!
Szoval karigerinek annyi a beleszolasa a rendorseg dolgaiba, mint nekem a kovetkezo Holdra szallas megszervezesebe.
paperboy
@KisTehen: Olvasd az elfőtted szólót. Minden benne van!

Ilyen a karma - amikor működik.
Jozefina
Te Nagyon nagy Marha mi köze a főpolgármesternek a rendőrséghez??? Pityu barátod nem képezi ki mgefelelően szerencsétlen rendőröket. Ráadásul felszereléssel sem látja el őket, mert ha lenne náluk pl gáz szpré, vagy sokkoló, vagy hasznáható pisztoly, akkor valószínűleg 3 jól képzett rendőr meg tud fékezni egy dühöngő őrültet és esetleg tragédia sem lett volna!!!
Talán Pintérnek le kellene mondania, mint ahogyan ezt egy jól működő demokráciában megtennék!!!
Pálinkás Pál
talán inkább az olajos sanyának kéne lemondani...
drrotf
Úgy látom, hogy itt senki nem olvassa a történtekről szóló cikkeket!A mai napon az derült ki hogy három rendőr letartóztatta ezt az őrült ürgét, és az a rendőr aki meghalt ,mert leszúrták,a leszúrása előtt elvette a kést a letartóztatott embertől, akit amikor lefogták felugrott és elvette a kést a rendőrtől és kétszer szíven szúrta.Senkinek nem tűnt fel ,hogy a rendőrök nem szakszerűen és szabály szerűen jártak el, mert nem biztosították azt, hogy a letartóztatást végzőket ne érje inzultus az elfogás során.Úgy tudom, hogy az elfogásnál úgy kell eljárni, különösen akkor ha már a szúró fegyvert elvették a letartóztatottól, hogy az a rendőrökben az elvett fegyverrel, késsel már ne okozhasson kárt az eljárásban résztvevő személyeknél.Meg kellene állapítania a rendőrségnek hogy az eljáró rendőrök nem szabály szerűen jártak el és ez is hozzájárult a rendőr halálához!Valószínű a meghalt rendőrnek nem volt nagy gyakorlata az elfogásban, ha olyan helyzetbe került a már lefogott személlyel hogy az eltudta venni a fegyvert a rendőrtől és kétszer pontosan tudott azzal szúrni!Talán ha gyakorlottabb rendőreink lennének akkor nem történhetett volna ilyen eset!Nem a polgármesterek dolga hogy olyan rendőrök biztosítsák a rendet a városokban aki egy egy akciót, elfogást "baleset "nélkül tudnak végrehajtani.
Törölt Nick
Karácsony annyira felelelős ebben, mint a húsvéti nyúl.
Ha valakinek ezért le kéne mondania, az az olajszőke Sintér effftárs.
C_3PO
Amíg nincs halálbüntetés - jelzem az ilyen 100 %-ban bizonyítható esteben alkalmazni kell - addig semmi visszatartó ereje a törvénynek!
Persze, ha HÓHÉRRA van szüksége a mindenkori hatalomnak, itt megtalálnak! Csak egy szavatokba kerül!!! Szóljatok!
gina
Durbincs !!! te elmebeteg barom, a hülye cikkeiddel takarodj ahova gondolom te tetü.. akkor mi is mondhatjuk a zsiros törpe cigány mindenhol zabál és repked a nép pénzén és itt a sz@rban élünk te idióta fidesz seggnyaló ...
gina
TISZTA FIDESZ NIVÓ EZ A CIKK, A SZEKTAHIVÖK MEGINT PROVOKÁLNAK, ALKESZ PANELPROLIK,,, DURBINCS ÉS BETEG BANDÁJA MEGINT KITETT MAGÁÉRT,
gina
Jaj dehogy Karácsony,, Gyurcsány és Soros a hibás hahahahahahahahahahahhahaha
balos
A durbincs szerintem a szálasi seggén volt pattanás,de a száradt testben már nem látott fejlődési lehetőséget,ezért ide konvertált!Pedig van éppen elég kultúrha a fideSSes SS-ben!
Alfa
"Salema, aranycsíkos tengeri durbincs, vagy Sarpa Salpa (ez arabul van, és annyit tesz: a hal, ami álmokat csinál) – ez a Földközi-tengerben, és az Atlanti-óceán afrikai partjainak vizeiben honos hal a hatvanas évek óta visszajáró szereplője a híreknek az állítólagos hallucinogén hatása miatt (de már római kori feljegyzések is vannak arról, hogy drogként fogyasztották). A halat a 2000-es évek közepén kezdték el komolyabban is megvizsgálni a tudósok, és elég zavarbaejtő eredményre jutottak: ugyan több, dokumentált esetet is feljegyeztek, amikor a hal megevése LSD-triphez hasonló hatást váltott ki, "
jesz
nem olvastam el a cikket, de a cím is rémísztő...először is, amíg Kievben volt, nem gyilkoltak halomra rendőröket...aztán arról nem tehet, hogy egy dühöngő (szakszerű, biztonságos)lefogásához három rendőr kellett...
kulabombaafityiszre
Olajos pintér olyan rendet tett két hét alatt,hogy most már rendőröket szurkálnak halomra.
Sajnos egyikük meg is halt.Az olajos meg közben a tanárokkal keménykedik.
csipetke
Na, az agyatlan durbincs és a mindenszó...a kártyavető cigányasszony szerint is hazugság...
Ha Karácsony Pesten van, akkor nem fog lövöldözni a drogos barom?Ebből is látszik kik csinálják orbán mocsármédiáját...
Annyi eszük van mint egy marék molylepkének...
vacsi
@jesz: Ez az egész történet rémisztő! Számomra az a legrémisztőbb, hogy már kezdik kimosdatni ezt a mocskos gyilkost, egy ártatlan bárány lett, aki ugyan megszurkálta a rendőröket, de nem akart rosszat, sőt: megvédeni egy 80 feletti öregasszonyt, akinek az ajtaját kalapáccsal betörte. A kalapácsról azóta is hallgatnak... Mint ahogy arról is, hogy ez az erőszakos bűnöző hogy lehetett szabadlábon... Szóval, ebben a történetben sok a rémes dolog, amit próbálnak elkenni...
leszholnapis
visszapörgetvén az idöt elöbb-utobb a lépcsöházi automata világitás lesz a hibás...vagy bünös??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.